kokolokor5a Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Αν το παρεις,γραψε μας εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μια χαρά φαίνεται ανέβηκαν και αρκετά βίντεο στο youtube https://www.youtube.com/results?search_sort=video_date_uploaded&search_query=UHAPPY+UP520 Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλημερα το εχω και εγω κανα 3 μηνο και εχω το εξης προβλημμα , σε καποιες εφαρμογες εχω λευκο φοντο με λευκα γραμματα ( στο vodafone apps ) για παραδειγμα η στο navigon οταν επιλεγω να δω τους προορισμους μου εχω μαυρο φοντο με μαυρα γραμματα και 3 παραδειγμα σε προγραμμα διαγνωσης τυπου torque στο bmwhat εχω μπλε σκουρο φοντο με μπλε γραμματα και αν πλησιασω στην οθονη το δακτυλο για να επιλεξω μοντελο τοτε γινωτε κιτρινα τα γραμματα αλλα ξεκιναη και η αναζητηση σε λαθος λειτουργια γιατι αλλου ηθελες να πας και αλλου πατησες αφου πηγενης στα τυφλα . Εχω επανω την 4,2,2 ετσι ηρθε και rootαρισμενο απο αυτους !! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Leagoo Lead 2 Review :) http://www.gizmochina.com/2014/09/01/leagoo-lead-2-review-a-great-android-phone-at-a-budget-pricetag/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Και τι βελτιώσεις έχει? Ποιας χώρας είναι το κινητό που έχεις? To Acer Maps που είναι το ΤΟΜΤΟΜ που έχει κάποιους χάρτες δωρεάν. Κάτι άλλο δεν πρόσεξα. Edited October 11, 2014 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 To παρήγγειλα από geekbuing, αν και δεν έχω κάποιον να του το δώσω... Μου φαίνεται απίστευτη ευκαιρία όμως και δε μπορούσα να κρατηθώ. Θα κάνω ένα review μολις έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) σορυ.μιλαμε για αυτο εδω λοιπον.ακουω γνωμες https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-4-Max.html HDC Galaxys Note 4 Max General Manufacturer: HDC Model: HDC Galaxys Note 4 Max Phone Style: Bar, multi-touch screen, 5.7 inch Capacitive touchscreen Operating System: Showed in system Android 4.4.2 OS(Real Android 4.3 JELLY BEAN) Processor: Showed in system MSM8974 Quad Core(Real MTK6592 Octa Core 1.7Ghz*8 ) Google Play Store: Yes HDC Galaxys Note 4 Max Display Screen Size: 5.7 inch HD Super AMOLED Round Curved touchscreen Display reulotion: 1280*720 pixel Color Support: 16 million colors Screen Technology: Multi-touch screen HDC Galaxys Note 4 Max Camera Camera Resulotion: 13.0MP rear camera + 5.0MP front camera, digital zoom HDC Galaxys Note 4 Max Connectivity Connectivity Technology: GSM + WCDMA(Single Micro Simcard) Network Band: GSM 850/900/1800/1900MHz + WCDMA 850/2100MHz Data Technology: GPRS, EDGE, H/H+ Bluetooth: Yes, 3.0 WLan: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g USB: USB 3.0 GPS: GPS/A-GPS (Built-in GPS chipset) HDC Galaxys Note 4 Max Features Video Player: AVI, MP4, 3GP, MOV, MKV, FLV Audio Player: FLAC, APE, MP3, OGG, AMR, AAC Image: JPG, PNG, BMP, GIF Ringing Tones: Downloadable Message: SMS, MMS, Email Phone Book: 1000 contacts Brower: HTML Game: Downloadable Radio: Network FM G-sensor:Yes D-sensor: Yes L-sensor: Yes Compass: Yes Interface/Port: 3.5mm earphone jack / USB 3.0 HDC Galaxys Note 4 Max Battery Battery: Li-on battery(2800mAh) Standby Time: 150-200 hours HDC Galaxys Note 4 Max Memory Built-in Memory: Showed in system 3GB RAM(Real 2G RAM), 8GB ROM HDC Galaxys Note 4 Max Size Dimensions: 150.7*80.5*8.9 Weight: 197 What in package Edited October 11, 2014 by navystam Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 δεν είναι το κουρμπαριστό, κάνε τον κόπο και πόσταρε το άλλο το link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 δεν μπορω να βαλω φωτο.αν μπορεις βαλε εσυ για να φαινετε κατευθειαν Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μερικές φωτό του και ένα βίντεο http://hdcmobile.com/media/catalog/product/cache/5/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/_/2_633_4.jpg http://askmeboy.com/wp-content/uploads/2014/08/hdc-galaxy-note-4-max-9.png Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 http://s6.postimg.org/4oe87dcc1/12647_P_1408947853362.jpg photo uploadinghttp://s6.postimg.org/u8gidsxpt/12647_P_1408947853560.jpg post imghttp://s6.postimg.org/bu5z9tlf5/12647_P_1408947853377.jpg images uploadhttp://s6.postimg.org/8btzdfkj5/12647_P_1408948447940.jpg free uploadhttp://s6.postimg.org/4thzh1jn5/12647_P_1408948447865.jpg free upload image Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 μπραβο παιδια.το σώσαμε :lol: Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το θέμα είναι ποιος θα κάνει την κίνηση να το αγοράσει :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το θέμα είναι ποιος θα κάνει την κίνηση να το αγοράσει :) Ο......λεφτά υπάρχουν...!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αν μπορείς να το βρείτε από άλλο site εκτός Fastcardtech γιατί αυτοί είναι μεγάλοι απατεώνες αλλά λένε αλλά στέλνουν σου δίνουν Tracking την επόμενη μέρα τις παραγγελίας και μετά σου λένε όχι πρόβλημα με το ένα όχι άλλαξε την παραγγελία και στο τέλος σου στέλνουν κάτι που μοιάζει με αυτό που έχεις παραγγείλει...... Εγώ θα σας έλεγα λόγω εμπειρίας μακριά από αυτό........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αν μπορείς να το βρείτε από άλλο site εκτός Fastcardtech γιατί αυτοί είναι μεγάλοι απατεώνες αλλά λένε αλλά στέλνουν σου δίνουν Tracking την επόμενη μέρα τις παραγγελίας και μετά σου λένε όχι πρόβλημα με το ένα όχι άλλαξε την παραγγελία και στο τέλος σου στέλνουν κάτι που μοιάζει με αυτό που έχεις παραγγείλει...... Εγώ θα σας έλεγα λόγω εμπειρίας μακριά από αυτό........ thanks για τις πληροφορίες φίλε μου , πολύ ενδιαφέρουσες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Μπορει να φαινετε κουρμπαριστο, αλλα οποιος το παραγγειλει θα του ερθει¨"σιδερωμενο" και προφανως αλλο μοντελο., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πραγματικα με εκπλησετε που ασχολειστε με αυτο το πραγμα. Οχι ετσι πρεπει να ειναι στραβωμενο δεν ειναι "σφαλμα " στην φωτογραφια. Γιατι αυτο θελει να πουλησει. Αληθεια και η μπαταρια του ετσι στραβη θα ειναι?? !! εκτος απο το Fastcardtech που ειναι full στο black list σε ολο το internet ,,,, αληθεια υπαρχει καποιος που αν το παρει θα νομιζει οτι ειναι πλεον τοσο διαφορετικος και μοναδικος απο τους αλλους ?? οτι θα κανει τοσο μεγαλη αισθηση ? θα εχει θετικη αποτυπωση ?? Και πανω απο ολα υπαρχει καποιος που θα το ακουμπαγε αυτο το πραγμα στο κεφαλι του με τοση ανεση , αφοβα ?? Γνωμη μου ειναι παντως οτι πιο ανετα θα ακουμπαγα στην κιμαδομηχανη. !! Τωρα αν κανετε χαβαλε παω πασο , αλλιως με καθε φιλικη διαθεση μην ασχολειστε με τετεια μαραφετια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 το μαγαζί δεν το εμπειστεύομαι και εγώ, για τα υπόλοιπα νομίζω ότι είσαι υπερβολικός Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) Το HDC Galaxys Note 4 Max General υπάρχει και ΕΔΩ Edited October 11, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Το HDC Galaxys Note 4 Max General υπάρχει και ΕΔΩ πολύ ακριβότερο όμως και δεν έχω καμία άποψη για το μαγαζί Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 πολύ ακριβότερο όμως και δεν έχω καμία άποψη για το μαγαζί να εινα πιο ακριβο.το ειχα δει και εγω.για το site δεν το ηξερα οτι ειναι black. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μου φαίνεται απίστευτη ευκαιρία όμως και δε μπορούσα να κρατηθώ. Νταξ, $120 για MTK6582 & QHD δεν τη λες και απίστευτη ευκαιρία. Βέβαια το κινητό είναι πανέμορφο και μόλις το είδε η σύζυγος έθεσε βέτο οπότε από το uhappy & τα $95 ανεβαίνουμε στα $120. Πάντως κερδισμένος θα βγω γιατί γιατροί, επίδεσμοι, φάρμακα μετά την παντοφλιά θα κόστιζαν παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 καλημερα!!ΠΩς μπορω να μπω σε recovery mode με τα πληκτρα?SOS! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Ampe A78 ξέρουμε τίποτε νέα για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts