kitrinosaetos21 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Συγνωμη που αργησα να γραψω αλλα δεν προλαβαινα ειλικρινα. Θα πω δυο λογακια τωρα. Βασικα ξεκινωντας απο το κουτι, να πω οτι μοιαζει "κυριλε", λευκο κουτι μακροστενο και μικρο σε παχος, μεσα εχει μαυρο χρωμα. Μια χαρα. Επισης ειχε μεσα δυο tempered glass, ενα για μπροστα και ενα για πισω, αν και ηρθε με φορεμενες ζελατινες και μπρος και πισω. Επισης μια θηκη σιλικονης απλη , οχι κατι ιδιαιτερο, φορτιστη, ακουστικα και ενα καλωδιο otg για συνδεση κινητου me usb το οποιο τεσταρα κιολας και λειτουργει κανονικα. Τωρα στα του κινητου. Ερχεται σε λευκο χρωμα (δεν εχει αλλη επιλογη στο vickmall), ειναι αρκετα ελαφρυ στο χερι μου (εχω ομως το blackview bv5000, οποτε δεν ξερω αν ειναι αντικειμενικο το χαμηλο βαρος :) ) και θεωρω οτι ειναι αρκετα ομορφο αν και εχει λιγο μεγαλα πλαισια πανω και κατω. Το λειτουργικο του ειναι το android 4.4.2 και φανταζομαι εκει θα μεινει, μια χαρα ομως ο launcher της εταιρειας εμενα μου αρεσε το στησιμο του. Οσο αναφορα τα πιο σημαντικα τωρα. Βασικα το κινητο ειναι για να μιλαμε και εκει τα παεθ μια χαρα. Καθαρος ηχος, δυνατος, χωρις να " δοναει" που και που οπως γινεται στο blackview bv 5000 που εχω και δεν εχω βρει τον λογο, whatever. Wifi δουλευει το ιδιο καλα σε σχεση με τα κινητα που εχουν περασει απο το σπιτι μου, το ιδιο και το 3g που δοκιμασα. Ερχεται με ενσωματωμενο αποθηκευτικο χωρο στα 16gb, απο τα οποια μενουν ελευθερα για χρηση τα 13 σχεδον, νομιζω ειναι καλα. Πηγα να βαλω το antutu εγκυκλοπαιδικα, αλλα δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου οπως εγραφε, τελοσπαντων. Ολες οι αλλες εφαρμογες δουλεψαν κανονικα. Να πω επισης οτι δεν κολλαει πουθενα, χρησιμοποιειται κυριως για internet, facebook, youtube, jelly Blast και κατι αλλα λιγα προγραμματα. Νια χαρα τα παει εκει. Δεν ξερω για απαιτητικα παιχνιδια δεν εχω δοκιμασει. Επισης gps δεν εχω δοκιμασει . Ααααα μην το ξεχασω η φωτογραφικη του στα 18 που ειναι, τα σπαει, ειλικρινα πολυ καλη. Η μπροστα για selfies κτλ ειναι και αυτη αξιοπρεπεστατη. Τελος η μπαταρια μου φαινεται μικρη, αληθινα mah αλλα μικρη, επρεπε να βαζανε μεγαλυτερη θα ελεγα. Αυτα μου ερχονται, ρωτηστε με οτι αλλο θελετε. Πιστευω οτι για τα 80 ευρω που κανει, ειναι πολυ καλο και τιμιο. Να στε καλα και συγνωμη που αργησα να γραψω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozgur_hfo Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γεια σας. Έχω μια ερώτηση για το κινητό Timmy m7. Επιδή είδα ότι δεν έχει αρκετό χώρο για εφαρμογές ξενέρωσα πολύ. Υπάρχει τρόπος να το κάνω repartitioning ? Παράθεση :ninja:ΟΖ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonbre Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 καλησπερα σας θα ηθελα καποιες γνωμες για το εν λογο τηλ.μου αρεσει πολυ η 6αρα οθονη χορταστικη αλλα για επεξεργαστες και τα λοιπα θα ηθελα μια πιο εμπειρη γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grythjenx Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Τελικα γνωρίζει καποιος το πραγματικο ονομα του Turbo-x Y ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomv Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπέρα, Ψαχνω έναν τρόπο να κάνω root το Mls IQtalk Color 4G το οποίο διαθέτει έκδοση android 5.1 και επεξεργαστή ΜΤ6735p Δοκίμασα το kingo root αλλά μάταια, μου βγάζει σφάλμα και δεν προχωράει. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Καλησπέρα, Ψαχνω έναν τρόπο να κάνω root το Mls IQtalk Color 4G το οποίο διαθέτει έκδοση android 5.1 και επεξεργαστή ΜΤ6735p Δοκίμασα το kingo root αλλά μάταια, μου βγάζει σφάλμα και δεν προχωράει. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων. δοκίμασε με kingroot http://www.appsandroidapk.com/tools/kingroot/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theomv Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 δοκίμασε με kingroot http://www.appsandroidapk.com/tools/kingroot/ Με kingroot δούλεψε ευχαριστώ Άλεξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Με kingroot δούλεψε ευχαριστώ Άλεξ! Δες και αυτό ..https://youtu.be/LAENraWBNVM Αντικατάσταση του kingroot με Supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stazzy Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 το περιμένω για τον φίλο μου που δουλεύει σε... οικοδομές! Αν αντέξει αυτό το τεστ τότε είμαστε καλα :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μολις το παρεις για ριξτω κατω μια Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 το περιμένω για τον φίλο μου που δουλεύει σε... οικοδομές! Αν αντέξει αυτό το τεστ τότε είμαστε καλα :))) Βρε ποια οικοδομη ? Φερτο να το δωσω στο γυιο μου και θα δεις.....:cry: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το παραγγειλα και εγω για να το δωσω στον μικρο... 6η δημοτικου απο σεπτεμβριο για να το εχει στην προπονηση... ελπιζω να μην μου το πεταξει στα μουτρα... υπομονη μεχρι να το παραλαβω... απο μπαταρια πως τα παει κραταει τουλαχιστον μια μερα.... με νορμαλ χρηση...?αυτο με νοιαζει και να μην κολλαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 δε θα στο πετάξει. Μόνο να προσέξει όταν μιλάει που ακουμπάει το αυτί γιατί ο proximity κάνει κάτι νερά. Τρέχει νερακι όμως γιατί φαίνεται πως εχει vanilla android. Μια και εχω καλύτερο κινητό του έβαλα sygic και δουλεύει μια χαρα ως navigator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Και εγώ το έχω δει. Υπάρχει κάπου πέρα από καταστήματα σε Κίνα, gearbest κτλ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadetakias Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 γεια σας παιδια εχω το caterpillar b 25 και θελω αν ξερει καποιος να μου πει ,αν υπαρχει καποιο προγραμμα για υπολογιστη που να συνδεεις το κινητο με καλωδιο, και να κανεις επεξεργασια της καρτας σιμ. πχ επαφες, κλησεις που εχεις κανει, μνματα κλπ επεξεργασια της sd card φωτογραφιες,ηχοι και οτι εχει σχεση με αυτα. και να τα κανεις αποθηκευση σε φακελο στον υπολογιστη... απλα να δουλευει σωστα ευχαριστω... Παράθεση gadgetakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkeram Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλημέρα. Για δοκίμασε το My phone explorer. Νομίζω πως θα σε καλύψει. Για την κάρτα sim που λες δεν ξέρω αλλά όλα τα υπόλοιπα τα κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zou28 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 http://www.kingzone.cc/edit_file/image/20160810/20160810094349_37820.jpg ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Material: Plastic, Metal Display: IPS FWVGA 4.5 inch 854 x 480 pixels CPU: MTK6580 Quad Core 1.3GHz GPU: Mali-T720 System: Android 6.0 RAM + ROM: 1GB RAM + 8GB ROM. TF card up to 64GB Cameras: Front 2MP + Rear 5MP with LED flashlight Sensors: Gravity sensor, Proximity sensor Bluetooth: 4.0 Features: GPS, A-GPS, WiFi Battery Capacity: 2300mAh(Removable battery) SIM Card: Dual SIM dual standby. (Standard SIM + Micro SIM) Networks: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz Δεν βρήκα αλλο θέμα και είπα να το γράψω,υπάρχει στο aliexpress στα 40$ με δώρο έξτρα πίσω καπάκι πορτοκαλί. Παρέλαβα σήμερα και με έχει αφήσει άφωνο για την τιμή του είναι εξαιρετικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Δώσε Link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vovolas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum προχτές αγόρασα το Turbo X Ι 4G και η ερωτησή μου είναι πως μπορώ στην αρχική μου οθόνη να κάνω κατάργηση-αφαίρεση πείτε το όπως θέλτε την μπάρα αναζήτησης Google.Εννοείται το έχω κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο παρατεταμένα πατημένο το εικονόδιο αλλά δέν μου βγάζει καθόλου Χ κατάργηση και τα σχετικά,άλλο ένα ερώτημα πώς μπορώ να προσθέσω εκεί που εμφανίζονται οι extra λειτουργίες π.χ λειτουργία πτήσης κ.τ.λ.π και άλλα εικονίδια π.χ 4G?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:) 'Εψαξα στα F.A.Q δεν βρήκα τίποτα εκτός άν μου διέφυγε συγνώμη αν σας ζάλισα. Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει στην ερωτησή μου?? Τουλάχιστον μη περιμένω άδικα ευχαριστώ και πάλι. Edited December 9, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν ξέρω τη rom των turbox, αλλά σε stock launcher δεν νομίζω ότι βγαίνει. Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vovolas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση το stock launcher επρόκειτο για κάποιο software για να βγάλω το εικονίδιο? Γνωρίζοντας την rom τι θα μπορούσαμε να κάναμε? Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis38 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 (edited) Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το παρακάτω τηλέφωνο. MLS IQ TALK ROCK 1450 Ψάχνω να βρω μπαταρία αλλά δε μπορώ να βρω πουθενά. Το μοντέλο της μπαταρίας είναι KLB165N293 και το P/N 5834003780 Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί? Ευχαριστώ. Edited September 10, 2016 by kostis38 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anwnimos Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ανακάλυψα μέσω του kimovil το GIGASET ME το οποίο δεν το έχω ακούσει ποτέ μου αλλά είδα τα χαρακτηριστικά/τιμή του και αναρωτήθηκα πώς και δεν το έχουμε ακούσει ή τουλάχιστον δεν το έχω δει εδώ μέσα. Το βρήκα στο antelife στα 197 δολάρια, με snapdragon 810, 3gb ram, 32gb rom, android 5.1, 4g και fingerprint scanner, 3000mAh μπαταρία που υποστηρίζει quick charge. Προσωπικά θα παραγγείλω το xiaomi redmi note 3 pro (3/32) αλλά το είδα τώρα και το ξανά σκέφτηκα, εσείς τι λέτε; Να πάρω xiaomi ή gigaset; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filipos5 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα στο φορουμ.. Θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο αξιόπιστη είναι η Cat σε σχέση με τις εγγύησεις που δίνει.. Έχει σωστή συμπεριφορά; Η κοιτάει να πουλήσει σήμερα και αύριο να μην την εμπιστεύεται κανείς; Θέτω αυτα τα ερωτήματα διότι σκέφτομαι να αγοράσω το cat s60..Μην δωσω 600 ευρώ και συμβεί το οτιδήποτε και φάω καμια πατάτα! Ευχαριστω για την προσοχή σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Αν δεις και το pro με gorilla μπρος πίσω, 800 μπαντα , δύο σιμ και sd.......wtf ? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts