Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Περιμένουμε γενικότερες εντυπώσεις μιας και είναι όπως και να το κάνουμε... ιδιαίτερη συσκευή. Σε σχέση με αυτά που λένε στα διάφορα review για σκαλώματα στο software και την "λίγη" κάμερα; Ποιο χρώμα πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Πήρα το κινητάκι αυτό στα 47 ευρώ από ali. Το θέλει ένας φίλος μου που του άρεσε και πάνω που το δουλεύαμε , βλέπω ότι όταν πας να ανοίξεις το κινητό από κατάσταση κλειστής οθόνης επιλέγοντας ή κάμερα ή τις κλήσεις, τα ανοίγει ανάποδα!! Σέρνω το δάχτυλο προς τα δεξιά (κάμερα), αυτό πηγαίνει αριστερά και ανοίγει τις κλήσεις! Όλα αυτά χωρίς να βγάλω την προστατευτική ζελατίνα. Καμιά ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 (edited) Μήπως ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το κινητό; To τηλεφωνο μοιαζει υπερβολικα με το elephone p9000, δηλαδη ειναι σχεδον ιδιο με μονη διαφορα το λογοτυπο της εταιρειας Edited March 23, 2016 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδιά απο GPS πως πάει;σκέφτομαι να πάρω ενα μονο γι'αυτή τη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskouts38_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... :wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα! Όταν λες εκκινήσεις randoms? αρχιζει να προτεινει εφαρμογες για εγκατάσταση από μόνο του? εχω ένα lenovo A806 από minideal που μου κανει αυτό το πραγμα και δεν ξέρω τι να κάνω... Στην κυριολεξια λαθος τοπος και χρονος ! :) Καλως ηλθες φιλε μου! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaskouts38_ Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 ναι! το κατάλαβα λιγο αργα... συγγνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Αυτό που πήρα εγώ (το άσπρο - mint), και πλέον το μοναδικό καθότι την CDMA έκδοση την έφαγαν, είναι ξεκλείδωτο - αν δεις δίπλα στο at&t λέει και international. Τώρα, σχετικά με την μπαταρία, την ημέρα την βγάζει άνετα, όχι απλώς οριακά, άνετα και με ένα sot περί τις 4 ώρες (όλα ανοιχτά και max bright). Η κάμερα έχει θεματάκια, κυριως στην ταχύτητα.. παίρνει κανα 2 δευτ. μέχρι να τραβήξει φωτογραφία και είναι κάτι που συμβαίνει και στις 2 κάμερες. Λογικά, καθότι μέχρι στιγμής έχω πάρει 2 s/w updates, θα διορθωθεί και το σχετικό μπαγκ. Γενικά, αυτό που μου έχει αρέσει, βέβαια τρέχει 6άρι, είναι πως με ακριβώς τον ίδιο αριθμό apps/settings κτλ με το Priv, το οποίο όμως τρέχει 5.1.1, δε κολλάει ντιπ.. Το λαγκ είναι υπερσπάνιο και περιορίζεται μόνο όταν γίνεται το offloading κάποιας μεγάλης εφαρμογής στο cloud, που και πάλι είναι αμελητέο. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EmiyaKiritsugu Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Παιδιά είδα αυτό το κινητό-τάμπλετ στο skroutz και επειδή είμαι λάτρης των Big Screen phones θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το Phablet να σημειώσω πως κάνει 170 ευρώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 καλησπέρα,εχω ένα umi iron pro και πηγα να βαλω δευτερη sim καρτα.απο την ωρα που το ανοιξα ζηταει έναν κωδικο προστασιας προσωπικων δεδομενων η provace protection password εχψω διαβασει πως είναι σφαλμα τον mtk αλλα δεν μπορω να το φτιαξω γιατι τα αγγλικα μου είναι φτωχα πολύ και εχω ένα αργο pc με w10.1..υπαρχει καποιος από Δραμα σερρες καβαλα η θεσσαλονικη να ερθω να το κανει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και μία φωτογραφία μαζί με το πρόβατο :p https://www.instagram.com/p/BDxR7patET2/ Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Αν μη τι άλλο... Πολύ ξεχωριστή συσκευή πάντως, μακάρι να μη ξεχαστεί γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Αν μη τι άλλο... Πολύ ξεχωριστή συσκευή πάντως, μακάρι να μη ξεχαστεί γρήγορα. Μου θυμίζει πολύ την περίπτωση της OnePlus, με πολύ καλύτερο όμως logistics και operations. Το customer support τους είναι υποδειγματικό, και η ποιότητα ρε παιδιά τόσο της συσκευής όσο και του s/w, είναι εξαιρετικό! Μέσα στο μήνα περιμένουμε και την 6.0.1 μαζί με ένα γενναίο changelog που ΟΚ, δε το περιμένεις, εκ 1ης όψης, από μία τόσο μικρή εταιρεία. Βέβαια, αν το ψάξεις λίγο περισσότερο, θα διαπιστώσεις πως πριν από το Robin, η Nextbit είχε γενναίο funding από κάμποσα VC's..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 τι εγινε αυτο? το πηρε καποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Το εφτιαξα..Αλλά θα το δώσω...πολυ καλή συσκευή αλλά μου κάνει κόλπα στην μετάφραση των προϊόντων της xiaomi οπότε πάμε για αλλα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalakispavlos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 εγω παλι φιλε μου εχω αλλο θεμα κανενα παιχνιδι ενω επαιζε σε αλλη συσκευη με ιδια χαρακτηριστικα δεν παιζει πχ το Fruit Ninja δεν παιζει, επισης αλλο θεμα που εχω οταν κλεισει η συσκευη για πχ επανεκκινηση και την ανοιξω παλι παει μια ωρα πισω και το τελευταιο ειναι δουλευω πολυ το What's app (εφαρμογη μηνυματων) αν μου στειλουν μια φωτο την δειχνει στην εφαρμογη καλα και επισης παει και στην gallery του κινητου μετα απο λιγα λεπτα χαλαει η αναλυση εντος τις εφαρμογης και απο την gallery εξαφανιζεται.και φυσικα αυτο με το ξυπνητηρι ισχυει και γω δεν βρηκα ακρη.... Παράθεση Knowledge is Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Υπάρχει κάπου στο φορουμ γκρουπ για αυτο το μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Δε βλεπω κινηση εδω, πιθανον να μην το εχετε τιμησει το συγκεκριμενο μοντελο. Το αγορασα απο Gearbest το Δεκεμβριου με 63 ευρω που ηταν καλη προσφορα ως δωρο για τη γυναικα. Το μονο προβλημα που εχει κ δεν εχω καταφερει να βρω λυση ειναι πως οταν εχω το κινητο σε σιγαση η σε δονηση μονο τοτε το ξυπνητηρι δε χτυπαει. Αν ειναι σε δονηση χτυπαει μονο δονηση ενω αν ειναι αθορυβο δε χτυπαει καθολου. Σε αλλα leagoo που εχω δε συμβαινει αυτο. Γνωριζει κανεις πως μπορει να χτυπαει κανονικα το ξυπνητηρι? Απο αλλα Leagoo που εχω, ξερω οτι εχει ξεχωριστη ρυθμιση για ηχους κλησης και ξυπνητηρι. Αλλειως δοκιμασε και εφαρμογες τριτων μηπως φταει η στοκ εφαρμογη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Με αφορμή το θέμα του φόρουμ με τα παλιά κινητά νοκια που είχαμε κάποτε κάποιοι από εμας.... Είπα να φτιάξω ένα θέμα που θα μπορούμε να βάζουμε φωτογραφίες τα "προπολεμικα" κινητά τηλέφωνα που είχαμε ανεξαρτητου μάρκας! Ας θυμηθούμε λίγο και την παλιά τεχνολογία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelven Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 καλημέρα υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν αγοράσει το Elephone M2 γιατί θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ρικο εσυ εισαι? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 ρικο εσυ εισαι? ποιος άλλος; μόνο ο Ρίκο έχει αυτό το τηλέφωνο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros28 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Kαλησπερα στην σλοτ1 δεν αναγνωριζει thn karta sim wind και την sim cosmote που εχω,ενω στην sim vodafone κανονικα δουλευει.Εχει κανεναs λυση στο προβλημα ,στην slot 2 ολα κανονικα δουλευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitrinosaetos21 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αφου αναγνωριζει την vodafone σιγουρα δεν φταιει το slot. Οποτε μαλλον κατι παιζει με τις καρτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 (edited) Η InFocus παρουσίασε μια αξιόλογη συσκευή που αξίζει το δικό της νήμα. http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/infocusm560a.png http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/infocusm560b.png Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια βιντεοπαρουσίαση . Επεξεργαστής: MediaTek MT6753 64bit, οκταπύρηνος στα 1.3GHz Κάρτα γραφικών: Mali-T720 MP3, 450 MHz, τριπύρηνη Μνήμη RAM: 2GB LPDDR3, ROM: 16GB Διπλή κάρτα nano SIM με ταυτόχρονη αναμονή Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης: Υποστηρίζει MicroSD, MicroSDHC, MicroSDΧC κάρτα έως 128GB Διαθέσιμα δίκτυα: 2G: GSM 1900, 1800, 900, 850 MHz 3G: WCDMA 2100, 1900, 900, 850 MHz 4G: FDD-LTE 2600, 2100, 1900, 1800, 900, 850 MHz Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.1 Προσδιορισμός θέσης: GPS, A-GPS, GLONASS Οθόνη: IPS πολλαπλών σημείων αφής, 5,2 ιντσών, 424 ppi με ανάλυση 1920 x 1080 (FHD) Οπίσθια κάμερα: 13 Megapixels με flash και αυτόματη εστίαση, F/2,2. Λήψη βίντεο 1920 x 1080, 30 fps Πρόσθια κάμερα: 5 Megapixels Θύρες: Micro USB v2, ακουστικών 3,5mm Αισθητήρες: Επιτάχυνσης, φωτός, προσέγγισης, πυξίδα, γυροσκόπιο Ράδιο FM Μπαταρία: λιθίου πολυμερών 2450 mAh, μη αποσπώμενη Διαστάσεις: 14,77 x 7,32 x 0,76 cm Βάρος: 155 γραμμάρια Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 Το σώμα είναι ενιαίο και μεταλλικό. Διαθέσιμα χρώματα χρυσαφί και ασημί. Η τιμή του είναι αρκετά προσιτή ξεκινώντας κάτω από τα €100. Edited April 19, 2016 by xux99 Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts