guy_fawkes Δημοσιεύτηκε May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 17, 2021 6in Full HD+ OLED HDR display Qualcomm Snapdragon 690 5G chipset 6GB RAM 128GB storage Rear cameras: 8Mp f/2.2 16mm ultrawide 12Mp f/1.8 27mm main 8Mp f/2.4 54mm telephoto 8Mp front-facing camera 3.5mm headphone jack High-Res Audio support DSEE Ultimate Side-mounted fingerprint sensor IP65/68 water and dust resistance Android 11 5G NFC 4500mAh battery w/ 3-years long life promise from Sony 169 grams 154mm x 68mm x 8.3mm Colours: Black, white, blue, pink (availability varies by region) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Είδα ότι είναι σε ιστότοπο γνωστού καταστήματος για προπαραγγελια. Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμο για αποστολή; Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 μετά τις 14/6 https://digitalpassion.gr/xperia/kinita/sony-xperia-10-iii-leyko-adiabrokho-kinito-tilefono-xperia-10-iii-me-grigori-fortisi/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 5, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2021 1,5 φορά πάνω απο το απερχόμενο 10ii όχι ότι πιστεύω τέτοιου είδους τεστ και το γράφω είτε αρνητικά, είτε θετικά πράγματα κι αν γράψουν αλλά πάντα τα sony με πολύ χαμηλότερη χωρητικότητα μπαταρίας,βγάζανε πολύ καλύτερα αποτελέσματα απο άλλες συσκευές! Η διαχείριση που κάνουν είναι τρομερή! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Μόλις το παρέλαβε η σύζυγος και το έχει να φορτίζει. Ψαχνω για θήκη και βλέπω ολο κι ολο 2 επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 7, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Μόλις το παρέλαβε η σύζυγος και το έχει να φορτίζει. Ψαχνω για θήκη και βλέπω ολο κι ολο 2 επιλογές... σε γνήσια ή ότι να είναι? Καλόριζικο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Nikosdoc, περιμένουμε εντυπώσεις από τη συσκευή! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 Η θήκη είναι της εταιρίας Dux Ducis και έχει καλή εφαρμογή και ωραία αίσθηση στο χέρι. Το κινητό είναι αξιοπρεπέστατο. Σαφώς πιο γρήγορο από το δικό μου (Samsung S9) και η μπαταρία φαίνεται να αντέχει φορτίζει μέρα παρά μέρα. Η οθόνη είναι εντυπωσιακά...γλυστερή... και η αίσθηση στο χέρι με το μακρόστενο σχήμα του ευχάριστη. Κατά τα άλλα το βρίσκω πολύ όμορφο στο άσπρο χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 12, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 (edited) Καλορίζικο και καλοδούλευτο! Πήρε μέλος της οικογενείας το 10ii και δεν έχει κανένα παράπονο! Edited October 9, 2021 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Το πρόβλημα με την πράσινη απόχρωση στην οθόνη εξακολουθεί να υφίσταται; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 που το διάβασες αυτό? Γιατί κάτοχοι στο reddit δεν έχουν γράψει κάτι! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Υπάρχουν αρκετές αναφορές, π.χ.: https://community.sony.pt/t5/10-series/xperia-10-iii-awful-green-tint-and-flickering/td-p/3809046 https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/SonyXperia/comments/oaxxgt/sony_xperia_10_iii_has_weird_green_tint_problem/ Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 29, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Σωστά! Το είχα διαβάσει αυτό στο reddit! Νομίζω είχαν δώσει απάντηση ότι ήταν θέμα softwate και ότι με το 62.0.A.3.70 firmware είχε φτιαχτεί το θέμα! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Νομίζω είχαν δώσει απάντηση ότι ήταν θέμα softwate και ότι με το 62.0.A.3.70 firmware είχε φτιαχτεί το θέμα! Αυτό θα ήθελα να επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος της συσκευής γιατί σκέπτομαι να την αποκτήσω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Αυτό θα ήθελα να επιβεβαιώσει κάποιος κάτοχος της συσκευής γιατί σκέπτομαι να την αποκτήσω. Δεν έχω αντιληφθεί κάτι προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Επαφες.μηνυματα,κλπ πώς τα επαναφέρεις απο samsung? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. August 2, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 επαφές δεν έρχονται απο τον λογαριασμό σου στο google? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2021 επαφές δεν έρχονται απο τον λογαριασμό σου στο google? Δεν ξέρω τι έχει κάνει η κόρη μου. Δικό της θα είναι το τηλέφωνο. Απλά ρωτώ αν υπάρχει εφαρμογή συμβατή μεταξύ Samsung και Sony... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Το αγόρασα για την κόρη μου που είχε ένα Α8 Samsung ως τώρα. Στα θετικά ή μπαταρία και η οθόνη.Η συσκευή δείχνει αρκετά φιλική στο χρήστη, ενώ δείχνει και premium κατασκευή. Η εφαρμογή με τις φωτογραφίες δείχνει κάπως περίεργη σε σχέση με την εφαρμογή "συλλογή" της Samsung αλλά μάλλον είναι θέμα συνήθειας. Κριτήριο αγοράςπάντως ήταν το μέγεθος. Κάπου έχουμε βαρεθεί τις παντόφλες που μας πασάρουν οι κατασκευαστές και εδώ η Sony παίζει καλά... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Το πήρε ένας φίλος μου και το περιεργαστηκα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι για την τιμή πού έχει,ο 690 είναι λίγος και σαφώς δεν αξίζει αυτά τα χρήματά. Lag έχει με λίγο φόρτωμα και λογικό. Θα το δουλέψω καμία μέρα και θα γράψω πιο αναλυτικές εντυπώσεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2021 Κάτι που ενοχλεί στο τηλέφωνο είναι οτι δεν έχει Volte. Μίλησα με wind, υποτίθεται ότι το ενεργοποίησαν, αλλά... Εχω την εντύπωση πως πρέπει η Sony να δώσει update ειδικά για το κάθε δίκτυο. Σε cosmote & Vodafone έχει ενεργοποιηθει σε κάποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω για θέμα κάμερας. Αξίζει; 1 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellenikus Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Το έχω καμμιά δεκαριά μέρες και με εκπλήσσει.Εξαιρετικη μπαταρία ,δεν μου κολλάει σε σχέση με το poco F3( δεν παίζω παιχνίδια), πολύ βολικό στο χέρι ακόμα με την θήκη Spigen.Οι φωτό μου φαίνονται πολύ καλές , καλύτερες από το poco ,αντίστοιχες του iphone 12. Ο μόνος πραγματικός ανταγωνιστής του είναι το Pixel 4a 5g στο οποίο όμως δεν λειτουργεί το 5g στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 (edited) Εγώ το έχω κάμποσες μέρες. Το έδωσα στην κόρη μου η οποία είχε Α8 τριετίας. Δεν το άντεξε πάνω από 2 μέρες. Οι φωτογραφίες έδειχναν μέτριες μπροστά στο Samsung.Α8 Με κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις το πρόβλημα διορθώθηκε αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις απαίτηση από μια γυναίκα 22 ετών να παίζει με διαφράγματα,θερμοκρασίες λευκού,εκθέσεις κλπ για να φέρει στα ίσια της μια συσκευή. Αυτό το κάνουν πολύ καλά όλα τα Samsung και δεν χρειάζεταινα έχεις γνώσεις φωτογράφου για να στήσεις τη συσκευή. Τελικά της έδωσα το S10+ που είχα έως πρόσφατα και χαμογέλασε το πρόσωπο της. Για μένα ωστόσο είναι μια τίμια συσκευή το Xperia 10III. Μικρο μέγεθος,κορυφαία οθόνη και μπαταρία, 5G και απροβληματιστη χρήση.Η φωτογραφική μηχανή του δεν είναι κορυφαία αλλά είναι αξιοπρεπής. Θα το κρατήσω για 2ο τηλέφωνο σίγουρα! Edited August 14, 2021 by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts