bianca76 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Θα το παρεις το δάνειο μάλλον! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Θα το παρεις το δάνειο μάλλον! :clap: το δανειο θα το παρω στην φυλακη ποτε θα παω?:help: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vivianli Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Kalhmera....eimai kainourgia sthn parea kai tha i8ela na sas dihgh8w kai egw to diko mou oneiro mipws mporesei kaneis na me voh8hsei na to katalavw....genika vlepw suxna ston upno ton pappou mou kai thn giagia mou na mou zhtoun pragmata...alla par' ola auta xairomai kai mono pou tous vlepw....prox8es omws eida ston upno mou enan filo mou o opoios dustoixws pe8ane thn prwtoxronia se troxaio meta apo arketh katanalwsh alkol,sto autokinhto itan 3 agoria apo ta opoia ta 2 dustixws apeviwsan...loipon sto oneiro mou eida oti eimastan mia megalh parea se ena bar kai piname, mazi mas itan kai auto to paidi kapoia stigmh apofasisame na pame se allo magazi, otan vgikame apo to magazi to paidi auto mpike sto autokinito mou na odighsh, mpikan kai oloi oi alloi gia na fugoun ektos apo mena...otan ksekinhsan na fugoun to paidi auto pou odhgouse pou einai auto pou exei pethanei etrexe para polu kai itan polu thumwmenos kai genika den mulouse....otan ksupnisa hmoun kai egw para polu thumwmenoi pou den me peiran mazi tous...to thema einai oti akoma mia filoi mou eide peripou to idio oneiro m'auto to paidi...giati na erxetai sto oneiro mou?mipws kserei kapws na mou pei ti sumainei o 8umos kai ti otan vlepeis kapoion pethameno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 πανε να αναψεις ενα κερακι στην εκκλησια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Να σας πω το σημερινό μου όνειρο να γελάσετε??? Ονειρεύτηκα που λέτε ότι μάλωνα με έναν φίλο μου, επειδή επέμενε ότι το πορτ-παγκάζ του audi είναι πολύ μικρό και δεν χωράει πολλά πράγματα μέσα. Έτσι και εγώ αποφάσισα να μπω μέσα, τραβούσα και τον φίλο μου να μπει κι αυτός για να του αποδείξω ότι μια χαρά χωράμε οι δυο μας και ότι χωράνε κι άλλοι :lol::lol::lol: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Να σας πω το σημερινό μου όνειρο να γελάσετε??? Ονειρεύτηκα που λέτε ότι μάλωνα με έναν φίλο μου, επειδή επέμενε ότι το πορτ-παγκάζ του audi είναι πολύ μικρό και δεν χωράει πολλά πράγματα μέσα. Έτσι και εγώ αποφάσισα να μπω μέσα, τραβούσα και τον φίλο μου να μπει κι αυτός για να του αποδείξω ότι μια χαρά χωράμε οι δυο μας και ότι χωράνε κι άλλοι :lol::lol::lol: με δυσκολεψε ιδιαιτερα η περιπτωση σου :blink:και τελικα κατελιξα πρεπει να πας το audi για πλυσιμο:lol::lol: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εχω την εντυπωση οτι πιεζεις τον φιλο σου για πραγματα για τα οποια δεν μπορει να ανταπεξελθει. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εχω την εντυπωση οτι πιεζεις τον φιλο σου για πραγματα για τα οποια δεν μπορει να ανταπεξελθει. τοτε ομως,το ονειρο θα το εβλεπε αυτος..:D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Είδα πως ξυπνούσα Πέμπτη 7.00 το πρωί και έτρεχα να προλάβω κάποιες δουλειές, όπως ψώνια για το σπίτι κτλ και μετά από αυτές τις δουλειές είχα σχολή. Περνάει το λεωφορείο και λέω τι στο καλό θεωρία έχω, ας πάω σπίτι να κοιμηθώ καμμια ώρα και πάω αργότερα. Ξυπνάω πανικόβλητη και βλέπω το ρολόι που δείχνει 17.30 και συνειδητοποιώ πως έχασα το εργαστήριο μου! Μετά βέβαια ξύπνησα στην πραγματικότητα για να πάω στη σχολή μου και στο "ονειρεμένο" μου εργαστήριο! Πάντως αυτό το όνειρο μου άφησε μιά αίσθηση πανικού για την υπόλοιπη μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Εχω την εντυπωση οτι πιεζεις τον φιλο σου για πραγματα για τα οποια δεν μπορει να ανταπεξελθει. Λες ε? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Εγώ απλά ξύπνησα το πρωί και χαμογελούσα. Μου φάνηκε πολύ αστείο :lol: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 λοιπον ακουστε το ονειρο μου ειδα οτι ο αρραβωνιαστικος μου ηθελε να παει καπου και πηρε το αμαξι μου και πριν προλαβει να απομακρυνθει τρακαρε με ενα αλλα αμαξι που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα δεν επαθε κατι αλλα το αμαξι εγινε κ...ος και φωναζα ''δεν μπορουσες να παρεις το δικο σου αμαξι τωρα πρεπει να το πεταξουμε να παρουμε αλλο και δεν εχουμε λεφτα'' και κατι τετοια και σηκωθηκα και ειχα ταχυπαλμια το λεω στην μαμα μου και μου λεει οτι και αυτη ειδε οτι ειμασταν στο αμαξι μου (εγω και η μαμα μου) και μου ελεγε να μην τρεχω και να κοψω ταχυτητα και πεσαμε πανω σε ενα κοκκινο (δεν ξερω αν παιζει ρολο) λεωφορειο μηπως να κανω καμια ασφαλεια ζωης? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 λοιπον ακουστε το ονειρο μου ειδα οτι ο αρραβωνιαστικος μου ηθελε να παει καπου και πηρε το αμαξι μου και πριν προλαβει να απομακρυνθει τρακαρε με ενα αλλα αμαξι που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα δεν επαθε κατι αλλα το αμαξι εγινε κ...ος και φωναζα ''δεν μπορουσες να παρεις το δικο σου αμαξι τωρα πρεπει να το πεταξουμε να παρουμε αλλο και δεν εχουμε λεφτα'' και κατι τετοια και σηκωθηκα και ειχα ταχυπαλμια το λεω στην μαμα μου και μου λεει οτι και αυτη ειδε οτι ειμασταν στο αμαξι μου (εγω και η μαμα μου) και μου ελεγε να μην τρεχω και να κοψω ταχυτητα και πεσαμε πανω σε ενα κοκκινο (δεν ξερω αν παιζει ρολο) λεωφορειο μηπως να κανω καμια ασφαλεια ζωης? νομιζω οτι το αυτοκινητο σου δεν θα 'ζησει' για πολυ ακομα... μην το πολυ παιρνεις εγω βλεπω πολυ συχνα τον παππου μου που εχει πεθανει ειδω και 5 μηνες γιατι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 λοιπον ακουστε το ονειρο μου ειδα οτι ο αρραβωνιαστικος μου ηθελε να παει καπου και πηρε το αμαξι μου και πριν προλαβει να απομακρυνθει τρακαρε με ενα αλλα αμαξι που ερχοταν απο το αντιθετο ρευμα δεν επαθε κατι αλλα το αμαξι εγινε κ...ος και φωναζα ''δεν μπορουσες να παρεις το δικο σου αμαξι τωρα πρεπει να το πεταξουμε να παρουμε αλλο και δεν εχουμε λεφτα'' και κατι τετοια και σηκωθηκα και ειχα ταχυπαλμια το λεω στην μαμα μου και μου λεει οτι και αυτη ειδε οτι ειμασταν στο αμαξι μου (εγω και η μαμα μου) και μου ελεγε να μην τρεχω και να κοψω ταχυτητα και πεσαμε πανω σε ενα κοκκινο (δεν ξερω αν παιζει ρολο) λεωφορειο μηπως να κανω καμια ασφαλεια ζωης? Είσαι αρραβωνιασμενη;;;;:blink: 21 ετων μονο;;:blink: Μαλλον καλυτερα να τον χωρισεις... 21 ετων, αν ειναι δυνατον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Είσαι αρραβωνιασμενη;;;;:blink: 21 ετων μονο;;:blink: Μαλλον καλυτερα να τον χωρισεις... 21 ετων, αν ειναι δυνατον. τι σχεση εχει με το ονειρο βρε αυτο? και για να σου απαντησω βιαστηκα για να μην τον χασω;) νομιζω οτι το αυτοκινητο σου δεν θα 'ζησει' για πολυ ακομα... μην το πολυ παιρνεις εγω βλεπω πολυ συχνα τον παππου μου που εχει πεθανει ειδω και 5 μηνες γιατι; σοβαρα μιλας?:( και δεν ειμαι για εξοδα τωρα Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 σοβαρα μιλας?:( και δεν ειμαι για εξοδα τωρα κανεις μας δεν ειναι για εξοδα αυτους τους καιρους... μην πολεμπαινετε καλυτερα... α ειμαι και σαββατογενημενος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Εγώ ρε παιδιά είδα προχθές ένα όνειρο,ΠΟΛΥ περίεργο... ήταν λέει ένα SCREAM...δηλαδή όχι SCREAM ακριβώς,αλλά χωρίς μάσκα... Το λοιπόν,σου έβαζε έναν ορό στο χερι και σε σκότωνε,δε ξέρω πως...Βσκ,σκότωνε παιδιά σε κατασκηνώσεις... Ήταν που λέτε ένα βράδυ που λέτε εγώ και φίλοι/φίλες σε ένα σπιτάκι και βλέπαμε σε μια TV(:p) το Ευτυχισμένοι Μαζί...Και ξαφνικά λέει ένα παιδί "Έρχεται,έρχεται"!!Κλείνουμε φώτα και TV και περιμέναμε στα κρεβάτια...Μερικοί είχαν κάτι μαχαιράκια... Δεν ακούγαμε τίποτα...Σκέφτηκα εγώ "Μάλλον είναι στο άλλο σπιτάκι"... Μετά ήρθε ένα παιδί με έναν μελαχρινό στο δέρμα,και λέει το παιδί από το σπιτάκι ότι ό άλλος του άλλαξε το κρεβάτι...Ξαφνικά σκέφτομαι εγώ "Αυτός είναι,αυτός θα μας σκοτώσει"...Λέω εγώ πάω λίγο τουαλέτα και μου λέει αυτός δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...Τέσπαν,πάω στο pool bar εγώ...Εκεί ήταν κάτι γκαρσόνια...Τέσπαν,πάω να γυρίσω πίσω,βρίσκω μια φίλη...Μου πούλησε 150€ μια πρόσοψη για ένα Siemens:p και μετά ήρθε μέρα (sto oneiro) και μετά ξύπνησα...Σημαίνει κάτι το μικρούλι αυτό όνειρο?:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 oti tha pareis siemens:p Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Πολύ μπερδεμένο όνειρο.. :blink: αλλά και εγώ βλέπω πολλά κουλά όνειρα :p Μήπως θες να αλλάξεις πρόσοψη στο κινητό και είδες και κανα θρύλερ και τα είδες όλα μαζί στο όνειρο? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 λοιπον,παιδακια(μπιανκα κυριως :p) ειδα που λετε την μια μου την φιλη(η οποια να σημειωθει πως δεν γνωριζει ελληνικα) ειμασταν στο πανεπιστημιο και ειχαμε εξεταστικη(λες να μου ελειψε?) ενα ασχετο μαθημα (με τη σχολη)οπου ειμασταν σε μια αιθουσα (την γνωριζω αυτη την αιθουσα) με μια επιτηρητρια που δεν ξερω.με το που μπηκε αυτη λοιπον μας ειπε "ουτε να το σκεφτειτε για σκονακια" εγω μαλλον ειμουν αδιαβαστη γιατι σκεφτομουν να δωσω λευκη κολλα και να φυγω,αλλα οι 2 φιλες μου(εκανε και η 2η ενα συντομο γκεστ σταρ) μου ειπε να γραψω γενικοτητες και πως μπορει να το περασω.. ειχαμε και κατι χαρτια οπου εγραφε καμια 10ρια θεματα και εμεις επιλεγαμε 3. εγω αντεγραφα απο την κολλητη μου,η οποια ειχε αφησει το χαρτι διπλα μου..το θεμα ειναι ομως πως αυτη εγραφε στα ελληνικα... μου ειπε μαλιστα να μην γραψω τα θεματα με την ιδια σειρα με αυτη για να να μη μας καταλαβουν..θυμαμαι πως εγραψε πρωτα την ερωτηση 3 και μετα την 5.. στην τριτη την ειδα απλα να καθεται και την ρωτησα αν θα γραψει την επομενη.μου ειπε πως η επιτηρητρια της ειχε πει να μην γραψει αλλη,αλλιως θα μας μηδενισει και τις 2. ξεκινησα λοιπον να γραφω μονη μου μια ερωτηση(γελοια,που σιγουρα δεν υπαρχει) κατι για βιταμινες που επριεχει εγραφα,μεταλλικα στοιχεια και τετοια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Τωρα δεν ξερω αν αυτο σου ειναι ευχαριστο ή δυσαρεστο, αλλα τις μερες που ερχονται θα εισαι πνιγμενη στη δουλεια και θα χρειαστεις κανα ατομο να σε βοηθησει. Μην πλακωνεσαι σε πολλα ραντεβου!!!!!! Εγω ειδα προχθες οτι εκανα μπανιο σε ολολευκο γαλα στην μπανιερα μου...Καλο ειναι αυτο?Μηπως εχει σχεση με το οτι θα αναλαβω μεγαλυτερο μαγαζι(χαρην προαγωγης, χεχε) και θα φαω κανα παλουκι? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 :lol:Τωρα δεν ξερω αν αυτο σου ειναι ευχαριστο ή δυσαρεστο, αλλα τις μερες που ερχονται θα εισαι πνιγμενη στη δουλεια και θα χρειαστεις κανα ατομο να σε βοηθησει. Μην πλακωνεσαι σε πολλα ραντεβου!!!!!! Εγω ειδα προχθες οτι εκανα μπανιο σε ολολευκο γαλα στην μπανιερα μου...Καλο ειναι αυτο?Μηπως εχει σχεση με το οτι θα αναλαβω μεγαλυτερο μαγαζι(χαρην προαγωγης, χεχε) και θα φαω κανα παλουκι? Το γάλα, λόγω της ίδιας του της φύσης, συμβολίζει την αφθονία, τη γονιμότητα και την γνώση, ειδικά αυτή την τελευταία σαν πνευματική τροφή. Στα όνειρα, το να πίνουμε γάλα είναι προμήνυμα πλούτου, γονιμότητας και υγείας, όντας ειδικότερα ευτυχία για τις έγκυες γυναίκες. Το να χύνουμε το γάλα προμηνύει δυστυχία και απώλειες. Το ξινισμένο γάλα, προβλήματα οικογενειακά. χμ...για το δικο μου τι να πω..περιμενω να ερθει κιολας η κοπελα αυτη..λες να της φορτωσω τις δουλειες μου? :lol: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Μπα μην το πεις!Κοιτα μην παραιτηθει στην βδομαδα πανω ε?χαχαχαχαχαχαχα. Εγω δηλαδη που εκανα μπανιο σε γαλα θα...πλουτισω και θα αφθονησω?Μηπως θα γινω μανα???????? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Εγω είδα σημερα ενα ονειρο οτι ημουν σε μια δεξιωση και ετρωγα φαγητο. σε μια φαση ειχα φαει τοσο πολυ και ενιωθα οτι θα τα βγαλω. Οποτε τοτε ξυπνησα και το περιεργο ηταν οτι ημουν φουσκωμενος!!!!!!! Πρωτη φορα με εχει επιρεασει τοσο!! απιστευτο ποσο μετραει το μυαλο στο σωμα μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Η και το αντιθετο... Να ειχες ενα φουσκωμα και το μυαλο να το μεταφρασε στο ονειρο σου με αυτο τον τροπο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Μπα μην το πεις!Κοιτα μην παραιτηθει στην βδομαδα πανω ε?χαχαχαχαχαχαχα. Εγω δηλαδη που εκανα μπανιο σε γαλα θα...πλουτισω και θα αφθονησω?Μηπως θα γινω μανα???????? ΕΓΩ παντως οταν σκεφτομαι μια μπανιερα με γαλα και μια γυναικα να κανει μπανιο σε αυτη αλλα πραγματα μου ερχονται στο νου:devil::drool::grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts