Jump to content

Cornellius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Cornellius

  1. Το έχω το bluboo. Κι όμως η μπαταρία του είναι αψογη για τα mah που είναι. Δεν δίνει σε καμία περίπτωση την εντύπωση μιας 1700. Δε γνωρίζω πως το κάνει αυτό. Άλλωστε κι εγω πίστευα εξ αρχής ότι θα το γονατίζει. Αμ δεν..
  2. Ναι οταν το αγορασα πριν 4 μεερες.. με συνδεδεμενα τα ακουστικα παταγατο κουμπι που εγραφε ηχειο και επαιζε κανονικα απο το ηχειο της συσκευης. :(
  3. καλημερα παιδες.. χθες ανοιξα κι εγω τα 512 της RAM με το 2.2 froyo. αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι το ραδιοφωνο αλλαζει και πλεον δεν μπορει να παιξει απο το ηχειο παρα μονο απο τα ακουστικα.. τι κανω?
  4. καλημερα παιδες.. χθες ανοιξα κι εγω τα 512 της RAM με το 2.2 froyo. αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι το ραδιοφωνο αλλαζει και πλεον δεν μπορει να παιξει απο το ηχειο παρα μονο απο τα ακουστικα.. τι κανω? :blink:
  5. δυστυχως κανένα απο τα Links που παρατίθενται δε δουλευει για να κατεβασω την τελευταια εκδοση του λογισμικού η οποία να εχει και τα ελληνικα. τελικα τι εχει συμβει με τη neonode? κριμα γιατι ειναι ενα οντως καλο κινητο.
  6. παιδες εχω κι εγω το neonode και το θεωρω πολυ δυνατο κινητο.. αναβαθμιση δε μπορω να κανω μόνος μου απο το ιντερνετ? δε μπορω να βρω το λογισμικο.. help!!!:cry:
  7. dyστυχως δε γινεται τιποτα.εχει ενα ελληνικο πληκτρολογιο μεσα και δεν αλλαζει ουτε φοντ ουτε μεγεθος. αυτο γίνεται μονο στο πληκτρολογιο που εχει μεσα απο τα windows mobile. ???help!!!!
  8. mipws exei bgei kapoio kaiourio elliniko plhktrologio gia to 2020 me pio megala plhktra?
  9. den to exei file mou.den kserw giati. μηπως μπορει να μου το στειλει κάποιος ?
  10. παιδια γεια σας. υπαρχει καποιο προγραμμα για αναγνωση powerpoint αρχειων στο 2020?
  11. exw to mitsubishi m430i kai eimai se diktyo Q.Bre paidia de ginetai na steilw mms opws estelna me to nokia mou?Prepei swsei kai kala na exw cosmote? Ti blakeies einai ayteS?Den yparxei unlocker?
×
×
  • Create New...