Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Αν υπαρχει κατι στα ιδια ή και λιγοτερα λεφτα εξισου καλο να προτινεις θα το εκτιμουσα!! Απευθύνσου εδώ σε παρακαλώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371911 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 1.024.00 νέα αναβάθμιση πριν από λίγο Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barns Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 :!:Τις ενημερώσεις Κατηγορία O.S. πρέπει να τις κάνω όλες; Γιατί βλέπω εκεί που λέει περιγραφή ότι κάνει fix συγκεκριμένα πράγματα ή άμα κατεβάσω μόνο την τελευταία έκδοση καλύπτομαι από τις παραπάνω ή πρέπει να πάω με τη σειρά όλες τις εκδόσεις;:!: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 άμα τις κατεβάσεις από το site τους και τις βάλεις στην SD δεν χρειάζεται. Αν κάνεις ΟΤΑ μάλλον ναι. Προσεχε στην μετάβαση στην 1.0.18 σου ρημάζει την συσκευή. Κατεβασε το support την 1.0.20 ή 1.0.21 ριξτην στην sd και πάτα to power on παράλληλα με το volume up διάλεξε update from sd και μετά κάνε τα update από το περιβάλλον του τηλεφώνου. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις φίλε μου. Σκεφτόμουν να το πάρω και εγώ αλλά τελικά ενεδωσα σε ένα μεταχειρισμενο Sony Z ultra. Είχα διαβάσει καλές κριτικές παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία! :) Έχω το τηλεφωνάκι εδώ και κάνα μήνα. Για την τιμή του και γι' αυτά που προσφέρει πραγματικά τα σπάει! :up: O default launcher είναι καλός, αλλά με nova launcher πιστεύω ότι είναι ακόμα καλύτερα. Όσον αφορά την κάμερα είναι μια χαρά για την κατηγορία του (το καλύτερο τηλέφωνο που έχει περάσει από τα χέρια μου σε αυτό το θέμα είναι μακράν το HTC One XL). Συστήνεται ανεπιφύλακτα για όσους δε θέλουν να μπλέξουν με κινέζικα καταστήματα και αντέχουν να δώσουν τα περίπου €200 που κοστίζει αυτή τη στιγμή ;) Edited December 31, 2014 by hellion13 Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δεν παρελαβες ακομα να μας πεις εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) jiake n9100 ισως το πιο φθηνο smartphone με οθονη 5.5" και μαλιστα με αξιοπρεπη χαρακτηριστικα (απο €71/$90: vifocal, spemall, pandawill) οθονη 5.5" (960x540) 5 σημειων δικαρτο (1 mini sim, 1 micro sim) με εκδοση για ευρωπη android 4.4.2 1gb ram, 8gb rom, card slot 32gb τετραπυρηνος επεξεργαστης 1.3 mtk6582 (antutu 18000+) γραφικα mali-400 mp καμερες 2 & 5mp (ή 5 & 8mp) ραδιοφωνο / micro usb / bluetooth / wifi / gps / . . . πενακι / gestures (πχ διπλο tap για ανοιγμα οθονης) μπαταρια 2800mah αφαιρουμενη διαστασεις 153 x 78.5 x 10.3 mm, βαρος 192g χρωματισμοι: λευκο μπρος-πισω, μαυρο μπρος-πισω Edited January 1, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κλωνοειδες.... Αλλά χώμα τιμή, αν και λίγο ρίσκο καθώς μιλάμε για μια σχετικά άγνωστη εταιρία. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 http://www.aliexpress.com/w/wholesale-star-n9500-s4-battery.html http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20141227071243&SearchText=Star+s4+battery Δες αν σου κάνει κάποια από αυτές σε υπερευχαριστώ αλλά το θέμα ειναι να είναι συμβατέςμε το συγκεκριμένο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Leagoo Elite 3 2G/3G/4G (με εκδοση για ευρωπη) android 4.4 οθονη 5.5" qHD επεξεργαστης 1.3 τετραπυρηνος 1gb ram, 8gb rom γραφικα mali450 mp4-700 καμερες 8mp εμπρος & 13mp πισω μπαταρια 3800mah διαστασεις 155.6 x 77 x 8.6 mm χρωματισμοι: λευκο, μαυρο notification led / wake gestures / hotknot / . . . υπο διευκρινιση: - ημερομηνια διαθεσης - τιμη - δικαρτο - lollipop http://www.leagoo.cc/c662695.html Edited January 3, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Πολύ όμορφο, oneplusιζει λίγο. Η τιμή αναμένεται χώμα. Πάντως η leagoo έχει αφήσει γενικότερα θετικές εντυπώσεις. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos445 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 http://cn.infocusphone.com/m512chara.html εδω η κεντρικη ιστοσελιδα της FOXCONN και INFOCUS ... επισεις τα παντα για αυτο το κινιτο τα εχουν ανεβασει σε ενα φορουμ ρωσικο...http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=597293 για οτιδηποτε ενδιαφερεται καποιος θα το βρει εκει.... επισεις εχουν πολλα screenshot.. επιδει δεν εχω χρονο δεν ανεβαζω και εδω... παρακαλω καντε ενα κοπο και κοιταξτε στο αλλο φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barns Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Γεια σε όλους! Μόλις πήρα το Acer liquid E700 e39. Μου έκανε 3 ενημερώσεις για το system όπως θυμάμαι έλεγε και μία για το πληκτρολόγιο στα αγγλικά. Πρέπει να κάνω και από το site της ACER αναβάθμισή ή είμαι εντάξει; Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos_17 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Το έχω στα χέρια μου εδώ και 3-4 εβδομάδες .. Για αρχή να πω πως η οθόνη του είναι όντως FHD (1080p) και 5,2" , και ίσως το πιο δυνατό χαρακτηριστικό του κινητού . Τώρα το "χειρότερο" που έχει επάνω του νομίζω είναι η έκδοση του android (4.2.2) χωρίς launcher λαγγάρει λίγο για 8πύρηνο , η ram του είναι ικανοποιητική έως μέτρια , βαριά παιχνίδια δεν τα σηκώνει εύκολα !! Για facebook - messenger κλπ δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα , με λίγα λόγια το μόλις 1 gb ram φαίνεται στο gaming ( παιχνίδια σε στυλ dead drigger , real racing 3.. ) . Η μπαταρία του είναι μέτρια ... θέλει calibration (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι την φτιάχνει ) . Παίζοντας παιχνίδια πάνω από 30 λεπτά , καλύτερα να έχετε και τον φορτιστή μαζί σας .. για browsing, fb , τηλέφωνα και γενικότερα απλή χρήση με wifi ή data conection αν το πρωί είναι 100% το απόγευμα προς βραδάκι θα θέλει φόρτισμα ! Ηχείο κανονικό , όχι πολύ δυνατό αλλά εμένα μου είναι μια χαρά δεν έχω κάποιο πρόβλημα .. Κάμερα 8 mpxels. κλασσική μέτρια κάμερα ενός κινέζικου τηλεφώνου χαμηλού κόστους , την δουλειά της την κάνει και με το παραπάνω ( αν το συνδυάσεις με την οθόνη ;) ) και η μπροστά είναι πολύ καλή , για skype - snapchat κ.α. ( με απαραίτητη προϋπόθεση τον φωτισμό ). το φλας του δεν είναι πολυ δυνατό , αλλά κάνει δουλεία . Παρατηρήσεις : όταν το κινητό φορτίζεται (από τον δικό του φορτιστή ) η οθόνη αφής τρελαίνεται πατάς σε ένα σημείο και ή δεν πατάει ή πατάει οπου να'ναι ή σου κάνει κανα 2-3 κλίκ μαζεμένα !!!!!!!!!! το δοκίμασα με άλλο φορτιστή και δεν το έκανε ... ίσως δεν είναι καλά μονωμένο και υπάρχει διαρροή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην δέχεται σωστά την αφή .. δεν ξέρω .. Και μετά από πολύωρη χρήση συνήθως σε παιχνίδια ζεσταίνεται αρκετά!!! ( μάλιστα μία φορα μου έβγαλε ειδοποίηση στο λειτουργικό πως έχει ανεβεί η θερμοκρασία ... . Συμπέρασμα : αν δεν κάνει αναβάθμιση λειτουργικού για να γίνεται σωστή κατανομή της ενέργειας από την μπαταρία και σωστή λειτουργία του επεξεργαστή , δεν θα το συνιστούσα .. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω custom rom ας βοηθήσει γιατί δεν μπορώ να βρω με τίποτα γι αυτό το κινητό !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Γεια σε όλους! Μόλις πήρα το Acer liquid E700 e39. Μου έκανε 3 ενημερώσεις για το system όπως θυμάμαι έλεγε και μία για το πληκτρολόγιο στα αγγλικά. Πρέπει να κάνω και από το site της ACER αναβάθμισή ή είμαι εντάξει; το δικό μου έχει κατεβάσει την 1.024.00 ως τελευταία έκδοση ... λογικά είσαι οκ. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 εχει καλα κινητακια τα γλυκοκοιταζω καιρο ιδιαιτερα αυτο εδω περα http://www.infocusphone.com/tw/portfolio_page/m330a αν και υπαρχει και το m320 sta 110 ευρω με το καλυτερο vfm εκτος απο ρομ το μονο που βρηκα ειναι στα κινεζικα επισης σαρ δε βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Τσιμπιμενη τιμη, ομορφο, το εχει παρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisl Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 kata την διαρεκια κλησεων αν προσπαθησω να ανοιξω τον dialer μου βγαζει το com.android.phone has stopped working προφανως συμβαινει σε πολλους. αλλα το χει λυσει κανεις? εκανα factory restore δυο φορες και παλι τιποτα . :(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkorpas92 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Παιδιά καλησπέρα! Έχει ένας φίλος το G580 και του έσπασε η οθόνη. Πήγε στο πλαίσιο να του την αλλάξουν και ζήτησαν 100€ (τα μισα απ' ότι το αγόρασε), οπότε μου ζήτησε μήπως μπορώ να του την αλλάξω εγω. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρω την κανονική ονομασία του κινητού για να την βρω από eBay. Είναι αυτή που αναφέρθηκε παραπάνω (MiJue M10); Αν όχι, γνωρίζετε πως μπορώ να την βρω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Γεια σας παιδια εχω ενα umi x1s και πρεπει να brickare :/ Οταν το ανοιγω κολλαει στο boot animation και δεν μπορω να μπω recovery. Ολες οι custom rom θελουν recovery και για να ξαναπερασω την recovery πρεπει να μπω στο μενου του κινητου!Η μονη που δεν θελει ειναι αυτη την οποια προσπαθησα να ακολουθησω και δεν πετυχε :/ http://www.needrom.com/download/umi-x1s-official/#comment-133417 HEEEEEEEELP! Edited January 7, 2015 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 http://pdadb.net/img/infocus_m530.jpg Software Environment Embedded Operating System: Google Android 4.4.2 Browse devices running this OS Microprocessor, Chipset CPU Clock: 2000 MHz CPU: MediaTek MT6595M Browse devices based on this microprocessor Memory, Storage capacity RAM capacity: 2 GiB ROM capacity: 14.9 GiB Display Display Technology: Supported Display Diagonal: 5.5 " Display Resolution: 720 x 1280 Sound Microphone(s): Supported Loudspeaker(s): mono Audio Output: 3.5mm Cellular Phone Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS850 (B5), UMTS900 (B8), UMTS1900 (B2), UMTS2100 (B1), LTE2100 (B1), TD-SCDMA2000, TD-SCDMA1900, LTE1800 (B3), LTE900 (B8), TD-LTE2500 (B41), TD-LTE2300 (B40), TD-LTE1900 (B39), LTE700 (B28) Cellular Data Links: GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, HSUPA, HSPA+, TD-SCDMA, TD-HSDPA, LTE Call Alert: 64 -chord melody Vibrating Alert: Supported Speakerphone : Supported Secondary Cellular Phone Dual Cellular Network Operation: Dual standby Secondary Cellular Networks: GSM850, GSM900, GSM1800, GSM1900 Secondary Cellular Data Links: GPRS, EDGE Control Peripherals Positioning Device: Multi-touch screen Primary Keyboard: Not supported Directional Pad: Not supported Scroll Wheel: Not supported Interfaces Expansion Slots: microSD, microSDHC, TransFlash, microSDXC USB: USB 2.0 host/client, 480Mbit/s micro-USB Bluetooth: Bluetooth 4.0 Wireless LAN: 802.11b, 802.11g, 802.11n Infrared Gate: Not supported Multimedia Broadcast Analog Radio Receiver: FM radio (87.5-108MHz) Digital Media Broadcast Tuner: Not supported Satellite Navigation Built-in GPS module: Supported Complementary GPS Services: Assisted GPS, QuickGPS, Geotagging, Simultaneous GPS (S-GPS) Built-in Digital Camera Primary Camera: 12.8 MP Autofocus (AF): Supported Optical Zoom: 1 x Macro Mode: Supported Built-in Flash: mobile light (LED) Secondary Camera: 1.9 MP Additional Details Built-in accelerometer: Supported Battery: Supported Battery Capacity: 3100 mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://www.gizchina.com/2015/01/08/5-2-inch-coolpad-x7-unveiled-mt6595-chipset/ http://i1.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/coolpad-x7-front.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 http://chinese-smartphones.com/wp-content/uploads/2014/12/ecoo-e02-shining-pro1-620x264.png 5.5” inch IPS OGS 720p capacitive touchscreen 1.7GHz Octa-core Mediatek MT6592 processor Mali-450MP 2GB of RAM memory 16GB of internal storage 13 megapixel AF camera 2 megapixel front camera 2,650mAh battery Στη πραγματικοτητα ειναι η ιδια εταιρια με την elephone και αυτο το μοντελο εχει σχεδον ιδια πανελ με το P8 Pro.. μαλλον η elephone θα το αλλαξει σιγα σιγα το ονομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) http://chinesedroid.com/wp-content/uploads/2014/10/blackview-ultra.jpg Blackview Ultra Specs Android 4.4 Kitkat 4.7-inch HD IPS display, 312ppi 1.3GHz MediaTek MT6582M quad-core processor 1GB RAM 16GB internal storage, expandable up to 32GB via microSD 3G, HSPA+ WiFi, WiFi hotspot 13-megapixel autofocus rear camera with LED flash 5-megapixel front camera Bluetooth 2.0, FM Radio GPS, A-GPS Back navigation Dimensions: 140 x 67.8 x 8.2 mm Colors: Black, White, Gold 2,200mAh battery $109 Δειτε βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=QLEdD0RjO_g Edited January 8, 2015 by valanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts