makosss Δημ. June 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2006 www.fruitquiz.co.uk/quiz/tomato.gif" Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Ποια ειναι η αγαπημενη σας μαρκα ?? http://www.bannered.com Εμενα μου εβγαλε Durex:shifty: :shifty: :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 +1 http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/c080.gif:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Toyota "Moving Forward." Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Και μένα durex ρε παιδιά, μήπως είναι σπόνσορας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 ebay εγώ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 buy it ,love it,sell it <e-bay> Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/c108.gif εγω ειμαι αυτο!!! τι ειναι αυτο?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 emena egale CNN kai se ena filo mou IKEA (kai na fantasteite pos o tupos oloi tin ora psonizei apo ekei) Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 emena egale CNN kai se ena filo mou IKEA (kai na fantasteite pos o tupos oloi tin ora psonizei apo ekei) ΧΑΧΑΧΑ Το τεστ δεν ειναι τυχαιο :shifty: :shifty: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Toyota "Moving Forward." Eμείς έχουμε 2 toyota και σκέφτομαι να πάρω και για μένα.... :ninja: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 You are like Volkswagen http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/c214.gif "Think Small" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και μάλιστα έχουμε VW !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Απορώ τι βρίσκετε σε αυτά τα πανηλίθια "τεστ". Αφού τα αποτελέσματα είναι παντελώς άσχετα με την προσωπικότητα του καθένα... Βάλτε αν είναι κανά φυσιολογικό όπου μπορεί να βγει και κάποιο συμπέρασμα της προκοπής. Εντάξει, περί ορέξεως του καθενός, αλλά είπαμε... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 emena egale CNN kai se ena filo mou IKEA (kai na fantasteite pos o tupos oloi tin ora psonizei apo ekei) Τον λενε Tyler Durden? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Απορώ τι βρίσκετε σε αυτά τα πανηλίθια "τεστ". Αφού τα αποτελέσματα είναι παντελώς άσχετα με την προσωπικότητα του καθένα... Βάλτε αν είναι κανά φυσιολογικό όπου μπορεί να βγει και κάποιο συμπέρασμα της προκοπής. Εντάξει, περί ορέξεως του καθενός, αλλά είπαμε... :p Οχι ρε συ έχει γέλιο:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Coca Cola και Life tastes good για μενα!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 http://i114.photobucket.com/albums/n269/brandlogos/c108.gif εγω ειμαι αυτο!!! τι ειναι αυτο?:blink: Και εμένα... Ούτε που ξέρω τι είναι. Με ελληνικούς χαρακτήρες έβγαλε το ΙΚΕΑ κατάστημα το οποίο "μισώ" λόγω εξυπηρέτησης :whistle: Απορώ τι βρίσκετε σε αυτά τα πανηλίθια "τεστ". Αφού τα αποτελέσματα είναι παντελώς άσχετα με την προσωπικότητα του καθένα... Βάλτε αν είναι κανά φυσιολογικό όπου μπορεί να βγει και κάποιο συμπέρασμα της προκοπής. Εντάξει, περί ορέξεως του καθενός, αλλά είπαμε... :p Τείνω να συμφωνώ με αυτό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 εμένα έβγαλε nextel from sprint. περί τίνος πρόκειται?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Kraft,VW,eBay..... Aυτα για μενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Μercedes-Benz "Unlike any other" τςςςςςςς :cool: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Με ελληνικούς χαρακτήρες: Ebay Με αγγλικούς -//-: Nokia (Connecting People) :) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Kraft "The Cheesiest" εγώ! :p Έκανα και το άλλο που λέει Με Ποιά σταρ ταιριάζεται και με έβγαλε με την Dakota Fanning που είναι 12άχρονο!! Θα με πάνε μέσα!!! :p Αλλά οκ, με έβγαλε και με την Katherine Heigl οπότε δεν παραπονιέμαι. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Twix "Two for me, none for you!" Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Σε μια φίλη μου έβγαλε: ΤΙΜΕΧ "It takes a licking and keeps on ticking." Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 capital one "What's in your wallet?" :shifty: cheetos "Dangerously cheesy." :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts