lionor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 σκεφτομαι και εγω να αγορασω ενα απο τα 2 πακετα της forthnet. Εσεις που εχετε ηδη βαλει ποιο θεωρειτε καλυτερο; Η διαφορα στην τιμη τους ειναι το modem απο οτι καταλαβαινω. Επειδη ειμαι αρκετα ασχετος... στην εκδοση των 129 ευρω το modem ειναι usb και στην εκδοση των 189 ευρω ειναι ασυρματο; Αξιζει κανεις να πληρωσει αυτην την διαφορα; Καθε βοηθεια δεκτη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Καλησπέρα για τη προσφορα με το ΧΒΟΧ ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗ !!! Η προσφορα αρχισε απο τη ΔΕΥΤΕΡΑ και σημερα ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ... Το λεω αυτο γιατι σημερα ψαχνω απο το πρωι το πακετο IN A BOX PLUS με το X-BOX απο τα MULTIRAMA αλλα δεν υπαρχει πουθενά ! Εξηγω λοιπον .... ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΙΑΤΕΘΗΚΑΝ 250 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! (συμφωνα με ενα πωλητη στη Τσιμισκη ...) ! Απο αυτά ΑΡΚΕΤΆ πήγαν στο κατάστημα στη Τσιμισκή όπου εξαντλήθηκαν ( τελευταια ενημέρωση σημερα 7.30 το απογευμα ) Στο κατάστημα της Βασ.Ολγας πήγαν ΜΟΝΟ 5 !!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ και το πιο τραγικο απ'ολα στην Επτάλοφο δεν τους έστειλαν κανένα πακέτο ακόμα και ούτε προκειται συμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος ! ΟΠΟΤΕ ADSL IN A BOX PLUS + XBOX ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ MULTIRAMA ! ( A, ούτε και θα ξαναέρθουν νεα πακέτα όπως μου είπαν και στα τρια καταστήματα που πήγα σήμερα ! ) . ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Ο μουλτιραμας μας κοροιδευει κανονικα,αλλα αντ'αλλων λενε στον καθενα.Εμενα στην Τσιμισκη μου ειπαν οτι ΣΗΜΕΡΑ ηρθαν ΜΟΝΟ 3 και εξαντληθηκαν αμεσως και δεν ξερουν αν ερθουν αλλα. Στο Αμπελοκηπων δεν ξερουν καν αν τους στειλουν, και λενε οτι τα XBOX αυτα ειναι ειδικα εκδοση για το πακετο. Επεσε κι αλλο στην εκτιμηση μου το μουλτιραμα http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Αξιζει κανεις να πληρωσει αυτην την διαφορα; Φιλε μου η αποψη μου ειναι οτι αξιζει η διαφορα, διοτι: 1. Εχεις Wi-Fi 2. Εχεις απο τωρα υποστηριξη για DSL2 και DSL2+ 3. Εχεις ταυτοχρονα και routerακι για δικτυακι (ανεστησα ενα athlonακι 1.2 που ειχα και ολη μερα λυωνει στα torrents) 4. Υπαρχουν σε διαφορα μαγαζια δωρακια με το plus (εγω πηρα το Nintendo DS :) ) Ελπιζω περισσοτερο να σε βοηθησα, παρα να σε μπερδεψα :D Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Και εγω πηγα στα multirama να το παρω για εναν φιλο την τριτη και δεν το ειχαν... 'Η ελαχιστα κομματια για να ξεφορτωθουν το παλιο xbox ή δεν υπηρξε ποτε η προσφορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 2. Εχεις απο τωρα υποστηριξη για DSL2 και DSL2+ 3. Εχεις ταυτοχρονα και routerακι για δικτυακι Ελπιζω περισσοτερο να σε βοηθησα, παρα να σε μπερδεψα :D What is dsl2??Kati melontiko na ypo8esw... To routeraki kanei gia dyktio,alla posous ypologistes mporei na syndesei asyrmata?Stous asyrmatous mporoun na proste8oun kai ensyrmatoi? A!Simera to pira to paketaki to plus... :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brell Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Το Πλαίσιο,απ΄ότι μου είπαν τηλεφωνικά, θα φέρει από Δευτέρα το plus γιά 3+3 μήνες καί ένα παιχνίδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 What is dsl2??Kati melontiko na ypo8esw... To routeraki kanei gia dyktio,alla posous ypologistes mporei na syndesei asyrmata?Stous asyrmatous mporoun na proste8oun kai ensyrmatoi? A!Simera to pira to paketaki to plus... :D Αντε καλοριζικος. SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Το Πλαίσιο,απ΄ότι μου είπαν τηλεφωνικά, θα φέρει από Δευτέρα το plus γιά 3+3 μήνες καί ένα παιχνίδι. Για να δούμε τι θα δούμε;;;; Μάλλον λογω Media Markt θα κάνει την προσφορά!!! Ο ανταγωνισμός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!! Τι ADSL modem δίνει το πακέτο ADSL in-a-box(Λέει τίποτα?) ;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Το Πλαίσιο,απ΄ότι μου είπαν τηλεφωνικά, θα φέρει από Δευτέρα το plus γιά 3+3 μήνες καί ένα παιχνίδι. σιγα την προσφορα! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Γιατί ξέρεις καμιά καλύτερη να μας πεις ;;; Τι ADSL modem δίνει το πακέτο ADSL in-a-box(Λέει τίποτα?) ;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 A!Simera to pira to paketaki to plus... :D σκεφτoμαι και εγω να αγορασω αυτο τo plus... το router πως συνδεεται με το pc? Χρειαζεται καποια καρτα; Αν ναι τι ειδους και ποσο κοστιζει περιπου; Μπορει να συνδεθει και σε θυρα usb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 Γιατί ξέρεις καμιά καλύτερη να μας πεις ;;; Τι ADSL modem δίνει το πακέτο ADSL in-a-box(Λέει τίποτα?) ;;;; σιγουρα καλες προσφορες ειτανε αυτη με το ds και το x-box. Δεν ξερω ακομα αν υπαρχει η προσφορα του e-shop που δινει δωρο ενα mp3 player Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2005 σιγα την προσφορα! ;) sorry... ειπες 3+3? δηλ συνολο 6 μηνες.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Το mp3 αυτό ήθελα να το αγοράσω χωριστά αλλά τώρα είναι στο πεκετάκι. Πες μου σε παρακαλώ πως σου φαίνεται από ποιότητα (ακουστική)? Το ραδιόφωνο συντονίζεται καλά? Δεν το χρησιμοποιώ εγώ τώρα, έχω το παλιό μου. Αυτό το έδωσα στον πατέρα μου. Όσο το δοκίμασα όμως, μου φάνηκε καλό. Αλλά όχι με τα δικά του ακουστικά. Δεν είναι καλής ποιότητας. Πρέπει να πάρεις άλλα. -------- Παίδες σήμερα κλείνω 8 μέρες και δεν μου έχει έρθει ούτε μήνυμα ούτε έχει ανάψει το λαμπάκι adsl στο modem μου.:( http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μεχρι ποσους υπολογιστες μπορω να συνδεσω ασυρματα με το ρουτερακι του 4net-plus? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Μεχρι ποσους υπολογιστες μπορω να συνδεσω ασυρματα με το ρουτερακι του 4net-plus? antexi arketous pou tosous apokliete na balis se 1 xoro to sinolo ton IP pou mporis na dosis ine 255 ara 254, theoritika mporis na mirasis internet se olous autous. Apoti thimame (kapou to diabasa) oso afora to Wi-Hi tou sigkekrimenou router ine periorismenos o arithmos ean to exi diabasi kanis as mas to pi na to epalitheusoume. http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 σκεφτoμαι και εγω να αγορασω αυτο τo plus... το router πως συνδεεται με το pc? Χρειαζεται καποια καρτα; Αν ναι τι ειδους και ποσο κοστιζει περιπου; Μπορει να συνδεθει και σε θυρα usb? To Box Plus periexi 1 router kai i dinatotites tou ine arketes ensomatomeno Hub 4 ports ensomatomeni litourgia Wi-Hi ( asirmati sindesi dyktioy ) distixos den parexi thira USB min se anisixi giati mia karta diktiou PCI gia to PC exi 10-20 euro kai ean den thes na mlextis me anigma tou PC sou tote 1 antaptoras USB-Ethernet exi giro sta 20-30 euro opote ise kalimenos http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Πέτυχα μια πάρα πολύ καλή προσφορά στον Γερμανό στο The Mall και επωφελήθηκα φυσικά αμέσως, ίσως αν πάτε κι εσείς σύντομα να βρείτε κι εσείς: Πήρα Forthnet ADSL-in-a-box με 3+3 μήνες, με δώρο mp3 player 256MB και επιπλέον μια κάρτα για δωρεάν νόμιμο download 33 τραγουδιών από το internet. 129 Ευρώ, κλασικά. Η πλάκα είναι ότι στον κατάλογο του Γερμανού γράφει 3+2 μήνες, όμως και από το κατάστημα και από την εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet με διαβεβαίωσαν ότι όντως αυτό το πακετάκι από το The Mall είναι 3+3 μήνες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokrates Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Πέτυχα μια πάρα πολύ καλή προσφορά στον Γερμανό στο The Mall και επωφελήθηκα φυσικά αμέσως, ίσως αν πάτε κι εσείς σύντομα να βρείτε κι εσείς: Πήρα Forthnet ADSL-in-a-box με 3+3 μήνες, με δώρο mp3 player 256MB και επιπλέον μια κάρτα για δωρεάν νόμιμο download 33 τραγουδιών από το internet. 129 Ευρώ, κλασικά. Η πλάκα είναι ότι στον κατάλογο του Γερμανού γράφει 3+2 μήνες, όμως και από το κατάστημα και από την εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet με διαβεβαίωσαν ότι όντως αυτό το πακετάκι από το The Mall είναι 3+3 μήνες! Filemou den 3ero ean ine kai poli kali i prosfora tou German apo tin stigmi pou ta MP3 ta briskis sto net ego tha protimousa na to paro me Xbox :( ala distixos auta ta komatia pou kanan giakma den imoun eki na arpa3o kai ego 1 :( http://www.facebook.com/dimokratis.gkazkalidis http://nextgeneration.clictopics.com http://hellas.lifeme.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 ναιi,mono για αυτο το Σαβ/κο ολα τα καταστηματα εκει το δίνουν με 3+3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Ποιο mp3 είχα μέσα??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 [/color] To Box Plus periexi 1 router kai i dinatotites tou ine arketes ensomatomeno Hub 4 ports ensomatomeni litourgia Wi-Hi ( asirmati sindesi dyktioy ) distixos den parexi thira USB min se anisixi giati mia karta diktiou PCI gia to PC exi 10-20 euro kai ean den thes na mlextis me anigma tou PC sou tote 1 antaptoras USB-Ethernet exi giro sta 20-30 euro opote ise kalimenos Δηλ για να συνδεσω αυτο το router με το pc μου, απο οτι καταλαβα, πρεπει να βαλω στο pc ή μια ασύρματη καρτα δικτύου ή μια απλή κάρτα δικτύου (ethenet). Τι από τα 2 να βάλω; Επειδη σιγουρα κοιτω και το κοστος είναι προτιμοτερο να βαλω μια ethernet? Αν ναι, θελει και καποιο ειδικο καλώδιο που συνδεεται σε κάποια απο τις 4 ports? Περιλεμβανεται στην συσκευασια του adsl in a boxa plus ή το παιρνω ξεχωριστα; Νομιζω στο eshop ειδα πολυ φτηνες καρτες που ξεκινανε απο 4-5 ευρω, θα κανουνε ή τσαμπα ο κοπος να την βαλω;..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Κάρτα δικτύου να προτιμήσεις και ένα καλώδιο ethernet και θα είσαι οκ.Δεν νομίζω να έχει καλώδιο στο κουτί της forthnet.Μη δώσεις παραπάνω απο ~15€ για κάρτα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. December 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2005 Κάρτα δικτύου να προτιμήσεις και ένα καλώδιο ethernet και θα είσαι οκ.Δεν νομίζω να έχει καλώδιο στο κουτί της forthnet.Μη δώσεις παραπάνω απο ~15€ για κάρτα.. εχει σημασια τι μοντελο καρτας; δηλ αν ειναι μια φτηνη ας πουμε παιζει ρολο; οπως ειπα και πριν ειδα μερικες στο e-shop με 4-5 ευρω...θα κανουνε? Επισης κατι αλλο: αφου προτιμησω καρτα δικτυου και οχι ασυρματη (που νομιζω οτι ειναι σχετικα ακριβες ακομα) θα πρεπει να βαλω και διαχωριστη ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts