guideman Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Ειναι γεγονος οτι με την καινουρια οθονη επεσε καποια στιγμη, στα μαλακα βεβαια, αλλα η ζημια φαινεται οτι εγινε..:( 20/9/17 Φαινεται οτι συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο, μια χαλαει, μια φτιαχνει. Ηρθε η ωρα να..αποσυρθει..:( Edited September 20, 2017 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 κανενα νεο μετα απο ενα μην απου το εχεις?ποσες ωρες οθονη βγαζει?gps σημα,ακριβεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 mono για σκακι και εφημεριδες το εχω δεν μπορω να γραψω κατι αλλο , για τα λεφτα του παντως που το ειδε και ο τεχνικος στη vodafone μου ειπε ειναι πολυ καλο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μόλις αγόρασα το GM 5D. Η μπαταρία ήταν τελείως άδεια, και τώρα το φορτίζω για να γράψω εντυπώσεις. Αυτό που με ενόχλησε πολύ είναι το ότι η τιμή SAR σύμφωνα με το manual στη συσκευασία είναι 0,946, ενώ στα καταστήματα αλλά και στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή δίνεται ως SAR τιμή 0,288. Αυτό για εμένα είναι παραπλάνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 100% χαλασμένο digitizer είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καινουριο digitizer κοστιζει στα 32Ε. Το τηλ λειτουργησε με την μαμα οθονη κανονικα 3,5 χρονια. Παρ ολο που μου κανει ολα τα χατηρια (δεδομενου οτι ειμαι απαιτητικος) και παρ ολο που πιστευω οτι δεν θα βρω αλλο να μου τα κανει επισης, μαλλον θα σκεφτω σοβαρα την αντικατασταση με καινουριο. Σημερα παιρνει κανεις με τα ιδια λεφτα που εδωσα τοτε, καλυτερο... Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το μόνο που μπορεί να δικαιολογεί τις διαφορετικές τιμές SAR είναι η μία να αφορά το σώμα και η άλλη το κεφάλι. Το τσέκαρες μήπως είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leve1973 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Κλαημερα πως γινεται με κουμπια η επαναφορα εργοστ. Ρυθμισεων; ξερει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Όσο καιρό το έχω δεν έχει πάρει καμμία απολύτως αναβάθμιση. Σε μένα μόνο ή γενικά δεν.. ; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα. Ανοίγω το θέμα μιας και δε βρήκα κάτι ανάλογο. Aν υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα παρακαλώ το παρόν να διαγραφεί. Υπάρχουν κάτοχοι του ULEFONE T1? Εντυπώσεις? Τα reviews από έξω είναι ενθαρρυντικά. Τα specs φαίνονται εδώ: Main Features: Ulefone T1 4G Phablet Android 7.0 5.5 inch Helio P25 Octa Core 2.6GHz 6GB RAM 64 GB ROM 16.0MP+5.0MP Dual Rear Cameras Type-C Front Touch Sensor Display: 5.5 inch, 1920 x 1080 Pixel screen CPU: Helio P25 Octa Core 2.6GHz System: Android 7.0 RAM + ROM: 6GB RAM + 64GB ROM Camera: 8.0MP ( Interpolated to 13.0MP ) front camera + 16.0MP + 5.0MP back cameras Sensor: Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, Touch Sensor SIM Card: dual SIM dual standby. Nano + Nano SIM Feature: GPSA / GPS Bluetooth: 4.1 Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz CDMA 2000 3G: WCDMA 850/900/1700/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 700/800/850/900/1700/1800/1900/2100/2600MHz TD-LTE B39/B40/B41 Edited September 25, 2017 by mihelone Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basher Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Έπειτα από 63 μέρες αναμονής, οι 55 εκ των οποίων ήταν στην Ελλαδάρα μας, μόλις το απέκτησα πριν από λίγες ώρες. Τιμή: 260€ αγορά και 29,40€ τελωνείο. Μιλάμε για το μοντέλο με τα 6 GB RAM και τα 64 GB Flash. (Όχι άσχημα, 110€ λιγότερο από ότι πωλείται στην Ελλάδα). Πρώτες γρήγορες εντυπώσεις πριν πέσω για ύπνο: Ο φορτιστής που παρέχεται στη συσκευασία είναι για πέταμα. Ακριβώς 6 ώρες, για να φορτίσει από 8% σε 100%. Η ταχύτητα φόρτισης ήταν γραμμική (το γράφω αυτό για να μη νομίζουν μερικοί ότι φόρτισε σε ένα ικανοποιητικό ποσοστό γρήγορα και μετά έπιασε το 100% με trickle charging). Του πήρε περίπου 3 ώρες για να φτάσει στο 50%. Και όλα αυτά, με το κινητό κλειστό. Boot όχι ιδιαίτερα γρήγορο, ούτε όμως αργό. Άμεση σύνδεση στο δίκτυο της Wind, και στο wifi μου. Ωραία αίσθηση, προφανώς ταχύτατη ανταπόκριση μενού. Οθόνη με αρκετά ματ εμφάνιση, πολύ φωτεινή, ακριβώς όπως την ήθελα. Κάνοντας swipe down δεν έχεις μενού με γρήγορες επιλογές, αλλά μόνο ειδοποιήσεις και το ρολόι. Έχει το δικό του user interface, το οποίο δεν άλλαξε όταν άλλαξα τη γλώσσα στα ελληνικά. Γενικώς μου πήρε κάμποση ώρα να φτιάξω τις πρώτες ρυθμίσεις, αλλά χωρίς πρόβλημα. Ο ήχος του είναι καθαρότατος, και πολύ δυνατός, με τη μπάρα μόλις στα μισά της έντασης. Δεν τόλμησα να το ανεβάσω άλλο, γιατί είναι 3 μετά τα μεσάνυχτα. Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με περισσότερα το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μιας και είσαι από τους πρώτους, αφού το τεστάρεις για καμιά βδομάδα, γράψε για επιδοσεις μπαταρίας.. Επίσης, δώσε μας και λινκ αγοράς Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα, παιδιά Είμαι κάτοχος του Lenovo A806, ενός γενικά τίμιου κινητού, το οποίο έχω σχεδόν 3 χρόνια τώρα. Ήρθε όμως η ώρα να αναβαθμιστώ. Ψάχνω για ένα κινητό γύρω στα 200€. Θα ήθελα 4GB RAM και 32 ή 64GB ROM. Δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός χρήστης. η βασική χρήση που κάνω αφορά πλοήγηση, βιντεάκια, μουσική, social media και παιχνίδια. Με ενδιαφέρει να έχει μια καλή κάμερα, αλλά δεν ψάχνω και επαγγελματικές φωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Καλημέρα, παιδιά Είμαι κάτοχος του Lenovo A806, ενός γενικά τίμιου κινητού, το οποίο έχω σχεδόν 3 χρόνια τώρα. Ήρθε όμως η ώρα να αναβαθμιστώ. Ψάχνω για ένα κινητό γύρω στα 200€. Θα ήθελα 4GB RAM και 32 ή 64GB ROM. Δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός χρήστης. η βασική χρήση που κάνω αφορά πλοήγηση, βιντεάκια, μουσική, social media και παιχνίδια. Με ενδιαφέρει να έχει μια καλή κάμερα, αλλά δεν ψάχνω και επαγγελματικές φωτογραφίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας. Εφοσον δεν εισαι απαιτητιτικος τι τα θελεις τα 4 Gb? αλλα να μην σε χαλασω χατηρι. https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_620060.html?wid=11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είπα δεν είμαι πολύ απαιτητικός. Δεν είπα ότι δε θέλω να κάνω και το ψώνιο μου :):):):):) Είναι ένα από αυτά που έχω δει και μου αρέσει πάντως. Έχω δει και το Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb, αλλά υστερεί πολύ σε μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είπα δεν είμαι πολύ απαιτητικός. Δεν είπα ότι δε θέλω να κάνω και το ψώνιο μου :):):):):) Είναι ένα από αυτά που έχω δει και μου αρέσει πάντως. Έχω δει και το Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb, αλλά υστερεί πολύ σε μπαταρία Γομαρακι το ψευδονυμο σου, Γομαρακι και το Ουκιτελ.... Θα τα πατε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Πρέπει να τα ζυγίζουμε όλα σε αυτή τη ζωή!! Pun intended! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Οποιο απο τα δυο που αναφερθησαν αγορασεις, ευχαριστημενος θα μεινεις. Στα υπ οψη, βαλε και το ΟΥΚΙΤΕΛ Κ3. Φρεσκαδουρα, αν και οχι τοσο ομορφο, δυνατο και μεγαλη μπαταρια. (Τωρα αυτο το οτι το Ρεντμι Νοτ 4 υστερει σε μπαταρια, δεν το καταλαβα! ) :confused: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Είδα κάτι για το Κ3 στο home page του myphone. Φαίνεται, εκ πρώτης ματιάς, να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Κ6000. Εννοώ ότι το Xiaomi έχει μπαταρία 3000mha και κάτι ψιλά, αν θυμάμαι καλά, εώ το Oukitel έχει διπλάσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Είδα κάτι για το Κ3 στο home page του myphone. Φαίνεται, εκ πρώτης ματιάς, να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Κ6000. Εννοώ ότι το Xiaomi έχει μπαταρία 3000mha και κάτι ψιλά, αν θυμάμαι καλά, εώ το Oukitel έχει διπλάσια. 4100 εχει και αν σου πω οτι με τις ιδιες συνθηκες χρησης, θα κραταει περισσοτερο απο το ΟΥΚΙΤΕΛ, δεν θα ειναι υπερβολη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiaturbo Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 https://www.skroutz.gr/s/11103316/TP-LINK-Neffos-X1Max-64GB.html Στάλθηκε από το Neffos X1 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson Xperia Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Έχω δει και το Xiaomi Redmi Note 4x 4gb/64gb, αλλά υστερεί πολύ σε μπαταρία Για τα χρήματα που είπες και χαρακτηριστικά, καλά είδες το Xiaomi. Θα έχεις και εγγύηση από Ελλάδα,(έστω και ένα χρόνο) και δεν θα περιμένεις αποστολές και πόσο θα πάει το τελωνείο... + καλύτερη υποστήριξη.. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Το κακό με αγορά από Ελλάδα είναι ότι δε δίνουν σχεδόν τίποτα από δώρο, οπότε αν υπολογίσεις και αγορά για screen protector και θήκη, ανεβαίνεις πολύ. Και νομίζω ότι το Xiaomi με τον Snapdragon (θεωρείται καλύτερο νομίζω) φτάνει στα 250€. Από έξω είναι πολύ φθηνότερο και με δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Όντως άλλες οι τιμές στο εξωτερικό με τις τιμές της Ελλάδας. Αλλά στις τιμές εξωτερικού πρέπει να υπολογίσεις τα τυχόν έξοδα τελωνείου ή το κόστος τριγωνικής αποστολής. Αν σκέφτεσαι για αγορά από έξω, δες και το lenovo p2. Μαζί με τριγωνική αποστολή βγαίνει στα 190€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basher Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Να γράψω στα γρήγορα ότι επιβεβαιώνεται ότι ο παρεχόμενος φορτιστής είναι για πέταμα. Με έναν φορτιστή που πήρα απ' το Πλαίσιο χωρίς να το πολυψάξω φόρτισα φουλ το κινητό απ' το μηδέν σε λιγότερο από δύο ώρες (δεν ξέρω ακριβώς πόσο γιατί δεν ήμουν εκεί), ενώ η τρίτη μου φόρτιση που ήταν με τον παρεχόμενο φορτιστή κράτησε 5μιση ώρες για φόρτιση από 16% σε 100%. Για τη διάρκεια της μπαταρίας: Εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Η εκφόρτισή της είναι σταθερή και προβλέψιμη, και κρατάει αρκετά. Παίζοντας Real Racing 3 που είναι βαρύ και απαιτητικό παιχνίδι (και με το οποίο έχω σκοτώσει 5 μπαταρίες σε δύο κινητά σε διάστημα λιγότερο από 14 μήνες, φορτίζοντάς τα όσο έπαιζα), μέτρησα πτώση 10% μετά από 35 λεπτά συνεχόμενου racing (όχι δηλαδή στα μενού του παιχνιδιού). Η ίδια πτώση μετρήθηκε με σχετικά γεμάτη και σχετικά άδεια μπαταρία (από 86% σε 76%, και από 34% σε 24%). Γενικώς έβγαλε άνετα 5 ώρες παιχνιδιού και μάλιστα χωρίς να ζεσταθεί ιδιαίτερα. Από άποψη επιδόσεων (πάλι στο RR3, αφού δεν έχω προλάβει να δω κάτι άλλο), δεν μου έκανε κανένα απολύτως κόλλημα (ούτε στιγμιαίο), σε αντίθεση με το JiaYu S3 plus (που είχε ελάχιστα, ανεπαίσθητα κολληματάκια) και το Xiaomi mi4c που μου κάνει ελαφρώς περισσότερα. Φυσικά η σύγκριση είναι άδικη, γιατί μιλάμε για παλιότερα και φτηνότερα κινητά. Ούτε ζεστάθηκε ιδιαίτερα, ίσα που το αντιλαμβάνεσαι ότι έχει δουλέψει εντατικά. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο γρήγορο φόρτωμα σε κάποια σημεία, ιδίως στις πιο βαριές πίστες όπως στο LeMans, αλλά εκεί δεν είδα ουσιαστική διαφορά από το JiaYu μου (βεβαίως είδα σημαντική διαφορά σε σχέση με το Xiaomi, αλλά αυτό κοστίζει το 1/3 περίπου της τιμής του S1). To Antutu μου έβγαλε σκορ 134000. (Επιμέρους τεστ: 3D: 51500, UX 42500, CPU 30000, RAM: 10000). Το περίεργο είναι ότι ο Snapdragon 821 είναι χαμηλωμένος στα 1,9Ghz (αρκετά πιο κάτω από τα 2,35Ghz των specs του καταστήματος, αλλά και από την πιο αργή έκδοση των 2,15Ghz) που σημαίνει 12% ως 20% χαμηλότερα. Αναρωτιέμαι γιατί, και αν αλλάζει. (Βασικά αναρωτιέμαι αν το κατέβασαν επίτηδες, λόγω υπερθέρμανσης ή ψηλής κατανάλωσης μπαταρίας). Αν κάποιος γνωρίζει, ας μας διαφωτίσει. Τι άλλο.... Το GPS κλείδωσε στιγμιαία. Όταν λέμε στιγμιαία, εννοούμε στιγμιαία. Σε ένα δευτερόλεπτο. Η ποιότητα ήχου στις κλήσεις άριστη (αλλά αυτό πρέπει πια να το θεωρούμε δεδομένο). Δεν έχω δοκιμάσει mobile data και camera (μεταξύ μας, πάρτε μια φωτογραφική με φακό, ή μην περιμένετε καλές λήψεις το βράδυ). Θα επανέλθω. Αν κάποιος έχει να ρωτήσει ή να προτείνει κάτι, εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts