trackera Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=114&tablePageID=33&langID=1 Τόσο δύσκολο είναι να το βρεις και άνοιξες νέο θέμα; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsomniacGR Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=114&tablePageID=33&langID=1 Τόσο δύσκολο είναι να το βρεις και άνοιξες νέο θέμα; Δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός... Αυτό το έχω βρει ήδη και δεν βοηθάει... καθώς το μενού του κινητού είναι διαφορετικό και δεν έχει θέση για να βάλεις το "myq" Πήρα και τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών αλλά δεν έχουν στα αρχεία τους αυτά τα κινέζικα λένε για να μου πουν τι πρέπει να βάλω κλπ... Γι'αυτό ρωτάω... Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Data account και μετονομάζεις ένα από τα υπάρχοντα έτοιμα προφίλ και περνάς τις ρυθμίσεις της Q.Αν βαριέσαι να το ψάξεις στο κινητό σου μην μου λες ότι γίνομαι ειρωνικός. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsomniacGR Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Data account και μετονομάζεις ένα από τα υπάρχοντα έτοιμα προφίλ και περνάς τις ρυθμίσεις της Q.Αν βαριέσαι να το ψάξεις στο κινητό σου μην μου λες ότι γίνομαι ειρωνικός. To ψάχνω εδώ και δύο μέρες... Έφτιαξα νέο προφιλ και το ονόμασα όπως λέει στην σελίδα τις q αλλά τις ρυθμίσεις εκείνες δεν μπορώ να τις βάλω γιατί δεν έχεις τις ανάλογες επιλογές το προφίλ του κινητού. Δηλαδή δεν έχει κάπου την δυνατότητα να βάλω "Myq" . Συγκεκριμένα στο σάιτ της q έχει τις εξής επιλογές που λέει ναβάλουμε: Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) αλλά στο προφίλ που δημιουργείς στο Τv35 οι επιλογές έιναι: 1.PROFILE NAME (εδώ έβαλα q internet) 2.HOMEPAGE (αυτό δεν δέχεται να το αφήσεις κενό και έβαλα το http://myq) 3.DATA ACCOUNT (εδώ είναι μπέρδεμα έχει κάτι επιλογές FET GPRS, CHINA MOBILE GPRS, TWN GPRS και κάτι τέτοια...) 4.CONNECTION TYPE (εδώ έβαλα HTTP) 5.ONOMA XΡΗΣΤΗ(κενό) 6.PASSWORD(κενό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 To ψάχνω εδώ και δύο μέρες... Έφτιαξα νέο προφιλ και το ονόμασα όπως λέει στην σελίδα τις q αλλά τις ρυθμίσεις εκείνες δεν μπορώ να τις βάλω γιατί δεν έχεις τις ανάλογες επιλογές το προφίλ του κινητού. Δηλαδή δεν έχει κάπου την δυνατότητα να βάλω "Myq" . Συγκεκριμένα στο σάιτ της q έχει τις εξής επιλογές που λέει ναβάλουμε: Όνομα Προφίλ: Q Internet Σημείο πρόσβασης: myq Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό) Πόρτα: (κενό) Αρχική σελίδα: (κενό) Όνομα χρήστη: (κενό) Κωδικός πρόσβασης: (κενό) αλλά στο προφίλ που δημιουργείς στο Τv35 οι επιλογές έιναι: 1.PROFILE NAME (εδώ έβαλα q internet) 2.HOMEPAGE (αυτό δεν δέχεται να το αφήσεις κενό και έβαλα το http://myq) 3.DATA ACCOUNT (εδώ είναι μπέρδεμα έχει κάτι επιλογές FET GPRS, CHINA MOBILE GPRS, TWN GPRS και κάτι τέτοια...) 4.CONNECTION TYPE (εδώ έβαλα HTTP) 5.ONOMA XΡΗΣΤΗ(κενό) 6.PASSWORD(κενό) Εκεί πατάς και κάνεις επεξεργασία το υπάρχον προφίλ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsomniacGR Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Εκεί πατάς και κάνεις επεξεργασία το υπάρχον προφίλ Εκεί μπορώ να βάλω μόνο μια από τις επιλογές που μου δίνει δηλαδή είτε FET GPRS είτε China mobile GPRS κλπ... δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο ούτε να το αφήσω κενό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Εκεί μπορώ να βάλω μόνο μια από τις επιλογές που μου δίνει δηλαδή είτε FET GPRS είτε China mobile GPRS κλπ... δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο ούτε να το αφήσω κενό... Επιλέγεις ένα από αυτά και το κάνεις edit Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsomniacGR Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Επιλέγεις ένα από αυτά και το κάνεις edit Αυτά δεν επιδέχονται τροποποίηση... Δεν μπορείς δηλαδή να τα αλλάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 panos011 σε παρακαλώ στο εξής να γράφεις την άποψη σου με πιο ήπιο τρόπο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos011 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 panos011 σε παρακαλώ στο εξής να γράφεις την άποψη σου με πιο ήπιο τρόπο. Δεν γράφω καμία άποψη, απλώς μεταφέρω την συμπεριφορά του εν λόγω προϊόντος με πολύ συγκεκριμμένο και σαφή τρόπο, προσπαθώντας να είμαι χρήσιμος στο μέλος που ρωτάει. Αν εννοείς τα σχόλια που σβήσατε, εκεί κάποιος με προσβάλλει αρκετά βάναυσα και τον βάζω στη θέση του με πολύ ήπιο τρόπο. Δεν μπορείτε να μου απαγορεύσετε να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου. Άποψη μου είναι ότι όποιος έχει κάτι να πει, να το πει μεταφέροντας τη δική του εμπειρία για αυτό ή για παρεμφερή προΙόντα που είχε στα χέρια του και τι παρουσίασαν -κι όχι να σχολιάζει και μάλιστα με αγένεια το τι λένε οι άλλοι-. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madboy34 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Το έχω αγοράσει εγώ αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου στείλω μήνυμα να σου πω γι αυτό Σημείωση Ομάδας Διαχείρησης: Φίλε, καλωσόρισες. Απαγορεύεται η γραφή με greeklish. Κάθε μήνυμα με greeklish θα διαγράφεται. Edited May 25, 2010 by BestMan Greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γεια σας θελω να αγορασω κινεζικο i-phone αλλα δεν ξερω πιο να παρω.Μηπως μπορειτε να μ προτεινετε εσεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Γεια σας θελω να αγορασω κινεζικο i-phone αλλα δεν ξερω πιο να παρω.Μηπως μπορειτε να μ προτεινετε εσεις??? Εγώ έχω το κ599 και απότι λένε παιδιά που έιχαν κι αυτό και άλλους κλώνους είναι το καλύτερο. Έμενα πάντως με βολεύει πάρα πολύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Εγώ έχω το κ599 και απότι λένε παιδιά που έιχαν κι αυτό και άλλους κλώνους είναι το καλύτερο. Έμενα πάντως με βολεύει πάρα πολύ, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.:) ξερεις αν αυτο το κινητο ειναι καλο???http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-ka%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-11-iphone-3gs-32gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-35-sharpwifitv/v/an608167168/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Δεν γράφω καμία άποψη, απλώς μεταφέρω την συμπεριφορά του εν λόγω προϊόντος με πολύ συγκεκριμμένο και σαφή τρόπο, προσπαθώντας να είμαι χρήσιμος στο μέλος που ρωτάει. Κυρίως προσωπικές απόψεις βλέπω να έχεις γράψει. Αν εννοείς τα σχόλια που σβήσατε, εκεί κάποιος με προσβάλλει αρκετά βάναυσα και τον βάζω στη θέση του με πολύ ήπιο τρόπο. Δεν μπορείτε να μου απαγορεύσετε να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια μου. Από τα posts που αφαιρέθηκαν δεν βλέπω να σε έχει προσβάλει κανένας. Δεν σε απαγορεύει κανένας να γράφεις την γνώμη σου, αρκεί να το κάνεις σωστά και όχι με ειρωνικό και επιθετικό τρόπο. Όσο για το αν κάποιος πρέπει να βάλει σε θέση ένα μέλος, δεν είναι δική σου δουλειά. Άποψη μου είναι ότι όποιος έχει κάτι να πει, να το πει μεταφέροντας τη δική του εμπειρία για αυτό ή για παρεμφερή προΙόντα που είχε στα χέρια του και τι παρουσίασαν -κι όχι να σχολιάζει και μάλιστα με αγένεια το τι λένε οι άλλοι-. Από πότε είναι αγένεια να γράφει κάποιος την προσωπική του γνώμη από εμπειρία αρκετών κινέζικων συσκευών που έχουν περάσει από τα χέρια του? Οι διορθώσεις του trackera ήταν η καταλληλότερη απάντηση που μπορούσες να πάρεις. Ελπίζω να μην το κουράσεις κι άλλο το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 παιδια εχω ενα προβλημα με το sci ... οταν παταω να μπω στον καταλογο-επαφων με κανει επανακινηση το κινητο ... και δεν μπορω να παρω τηλεφωνα... με λιγα λογια μου ειναι αχρηστο... υπαρχει περιπτωση να γινει καπως? :confused::mad: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos7 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 ξερεις αν αυτο το κινητο ειναι καλο???http://www.ricardo.gr/buy/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82/%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%82/to-ka%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-11-iphone-3gs-32gb-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-35-sharpwifitv/v/an608167168/ μην περημενεις μονο η οθονη να ειναι sharp..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elli_n81 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 μην περημενεις μονο η οθονη να ειναι sharp..... δεν περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InsomniacGR Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Επιλέγεις ένα από αυτά και το κάνεις edit Βρήκα τον τρόπο για να το κάνω edit... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Αλλά εκεί έχει ακόμα δυο επιλογές PRIMARY DNS και SECONDARY DNS. Εκεί πρεπει να βάλω κάτι; Ρωτάω γιατί όταν τα αφηνω ως έχουν δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ... Έχω σπαστεί πολύ άγρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 επισης ολοι οι τηλεοπτικοι δεκτες ειναι ιδιοι μη τσιμπας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Τα off topic posts μεταφέρθηκαν εδώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί μετά από τόσες επεμβάσεις των moderators πρέπει να λέμε τα ίδια ξανά και ξανά. Ο OLdy ρώτησε για ένα κινητό. Ο trackera και ο panos011 παρέθεσαν τις απόψεις τους και αλληλοσχολιάστηκαν. panos011 γιατί έπρεπε να ξαναγράψεις όσα έχουν ήδη ειπωθεί; Όποιος διαβάσει το θέμα με τη σειρά θα διαβάσει τις απόψεις και των δύο σας. Δεν υπάρχουν παλιοί και καινούριοι και ούτε γίνονται πλάτες. Αν παρατηρήσεις κάτι τέτοιο παρακαλώ να το αναφέρεις με ΡΜ όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Πέρα από αυτό θα σου ζητήσω και εσύ να σεβαστείς τους κανονισμούς και τους συνομιλητές σου γιατί ο τρόπος σου δεν είναι και ο καλύτερος. Όποιος έχει να προσθέσει κάτι καινούριο στο θέμα μπορεί να απαντήσει. Ό,τι άλλο θέλετε με ΡΜ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos011 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Μπήκα στη σελίδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3000010#post3000010 Είναι μία εταιρική παρουσίαση (μέχρι κι η ζελατίνα με το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο υπάρχει στο κινητό της φωτογραφίας), που επιβεβαιώνει τις απόψεις μου. Διαβάστε τι λέει και συγκρίνατε με αυτά που λέει εδώ ο ίδιος άνθρωπος. Έπειτα ούτε την TV είχε περιθώριο να δοκιμάσει ούτε τις μπαταρίες τεστάρισε πότε αδειάζουν, ούτε καλά καλά την opera για να δει τι error βγάζει. Εξάλλου σ' αυτές τις παρουσιάσεις που μεταφέρονται από συνεργάτες εταιριών σε site σαν κι αυτό που είναι μέλη τους, δεν μπορούν να πάρουν σπίτι τους τα προϊόντα και να τα τεστάρουν. Εγώ που το αγόρασα και το είδα και το έψαξα μέρες, έμαθα πολύ περισσότερα από αυτούς που απλώς το δείχνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Παίδες, ηρεμήστε. Καταθέσατε απόψεις, διαφωνήσατε, ωραία. Δεν χρειάζετε να κονταροκτυπηθείτε για μια συσκευή. Αν θέλετε να κονταροκτυπηθείτε, υπάρχουν και τα ΠΜ. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Το θέμα κλειδώνεται μέχρι να ηρεμήσετε. Και παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 http://www.technoholik.com/wp-content/uploads/2010/05/AcerStream.jpg Εχουμε και λεμε Android OS, v2.1 (Eclair), upgradable ΑΜΟLED 3.7, capacitive, 480 x 800 RAM 512MB, ROM 512MB, 2GB of internal storage CPU Snapdragon QSD8250 @ 1GHz 5MP camera, 2560х1920 pixels, autofocus, face and smile detection, geotagging Video 720p HD, play Xvid HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA & UPnP technology, A-GPS FM radio with RDS Mini HDMI out Μεχρι τελος του 2010 θα εχει κυκλοφορισει http://i46.tinypic.com/14b2hon.png Βιντεο παρουσιαση Infos & Press Release Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts