Bayern7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Αμ μπράβο!! τι γκασολ,τι κιριλενκο,τι στογιάκοβιτς αυτός είναι ΠΑΙΚΤΗΣ με όλη τη σημασία της λέξης;) Gmt τι μου βαλες τον Πέτζα... Μου αρέσει εξίσου... :) Αν και γαυρος και παρά τις τόσες κηδείες που μου χει κάνει, τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Αμ μπράβο!! τι γκασολ,τι κιριλενκο,τι στογιάκοβιτς αυτός είναι ΠΑΙΚΤΗΣ με όλη τη σημασία της λέξης;) Διαφωνώ ος προς τον τρίτο. Ένας παίχτης είναι, όταν καταφέρουμε να ελλατώσουμε την απόδοση του θα πέσει η Γερμανία ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 http://www.eurobasket2005.com/en/files/%7B4C3CDC39-95F6-4824-AFCE-56428EFEDF83%7Dlarge_v.jpg --------------------------------------------------- ΙΣΤΟΡΙΑ!!! :up: seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Gmt τι μου βαλες τον Πέτζα... Μου αρέσει εξίσου... :) Αν και γαυρος και παρά τις τόσες κηδείες που μου χει κάνει, τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση... Ειδικά εκείνη που σούταρε μακρινό σουτ με παίχτη πάνω του στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν παλεύατε με τον Πάοκ να βγείτε στη γιουρολίγκα ε, ποίημα! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Ειδικά εκείνη που σούταρε μακρινό σουτ με παίχτη πάνω του στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν παλεύατε με τον Πάοκ να βγείτε στη γιουρολίγκα ε, ποίημα! Στα μάτια μου το χω... Σαν να το βλέπω να γίνεται τώρα... :cry: http://inf-server.inf.uth.gr/~dzisiadis/PAOK.h1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Στα μάτια μου το χω... Σαν να το βλέπω να γίνεται τώρα... :cry: http://inf-server.inf.uth.gr/~dzisiadis/PAOK.h1.jpg Aυτο που σας ειχε καρφωσει σχεδον απο το κεντρο του γηπεδου;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Aυτο που σας ειχε καρφωσει σχεδον απο το κεντρο του γηπεδου;; Aυτό που δείχνω στη φωτό. Μέσα στο ΣΕΦ. Ξεφύγαμε όμως... ΦΟΡΤΣΑ ΕΘΝΙΚΑΡΑ. :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Μπαγιερν διατηρεις αρχειο με τις κηδειες της ομαδας σου? :lol: :p :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Μπαγιερν διατηρεις αρχειο με τις κηδειες της ομαδας σου? :lol: :p :w00t: :lol: :lol: :lol: Πού το βρήκε ο μπαγάσας! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Eπισύμανση. Στο τελευταίο λεπτό η εθνική μας ομάδα πέτυχε 14 πόντους!!! Μεσα σε ενα λεπτό. :blink: ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 φορτσα εθνικαρα οε οε οε!!! αντε παιδες..αυριο και τελος!!!παμε οπως τοτε!! Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 E ρε και δεν το βαζε ο Μητσαρας, τι θα ακουγαμε παλι... Αχρηστοι, χασαν δικο τους παιχνιδι, στις βολες σπασαν τα σιδερα, ενα σουτερ / ηγετη / νοβιτσκι / τζιοβανι / Σαρουμαν να ειχαμε, κοιμηθηκε ο γιαννακης, τι εκανε ο διαμαντιδης, κλπ, κλπ, κλπ... Εχουμε καιρο παντως. Μπορει να χασουμε αυριο, και να τα ακουσουμε με 24 ωρες καθυστερηση. Μια αναδρομη σε προηγουμενες σελιδες του θεματος, θα σας παρουσιασει πολλες κωλοτουμπες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 E ρε και δεν το βαζε ο Μητσαρας, τι θα ακουγαμε παλι... Αχρηστοι, χασαν δικο τους παιχνιδι, στις βολες σπασαν τα σιδερα, ενα σουτερ / ηγετη / νοβιτσκι / τζιοβανι / Σαρουμαν να ειχαμε Πετυχημένο :) ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 E ρε και δεν το βαζε ο Μητσαρας, τι θα ακουγαμε παλι... Αχρηστοι, χασαν δικο τους παιχνιδι, στις βολες σπασαν τα σιδερα, ενα σουτερ / ηγετη / νοβιτσκι / τζιοβανι / Σαρουμαν να ειχαμε, κοιμηθηκε ο γιαννακης, τι εκανε ο διαμαντιδης, κλπ, κλπ, κλπ... Εχουμε καιρο παντως. Μπορει να χασουμε αυριο, και να τα ακουσουμε με 24 ωρες καθυστερηση. Μια αναδρομη σε προηγουμενες σελιδες του θεματος, θα σας παρουσιασει πολλες κωλοτουμπες. Υπερβάλεις λίγο νομίζω.. Η αλήθεια είναι ότι 1 στα 10 τρίποντα δεν είναι ποσοστό και οι βολές που χάσανε είναι τραγική εικόνα. Οι λόγοι που πήραμε αυτό το παιχνίδι ήταν γιατί οι Γάλλοι έκαναν 134934 λάθη και βήματα ( νά'ναι καλά το NBA), γιατί είμασταν τυχεροί με την αφύπνιση του παπαλουκά και το τελευταίο σούτ του Διαμαντίδη. Αλλά άχρηστοι ; Δε νομίζω κανείς να το έλεγε αυτό! Τα παιδιά φτάσαν στους 4 της Ευρώπης! Προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο στην Ιαπωνία! Ποιος θα έβγαινε να τους πεί άχρηστους ; Ποιος είναι ο χρήσιμος δηλαδή ; :p Και δηλαδή νομίζεις ότι αύριο αν χάσουμε και βγούμε δεύτεροι θα βγεί κάποιος και θα αρχίζει να κράζει ; Άλλο η επισήμανση των λαθών μας και άλλο το κράξιμο φίλε μου. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 το πιο γουστοζικο τελος που θα μπορουσε να ειχε ο αγωνας, ετσι να πορωθουμε. επισης μ'αρεσε που καρφωσε ο παπαδοπουλος στο 58-62 παρα το κρισιμο της στιγμης, γιατι μ'εκνευριζουν τα ταμπλω και μεσα, κανε ενα καρφωμα να πορωθουν και οι υπολοιποι. ΕΛΛΑΔΑΡΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snowball Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Στα μάτια μου το χω... Σαν να το βλέπω να γίνεται τώρα... :cry: http://inf-server.inf.uth.gr/~dzisiadis/PAOK.h1.jpg Hmoun mesa sto SEF sto petalo otan o peja mas karfwse to triponto me ton amintiko kremasmeno panw tou (o tomic 'h o nakic?). Thumamai akoma pws oloi xeirokrotisame sto telos xwris na ginei to paramikro. RESPECT! Apisteftos pextis. Panta pisteva pws tha grapsei istoria sto NBA kai tha xeperasei kai Drazen. http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 καποτε ειχε πει ο γκαλης αν δεν κανω λαθος οτι ειτε καρφωμα ειτε λέι απ μετραει για δυο ποντους. εγω διαφωνω. το καρφωμα μετραει για δυο ποντους στον πινακα του σκορ αλλα για περισσοτερους στην ψυχολογια. Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Εκπληκτικη φωτογραφια στο http://www.sportime.gr με τον Παπαλουκα να κοιταζει τη μπαλα την ωρα που μπαινει το τριποντο... http://www.sportime.gr/xst/images/stories/basket/eurobasket/bnat1.jpg ;) ---------------------------------------------------------------- Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη! Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θρίλερ ο αγώνας σήμερα... μπορεις να μου στειλεις σε pm 6 νουμερα απο το 1 εως το 49; Όταν το έγραψα αυτό το σκορ ήταν 36-36 και βαρούσαν βολές οι Γάλλοι... :D Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Καλα, δεν πιστευω το τι εγινε εχτες...Εχασα την αρχη του αγονα, και ειδα μονο ενα κοματι του τελευτεου δεκαλεπτου, απο το 47-46 (που ειμασταν μπροστα εμεις) οταν τους ειδα 4 ποντους μπροστα και να μας μενουν μονο 30 δευτερα απογοητευτικα. Γυρισα απο την αλλη και σκευτομουνα, οσπου ξαφνικα ακουσα εναν να λεει ετσι μπραβο (ειμουνα σε καφετερια και εβλεπα) γυρναω και βλεπω οτι μας κανανε φαουλ, απο εκει και περα (και με αποκοριφοση το τριποντο) τα ειχα χαμενα. Αλλα και αυτοι οι Γαλοι, γιατι μας κανανε φαουλ; Δεν τους συμφερε να μασουλιθει ο χρονος; Ο Τελικος τι ωρα ειναι; Καλα, ετσι και δεν το παρουμε θα τους φαω, θα μου εχουν χαλασει την μερα γενεθλιων μου. Αμα παλι το παρουμε θα ειναι το καλιτερο δωρο γεννεθλιων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 καποτε ειχε πει ο γκαλης αν δεν κανω λαθος οτι ειτε καρφωμα ειτε λέι απ μετραει για δυο ποντους. εγω διαφωνω. το καρφωμα μετραει για δυο ποντους στον πινακα του σκορ αλλα για περισσοτερους στην ψυχολογια. πιο πολυ για εντυπωση γινεται και οχι για λογους ψυχολογιας εδω δεν ειναι nba... που το καρφωμα το εχουν για καλημερα ποιος θυμαται των αγωνα ολυμπιακου - bulls? τι γινοταν στων αγωνιστικο χωρο? :p ειναι τεραστεια διαφορα νοοτροπιας και μονο αν μπορουσαν και βλεποντουσαν με κλειστα ματια η εθνικη μας τοτε πιστυεω οτι θα τα ειχαμε σαρωσει ολα! :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. September 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Κλαιγονται τα γαλλακια...& τα εριξαν στη διατησια :mad: :lol: Καλα,στραβοι ειναι?Δε βλεπουν τα δικα τους λαθη στο τελευταιο λεπτα?Ή καλυτερα την υπεροψια τους?Οι διατητες εφταιγαν που ο Παπαλουκας εκανε 3 μπασιματα μονος του ανενοχλητος & επαιζε ανετα με πλατη(!)μεσα στη ρακετα? :wacko: Τελικα φαινεται να τους ποναει πολυ...δεν πειραζει,ο,τι και να λενε,εμεις απο πελατες δεν προκειται να τους χασουμε! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ελα ελλαδάρα μπορείς ρε!!παιδιά χτες είχα μια αγωνια,derby το match,και στο τέλος όταν μπαίνει το τρίποντο ,τι χαρά Θεε μου,έτρεμε η καρδια μου,δεν ήξερα πως να νιώσω,να κλαίω από χαρά,ανατρίχιασα,ήταν το κάτι άλλο,υπέροχο συναίσθημα.. :cry: :O μόλις μπηκε το τρίποντο έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ,πετάχτηκα καθιστός και μου έφυγε η μάστιχα από το στόμα..:lol: έτσι είναι όταν ασχολείσαι με κάτι που είναι τρόπος ζωής για σένα εδώ και 10 από τα 15 σου χρονια!bravo ξανά ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Μπραβο στην Εθνικη!!!!! Μολις ειδα τον Ζηση να εχει την μπαλα και να την γυρναει πισω, να κανει screen στον αντιπαλο και τον Διαμαντιδη να βαραει το τριποντο τρελαθηκα ! Ολα αυτα εγιναν μεσα σε ενα 1-2 δευτερολεπτα ! Και ειχαμε και χαλια ευστοχια στα τριποντα λεω παει το χασαμε το παιχνιδι! Αλλα μολις μπηκε τα 'παιξα ! Να ρωτησω και κατι ασχετο απο τα τορρεντς πως κατεβαζουμε ?? Μου φαινεται πως θα ξαναβγουμε στους δρομους σημερα το βραδυ !!!! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ο χτεσινος αγωνας μου θυμησε αμερικανικη ταινια που παιζουν τα κολλεγια μπασκετ και πηγαινουν ποντο-ποντο διαφορα και στο τελευταιο sec κερδιζουν οι καλοι!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ !!! «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 ο χτεσινος αγωνας μου θυμησε αμερικανικη ταινια που παιζουν τα κολλεγια μπασκετ και πηγαινουν ποντο-ποντο διαφορα και στο τελευταιο sec κερδιζουν οι καλοι!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ !!! Τι πόντο πόντο; 7 πόντους πίσω είμασταν συνέχεια στην τέταρτη περίοδο. Και κατάφεραν και το γύρισαν την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή. :D ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts