drivth Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιο link για δοκιμασμένη έκδοση της gcam; Ευχαριστώ.https://f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/MGC_7.2.014_Parrot043-v3.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 (edited) Στην έκδοση 7.2 που παραθέτει ο φίλος ο drivth και στο αρχείο Changelog όμως λέει ότι αυτή η έκδοση είναι για android 10 το οποίο εμένα δεν μου ήρθε ακόμη. Εγώ πέρασα την GCam "PMGC_7.0.009_FinalReleasedVersion_V10" όπως συνιστά το Gearbest (εδώ)και δουλεύει μια χαρά Edited February 7, 2020 by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Στην έκδοση 7.2 που παραθέτει ο φίλος ο drivth και στο αρχείο Changelog όμως λέει ότι αυτή η έκδοση είναι για android 10 το οποίο εμένα δεν μου ήρθε ακόμη. Εγώ πέρασα την GCam "PMGC_7.0.009_FinalReleasedVersion_V10" όπως συνιστά το Gearbest (εδώ)και δουλεύει μια χαράΤην έχω πολύ καιρό και δουλεύει συνολικά μια χαρα. Android 9 έχω και εγώ ακόμα, βέβαια με xiaomi.eu dev rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 (edited) αυτό το "xiaomi.eu dev rom" πώς το εξακριβώνουμε φίλε drivth? είναι η global version? Edited February 7, 2020 by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Ειναι custom miui rom developer η οποία αναβαθμίζεται σε εβδομαδιαία βαση. Περνιεται μετά από ξεκλείδωμα bootloader με custom recovery κλπ. Δεν είναι της παρούσης όμως. Απλά το ανέφερα γιατί η dev roms συνήθως έχουν ποιο ενημερωμένες βιβλιοθήκες από τις stable και μπορεί οι gcam να υπολειτουργούν λίγο στις stable. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα παίξει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Kαλησπερα παιδια με το κινητο miui 11 και android 9 μπορειτε να ενεργοποιησετε το google voice για την assistance ? Eβαλα γλωσσα Αγγλικα uk us ρεγιο Ελβετια Αγγλια Αμερικη αλλα παλι δεν ενεργοποιειτε το οκ google . Παω στην εφαρμογη google /more/settings /voice /voice match /αλλα δεν ενεργοποιειται το ok google Eκανα και clear cache την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια . Καμια ιδεα ? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Kαλησπερα παιδια με το κινητο miui 11 και android 9 μπορειτε να ενεργοποιησετε το google voice για την assistance ? Eβαλα γλωσσα Αγγλικα uk us ρεγιο Ελβετια Αγγλια Αμερικη αλλα παλι δεν ενεργοποιειτε το οκ google . Παω στην εφαρμογη google /more/settings /voice /voice match /αλλα δεν ενεργοποιειται το ok google Eκανα και clear cache την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια . Καμια ιδεα ? Και εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Ειναι custom miui rom developer η οποία αναβαθμίζεται σε εβδομαδιαία βαση. Περνιεται μετά από ξεκλείδωμα bootloader με custom recovery κλπ. Δεν είναι της παρούσης όμως. Απλά το ανέφερα γιατί η dev roms συνήθως έχουν ποιο ενημερωμένες βιβλιοθήκες από τις stable και μπορεί οι gcam να υπολειτουργούν λίγο στις stable. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι θα παίξει καλά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Το δικό μου τόχω μόνο ένα μήνα και δεν θέλω να μπλέξω με rooting ακόμη, αργότερα όταν το βαρεθώ και πριν πάω στο επόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλημέρα παιδιά. Για gcam αν θέλετε δοκιμάστε αυτές τις ρυθμίσεις που έστησα για rn8T http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7972290#post7972290 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2020 Καλά.... Γίνεται να μην έχει ταχεία κλήση ή εγώ δεν την βρίσκω;; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Μιας και το είδα στο rn8t και μου έκανε εντύπωση, έχει και σε σας 4g+ και qc μεσα στο κουτί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Μιας και το είδα στο rn8t και μου έκανε εντύπωση, έχει και σε σας 4g+ και qc μεσα στο κουτί;4g+ με κοσμοτε στο κέντρο της Πάτρας δεν έχω δει ποτέ αν και θα έπρεπε. Οπότε όχι. Ούτε qc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 4g+ με κοσμοτε στο κέντρο της Πάτρας δεν έχω δει ποτέ αν και θα έπρεπε. Οπότε όχι. Ούτε qc. Οπότε στις διαφορές μεταξύ του απλού rn8 και rn8t είναι ότι το πρώτο έχει led ειδοποιησεων και 2 χιλιοστά μικρότερο ενώ το δεύτερο έχει 4g+, qc φορτιστή και nfc. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Μεταξύ άλλων ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2020 Στη Θεσσαλονικη μια χαρα 4G+ εχει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Μου ήρθε ενημέρωση 11.0.6.0 371 ΜΒ Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Έχει όντως 4g+ το κινητό μας; Ούτε εγώ το έχω δει αλλά είμαι Τήνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 (edited) Έχει όντως 4g+ το κινητό μας; Ούτε εγώ το έχω δει αλλά είμαι Τήνο. Εγώ ρώτησα γιατί είχα κανονικά στο rn8t και έχω περιέργεια να δω αν ισχύει και στο απλό. Σε άλλο redmi δεν είχε ποτέ + η xiaomi. Στη Τήνο είχες δει με αλλη συσκευή 4g+ ? Edited February 13, 2020 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Ναι όταν είχα το mi9t. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Lte-A είναι πάντως αλλά ούτε εγώ έχω δει σήμα 4g+ (Αθήνα) Πιθανόν όπως πχ τα Huawei/Honor να μην το απεικονίζει... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2020 Lte-A είναι πάντως αλλά ούτε εγώ έχω δει σήμα 4g+ (Αθήνα) Πιθανόν όπως πχ τα Huawei/Honor να μην το απεικονίζει... Καλά και το rn7 υποτίθεται υποστήριζε 4g+ αλλα μόνο στη Βουλγαρία είδα +. Εντός Ελλάδος ήταν απλό 4g. Θελω να πω οτι η hw υποστήριξη από μόνης της δεν αρκεί. Υ.Γ. Επειδή εγώ με το rn8t είχα κανονικά +, ποια εταιρεία είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Wind ®€] <{<÷<÷©[<} ;} ÷©\©[}} Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2020 Κέντρο Αθήνας (Ευαγγελισμός) μου δινει 4G+ !!! Επίσης ένα άλλο θεμα που εχει η εν λογω συσκευη (δοκιμαστε το να το δειτε αν συμβαινει σε ολους) ειναι οτι δεν μπορουν να λειτουργησουν ταυτοχρονως bluetooth + wifi!!! Επειδη περνανε και τα δυο απο την ιδια κεραια μονο ενα απο τα 2 μπορεις να δουλευεις... Αν τα ανοιξεις και τα 2 ειτε σου κοβει το bluetooth ειτε σερνεται το ασυρματο δικτυο.... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Με cosmote φαντάζομαι το έπιασες. Θέλει κάποια ρύθμιση για να πιάσει το 4g+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Εγώ κέντρο Πάτρας με cosmote με το huawei p smart z επιανα 4g+ . Tωρα με το rn8 δεν πιάνω. Και είμαι και με xiaomi.eu dev rom. Την σύγκριση την κάνω για να δείξω ότι δεν φταίει η περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts