DrVasilis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καταπληκτικό τηλέφωνο και σε πολύ καλή τιμή, αλλά από ότι βλέπω στις προδιαγραφές του (http://www.devicespecifications.com/en/model/95633144) μάλλον δεν είναι για τα δικά μας δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεις εδω http://www.gizmochina.com/2014/12/07/wa-phonemt6752-unboxing/ υποστηριζουν wcdma.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 http://www.gizmochina.com/wp-content/uploads/2014/11/ZeaPlus-M4-pre-order.jpg Display 5 inch 1280 x 720p + Corning Gorilla Glass 3 Protection Processor MediaTek MT6582, 1.3GHz, Quad-core Memory 1GB RAM + 8GB ROM (MicroD card slot: YES) Cameras REAR: 8MP f/2.2 with 2K Video Support + LED flashFRONT: 2MP Battery 2,500 mAh (non-removable) Size and Weight 139.6mm x 68.5mm x 9mm, 130 grams OS Android 4.4 Price $99 Free Gift Flip Case and Screen Protector 2 years warranty site http://www.zeaplus.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καλόοο και γοριλάτο... Πόσο να χρεώνει άραγε έξοδα αποστολής??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δεις εδω http://www.gizmochina.com/2014/12/07/wa-phonemt6752-unboxing/ υποστηριζουν wcdma.. Ναι το είδα κι αυτό, αλλά έτσι όπως το γράφει στις αναλυτικές προδιαγραφές, με μπερδεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ωραια τιμουλα ε... τι ειναι αυτη η εταιρια εχει ξανα παρει καποιος ; δινει σε αλλα store η μονο απο το site τους τα αγοραζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ιδιο με το NO.1 Mi4 και με το doogee dg850 και πολύ πιθανών βγαίνουν απο το ίδιο εργοστάσιο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 αυτα ειναι τα προβληματα οταν δεν ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενη μια συσκευη...μαλλον κανενας δε μπορει να δωσει απαντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει κατι τσαμπα ψαχνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 αρα μαλλον η μονη λθση για τα ελληνικα ειναι μεσω του Morelocale.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Η συσκευη ειναι noname και με αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι απιθανο να βρεθουν ατομα να ασχοληθουν ωστε να βγει πολυγλωσσικη ρομ.Το more locale δεν εχει καμια σχεση με το πληκτρολογιο.Ελληνικο πληκτρολογιο κατεβαζεις απο PlayStore. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelorth Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 το βασικο ζητουμενο ειναι να "μεταφραστουν" τα εικονιδια και τα μενου της συσκευης στα ελληνικα. οταν ενεργοποιησα με το morelocale τα ελληνικα, μου εδωσε ελληνικο πληκτρολογιο, αλλα τα μενου και τα εικονιδια (καποια απ'αυτα) παραμενουν στα αγγλικα. επιπλεον εψαχνα για τροπο να ξεφορτωθω και τα διαφορα κινεζικα προγραμματακια που εχει προ-φορτωμενα στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 http://www.skroutz.gr/s/5535998/MLS-iQTalk-Rock-Mini-8GB.html?from=autocomplete&keyphrase=mls+iqtalk+rock+mini+black Βγαίνει και σε έκδοση με single sim από όσο βλέπω. Όμως: 1) Υποθέτω ότι σε αυτή την έκδοση δεν θα υπάρχει η υποδοχή για τη 2η SIM που υπάρχει σε εσένα 2) Ακόμα και να υπήρχε (και να ήταν απλά ανενεργή) πιστεύω ότι δεν θα έβγαζε καν τις επιπλέον επιλογές μενού της dual SIM το δικό σου αν υποθέσουμε ότι σου δόθηκε single SIM συσκευή. Συνεπώς μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου, ή δεν έχεις καλό σήμα στη μια κάρτα εκεί που κινείσαι, ή μπορεί να είναι και παλιά η SIM σου οπότε δε λειτουργεί σωστά σε αε καινούργια συσκευή. Κανένα πρόβλημα δεν έχω εντοπίσει ως τώρα εγώ. Λειτουργεί άψογα σαν dual SIM και βλέπω φυσιολογικό σήμα και στις 2 κάρτες (μια Wind και μια Cosmote). Υ.Γ. Υποθέτω γνωρίζεις ότι αυτές οι συσκευές είναι dual stand by δηλαδή ενώ μιλάς μέσω της μίας κάρτας και για όσο χρόνο αυτό συμβαίνει, αν σε καλέσουν στην άλλη κάρτα φαίνεται απενεργοποημένο. Σε stand by φυσικά αναμένουν κλήσεις και οι 2 κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cornellius Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Το έχω το bluboo. Κι όμως η μπαταρία του είναι αψογη για τα mah που είναι. Δεν δίνει σε καμία περίπτωση την εντύπωση μιας 1700. Δε γνωρίζω πως το κάνει αυτό. Άλλωστε κι εγω πίστευα εξ αρχής ότι θα το γονατίζει. Αμ δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Για πες μας εντυπωσεις... Ποιοτητα κατασκευης,οθονη,συμπεριφορα,σημα κινητης,wifi,GPS,αυτονομια... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Το θέλει ένας γνωστός μου. Είναι περίεργο όμως που δεν έχει ελληνικό μενού. Η λογική λέει αφού κουβαλάει android θα είχε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexport Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 To έχω παραγγείλει από geekbuying. Το μονο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία (3000mAh). Το πολύ πολύ να κυκλοφορώ με powerbank στην τσεπη... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 To έχω παραγγείλει από geekbuying. Το μονο που με προβληματίζει είναι η μπαταρία (3000mAh). Το πολύ πολύ να κυκλοφορώ με powerbank στην τσεπη... :O Και η τιμη αυτου? Πολυ καλο φαινεται. Μεγαλη οθονη και μεγαλη αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Καλησπερα το παρειγκιλα πειτε κου κολαει?καμερα πως παει γενικα καλο ειναι και playstore δμ εχει? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 review για το κινητο . Ομορφο ειναι παντως :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sucore Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Αγορασα που λετε αυτη τη συσκευη http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_101099.html Αρχικα μου εβγαζε καποια θεματα, ειδικα με τον αποθηκευτικο χωρο (29gb ελευθερα, αλλα δν μ διαβαζε τα media, μου εσβηνε εφαρμογες ή saved games) και τη δευτερα μερα το πρωι η καμερα του κρασαρε, καποιες αλλες π κατεβασα λειτουργουσαν τελεια, και μετα ξεμπλοκαρε η δικια του, ηταν ενα μοναδικο συμβαν. Οσο το εψαχνα καταλαβα πως οι προεγκατεστημενες εφαρμογες ελεγχου (iRoot, και κατι αλλες κινεζικες) καναν τη ζημια, ειδικα στα folder τους που υπηρχαν κατι φακοι, κατι master cleaner με ακρως υποπτες permissions (πχ το σημειωματαριο ειχε ελεγχο των λογαριασμων μου!!!, ο φακος διαβαζε τα παντα κλπ). Το εκανα root μεσω iRoot για pc μιας κ για κινητα δεν τα καταφερνε (ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ) και καταφερα να αντικαταστησω το su vroot με το supersu, και Ως εκ'θαυματος λυθηκαν ΟΛΑ τα θεματακια του (προς το παρον δλδ, δν το εχω ξεψαχνισει ακομη). Και η μεταφορα αρχειων γινεται αμεσα (πριν μ εριχνε ακυρα ολη την ωρα, δε διαβαζε μετα τα αρχεια π του ειχα βαλει, κρασαρε η gallery λογω ακυρων φωτο που δν εμφανιζοντουσαν κλπ) και προς το παρον παιζει ανετα ταινιες κ μουσικη και ξεμπλοκαρα τις εικονες με τη Gallery της CM. Αν τυχει κατι ή αν θελετε λεπτομεριες και μπορω να βοηθησω (γτ δν εχω ιδεα, απλα ψαχνοντας παω κ γω σιγα σιγα) μου λετε. Κατα τα αλλα ειναι αξιοπιστο, καλη κατασκευη, πολυ καλα specs για τα χρηματα που εδωσα. τσεκαρισμενο με cpu z, cpu identifier κλπ κ ειναι ολα κομπλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα παιδια ,ποια ειναι η γνωμη σας για τη συγκεκριμενη κινεζια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Με αυτά τα χρήματα, αγοράζει κάποιος πολύ καλύτερα και επώνυμα (=ποιοτικότερα, ασφαλή) κινητά. Τί σε κέντρισε σε αυτό το ουσιαστικά no-name κινητό; Εγώ θα το απέφευγα. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexport Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 190$. Γύρω στα 150€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos445 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 το κινιτο λεει πολυ..! το εχω 1 μηνα τωρα... βαραει στα αυτια!!... :) κυριολεκτηκα το καλητερο μεχρι τωρα κινεζικο που ειχα... ολα δουλευουν αψογα...( μαλλον θα αναβαθμηστει σε 5.0(LOLLIPOP) απο 1 του ετους...) κανει αναβαθμηση χειροκινιτη καθε 1-3 βδομαδες... μεχρι τωρα εκανα 3 και το εχω 1 μηνα.... για πιο προχωριμενους... η ΡΟΜ του... ειναι 4.4.2 αλλα ειναι παραξενη.. δεν ειναι σαν ενα απλο Nexus 4,5,6...ΣΤΟΚ ΑΝΔΡΟΙΔ.... ειναι παραξενη απο θεματα αλλαγης boot, αλαγης led notification ( πρασινο και κοκκινο ειναι μονο ελενχομενο.. εχει και μπλε αλλα δν μπορεις να το ελενξεις..) ΡΟΟΤ ειναι λιγο δυσκολο θεμα.. αλλα ειναι possible.. γενικα δεν ειναι ενα απλο android σε θεματα root,update,CWM,κτλ ..... αν ειναι να το πηραξετε πρεπει να εχετε αριστη γνωση ΚΙΝΙΤΩΝ...! επισεις το FRAMEWORK TOY ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ XPOSED GRAVITY BOX....Η ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ QUICK BUTTON(TOOLS).... ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ GRAVITY BOX ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ...ΕΣΤΩ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.... ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ SMOOTH, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΗΧΟ(ΔΥΝΑΤΟ)!!!!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts