droulis Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 exei ellinika,apla apo ekei pou tha to pareis pes tous na sou baloun thn ekdosi me ellhnika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 GPS έχει και είναι και γρήγορο. Προς το παρόν το δούλεψα με το google maps, για να το δω. Βγάζει menu που σου λέει σε ποιά com το θέλεις. Το έβαλα στην 7 και δούλεψε. Δεν δοκίμασα άλλες, μιας και το επόμενο για δοκιμή είναι το Destinator. Δεν έχει Τ9 ελληνικό, ούτε μπορείς να γράψεις SMS με Ελληνικούς χαρακτήρες. Τουλάχιστον, εγώ δεν μπόρεσα. Στο internet που συνδέεται και πάει γρήγορα λόγω 3g, βλέπεις Ελληνικά, χωρίς πρόβλημα. Εχω το 514 και το συγκρίνω με αυτό. Από το 514 είμαι πολύ ευχαριστημένος, αφού μου ψιλοέβγαλε λίγο το λάδι, για να το φτιάξω όπως το ήθελα. Δεν έχει ή δεν βρήκα ακόμη, το πλήκτρο για τα shortcuts, ή πως να κάνω το κάθε πλήκτρο να τρέχει ότι θέλω εγώ. Αντ' αυτού, με το start σου εμφανίζει τα τελευταία 9 προγράμματα που έχεις τρέξει. Η μπαταρία του, πρέπει να κρατάει σαν του 514, δηλαδή πολύ καλά. Η οθόνη του, καλή αν και δεν την δοκίμασα ακόμη με ταινίες. Θα ήθελα, προσωπικά, να έχει δυνατότητα, όταν απαιτείται, να έχει παραπάνω φωτισμό. Το κεντρικό πλήκτρο, τέλος, που δεν είναι πλήκτρο αλλά φωτοευαίσθητο πολυπλήκτρο, με δυσκολεύει στον χειρισμό, γιατί ξεχνιέμαι και το πατάω πάνω, κάτω, δεξιά, αριστερά, ενώ αρκεί να περάσεις το δάχτυλό σου προς μια κατεύθυνση για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ζήτημα συνήθειας και θεωρητικά θα πρέπει να έχει άπειρο χρόνο ζωής. Το bug που αναφέρουν σε ξένα forums, για το ότι δεν σου έρχονται τα μηνύματα που σου έχουν στείλει όταν είναι κλειστό, δεν το έχω ελέγξει ακόμα. Αντε να δούμε πότε θα βγάλει υποστήριξη Ελληνικών και το Ελληνικό Τ9 η HP. Προβλέπω να το πετάω για ανακύκλωση ! Ελληνικά γράφεις, ειτε χρησιμοποιώντας το symbol key, διαλέγεις αβγ και το πατάς ακόμη μια φορά. Μετά επιλέγεις όποιο γράμμα θέλεις από αυτά της οθόνης που έχεις μπροστά σου. Ειναι χρονοβόρο. Αν κατεβάσεις το Ελληνικό λεξικό της adaptxt έχεις Ελληνικά σε όλα τα πλήκτρα. Θέλει λίγο προσπάθεια για να καταλάβεις ποιά πλήκτρα πατάς. Σήμερα το ανακάλυψα και το ψάχνω. Είναι πάντως σωστό. Ο φωτισμός που έλεγα στο προηγούμενο, αυξάνει πάρα πολύ, σε σημείο, που σε φως ηλιόλουστης ημέρας, να μην υπάρχει πρόβλημα. Το bug με τα μηνύματα, δεν βλέπω να υπάρχει. Δεν το πάω για ανακύκλωση τελικά! Για ανακύκλωση δεν πάει, αλλά στο συρτάρι μένει, λόγω πολύ κακής μπαταρίας! Ακόμα και με την extended μπαταρία της ΗΡ δεν τα καταφέρνει 2η μέρα, με μέτρια χρήση. Περιμένοντας να βγάλουν patch για την μπαταρία, το έβαλα στην άκρη. Αρα, προς το παρόν, μην το αγοράζετε. Παρακολουθήστε αν βγει αναβάθμιση για την μπαταρία στην διεύθυνση http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?lang=en&cc=us&taskId=135&prodClassId=-1&prodTypeId=215348&prodSeriesId=3806508 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellostom Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Καλησπέρα, Έχει κανείς το παραπάνω μοντέλο? Εντυπώσεις? Από που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 eixe pesi ena sta xeria mou poli kalo me elliniko menou alla ligo paxi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bellostom Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου. Που μπορώ να αγοράσω όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemi Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Χαιρετώ το forum, είμαι ο Γιάννης 39 ετών από Θεσσαλονίκη κ πρόσφατα πήρα ένα κλώνο 8880 Νοκια από το ebay. Το κινητό είναι τέλειο από άποψη υλικού κ μενού. Ελληνικά όμως δεν έχει με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην εμφάνιση καταλόγου (αν μεταφέρεις επαφές στη sim), ακόμα οι εγγραφές πρέπει να γίνονται στα αγγλικά. Φυσικά δε μπορεί να στείλει ούτε ελληνικά SMS. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αλλάξω σε ελληνικό μενού. Από αναζήτηση που έκανα σε διάφορα ξένα forum, μου είπαν ότι πρέπει να γίνει flash κ να περαστεί filmware που υποστηρίζει ελληνικά (Euro-3) που περιέχει την γλώσσα μας. Αλλά δε βρήκα κάτι τέτοιο πουθενά. Καμιά βοήθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 apo to ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemi Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Έψαξα κ βρήκα ότι γίνεται με κατασκευή καλωδίου pinout. Ξέρει κανείς λεπτομέρειες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_drm Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 egw pantos exw akousei apo kapion pou to pire oti i o8oni afis den exei kali antapokrisi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freecom Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 agorasa ego file mou apo ebay i68 i9 me ellinika kai 5 pages flow menu mapa to karpoyzi omos otan to douleueis sta ellinika an patiseis to pliktro gia tis epafes to kinito patheni tilt skeptomenos mipos einai elatomatiko komati agorasa apo allon politi apo to ebay to idio montelo me ta idia xaraktiristika eixe omos akribos to idio problima a kai ena akomi problima otan to exeis sto elliniko menu i deuteri sim prepei na tin exeis xoris pin alios molis doseis to pin pali tilt a exei agorasei kapoios i68 me ellinika xoris auta ta problimata as enimerosei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mes Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Καταρχας ευχαριστω!! Θελω κινητο με TV ελεγα το c777 αλλα εχουν βγει και πολλα αλλα A1000 Touch Screen Dual Card Quad Band TV Cell Phone Black v800 iphon tv πιο να παρω και οχι μονο απο αυτα η αγορα θα γινει απο εξωτερικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Καταρχας ευχαριστω!! Θελω κινητο με TV ελεγα το c777 αλλα εχουν βγει και πολλα αλλα A1000 Touch Screen Dual Card Quad Band TV Cell Phone Black v800 iphon tv πιο να παρω και οχι μονο απο αυτα η αγορα θα γινει απο εξωτερικο mas exeis pei 3 diaforetika montela,mporei na exoun tv-dual sim alla einai diaforetika.gine poio safis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 όπως λέει και ο droulis... γίνε πιο σαφής... τι άλλα χαρακτηριστικά θες να έχει; Για να καταλάβεις τι εννοώ με τον όρο χαρακτηριστικά πάρε μία ιδέα πως είναι το advanced search ενός site που πουλάει τέτοια... http://www.china-mobile-phone.com/advanced-search.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mes Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις να μην ειναι πολυ ακριβω και να ειναι δοκιμασμενο αντε να ειναι και λιγο εμφανισιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 δεν μας βοηθάς βρε συ mes.... Πάντως ρίξε μία ματιά και στα άλλα τόπικς εδώ μιας και υπάρχουν αρκετά και έχουν πέσει διάφορες προτάσεις. Υ.Γ: Προσωπικά πάντως κατέληξα στο V800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mes Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εχετε δικιο ειμαι πολυ γενικος , ειχα καταληξει στο c 777 αλλα τωρα βλεπω και αλλα .Καλο το v800 αλλα λιγο ακριβω μεχρι τα 150ε τι προτεινεται.Α και απο που καθως κατι ελληνικα μαγαζια δεν εχουν πλεον μεγαλες αποκλεισεις στις τιμες απο τα ξενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 εχετε δικιο ειμαι πολυ γενικος , ειχα καταληξει στο c 777 αλλα τωρα βλεπω και αλλα .Καλο το v800 αλλα λιγο ακριβω μεχρι τα 150ε τι προτεινεται.Α και απο που καθως κατι ελληνικα μαγαζια δεν εχουν πλεον μεγαλες αποκλεισεις στις τιμες απο τα ξενα. Εγώ πάντως 120€ το πήρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mes Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 μπορεις να πεις απο που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2009 mes μιας και δεν το έχω παραλάβει ακόμη στα χέρια μου (το περιμένω από μέρα σε μέρα όπως κατάλαβες) και επειδή το εν λόγω site απ ότι είδα δεν έχει συζητηθεί οπότε δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος για την αξιοπιστία του, θα ήθελα να το αναφέρω στο τόπικ μετά την παραλαβή (όπου θα παίξουν και οι ανάλογες εντυπώσεις!). Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να στο δώσω μέσω pm παντώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Λοιπόν μην πείτε γιατί θελώ να πάρω Jaga.Έχω πρόκληση δεν ξέρω πιο να πάρω το JAGA TT V η το Jaga K530i Σασ δίνω εικόνες και πληροφορίες JAGA TT V http://www.emmoni.gr/Images/Products/Product1643.Photo1.Original.jpg Dual Sim Dual Stand By TV Analogue 2.4” TFT LCD Touch screen Bluetooth v 2.0 Fm Radio 3D Sound 2.0 MP Camera GPRS - WAP VIDEO & VOICE Recorder MP3 /MP4 Flash Light TF Card Up to 2GB Jaga K530i http://www.emmoni.gr/Images/Products/Product1390.Photo1.Original.jpg Διαστάσεις (mm): 111 x 53 x 15 Βάρος (γραμ.): 87 Χρόνος Ομιλίας: 5 ώρες Xρόνος Αναμονής: 250 ώρες Έχρωμη Οθόνη: 2.6 ιντσών TFT αφής 262.000 χρώματα (240 x 400) MMS: Ναί Κάρτα Μνήμης: microSD (TransFlash) Mobile Internet: WAP 2.0, GPRS class 12 Ασύρματη επικοινωνία: Βluetooth 2.0 Camera: 1.3 megapixel Ring Tones: Πολυφωνικοί ήχοι κλήσης Java: Ναί GPRS: Ναί Εξτρα : Dual band 900, 1800 MHz, Προβολή αναλογικών καναλιών, ραδιόφωνο FM με ανοιχτή ακρόαση, οθόνη αφής 2.6 ιντσών, πρόγραμμα αναπαραγωγής MP3, εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο, μηνύματα SMS και MMS, ανοιχτή ακρόαση, επαφές τηλεφωνικού καταλόγου (300), δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 2GB μέσω κάρτας microSD (TransFlash). Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 το πρωτο παντος λιγο χλωμο το βλεπω να εχει 2mp καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2009 Λοιπόν μην πείτε γιατί θελώ να πάρω Jaga. γιατι θελεις να παρεις jaga?:p περα απο την πλακα, εγω θα επερνα το δευτερο λογω μεγαλυτερης οθονης! ειναι που ειναι touch screen η οθονη, ας ειναι η μεγαλυτερη λοιπον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilov Δημ. May 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2009 γιατι θελεις να παρεις jaga?:p Γιατί ειναι φθήνα.Α και επισης ειναι σε ενα μαγαζι της πόλης μου που το εμπιστευομαι. Για την επιλογη βγηκε 1-1 Παράθεση η αγωνια,η γυμναστκη και ο ερωτας ειναι η ζωη οχι τα λεφτα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i212 Δημ. May 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2009 Καλημέρα σε όλους! Μου ήρθε εχθές το anycool tv-99i , το οποίο δεν έχει ελληνικό μενού ούτε γράφει ελληνικά. Δυστυχώς το κατάλαβα μόλις εχθές που το παρέλαβα. Εκεί που θέλω βοήθεια είναι στο ότι ενώ αναγνωρίζει κανονικά τα ελληνικά, στον συγχρονισμό που έκανα στην sim με outlook μου δημιούργησε προβλήματα. Δηλαδή η γραμματοσειρά του outlook βγαίνει κινέζικα, ενώ η γραμματοσειρά του προηγούμενου κινητού μου samsung αναγνωρίζεται κανονικά (έστω με π αντί για Π). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts