Yagos Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδια πώς κάνουμε διακοπη σύνδεσης; Ζητάμε κάποιοα αιτηση ή γίνεται ον λάιν όπως και η αίτηση ενεργοποιησης; Καλησπερα, Απ'οσο γνωριζω πρεπει να επικοινωνησεις με τμημα πωλησεων. Πιστευω ο κομβος στη Κομοτηνη να μπορει να καλυψει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ H FORTHNET ΠΟΥΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ; :mad: Δίνει 24 Μbps ταχύτητα όταν η πραγματική δεν είναι πάνω από 2 και αυτό καρατσεκαρισμένο σε παραπάνω από μιά σύνδεση και σε διαφορετική περιοχή. Είναι δε φρικτό να αναμένεις ταχύτητες download πάνω από 1000 και να προσπαθείς να συμβιβαστείς στα 200, όσο δηλ. μιά σύνδεση 2Μbps....Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πρώτα να εξασφαλίσει πραγματικές ταχύτητες και μετά να τις διαφημίσει.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!!!:mad: :mad: :mad: http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ H FORTHNET ΠΟΥΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ; :mad: Δίνει 24 Μbps ταχύτητα όταν η πραγματική δεν είναι πάνω από 2 και αυτό καρατσεκαρισμένο σε παραπάνω από μιά σύνδεση και σε διαφορετική περιοχή. Είναι δε φρικτό να αναμένεις ταχύτητες download πάνω από 1000 και να προσπαθείς να συμβιβαστείς στα 200, όσο δηλ. μιά σύνδεση 2Μbps....Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πρώτα να εξασφαλίσει πραγματικές ταχύτητες και μετά να τις διαφημίσει.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!!!:mad: :mad: :mad: Εγω παντως εχω 8 καθαρα τις περισσοτερες ωρες τις ημερας. Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πλάκα κάνεις, έτσι; :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ H FORTHNET ΠΟΥΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ; :mad: Δίνει 24 Μbps ταχύτητα όταν η πραγματική δεν είναι πάνω από 2 και αυτό καρατσεκαρισμένο σε παραπάνω από μιά σύνδεση και σε διαφορετική περιοχή. Είναι δε φρικτό να αναμένεις ταχύτητες download πάνω από 1000 και να προσπαθείς να συμβιβαστείς στα 200, όσο δηλ. μιά σύνδεση 2Μbps....Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πρώτα να εξασφαλίσει πραγματικές ταχύτητες και μετά να τις διαφημίσει.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!!!:mad: :mad: :mad: Έχεις ιδέα του ADSL/ADSL2/ADSL2+ πρωτοκόλλου; Αν όχι, μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ H FORTHNET ΠΟΥΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ; :mad: Δίνει 24 Μbps ταχύτητα όταν η πραγματική δεν είναι πάνω από 2 και αυτό καρατσεκαρισμένο σε παραπάνω από μιά σύνδεση και σε διαφορετική περιοχή. Είναι δε φρικτό να αναμένεις ταχύτητες download πάνω από 1000 και να προσπαθείς να συμβιβαστείς στα 200, όσο δηλ. μιά σύνδεση 2Μbps....Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πρώτα να εξασφαλίσει πραγματικές ταχύτητες και μετά να τις διαφημίσει.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!!!:mad: :mad: :mad: θες να μου πεις δηλαδη οτι ειτε παω στην κορυφη της Παρνηθας, ειτε στην Ομονοια, θα εχω τις ιδιες ταχυτητες; αφου δινει 2 οπως λες, γιατι πολλοι εχουν 16+; δες στο adslgr, δε νομιζω να λενε ψεμματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ H FORTHNET ΠΟΥΛΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣ; :mad: Δίνει 24 Μbps ταχύτητα όταν η πραγματική δεν είναι πάνω από 2 και αυτό καρατσεκαρισμένο σε παραπάνω από μιά σύνδεση και σε διαφορετική περιοχή. Είναι δε φρικτό να αναμένεις ταχύτητες download πάνω από 1000 και να προσπαθείς να συμβιβαστείς στα 200, όσο δηλ. μιά σύνδεση 2Μbps....Oι δε αποστάσεις, τα καλώδια και τα λοιπά ειναι χαζές δικαιολογίες. Πρώτα να εξασφαλίσει πραγματικές ταχύτητες και μετά να τις διαφημίσει.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...!!!:mad: :mad: :mad: Σαν να μην μας τα λες καλά! S/N Margin ξέρεις τι θα πει? Attenuation μήπως?? Σε πληροφορώ ότι δεν είναι είναι καθόλου δικαιολογίες οι αποστάσεις ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ. Έχω παράδειγματα άμεσα, από τον εαυτό μου! Όταν λοιπόν έφτιαξα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ την εσχρή καλoδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή και εσύ δικαιολογία, από εκεί που δεν συχρόνιζε καθόλου το μόντεμ αυτή την στιγμή συχρονίζει στα 18+ Mbps. Έχω στο χαλαρό downloads με ρυθμούς 1,4 - 1,5Μb/s που συμαίνει ~12Μbps! Που τα βλέπεις τα παραμήθια?? Παρεπιπτόντως η ελεεινή καλωδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή μετρήθηκε, πριν αλλαχθεί από εμένα, με τραγικά έως απαράδεκτα αποτελέσματα. Έχοντας τα στα χέρια μου, απευθύνθηκα στην τεχνική υπηρεσία βελτιστοποίησης δικτίου του ΟΤΕ της περιοχής μου. Παραδέχτηκαν (επιτέλους!!!!!!!!) ότι υπήρχε πρόβλημα, και θα έρχονταν και οι ίδιοι να πάρουν μετρήσεις και να δουν τι συμβαίνει. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! Ακόμα τους περιμένω!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια μετά από 10 μέρες αναμονής, και αφού δεν φαίνονταν πουθενά, έκανα τις δικές μου κινήσεις και λύθηκε το πρόβλημα. Κατά τα άλλα, ακόμα έρχονται από τον ΟΤΕ να πάρουν μετρήσεις!! Λοιπόν μην βιαζόμαστε, και προπάντων μην λέμε ότι θέλουμε! Όταν εκτοξεύουμε κατοιγορίες πρέπει και να τις στυρίζουμε, αλλιώς δεν πήθουν κανέναν! ΥΓ. Εφόσον έχεις πρόβλημα πραγματικά, και δεν φωνάζεις έτσι απλά για να φωνάζεις, σε προτρέπω να ρίξεις μια ματια στα στατιστικά τόσο του ρούτερ σου, όσο και ενός καλού μετροπρογράμματος - analyzer. Μήπως έχεις πολλά crc errors και retransmits? Μήπως η κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου δεν είναι σωστά σεταρισμένη? Τι MTU και τι RWIN έχει ρυθμισμένα η κάρτα? Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδια μολις τελειωσει η συνδεση μου..θα με ειδοποιησουν αν θελω να συνεχισω η θα μου το κοψουν αμεσως!? επισης θα συνεχισω με κλειστο συμβολαιο η καθε μηνα? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Θα έπρεπε να σε έχουν ειδοποίησή για να σε ρωτήσουν τι θέλεις να κάνεις να συνεχίσεις η να διακοψεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ειναι σχετικα νωρις ακομη.αγορασα το πακετο 12 δεκεμβριου και η ενεργοποιηθηκε τις 10 Ιανουαριου.ηταν 6 μηνες + 2 δωρο. απλα ρωταω για να κανονισω τα οικονομικα μου..και να :worry: καμια προσφορα! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ειναι σχετικα νωρις ακομη.αγορασα το πακετο 12 δεκεμβριου και η ενεργοποιηθηκε τις 10 Ιανουαριου.ηταν 6 μηνες + 2 δωρο. απλα ρωταω για να κανονισω τα οικονομικα μου..και να :worry: καμια προσφορα! Μετρώντας 6+2 μήνες από 10/1, φτάνουμε 10 Σεπτεμβρίου. Σου έχουν μείνει περίπου 2 μήνες ακόμα. Αν δεν ζητήσεις διακοπή, θα γίνει αορίστου. Αρχές Αυγούστου βλέπεις τις προσφορές που παίζουν και αποφασίζεις: μετατροπή σε αορίστου, μετάβαση σε LLU αν καλύπτεσε ή διακοπή και επιλογή άλλου ISP. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μετρώντας 6+2 μήνες από 10/1, φτάνουμε 10 Σεπτεμβρίου. Σου έχουν μείνει περίπου 2 μήνες ακόμα. Αν δεν ζητήσεις διακοπή, θα γίνει αορίστου. Αρχές Αυγούστου βλέπεις τις προσφορές που παίζουν και αποφασίζεις: μετατροπή σε αορίστου, μετάβαση σε LLU αν καλύπτεσε ή διακοπή και επιλογή άλλου ISP. οκ! ευχαριστω για τις απαντησεις. οπως και να χει...τελευταια αποσυνδεομαι συχνα και μετα :food: πορτα.πηρα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα.θα το :worry: οσο καλυτερα μπορω και μετα θα αποφασισω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Σαν να μην μας τα λες καλά! S/N Margin ξέρεις τι θα πει? Attenuation μήπως?? Σε πληροφορώ ότι δεν είναι είναι καθόλου δικαιολογίες οι αποστάσεις ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ. Έχω παράδειγματα άμεσα, από τον εαυτό μου! Όταν λοιπόν έφτιαξα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ την εσχρή καλoδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή και εσύ δικαιολογία, από εκεί που δεν συχρόνιζε καθόλου το μόντεμ αυτή την στιγμή συχρονίζει στα 18+ Mbps. Έχω στο χαλαρό downloads με ρυθμούς 1,4 - 1,5Μb/s που συμαίνει ~12Μbps! Που τα βλέπεις τα παραμήθια?? Παρεπιπτόντως η ελεεινή καλωδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή μετρήθηκε, πριν αλλαχθεί από εμένα, με τραγικά έως απαράδεκτα αποτελέσματα. Έχοντας τα στα χέρια μου, απευθύνθηκα στην τεχνική υπηρεσία βελτιστοποίησης δικτίου του ΟΤΕ της περιοχής μου. Παραδέχτηκαν (επιτέλους!!!!!!!!) ότι υπήρχε πρόβλημα, και θα έρχονταν και οι ίδιοι να πάρουν μετρήσεις και να δουν τι συμβαίνει. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! Ακόμα τους περιμένω!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια μετά από 10 μέρες αναμονής, και αφού δεν φαίνονταν πουθενά, έκανα τις δικές μου κινήσεις και λύθηκε το πρόβλημα. Κατά τα άλλα, ακόμα έρχονται από τον ΟΤΕ να πάρουν μετρήσεις!! Λοιπόν μην βιαζόμαστε, και προπάντων μην λέμε ότι θέλουμε! Όταν εκτοξεύουμε κατοιγορίες πρέπει και να τις στυρίζουμε, αλλιώς δεν πήθουν κανέναν! ΥΓ. Εφόσον έχεις πρόβλημα πραγματικά, και δεν φωνάζεις έτσι απλά για να φωνάζεις, σε προτρέπω να ρίξεις μια ματια στα στατιστικά τόσο του ρούτερ σου, όσο και ενός καλού μετροπρογράμματος - analyzer. Μήπως έχεις πολλά crc errors και retransmits? Μήπως η κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου δεν είναι σωστά σεταρισμένη? Τι MTU και τι RWIN έχει ρυθμισμένα η κάρτα? Περασες καινουργια καλωδιωση? Αν ναι τι καλωδιο εβαλες? Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Περασες καινουργια καλωδιωση? Αν ναι τι καλωδιο εβαλες? Ναι. S-FTP Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ναι. S-FTP Αυτο σου ελυσε ομως το προβλημα απο την μπριζα μεχρι το υπογειο που ειναι η καλωδιωση του οτε. Σωστα? Και ειδες τοση μεγαλη διαφορα? Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Αν αγοράσω ADSL in a box θα πληρώσω στο 6μηνο τέλος απενεργοποίησης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Σαν να μην μας τα λες καλά! S/N Margin ξέρεις τι θα πει? Attenuation μήπως?? Σε πληροφορώ ότι δεν είναι είναι καθόλου δικαιολογίες οι αποστάσεις ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ. Έχω παράδειγματα άμεσα, από τον εαυτό μου! Όταν λοιπόν έφτιαξα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ την εσχρή καλoδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή και εσύ δικαιολογία, από εκεί που δεν συχρόνιζε καθόλου το μόντεμ αυτή την στιγμή συχρονίζει στα 18+ Mbps. Έχω στο χαλαρό downloads με ρυθμούς 1,4 - 1,5Μb/s που συμαίνει ~12Μbps! Που τα βλέπεις τα παραμήθια?? Παρεπιπτόντως η ελεεινή καλωδίωση που ο ΟΤΕ θεωρούσε γραμμή μετρήθηκε, πριν αλλαχθεί από εμένα, με τραγικά έως απαράδεκτα αποτελέσματα. Έχοντας τα στα χέρια μου, απευθύνθηκα στην τεχνική υπηρεσία βελτιστοποίησης δικτίου του ΟΤΕ της περιοχής μου. Παραδέχτηκαν (επιτέλους!!!!!!!!) ότι υπήρχε πρόβλημα, και θα έρχονταν και οι ίδιοι να πάρουν μετρήσεις και να δουν τι συμβαίνει. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!! Ακόμα τους περιμένω!!!!!!!!!!!!!! Βέβαια μετά από 10 μέρες αναμονής, και αφού δεν φαίνονταν πουθενά, έκανα τις δικές μου κινήσεις και λύθηκε το πρόβλημα. Κατά τα άλλα, ακόμα έρχονται από τον ΟΤΕ να πάρουν μετρήσεις!! Λοιπόν μην βιαζόμαστε, και προπάντων μην λέμε ότι θέλουμε! Όταν εκτοξεύουμε κατοιγορίες πρέπει και να τις στυρίζουμε, αλλιώς δεν πήθουν κανέναν! ΥΓ. Εφόσον έχεις πρόβλημα πραγματικά, και δεν φωνάζεις έτσι απλά για να φωνάζεις, σε προτρέπω να ρίξεις μια ματια στα στατιστικά τόσο του ρούτερ σου, όσο και ενός καλού μετροπρογράμματος - analyzer. Μήπως έχεις πολλά crc errors και retransmits? Μήπως η κάρτα δικτύου του υπολογιστή σου δεν είναι σωστά σεταρισμένη? Τι MTU και τι RWIN έχει ρυθμισμένα η κάρτα? Σωστά όλα αυτά που λες αλλά το θέμα είναι ότι πρώτη έπρεπε να τα έλεγε η ...Forthnet για να είναι τουλάχιστον ηθικά καλυμμένη.Τώρα κάποιος άσχετος που βλέπει διαφήμιση για 24mbps και του έρχονται από 2 μέχρι 10 max ε του έρχεται κάπως βαρύ όταν δεν έχει ιδέα από καλώδια από attenuation και πάει λέγοντας.Εκεί είναι εμένα η ένστασή μου στο όλο θέμα με την forthnet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Αυτο σου ελυσε ομως το προβλημα απο την μπριζα μεχρι το υπογειο που ειναι η καλωδιωση του οτε. Σωστα? Και ειδες τοση μεγαλη διαφορα? Ναι είδα. Ζω σε μονοκατοικία και όχι πολυκατοικία. Υπήρχε απίστευτο χάλι στην καλωδίωση, από το σημείο που έβγαινε το υπόγειο καλώδιο και έμπαινε στο πρώτο μποξ μέχρι το σημείο που έμπαινε στο σπίτι μου. Και η λέξη "χάλι" δεν περιγράφει σωστά την κατάσταση!! Άλλο να το λες και άλλο να το βλέπεις! Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Σωστά όλα αυτά που λες αλλά το θέμα είναι ότι πρώτη έπρεπε να τα έλεγε η ...Forthnet για να είναι τουλάχιστον ηθικά καλυμμένη.Τώρα κάποιος άσχετος που βλέπει διαφήμιση για 24mbps και του έρχονται από 2 μέχρι 10 max ε του έρχεται κάπως βαρύ όταν δεν έχει ιδέα από καλώδια από attenuation και πάει λέγοντας.Εκεί είναι εμένα η ένστασή μου στο όλο θέμα με την forthnet. Εν μέρη ασπάζομαι αυτά που λες. Ναι θα έπρεπε να το διευκρινίζει η 4νετ ξεκάθαρα. Ξέρουμε όμως, πως λειτουργεί η αγορά στην Ελλάδα. Δεν είμαστε χθεσινοί. Και εφόσον δεν έχουν την αποκλειστική ευθύνη στην όλη παροχή της υπηρεσίας, τραβάνε την ουρά τους απ' έξω λέγοντας ένα απλό maximum. Πρόσεχε, ΔΕΝ τους καταλογίζω ελαφρυντικά, αλλά και η ολιγωρία και η καθυστέρηση του ΟΤΕ είναι παραπάνω από δεδομένη. Όπως δεδομένη είναι και η αισχρή κατάσταση του last mile χαλκού, που είναι αποκλειστική δικιά του ευθύνη. Από εκεί και μετά, ναι αντέδρασα και εγώ με την κατάσταση "μπαλάκι" μεταξύ 4νετ και ΟΤΕ, αλλά κατάλαβα ότι έτσι δεν θα βρω άκρη. Τουλάχιστον όχι σύντομα. Και επειδή δεν με ενδιαφέρουν οι ενδο-εταιρικές τους σχέσεις και λειτουργίες, αποφάσησα να βάλω ο ίδιος ένα χεράκι μπας και δω κανένα φως (όπως και είδα). Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Πείτε μου τη γνώμη σας? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1972007#post1972007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebootis Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Λοιπόν τελικά η χώρα μας δεν γέμισε μόνο προπονητές της κερκίδας αλλά και τεχνικούς του σπιτιού που φτιάχνουν μόνοι τους τις γραμμές του ΟΤΕ. ΕΛΕΟΣ. Οι ξερόλες πλέον έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο. Ο μόνος λόγος που γράφω σε αυτό το τοπικ είναι επειδή μου την έσπασε υπερβολικά ο fanatikos. Του λέει ένας φίλος ότι η πραγματική ταχύτητα που έχει είναι 2Mbps και έχει σύνδεση στα 24 Mbps και του λέει ότι φταίει ο ΟΤΕ. Δεν πάμε καλά παιδιά, πραγματικά δεν πάμε καλά. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω κάποια στοιχειώδη πράγματα στον fanatiko γιατί βαριέμαι αλλά θα πω μόνο το εξής. Όταν μιλάμε για πραγματική ταχύτητα μιλάμε για throughput. Αν ο φίλος συγχρονίζει στα 24 περίπου και έχει download 2 τι σχέση έχει ο ΟΤΕ; Επίσης μιλάει για snr. Ας μας πει λοιπόν ποιο είναι το snr που έχει αυτός στα 24 από τη Forthnet. Λοιπόν η Forthnet πουλάει αυτό που δεν έχει και είναι βέβαιο. Αυτή την στιγμή όλοι οι συνδρομητές στα 24 διαμαρτύρονται ότι το download που έχουν δεν έχει καμία σχέση με τα 24 και ότι χάνουν το IP 5 φορές σε μία ώρα. Ακόμα μας λέει το απίστευτο : --Έχω στο χαλαρό downloads με ρυθμούς 1,4 - 1,5Μb/s που συμαίνει ~12Μbps! Που τα βλέπεις τα παραμήθια?? -- Δηλαδή ο μάγκας έχει ακριβώς το μισό από αυτό που πληρώνει και λέει ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Ας αφήσει λοιπόν τα περί ΟΤΕ και ας ασχοληθεί με την Forthnet που του πουλάει το Internet. Όπως πουλάει internet και σε όλη την Ελλάδα και έχει προσωπικό μόνο στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν τον πειράζει γιατί όπως λέει είναι χρόνια στην αγορά και ξέρει πως λειτουργούν οι εταιρίες. Ως τώρα έλεγαν όλοι οι παντογνώστες για τα ντι-σλαμ του ΟΤΕ ότι και καλά αυτά φταίνε για όλα τα κακά του ιντερνετ στην Ελλάδα . Τώρα που στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet τα DSLAM είναι δικά της όπως και οι φορείς είναι δικοί της και όλοι οι συνδρομητές βγαίνουν συνέχεια από το ιντερνετ, γιατί τους πετάει έξω, και τα download είναι πολύ χαμηλά δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε ξέρουμε πως λειτουργούν οι ιδιωτικές εταιρίες και δεν μας πειράζει. Ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Γεια σε ολους!!! Θα ηθελα τη βοηθεια σας , σε λιγο τελειωνει η 12μηνη στην οτενετ και θα ηθελα να παω στο δικτυο της Forthnet γιατι βλεπω οτι συμφέρει η 24mb με 19,5euro.Την αιτηση για την συνδεση την εστειλα στις 1/9/06. Οι ερωτησεις ειναι: 1)Ποτε να κανω αιτηση στη Fortnet ωστε να μην χασω χρονο και ποτε να κανω την διακοπη στον οτε για τον ιδιο λογο.Δηλαδη θελω να πετυχω καλο timing.Επισης θα χρειαστει να πληρωσω διπλο παγιο (στο τελος του ΟΤΕ και στην αρχη της Forthnet)??? 2)Ποιες ειναι οι διαδικασιες και απο ποτε μετραει η συνδεση, απο την αποστολη της αιτησης ή απο την εναρξης της συνδεσης??? 3)απο το καινουριο πακετο μπορω να κρατησω το παλιο wi-fi router και γλειτωνω τιποτα αφου εχω ηδη εξοπλισμο 4)και τελος αξιζει να κανω ολα αυτα ή να παραμεινω στον Οτε και να αλλαξω απλα την συμβαση Ξερω ειναι κουραστικες οι ερωτησεις:blink: :worry: :( αλλα thanx in advance:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Λοιπόν τελικά η χώρα μας δεν γέμισε μόνο προπονητές της κερκίδας αλλά και τεχνικούς του σπιτιού που φτιάχνουν μόνοι τους τις γραμμές του ΟΤΕ. Το αν είμαι τεχνικός του σπιτιού, το τι γνώσεις έχω, και το που δουλεύω είναι δικός μου λογαριασμός ΚΑΙ ΟΧΙ δικός σου ή του καθενός εδώ μέσα! ΕΛΕΟΣ. Οι ξερόλες πλέον έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο. Αν εννοείς εμένα, αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό. Ξέρεις κάτι, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και όχι να φωνάζω απλά για να φωνάζω. Σε πληροφορώ ότι λίγα πράγματα ήξερα σχετικά με την τεχνολογία ADSL πριν ανακατευτώ με αυτή την ιστορία, αλλά διαβάζω και μαθένω. Αν αυτό με κάνει «ξερόλα», τότε ναι είμαι! Και δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημά σου. Ο μόνος λόγος που γράφω σε αυτό το τοπικ είναι επειδή μου την έσπασε υπερβολικά ο fanatikos. Χαίρομαι πραγματικά, που εγώ έγινα ο λόγος να λάβεις ενεργά μέρος στο φόρουμ και στην κουβέντα μας! Του λέει ένας φίλος ότι η πραγματική ταχύτητα που έχει είναι 2Mbps και έχει σύνδεση στα 24 Mbps και του λέει ότι φταίει ο ΟΤΕ. Που το είδες αυτό? Εγώ είπα τι έφταιγε στην δική μου περίπτωση! Και όχι στον φίλο μας.! Αντίθετα τον προτρέπω να κοιτάξει λίγο τα στατιστικά του, και να ελένξει λίγο τις ρυθμήσεις της κάρτας δικτύου που χρησιμοποιεί. Το αν εσύ θεωρείς άσχετα πράγματα το RWIN, και το MTU της κάρτας, καθώς και το SNR ή το attenuation της γραμμής, στην τεχνολογία ADSL2+, τότε σε προτρέπω να το ξανακοιτάξεις λίγο το θέμα. Δεν πάμε καλά παιδιά, πραγματικά δεν πάμε καλά. Δεν θα κάτσω να εξηγήσω κάποια στοιχειώδη πράγματα στον fanatiko γιατί βαριέμαι αλλά θα πω μόνο το εξής. Γιατί? Σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις! Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει. Βλέπεις δεν είμαι ξερόλας, και μπορεί κάποια «στοιχειώδη πράγματα» να μην τα γνωρίζω! Όταν μιλάμε για πραγματική ταχύτητα μιλάμε για throughput. Αν ο φίλος συγχρονίζει στα 24 περίπου και έχει download 2 τι σχέση έχει ο ΟΤΕ; Μάλλον ήσουν πολύ εκνευρισμένος και δεν διάβασες σωστά τα ποστ. Πουθενά δεν είπα τέτοιο πράγμα. Το αν συχρονίζει στα 24 και έχει χαμηλό “throughput” όπως λες, πρέπει να δει τις ρυθμήσεις της κάρτας του, βασικά. Αν αυτές είναι εντάξη, τότε να κοιτάξει τα στατιστικά του ρούτερ του (CRC errors, retransmits, FEC errors κλπ) τα οποία επηράζονται από την ποιότητα της γραμμής. Και εδώ, λυπάμε που θα σε στεναχωρήσω, αλλά ο ΟΤΕ παίζει ρόλο. Βλέπεις το last mile είναι δική του ευθήνη, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Επίσης μιλάει για snr. Ας μας πει λοιπόν ποιο είναι το snr που έχει αυτός στα 24 από τη Forthnet. Είπα εγώ πουθενά ότι συχρονίζω στα 24? Όχι φίλε μου! Στα 16500τόσα συγχονίζω. Με SNR 8db και attenuation 21db. Συγχρόνιζα στα 18τόσα με SNR 6db αλλά είχα αποσυχρονισμούς και ζήτησα να με χαμηλόσουν λίγο ώστε να κερδήσω σε σταθερότητα. Αν θέλεις μπορούμε να το κουβεντιάσουμε το τι εστί SNR πως αυξομειώνεται, και τι αποτελέσματα έχει στον συχρονισμό του ADSL, αλλά νομίζω ότι δεν είναι επί του παρόντως! Λοιπόν η Forthnet πουλάει αυτό που δεν έχει και είναι βέβαιο. Αυτή την στιγμή όλοι οι συνδρομητές στα 24 διαμαρτύρονται ότι το download που έχουν δεν έχει καμία σχέση με τα 24 και ότι χάνουν το IP 5 φορές σε μία ώρα. Δεν είμαι συνήγορος της 4νετ! Το αν πουλάει και το τι πουλάει είναι άλλο θέμα. Το βασικό είναι το τι αγοράζεις εσύ! Ή τι νομίζεις ότι αγοράζεις. Αν δεν ξέρεις, φρόντησε να μάθεις. Την διαφήμηση με του ΟΤΕ με την πιτσιρίκα και τον πατέρα της, την έχεις δει? Λέει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω αν πραγματικά ήθελαν να τα δίξουν ή τους βγήκε κατά λάθος, αλλά λέει πολλά! Ακόμα μας λέει το απίστευτο : --Έχω στο χαλαρό downloads με ρυθμούς 1,4 - 1,5Μb/s που συμαίνει ~12Μbps! Που τα βλέπεις τα παραμήθια?? -- Δηλαδή ο μάγκας έχει ακριβώς το μισό από αυτό που πληρώνει και λέει ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. Λάθος!!! Δεν πλήρωσα για τα 24! Πλήρωσα και πληρώνω για τα 10, και μου παρέχουν (σταθερά και χωρίς πρόβλημα) τηλεφωνία και 12MBps internet. Πριν κάνω την φορητότητα πλήρωνα 90 – 100 ευρώ στον ΟΤΕ μόνον για τηλέφωνο. Τώρα πληρώνω 80 για τηλέφωνο και internet. Αν εσύ τα βλέπεις αυτά παραμύθια πρόβλημά σου! Εγώ είμαι ευχαριστιμένος. Και ναι στο «χαλαρό» έχω 12ΜΒps, φορτόνοντας και άλλο είδα και 1.8 – 1.9. Μήπως είναι ακριβώς στα όρια? Ας αφήσει λοιπόν τα περί ΟΤΕ και ας ασχοληθεί με την Forthnet που του πουλάει το Internet. Όπως πουλάει internet και σε όλη την Ελλάδα και έχει προσωπικό μόνο στην Αθήνα. Αυτό όμως δεν τον πειράζει γιατί όπως λέει είναι χρόνια στην αγορά και ξέρει πως λειτουργούν οι εταιρίες. Ως τώρα έλεγαν όλοι οι παντογνώστες για τα ντι-σλαμ του ΟΤΕ ότι και καλά αυτά φταίνε για όλα τα κακά του ιντερνετ στην Ελλάδα . Τώρα που στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet τα DSLAM είναι δικά της όπως και οι φορείς είναι δικοί της και όλοι οι συνδρομητές βγαίνουν συνέχεια από το ιντερνετ, γιατί τους πετάει έξω, και τα download είναι πολύ χαμηλά δεν τρέχει τίποτα. Τώρα εδώ τι λες? Ούτε τον ΟΤΕ αφήνω ούτε την 4νετ. Και ο ΟΤΕ έχει μερίδιο ευθύνης και η 4νετ. Αν εσύ νομίζεις ότι για όλα φταίει μόνον η 4νετ ενώ ο καλός μας ο ΟΤΕ τα έχει όλα στην εντέλεια, τι να πω! Δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε παραπέρα. Και ναι είμαι 16 χρόνια στην ιδιωτική αγορά στην παροχή υπερεσιών και ξέρω πολύ καλά το πώς δουλεύουν οι εταιρείες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Προτημώ να κάνω την δουλειά μου καλά και σωστά (όσο μπορώ τουλάχιστον), και όχι να κάθομαι στην άκρη και να αναθεματίζω τον Α ή τον Β για το τι θα μπορούσε να κάνει και δεν κάνει. Είναι η δικιά μου φιλοσοφία και έτσι δουλεύω. Δεν υποχρεώνω όμως κανέναν, ούτε και αναθεματίζω κανέναν γιατί πράτει ή συμπεριφέρεται αλλιώς. Άλλωστε ξέρουμε πως λειτουργούν οι ιδιωτικές εταιρίες και δεν μας πειράζει. Ε; Δυστυχώς! Πραγματικά δυστυχώς έτσι είναι. Μπανανία ήμαστε! Απλά έχει παρέλθει η ηλικία για μένα, που φωνάζεις και κουνάς τα πανό, ζητώντας να αλλάξεις τον κόσμο. Τα έκανα κάποτε και το μόνο που κατάφερα είναι να φάω μπόλικο ξύλο και να μου μείνει μόνιμη λαριγγίτιδα. Τώρα κοιτάω να κάνω την δουλειά μου και τίποτα περισσότερο. Εσύ και ο οποιοσδήποτε άλλος, μπορεί ελεύθερα να φωνάζει και να διαμαρτήρεται και να χτηπιέται όσο θέλει. Αν θέλει να βγάλει ζουμί όμως και να δουλέψει, ας κάνει το κόπο να κοιτάξει τα 1-2 πράγματα που είπα. Στο κάτω – κάτω να έχει και μια δικαιολογία μετά, και να φωνάζει ακόμα περισσότερο, αφού θα έχει αποκλήσει το πρόβλημα να οφήλεται σε άλλους λόγους. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να γινόμαστε επιθετικοί με κάποιον που απλά θέλει να βοηθήσει και μοιράζεται με όλους εδώ μέσα τις εμπειρίες του και τις ελάχηστες γνώσεις του. Στο κάτω κάτω μπορούμε απλά να προσπεράσουμε το μύνημά του και να πάμε παρακάτω. Κάποιον όμως μπορεί και να τον ενδιαφέρει. Τελειώνοντας να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη για το μεγάλο και κουραστικό μήνυμα. Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Λοιπόν τελικά η χώρα μας δεν γέμισε μόνο προπονητές της κερκίδας αλλά και τεχνικούς του σπιτιού που φτιάχνουν μόνοι τους τις γραμμές του ΟΤΕ. Οτι και να πεις χανεις ταα λογια οσυ.. Στην Ελλαδα μονο το δημοσιο 3ερουμε να κατηγορουμε για ολα... Ειδικα στις τηλεποικοινωνιες μας φταει ο ΟΤΕ, κι ας ηταν η Κοσμοτε που εσπσε το τραστ των αλλων 2 και εριξε τις τιμες, μας φταει η Οτενετ κι ας διπλασιασε σε μια νυψτα το ελληνικο bandwidth και 10πλασιασε τα modems (θυμαστε μηπως τις εποχες που δεν εβγαζες γραμμη μετα τις 8???) Και τωρα που ολοι οι αεριτζηδες πουλανε οτι θελουνε, παλι ο ΟΤΕ φταιει.... _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 :confused: :confused: Ναι και λοιπόν?? Δηλαδή μένουν στο απυρόβλητο? Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts