cerberus Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Παίδες καμία καλή gcam για το τηλέφωνο ξέρει κανείς; Είδα και XDA αλλά υπάρχει μόνο μία και δε δουλεύουν τα πάντα απ' ότι διάβασα. Παίζει πουθενά αλλού; Στάλθηκε από το S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα,απλά που το πήρες το κινητακι και πόσο φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Από skroutz στα 184€. Δε ξέρω αν μπορώ να πω το όνομα του καταστήματος μήπως θεωρηθεί διαφήμιση... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Το τσιμπησα στα 154 απο Κινα Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Περιμένουμε εντυπώσεις και από κάμερες αν κ λένε με την gcam απογειώνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Volte/vowifi και 4g+ υποστηρίζει στην Cosmote? Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Volte/vowifi και 4g+ υποστηρίζει στην Cosmote? Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ' ότι ξέρω: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html Τώρα όσον αφορά το gcam απ' ότι έχω παρατηρήσει κάνει δουλειά σε night mode περισσότερο. Στις φωτό τη μέρα δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά σίγουρα έχει για κάποιον που ψάχνει το τέλειο. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Έχει ξεκλείδωτο το api2. Δουλεύει σωστά σε όλες τις ρυθμίσεις η gcam η κρασάρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Δουλεύει μια χαρά. Δεν ξέρω αν υποστηρίζει 48mpx φωτό όμως. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Έφυγε παραγγελία σήμερα και από έμενα στα 136 με κουπόνι από banggood.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 θέλω ένα για την γυναίκα ειδικά για φώτο. αυτό η το 8 pro να της πάρω ;θα ήθελα βέβαια και snapdragon.... Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 θέλω ένα για την γυναίκα ειδικά για φώτο. αυτό η το 8 pro να της πάρω ;θα ήθελα βέβαια και snapdragon.... Snapdragon κ note8 pro τότε το βγάζεις από το μυαλό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 θέλω ένα για την γυναίκα ειδικά για φώτο. αυτό η το 8 pro να της πάρω ;θα ήθελα βέβαια και snapdragon.... Sent from my Mi A3 using Tapatalk Ακουγεται οτι το 8pro θα βγει και με snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Κανένα πρόβλημα, ο mediatek που φοράει το pro είναι κορυφή. Μην αναμασάμε την καραμέλα. Δεν είναι τυχαίο ότι τον επέλεξε για το συγκεκριμένο μοντέλο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ναι μόνο που.. αναβαθμίζεται σε miui 11 και παραμένει σε android 9.. να θυμίσω την αντίστοιχη ιστορία του note 4.. εγώ προσωπικά θα έριχνα λίγο τις απαιτήσεις μου σε επεξεργαστή και θα έπαιρνα το note 8 με snap Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Αυτή είναι υπόθεση. Πιστεύω και έχει γραφτεί ότι θα πάρει και την 10. Το 4αρι ήταν άλλη περίπτωση. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Όντως έτσι. Από την άλλη εμένα προσωπικά κ να μην το αναβαθμιζαν καθόλου δεν θα με πείραζε καθόλου η Xiaomi έχει δείξει στις αναβάθμισεις της τα κάνει μαντάρα σκεφτόμουν να πάρω το 9t pro κ έχει γίνει μαντάρα το νήμα μετά την ενημέρωση που έδωσε η χαρά των bug. Πραγματικά αν ήξερε να γράφει σωστά το λογισμικό αυτή η εταιρεία θα ήταν πρώτη με διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Από moderator στο επίσημο forum της Xiaomi (https://c.mi.com) ειπώθηκε πως θα πάρει Android 10 το Pro. Όμως το πότε δε ξέρουμε. Το απλό που έχουμε εμείς θα πάρει επίσης Android 10 ομοίως. Όμως ενώ θα πάρει MIUI 11 το Δεκέμβριο, δεν είναι σίγουρο ότι αυτό το update εκτός από νέο MIUI θα έχει και τη νέα έκδοση του Android 10. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 (edited) λοιπόν μια ακόμη ερώτηση... πάλι για την γυναίκα. να της πάρω το 8 η το 7; έχει μεγάλη διαφορά; βασικά κάμερα και μπαταρία μας ενδιαφέρει. αφήνω το 8pro εκτός επίσης στο 8T η μόνη διαφορά είναι το NFC? Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited November 18, 2019 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 λοιπόν μια ακόμη ερώτηση... πάλι για την γυναίκα. να της πάρω το 8 η το 7; έχει μεγάλη διαφορά; βασικά κάμερα και μπαταρία μας ενδιαφέρει. αφήνω το 8pro εκτός επίσης στο 8T η μόνη διαφορά είναι το NFC? Sent from my Mi A3 using Tapatalk το 7 δυσκολα βρισκεις στοκ απο εξω, και αν βρεις ειναι σε τιμη του 8. στην ελλαδα θα ερθει το 8Τ https://www.facebook.com/mistoregreece/photos/a.251847895325827/725658731278072 οι διαφορες μεχρι στιγμης φαινεται να ειναι οτι ειναι μακρυτερο, βαρυτερο και ΝFC. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Στο νήμα του note 8 pro λένε ότι τους ήρθε η. miui 11. οπότε σύντομα θα έρθει και σε εμας:rolleyes: Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Στο νήμα του note 8 pro λένε ότι τους ήρθε η. miui 11. οπότε σύντομα θα έρθει και σε εμας:rolleyes: Στις "13 Νοεμβρίου" θα ξεκίναγε.. και στις 18 Νοε. το Pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 (edited) Στις "13 Νοεμβρίου" θα ξεκίναγε.. και στις 18 Νοε. το Pro. Άντε να βγάλεις άκρη με την xiaomi Edited November 18, 2019 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geostamp Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γνωρίζει κάποιος αν στο RN8 υπάρχουν τα ίδια προβλήματος σήματος με το RN7? Είναι πολυ σημαντικο αν γνωρίζει κανενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Γειά σας παιδιά. Μου φέρανε το κινητό του θέματος από Κίνα και είναι το κινέζικο Version, αμα κατεβάσω το Global ROM και στις 3 τελίτσες επιλέξω το Rom αυτό γίνεται? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 ρε παιδιά στο 8 οι εφαρμογές μηνύματα και τηλέφωνο είναι της Google όχι της xiaomi? τώρα το σεταρω. έτσι είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts