valanths Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 http://www.antelife.com/mlais-m4-note-mtk6732-1-5ghz-quad-core-5-5-inch-hd-screen-android-5-0-4g-lte-smartphone-black.html $119.99 Only 10 left in stock Φοβερό vfm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas5 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 το παραγγειλα απο coolicooli σε προσφορα 119$ http://www.coolicool.com/mlais-m4-note-mtk6732-15ghz-quad-core-55-inch-hd-screen-android-50-4g-lte-smartphone-g-39444 και $5 εκπτωση με τον κωδικο forum-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παίδες έκανα root το κινητό με kingo root apk. Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι λέει στην εφαρμογή διαχείρισης του root, προσπάθησα να περάσω το supersu αλλά δεν με αφήνει (ούτε από στορε ούτε χηροκινητα) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να κάνει ίδια δουλειά; καί αν όχι πως το κάνω Un root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Παίδες έκανα root το κινητό με kingo root apk. Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από ότι λέει στην εφαρμογή διαχείρισης του root, προσπάθησα να περάσω το supersu αλλά δεν με αφήνει (ούτε από στορε ούτε χηροκινητα) υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να κάνει ίδια δουλειά; καί αν όχι πως το κάνω Un root; Αν το έκανες root με kingo root λογικά θα έπρεπε να έχει περάσει μονο του το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Αν το έκανες root με kingo root λογικά θα έπρεπε να έχει περάσει μονο του το supersu Έχει την εφαρμογή King user. Το root το έκανα με το Kingo root apk. Χωρίς υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisagn Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 (edited) Όταν κάνω έρευνα αγοράς smartphone, είτε για προσωπική χρήση είτε για συμβουλή πρόταση σε φίλο-γνωστό κλπ, τα κριτήρια για μένα (και ανάλογα βέβαια πάντα για την χρήση που το θέλω/θέλει) είναι κατα σειρά: Κύρια (..κόκινες γραμμές) 1.Μέγεθος Ram: από 2GB και πάνω 2.Αποθηκευτικός χώρος: από 8GB και πάνω + ενιαίος χώρος αποθήκευσης 3.Ανάλυση ευκρίνεια οθόνης: από 400ppi και πάνω 4.Οθόνη: 4,7'' - 5,5'' 5.Μπαταρία: 2500mAh και πάνω 6.Design 7.Τιμή 8.Εταιρία Κατασκευής - υποστήριξη προϊόντος με αναβαθμίσεις και υποστήριξη από τρίτους κατασκευαστές παρελκόμενων (Tempered Glass-Θήκες κλπ) Αφού ολοκληρώσω την έρευνα με βάση τα κύρια κριτήρια, στις συσκευές που θα προκύψουν και επιλεγούν, θα γίνει η δεύτερη αξιολόγηση με βάση τα δευτερεύοντα κριτήρια. (τα οποία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δεσμευτικά όπως τα κύρια) 1.Κάρτα SD 2.Επεξεργαστής σύγχρονος και 64bit 3.Σύγχρονη κάρτα γραφικών 4.Αποσπώμενη μπαταρία 5.Διασυνδέσεις 4G , αξιόπιστο GPS (GLONASS κλπ), Bluetooth 4+, OTG, Όπως ίσως έχετε προσέξει δεν έχω στα κριτήρια αξιολόγησης-ούτε στα κύρια,ούτε στα δευτερεύοντα-καθόλου τις κάμερες και τον φακό των συσκευών γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των συσκευών. Σχετικά καλές-αξιοπρεπείς φωτογραφίες βγάζουν όλα τα smartphones κατά την γνώμμη μου. Αφού γίνουν οι επιλογές στις συσκευές που θα προκύψουν και από αυτό το.."ξεσκαρτάρισμα" και καταλήξω σε 1-3 συσκευές,σειρά έχει το myphone.gr με τα Review, τα Hands-on και φυσικά τα ανάλογα νήματα των συγκεκριμένων συσκευών. Παράλληλα γίνεται και το ψάξιμο σε ξένους σχετικούς ιστότοπους και φυσικά στο youtube. Όταν καταλήξω στην συσκευή/ές που θέλω, κοιτάζω στα σχετικά μαγαζιά με πρώτο πάντα το αξιόπιστο Vickmall (και σχεδόν πάντα εκεί καταλήγω βέβαια..) και προχωρώ στην αγορά. Όλη αυτή η διαδικασία μου παίρνει συνήθως 1 εβδομάδα. Εσείς με ποιά κριτήρια, κύρια και δευτερεύοντα, αποφασίζετε για την εκάστοτε αγορά συσκευής smartphone ; Edited May 13, 2015 by makisagn Παράθεση Keep Calm and be a Simple Man..! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillerkiller Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) 4G/LTE phablet ,5.5 ιντσων με τον γνωστο Qualcomm Snapdragon 400,με 2GB RAM και 16ROM,13αρα καμερα και αλλα. Μονη μου ενσταση,ο συνδυασμος της 5.5 ιντσων FHD οθονης και της 2500mah μπαταριας. :p :lol: Highlights - 5.5 inch IPS screen, 1920 * 1080 pixels display - Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 1.2 GHz Quad Core -Network: GSM 900 / 1800 / 1900 MHz, WCDMA 850/900/1900/2100 MHz, FDD-LTE B3/B7, supports 2 G & 3 G & 4 G LTE network -2 GB RAM + 16 GB ROM - 13MP main camera + 2MP Front Camera - Android 4.4 System Απο τιμη παντως ειναι χωμα,112 ευρω στο http://en.efox-shop.com/viewsonic-v500-qualcomm-snapdragon-400-msm8926-12ghz-quad-core-55-zoll-ips-fhd-bildschirm-android-g-302510?_xc_ls=en Edited May 15, 2015 by drillerkiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas5 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 απο coolicool στα 169$ και με το κουπονι forum-2 εκπτωση 2$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) iNEW L2 $150/€130 αναμενεται ιουλιο 2015 οθονη 5" android 4.4 2G/3G/4G (εκδοση για ευρωπη) επεξεργαστης τετραπυρηνος 1.3 mediatek 1gb ram, 8gb rom, card slot (32gb) καμερες 2mp & 5mp μπαταρια 2000mah ραδιοφωνο via Edited May 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) iNEW L4 pre-sale €150/$165 (geekbuying, ...) οθονη 5.5" ogs (720x1280) 2G/3G/4G (world mode) δικαρτο android 5.1 επεξεργαστης τετραπυρηνος 1.5 mt6735 (64bit) 1gb ram, 16gb rom, card slot καμερες 2mp & 8mp γραφικα mali-t720 μπαταρια 4700-5000mah αφαιρουμενη ραδιοφωνο διαστασεις 78 x 148 x 9.5 mm / βαρος 158g χρωματισμοι: μπρος-πισω λευκο, μπρος-πισω μαυρο πλατη design σαν δερμα via Edited May 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) iNEW L1 €150/$170 (merimobiles, ...) οθονη 5.3" (720x1280) 2G/3G/4G (με εκδοση για ευρωπη) android 4.4 επεξ mtk6582+6290 1.3 2gb ram, 16gb rom, card slot γραφικα mali 400-mp2 καμερες 5mp & sony 13mp μπαταρια 2450mah ραδιοφωνο / bluetooth 4 / gps, agps / ... via Edited May 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 No offense αλλά έγινε κάτι με τα inew και άνοιξες 3 θέματα στο καπάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) No offense αλλά έγινε κάτι με τα inew και άνοιξες 3 θέματα στο καπάκι? no offence αλλα δεν καταλαβα τι ειναι αυτο που σε μπερδευει. διευκρινισε :) Edited May 16, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παιδιά το παρέλαβα χθές , και απο χθές έως τα τώρα . το ψάχνω και έχω αρκετές απορίες , για παράδειγμα αυτοί οι sensores που αναφέρει ότι έχει , εμένα δεν μου λειτουργεί κανένας ή εγώ δεν τους έχω ανακαλύψει ακόμα . Για παράδειγμα ο Light Sensor , δεν μου δουλεύει ή δεν ξέρω να τον ρυθμίσω , επίσης μου βγάζει ότι έχει μια νέα ενημέρωση να κάνει , και όταν την κατεβάζει μετα δεν μπορεί να την εγκταστήσει και μου βγάζει μύνημα ότι κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα . Τι να πώ , μήπως για 140€ που έδωσα να μην ζητάω και πολλά ? . Πάντως εάν ξέρει κανείς κάτι ασ βοηθήσει !! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) το 1 gb ram με χαλαει ειναι πλεον λιγο για τετοια συσκευη και η τιμη αν παραμεινει ως εχει ειναι τσιμπημενη για συσκευη με 1 gb ram και 8αρα καμερα το μεγαλο πλεονεκτημα βεβαια ειναι η μπαταρια του Edited May 16, 2015 by admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο X1 Smartphone MTK6589 Android 4.2 5.0 Inch HD Screen 13.0MP Camera, παραπανω στοιχεια δεν εχει:( και ψαχνω για rom μηπως καποιος εχει το ιδιο να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 ενω αρχικα ειχε ανακοινωθει με μπαταρια 3800mah πλεον στην ιστοσελιδα γραφει 3000mah. link και η αλλη συσκευη, το elite 2, θα εβγαινε με 3800 και τελικα το κουτι γραφει 3200. :confused::blink: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καταρχην ψυχραιμια. Κανε πρωτα ενα factory reset και δες αν τα πραγματα διορθώνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whiteknight Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλησπέρα. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για αναβάθμιση από 4.2 Jellybean σε 4.4 Kitkat, ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ? Χωρίς root αν είναι δυνατόν. Θέλω να αναβαθμίσω ένα Turbo-X G580. Ευχαριστώ. ΥΣ Προς το παρόν θα δοκιμάσω αυτό, αλλά ψάχνω για κάτι καλύτερο πριν αρχίσω τα πειράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Για πες μας εντυπωσεις.Ποιοτητα κατασκευης,βαρος,οθονη,ηχειο,ακουστικο,ληψη σηματος κινητης,wifi,μπαταρια,καμερα κτλ. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrt Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με το Porsche design 9522.. Το αγόρασα από το internet, όλα μια χαρά, αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έχει βάλει ένα κωδικό για το δακτυλικό αποτύπωμα που τώρα πια δε θυμάται. Γνωρίζετε κάποιον τροπο με τον οποίο να μπορέσω να βρω το κωδικό αυτό?? Παρακαλώ βοήθεια!:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παραείναι ακριβό....:ninja: Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Παραείναι ακριβό....:ninja: στη σειρα L (L1, L2, L4) ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες. σε καποια δικαιολογουνται με μεταλλικο πλαισιο ή corning gorilla glass αλλα και παλι το "πακετο" δεν ειναι τοσο ισοζυγισμενο. το ενα δεν υποστηριζει 4G, το αλλο εχει μονο 1GB ram, το αλλο μικρη μπαταρια κτλ. ερχεται και η υψηλη τιμη και σιγα μην τα παρει καποιος. βεβαια ολο και καποιος βρισκεται που θα του αρεσει κατιτι και θα προβει σε αγορα, μπορει να πεσει η τιμη κτλ κτλ. αλλα οντως κι εγω δεν τα βλεπω να τσουλανε. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Ποιας εταιρίας είναι ρε συ? Από που το τσιμπησες και έχει τόσο λίγα στοιχεία? Ανέβασε καμία φωτογραφία του μπας και το βρούμε με την εμφάνιση του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts