Evaggelos1 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Το εχει καποιος;αν ναι να μας πει εντυπωσεις. Γιατι προστακτικη κατασκοπε? Υποχρεωτικο ειναι? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Γιατι προστακτικη κατασκοπε? Υποχρεωτικο ειναι?οχι καθε άλλο απλά δεν έβαλα το ερωτηματικο. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Το κινητό έχει αρκετά θέματα. Το κυριότερο είναι ότι η φωτεινότητα της οθόνης ακόμα και στην πιο χαμηλή ρύθμιση είναι αρκετά φωτεινή και αυτόματη φωτεινότητα προκαλεί αισθητό τρεμόπαιγμα. Το ΒΤ έχει πολύ χαμηλή στάθμη ήχου και αρκετά αργή και προβληματική συνδεσιμότητα ειδικά όταν εναλλάσσονται οι συσκευές. Τo browsing είναι αργό με αρκετά lag και η πίσω κάμερα έχει κακό autofocus και ποιότητα. Επίσης η οθόνη δεν είναι πολύ responsive στο touch και ειδικά στα άκρα δεν πιάνει. Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν είχε χαμηλότερη φωτεινότητα.Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Μην ξεχνάς πήρες τούμπανο με 100 Ευρώ! Έχω συνδεδεμένα smartphone amazfit και ακουστικά μέσω bluetooth και όλα καλά. Η κάμερα όντως έχει θέμα όπως όλα τα budget κινέζικα. Το touchscreenbστις άκρες το χάνει. Πάει ομως σφαίρα και η οθόνη είναι πολύ καλη Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Νομίζω είσαι λίγο υπερβολικός. Μην ξεχνάς πήρες τούμπανο με 100 Ευρώ! Έχω συνδεδεμένα smartphone amazfit και ακουστικά μέσω bluetooth και όλα καλά. Η κάμερα όντως έχει θέμα όπως όλα τα budget κινέζικα. Το touchscreenbστις άκρες το χάνει. Πάει ομως σφαίρα και η οθόνη είναι πολύ καλη Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σφαίρα δεν πάει, έχει αρκετά lag. Έχω τώρα Xiaomi Redmi 4 (Snapdragon) και είναι αισθητά πιο γρήγορο και με €20 μόνο διαφορά στην τιμή. Επίσης κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση ρωτούσε ποιο να ορίσει σαν αποθηκευτικό χώρο (τηλέφωνο ή SD). Τέλος κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση, η εφαρμογή web-banking της Εθνικής έλεγε ότι έγιναν αλλαγές στη συσκευή και ζητούσε ξανά authentiction για login με το αποτύπωμα. Έχει επιστραφεί στην Ulefone με όλες αυτές τις παρατηρήσεις. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 παιδια εχει κανενας τη ρομ για αυτο το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Γεια σας. χρονια πολλα και καλη χρονια να εχετε. Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω μια ελληνικη ρομ για το συγκεκριμενο τηλεφωνο,αλλα ματαια! μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? ευχαριστω πολυ επανερχομαι στο θεμα,μηπως κανενας....??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Η μονη σωτηρια ειναι να βρεις τι soc φοραει και να βρεις παραπλησια ρομ απο αλλο κινητο. Αλλιως με τις σαβουρες τις vodafone δεν βγαζεις ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Η μονη σωτηρια ειναι να βρεις τι soc φοραει και να βρεις παραπλησια ρομ απο αλλο κινητο. Αλλιως με τις σαβουρες τις vodafone δεν βγαζεις ακρη. που θα το βρω αυτο που λες? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Σημερα το πρωι παρελαβα το leagoo m9,αρκετα τιμιο τηλεφωνο στην τιμη που αγοραστηκε (58 ευρω με μεταφορικα), αρκετα καλο design και πλεον η οθονη του και οι διαστασεις του που ειναι 18:9 βολευει απιστευτα στο χερι,απο επιδοσεις δεν ειναι κατι το σημαντικο αλλα τα πραγματα που κανει ενας medium user τα κανει και με το παραπανω.Η φωτογραφικη οπως σε ολα τα κινεζικα σε αυτο το price range αν και διαφημιζεται ως quad cam phone,δεν θα βγαλεις τελειες φωτο αλλα την δουλεια σου την κανεις,εχει και φλας στην μπροστα καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) που θα το βρω αυτο που λες? ευχαριστω:) Η συσκευή είναι η Coolpad 3601u, προσπαθώ να θυμηθώ γιατί είχα ασχοληθεί στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι κι εγώ είχα βάλει firmware χωρίς Ελληνικά. Πάντως τα link που δίνει δουλεύουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Edit: Το Ελληνικό firmware είναι αυτό. Edited March 4, 2018 by grgz Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Η συσκευή είναι η Coolpad 3601u, προσπαθώ να θυμηθώ γιατί είχα ασχοληθεί στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι κι εγώ είχα βάλει firmware χωρίς Ελληνικά. Πάντως τα link που δίνει δουλεύουν, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Edit: Το Ελληνικό firmware είναι αυτό. ευχαριστω παρα πολυ :):rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Παιδια ποια η αποψη σας για το κινητο. Γραψτε λιγο για καμερα ηχο οθονη αυτονομια ποιοτητα κλησης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλησπέρα, viber μπορεί να δουλέψει; ενδιαφέρομαι για το εν λόγω κινητό για τον πατέρα μου γιατί δεν είναι της τεχνολογίας:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Το παράγγειλα και εγώ σήμερα για την κόρη μου από το bangood. Όταν με το καλό φτάσει θα κάνω ένα μίνι review. Αν το έχει ήδη κάποιος ασ μας πει απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Το παράγγειλα και εγώ σήμερα για την κόρη μου από το bangood. Όταν με το καλό φτάσει θα κάνω ένα μίνι review. Αν το έχει ήδη κάποιος ασ μας πει απόψεις. το δικο μου παρουσιασε προβλημα με την οθονη (εβγαζε γραμμες και γινοτανε μαυρη)και ειμαι σε διαδικασια αποστολης στην Κινα:( ... αυτο που μου αρεσε αρκετα ηταν η οθονη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Έχω ήδη πάρει 3 συσκευές για φίλους αναζητώντας συσκευή σε αυτά τα χρήματα και περιμένω ακόμη μία. Μετά απο έναν μήνα χρήσης λοιπον των φίλων που το χρησιμοποιούν, το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει τα λεφτά του. Σε αυτά τα χρήματα δεν ξέρω τι μπορεί να πάρει κανείς αλλα αυτό είναι μία καλή επιλογή. Για κινητό απλής χρήσης κι όχι απαιτήσεων, για 2η συσκευή, για δώρο ..είναι ό,τι πρέπει. Έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι κι φαίνεται αρκετά μικρότερη απο 5.5'' λόγω του 18:9. Η οθόνη του είναι τέλεια φωτεινή και με ζωντανά χρώματα. Η μπαταρία είναι μειονέκτημα μιας κι είναι αρκετά μικρή. Ως ώρας όλα λειτουργούν άψογα και κανείς απο τους φίλους μου δεν μετανιωσε για την αγορά αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Έχω ήδη πάρει 3 συσκευές για φίλους αναζητώντας συσκευή σε αυτά τα χρήματα και περιμένω ακόμη μία. Μετά απο έναν μήνα χρήσης λοιπον των φίλων που το χρησιμοποιούν, το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει τα λεφτά του. Σε αυτά τα χρήματα δεν ξέρω τι μπορεί να πάρει κανείς αλλα αυτό είναι μία καλή επιλογή. Για κινητό απλής χρήσης κι όχι απαιτήσεων, για 2η συσκευή, για δώρο ..είναι ό,τι πρέπει. Έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι κι φαίνεται αρκετά μικρότερη απο 5.5'' λόγω του 18:9. Η οθόνη του είναι τέλεια φωτεινή και με ζωντανά χρώματα. Η μπαταρία είναι μειονέκτημα μιας κι είναι αρκετά μικρή. Ως ώρας όλα λειτουργούν άψογα και κανείς απο τους φίλους μου δεν μετανιωσε για την αγορά αυτή. Ωραίος. Με κάλυψες στα βασικά που με ενδιαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Overdrive1 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλημέρα, Θέλω να συνδέσω το κινητό μου με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Το ηχοσύστημα δεν έχει ούτε aux ούτε κάποιο ασύρματο τρόπο σύνδεσης με το κινητό. Υπάρχουν κάποιες συσκευές ή μέθοδοι για να το συνδέσω χωρίς να αλλάξω ηχοσύστημα; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros2211 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλημέρα, Θέλω να συνδέσω το κινητό μου με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Το ηχοσύστημα δεν έχει ούτε aux ούτε κάποιο ασύρματο τρόπο σύνδεσης με το κινητό. Υπάρχουν κάποιες συσκευές ή μέθοδοι για να το συνδέσω χωρίς να αλλάξω ηχοσύστημα; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. :) κατι τετοιο θες? https://www.skroutz.gr/c/1826/FM-Transmitters.html?keyphrase=car+bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Δε το έχει κανείς το συγκεκριμένο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Αυτό που σου είπε ο Πέτρος πάρε... με 10€ το πολύ, θα "διαβάζεις" bluetooth, sd, usb και όταν σε παίρνουν τηλ. θα ακούς από τα ηχεία στο αυτ/το τον συνομιλητή σου. Εχω πάρει καμμιά 10αριά τέτοια από Κίνα (6€) και τα έχω κάνει δώρο σε γιορτές φίλων και το έχουν καταευχαριστηθεί. Edited March 19, 2018 by Asta_La_Vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Αυτό που σου είπε ο Πέτρος πάρε... με 10€ το πολύ, θα "διαβάζεις" bluetooth, sd, usb και όταν σε παίρνουν τηλ. θα ακούς από τα ηχεία στο αυτ/το τον συνομιλητή σου. Εχω πάρει καμμιά 10αριά τέτοια από Κίνα (6€) και τα έχω κάνει δώρο σε γιορτές φίλων και το έχουν καταευχαριστηθεί. το θα ΄΄ακούς΄΄ από τα ηχεία τον συνομιλητή σου΄΄ ψιλοελέγχεται ........:) Ιδίως αν μενεις Αθήνα όπου οι μπάντες στα fm είναι τίγκα΄΄ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει θέμα, μιλάμε για αναμετάδοση εντός 15 cm το πολύ... πόσο δυνατό σήμα να έχει ο σταθμός που εκπέμπει στους 108 mhz ώστε να γίνει παρεμβολή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Λογικά δεν πρέπει να υπάρχει θέμα, μιλάμε για αναμετάδοση εντός 15 cm το πολύ... πόσο δυνατό σήμα να έχει ο σταθμός που εκπέμπει στους 108 mhz ώστε να γίνει παρεμβολή. :) είναι αρκετά τα προβλήματα, πολλά παράσιτα , eco λόγω καμπίνας ......είχα δοκιμάσει πριν από λίγους μήνες ένα της xiaomi και το ΄΄πέταξα΄΄ σε λίγε ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Θα συμφωνήσω μαζί σου. Eχω ένα τέτοιο usb bt fm transmitter και το χρησιμοποιώ καθημερινά. Εδώ Κοζάνη που δεν έχει πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς είμαι οκ. Αλλά έχει τύχει να βρεθώ θεσσαλονίκη εντός πόλης και εκεί υπήρξε πρόβλημα. Δε μπορούσα να βρω ελεύθερη συχνότητα, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό. Η λύση? Η κεραία fm του αυτοκινήτου μου είναι βιδωτή, οπότε την έβγαλα και έτσι γίνεται δουλειά. Διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχω παράσιτα. Ηχοσύστημα δεν μπορώ να αλλάξω με οικονομικό τρόπο μιας και στο swift είναι ενσωματωμένο στην κονσόλα. Edited March 23, 2018 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts