Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο 4.18 το playstore κανονικά λειτουργεί

https://www.youtube.com/watch?v=_rwYgFAAdgk

Όταν λες στην 4.18 τι ακριβώς εννοείς???

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εννοει στο λεπτο 4:18 εως 4:30 στο βιντεο του youtube :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

το φαντάστηκα βλέποντας το video... Το πρόβλημα που είδα σε διάφορα forum σχετικά με το Play store είναι ότι ενώ εγκαθίσταται σωστά, όταν κάνεις Install μια paid εφαρμογή αυτή εξαφανίζεται στο επόμενο reboot... Και δεν έχω βρει λύση...

Λοιπον παιδια παρελαβα το κινητο!!!Εχουμε και λεμε το κινητο ειναι αρκετα μεγαλο σε σχεση με τα αλλα κινητα αλλα δεν ειναι τιποτα συνηθιζεται σε 1-2 μερες,εγω που ειμαι κατα των πολυ μεγαλων κινητων τωρα το θεωρω το καταλληλο μεγεθος :).Το κινητο ειναι πανεμορφο και πολυ μουρατο ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη.η οθονη φοβερη και τα χρωματα πολυ καλα.στο ιντερνετ κολλημα κανενα το κινητο απλα σφαιρατο,κολημα ακομα δεν μου εχει βγαλει πουθενα.το ακουστικο ικανοποιητικο,η καμερα στην ημερα δεν το συζητω εξαιρετικη(και οι 2) το βραδυ με καποιεσ ρυθμισεις που εκανα βγαζει αρκετα καλες θα ελεγα και πολυ καλυτερες σε σχεση με αλλες κινεζιες,κανενα θεμα με gps wifi ισα ισα που ειναι αρκετα καλα,η μπαταρια εμενα που κανω μετρια χρηση με βγαζει 1,5 μερα(θεωρω οτι με πολυ χρηση θα βγαζει 1 μερα).Γενικα μπορει να πληρωσα 220 ευρω συνολο πιο ακριβα απο τα συνηθης κινεζικα αλλα ειμαι υπερευχαριστημενος με την αγορα μου και σας το συστηνω ανεπιφυλακτα!!Μπορει να ημουν αγχωμενος γιατι δεν ειχα κριτικες για το κινητο αλλα τελικα ολα καλα και απορω πως δεν αναφερονται πολλοι σε αυτο το κινητο!αμα εχετε αλλες αποριες ρωτηστε με!!

Καλορίζικο φιλε,και εγω απορω που δεν υπαρχει ενδιαφέρον γιατι δειχνει στην κατηγορία του μπόμπα,ποιοτητα και specs,στο + οτι υπαρχει πλεον και στην ελλαδα υποστήριξη απο επίσημο κατάστημα,το μόνο που με τρενάρει απο την αγορά του ειναι η μνήμη που σου αφήνει για να βάλεις apps/games κτλ,νομίζω ειναι γύρω στα 4gb σε screenshot που εχω δει ισχυει αυτο? Επίσης δουλευουν και οι 2 sim σε 3g? Μηπως δοκιμασες αν δουλευει το foldermount ? Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

@pantelis1988

1) παιρνει sd card? Σε διαφορα site λεει οτι παιρνει αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.

2) τα 3 Touch πληκτρα κατω εινaι φωτιζομενα?

3) η οθονη κατω απο ηλιο μεσημερι ικανοποιει με την φωτεινότητα?

4) το ραδιοφωνο παιζει χωρις ακουστικα?

5) απο ποιο μαγαζι το πηρες?

Ευχαριστω και καλοριζικο-καλοδούλευτο !

Edited by Ma3stros

Ποσο παλια ειναι η SIM σου?Αν ειναι πανω απο 3-4 χρονια,δεν την διαβαζει το smartphone.Χρειαζεται καινουρια.Δεν εχει προβλημα το κινητο.

τελικα δε εγινε τιποτα απολυτως εβαλα και καινουργια sim αλλα τιποτα παλι γραφει καμια υπηρεσια δεν βρισκει σημα με τιποτα εστειλα και μνμ στη merimobiles ακομα περιμενω !!!

Edited by navi55

Μάλλον θα καταλήξω στο Huawei honor x1, το βλέπω σαν πιο ολοκληρωμένο πακέτο ανάμεσα στο coolpad 9976a.:rolleyes:

Με παραγγελία 4/6, αφού μετά από εβδομάδα απραξίας τους έστειλα μέιλ ρωτώντας μην δεν είναι διαθέσιμο, μου το έστειλαν (μαύρο) στις 12/6. 16/6 φαίνεται να έχει φύγει για τη χώρα μας, άρα αναμένουμε.... Έχει παραλάβει μήπως κανείς από εδώ?

ευχαριστω φιλε alex_n80 η μνημη που σε αφηνει σε apps/games ειναι οντως 4gb αλλα μονο σε screenshot,μπορεις ομως να περασεις apps και games και στην μνημη του τηλεφωνου.οι sim ναι δουλευουν και οι 2 σε 3g καθως σου εχει και επιλογη απο ποια θες να μπεις,το foldermount δεν το εχω δοκιμασει ακομα.

φιλε ma3stros

1)παιρνει μια sd card και μια nanocard εγω τις λειτουργω και τις 2.Λειτουργουν και οι 2 ταυτοχρονα μπορω να κανω κλησεις και απο τις 2 καθως πριν απο καθε κληση με ρωταει απο ποια καρτα θελω να γινει η κληση και κλησεις δεχομαι και στις 2 μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!!

2)τα πληκτρα απο κατω ειναι φωτιζομενα οχι ολη την ωρα αλλα μολις πας να χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα

3)η οθονη κατω απο τον ηλιο ειναι ικανοποιητικη και την εχω σε επιλογη auto για εξοικονομηση μπαταριας,καλα με τερμα φωτεινοτητα δεν το συζητω.

4)το ραδιοφωνο παιζει μονο με ακουστικα

5)το παραγγειλα απο merimobiles και το ειχα στα χερια μου σε 17 μερες ,πολυ γρηγορα αν αναλογιστεις οτι ηρθε με απλο ταχυδρομειο(singpost)και ειχε εκτιμωμενο χρονο 17-35 μερες.απο το μαγαζι εξυπηρετηση πολυ καλη.σε ευχαριστω!!

φιλε sotman στο Antutu μου εβγαλε σκορ 24954 τωρα για review λιγο δυσκολο λογω ελλειψης χρονου αλλα και εξοπλισμου.

Όποτε μπορέσεις Παντελή βγάλε κανα 2 φωτό πρωί βράδυ και ανεβασέ τες να τις δούμε. Θέλω να δω αν η βραδινή λήψη είναι πραγματικά τόσο τραγική όσο δείχνει το gizchina

φιλε kamui την ημερα βγαζει μια χαρα φωτογραφιες τωρα για το βραδυ με καποιες ρυθμισεις που πειραζω θα ελεγα οτι βγαζει ικανοποιητικες παντα μιλωντας για καμερα κινεζικων κινητων,αλλα θα βγαλω μερικες φωτο και θα τις ανεβασω για να κρινεται και μονοι σας ;)

1)παιρνει μια sd card και μια nanocard εγω τις λειτουργω και τις 2.Λειτουργουν και οι 2 ταυτοχρονα μπορω να κανω κλησεις και απο τις 2 καθως πριν απο καθε κληση με ρωταει απο ποια καρτα θελω να γινει η κληση και κλησεις δεχομαι και στις 2 μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα!!

Φίλε καλορίζικο

Άλλο η σιμ (νορμάλ , micro ,nano κτλπ) κ άλλο η sd-card , από ότι ξέρω δεν δέχεται sd-cards θα μας το επιβεβαιώσει κ ο φίλος παραπάνω

• Administrators
Φίλε καλορίζικο

Άλλο η σιμ (νορμάλ , micro ,nano κτλπ) κ άλλο η sd-card , από ότι ξέρω δεν δέχεται sd-cards θα μας το επιβεβαιώσει κ ο φίλος παραπάνω

Ε... εντάξει, προφανώς εννοεί δύο SIM cards εκ των οποίων η μία είναι micro και η άλλη mini (κανονική δηλαδή), nano... καμία.

Modpic.gif

φιλε mad_man σε ευχαριστω.Δικαιο εχεις απλως απο την γρηγοραδα μου δεν το διαβασα σωστα και νομιζα οτι ο φιλος παραπανω ρωταγε για simcard.Λοιπον το κινητο δεν υποστηριζει επιπλεον καρτα εχεις μονο τα 32gb του κινητου και μονο αυτα.καλα κανετε και το αναφερατε αυτο γιατι στο minideal γραφει οτι υποστηριζει(Support TF card up to 32GB extended)

Ολα καλα λοιπον,το βασικο προβλημα ειναι τα 4gb για εφαρμογες,αν δουλευει το f/m η κατι αντιστοιχο εχει καλως αλλιως δεν γινεται δουλεια..και το ειχα βαλει στο ματι απο την αρχη..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Απο την στιγμή που και οι 2 κάρτες λειτουργούν άψογα , καταλαβαίνω εκτός του μεγέθους του , το κινητό δεν έχει κανένα άλλο ψεγάδι ( για την SD πιστεύω τα 32GB είναι μια χαρά ) .

Αληθεια με τι android ηρθε ? (γιατί έιδα οτι στο geekbuying το δίνουν με Android 4.4.2)

φιλε kamui την ημερα βγαζει μια χαρα φωτογραφιες τωρα για το βραδυ με καποιες ρυθμισεις που πειραζω θα ελεγα οτι βγαζει ικανοποιητικες παντα μιλωντας για καμερα κινεζικων κινητων,αλλα θα βγαλω μερικες φωτο και θα τις ανεβασω για να κρινεται και μονοι σας ;)

Έχουν διορθωθεί σε αυτό το θέμα κατα πολύ. Aπό τότε που βρήκαν άκρες για samsung και sony αισθητήρες.

πχ. Mi2s vs Hongmi 1S To hongmi ( 8MP camera ) είναι αριστερά και πατάει κυριολεκτικά την 13MP camera του Mi2s δεξιά. Βραδινή λήψη που αφήνει πίσω και πολλά γνωστά.

Για το δικό σου είδα αυτό το δείγμα και τρομοκρατήθηκα.

Όπως και να έχει καλορίζικο και μακάρι να είναι κάποιο πρόβλημα στη ROM και να διορθωθεί. Κάποιο παλικάρι εδώ μέσα έχει δώσει το apk για το camera app της lenovo. Το έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και έχουν δει δραματική βελτίωση. Κάνε μια προσπάθεια

Edited by Kamui

Λοιπόν, εμένα ήρθε μόλις σήμερα. Το είχα παραγγείλει με EMS αν και το πακέτο είχε πάνω και ένα σήμα της DHL οπότε δεν καταλαβαίνω με τι ακριβώς ήρθε. Να φανταστείτε ότι το έστειλαν Παρασκευή και σήμερα το πρωί έφτασε. Να σημειώσω εδώ ότι δε μένω Ελλάδα (είμαι εντός Ε.Ε.) και ότι ΔΕΝ πλήρωσα επιπλέον φόρους. Το είχαν δηλώσει 45$.

Από εκεί και πέρα, το τηλέφωνο όσο πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω (η μπαταρία τελείωσε σχεδόν και το έκλεισα για να το φορτίσω πλήρως) ήταν πολύ καλό, αλλά ας τα πάρω απ' την αρχή.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα κλώνο του iphone (star w007) με μονοπύρηνο MT6575 επεξεργαστή και 512 ραμ. 3,5" οθόνη και κάτω από 2000mah μπαταρία. Το χρησιμοποιώ πλέον κυρίως για developing, για να μπαίνω ίντερνετ, τηλέφωνα/μηνύματα και μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά (το έχω 1,5 χρόνο). Στο στρατό έπαιζα και παιχνίδια για να περάσει η ώρα, αρκετά ικανοποιητικά (όχι όλα βέβαια). Οπότε από μονοπύρηνο 1GHZ και 512 ΜΒ να πάω σε τετραπύρηνο με 2GB RAM είναι σίγουρα μεγάλη άνοδος οπότε όσα θα γράψω είναι πάντα αρκετά υποκειμενικά. Όπως καταλαβαίνετε όταν έχω συνηθίσει σε κάτι αργό και έκανα τη δουλειά μου, είναι λογικό αυτό να μου φαίνεται "πολύ γρήγορο".

Λοιπόν, το κινητό φτάνει σε αρκετά απλό κουτί, με ένα booklet με γενικές "οδηγίες" για android, δεν τους έδωσα καν σημασία, φορτιστή usb, καλώδιο και ακουστικά (hands free πρέπει να είναι).

Η συσκευή μου φαίνεται καλής ποιότητας εκ πρώτης όψεως, πλαστική, στην οθόνη μπορώ να δω ότι "ξεχυλίζει" λίγο το backlight υπό κάποιες "ακραίες" γωνίες εάν καταλαβαίνετε αλλά δεν ενοχλεί/απασχολεί καθόλου, κάμερα ικανοποιητική, βέβαια μην ψαρώσετε με το 13 ΜΡ, όλα εξαρτόνται απ' το φακό, όχι την ανάλυσή του. Κάνει focus εύκολα και δεν το χάνει χωρίς να πρέπει. Επίσης έχει ένα screen protector εφαρμοσμένο πάνω στην οθόνη ήδη.

Έρχεται με AOSP ("καθαρό" android) και χωρίς ρουτ . Μετά από λίγο ψάξιμο, κατάφερα να το ρουτάρω εύκολα χρησιμοποιώντας αυτό (password: geekbuying.com). Απλά το τρέχεις σε windows υπολογιστή, έχοντας συνδέσει το κινητό με debugging mode ενεργοποιημένο και πατάς "root".

Recovery mode μπαίνεις με power button + volume up αν και για κάποιο λόγο μετά από λίγο σαν να "κολλάει" και να κάνει reboot σε normal mode ενώ είμαι στο recovery. Τέλος πάντων πρέπει να το τεστάρω παραπάνω αυτό αργότερα.

GPS δε δοκίμασα, αν και δεν περιμένω να δουλεύει καλά ελέω mediatek. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα.

Μπαταρία δεν μπορώ να κρίνω ακόμα, αλλά πρέπει να είναι καλή.

Ελληνικά στα μενού δεν τσέκαρα εάν έχει, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Έχει Google Apps και κάποιες (λίγες) κινέζικες εφαρμογές (διαγράφτηκαν μετά το ρουτάρισμα).

Αυτά για τώρα, γενικά μου φαίνεται πολύ γρήγορο με καλή ανταπόκριση, αλλά αυτό όπως είπα ίσως είναι αρκετά υποκειμενικό. Ελπίζω να αποδειχθεί όσο αξιόπιστο και το εξίσου no name κινητό που έχω μέχρι τώρα. Ότι θέλετε ρωτήστε.

Edited by kuruki

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά