Yngwiedis Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπέρα σας. Κάνανε το συγκεκριμένο κινητό δώρο στην αρραβωνιαστικιά μου και όπως βλέπω εδώ η συσκευή έφευγε από Κίνα με μπαταρία των 2.000 mAh και με Google Play. Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να καταφέρουμε να βρούμε και να του περάσουμε: 1. Tην "κινέζικη" ROM για να έχουμε και Google Play; 2. Mπαταρία μεγαλύτερη από τα 1.500 mAh που δίνει το Πλαίσιο; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Μόλις παρέλαβα από το ταχυδρομείο για φίλο. Τοσο καλό δεν το περίμενα, για τα χρήματα του. Πρώτες εντυπωσεις: Καταρχήν κεραιες: σήμα κινητής, wifi, H+, άψογα. Gps, είναι στην πρίζα, δεν κλειδώνει μεσα δωμάτιο, αλλά οκ κάποιο fix θα βρω αν χρειαστεί από όσα ακούω. Οθόνη μια χαρά, γωνίες, χρώμα οκ, απόκριση επίσης. Για να δούμε... το έχει κανείς άλλος; edit: antutu 13680 (χωρις τα κινέζικα apps, αλλά με διάφορα δικά μου) Edited May 8, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2008 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 το οtg λειτουργει κανονικα, και με μια κατρουλα 32gb sd εχει γινει τερατακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Κατάφερα τουλάχιστον και το έκανα root. Του πέρασα και το Play Store. Καλά είναι. Να έβρισκα και μια μεγαλύτερη μπαταρία... Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μόλις παρέλαβα από το ταχυδρομείο για φίλο. Τοσο καλό δεν το περίμενα, για τα χρήματα του. Πρώτες εντυπωσεις: Καταρχήν κεραιες: σήμα κινητής, wifi, H+, άψογα. Gps, είναι στην πρίζα, δεν κλειδώνει μεσα δωμάτιο, αλλά οκ κάποιο fix θα βρω αν χρειαστεί από όσα ακούω. Οθόνη μια χαρά, γωνίες, χρώμα οκ, απόκριση επίσης. Για να δούμε... το έχει κανείς άλλος; edit: antutu 13680 (χωρις τα κινέζικα apps, αλλά με διάφορα δικά μου) Φίλε μου δηλαδή από οθόνη είσαι ευχαριστημένος;Είδες κάτι που δεν σου άρεσε; Αν σου είναι εύκολο δες στο Gps αν έχει επιλογή για EPO.Το θέλω και εγώ για φίλο,μην τον κάψω:heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Φίλε μου δηλαδή από οθόνη είσαι ευχαριστημένος;Είδες κάτι που δεν σου άρεσε; Αν σου είναι εύκολο δες στο Gps αν έχει επιλογή για EPO.Το θέλω και εγώ για φίλο,μην τον κάψω:heat: Η οθονη μια χαρα μου φαίνεται. αν δεν ειχα διαβασει για τα χρώματα μπορει και να μην ειχα καταλαβει κατι. οκ δεν ειναι amoled έτσι;.. ;) Στο λιγο που το εχω παίξει πάντως δεν έχω να παρατηρήσω κανενα θέμα. Περισσότερο φοβόμουν κεραίες και μικρόφωνο-μεγάφωνο όπου όλα είναι μια χαρά. AGPS, EPO τα βλέπω στο μενου ναι. πειράματα με το gps δεν εχω κανει για να είμαι ειλικρινής Edited May 9, 2014 by Costas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Η οθονη μια χαρα μου φαίνεται. αν δεν ειχα διαβασει για τα χρώματα μπορει και να μην ειχα καταλαβει κατι. οκ δεν ειναι amoled έτσι;.. ;) Στο λιγο που το εχω παίξει πάντως δεν έχω να παρατηρήσω κανενα θέμα. Περισσότερο φοβόμουν κεραίες και μικρόφωνο-μεγάφωνο όπου όλα είναι μια χαρά. AGPS, EPO τα βλέπω στο μενου ναι. πειράματα με το gps δεν εχω κανει για να είμαι ειλικρινής εχει θηκη flip case στο κουτι η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Η οθονη μια χαρα μου φαίνεται. αν δεν ειχα διαβασει για τα χρώματα μπορει και να μην ειχα καταλαβει κατι. οκ δεν ειναι amoled έτσι;.. ;) Στο λιγο που το εχω παίξει πάντως δεν έχω να παρατηρήσω κανενα θέμα. Περισσότερο φοβόμουν κεραίες και μικρόφωνο-μεγάφωνο όπου όλα είναι μια χαρά. AGPS, EPO τα βλέπω στο μενου ναι. πειράματα με το gps δεν εχω κανει για να είμαι ειλικρινής Άρα θα του το παραγγείλω και ο Θεός βοηθός:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Στο κουτί έχει θήκη Flip cover ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Στο κουτί έχει θήκη Flip cover ναι. Από που το παράγγειλες και είχε και θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Κατάφερα τουλάχιστον και το έκανα root. Του πέρασα και το Play Store. Καλά είναι. Να έβρισκα και μια μεγαλύτερη μπαταρία... Πως του πέρασες το play store? Κατάφερα να το εγκαταστήσω, αλλά δεν ξεκινάει, κάτι το μπλοκάρει... Με το που πάει να ξεκινήσει γράφει "Το Play Store έχει σταματήσει" και κρασάρει... Edited May 10, 2014 by psaraks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarK_HumOuR Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εδω στα $219.99 και σε στοκ πλεον. http://www.1949deal.com/htm-h100-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-2gb-16gb-5-7-inch-fhd-ips-screen-nfc-gesture-sensing-black.html το χει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Το play store το εγκατέστησα με την διαδικασία που αναγράφεται εδώ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μετά από πολύ σκέψη και αναζήτηση παρήγγειλα το Hummer H5 αδιάβροχο και ανθεκτικό στα χτυπήματα από το http://www.1949deal.com στα 116$ . Δεν γνωρίζω εαν έιναι κλώνος κάποιου άλλου αλλά το χρειάζομαι για συγκεκρικένη χρήση το καλοκαίρι. Το γνωρίζει κάνεις; περισσότερες λεπτομέρειες όταν με το καλό έρθει στα χέρια μου. Ένας λόγος που το επέλεξα είναι ότι έχει μπαταρία 2400mAh ενώ άλλα παρόμοια κινητά έχουν μικρότερη. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ελπιζω να γνωριζεις οτι αδιαβροχο κινητο (και ειδικα Κινεζικο) σημαινει αντοχη σε γλυκο νερο στο 1μ για μιση ωρα.Που προσωπικα δεν θα το ρισκαρα ουτε με το Xperia Z. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Το γνωριζω αυτό, απλά εαν μπει στην θάλασσα χρειάζεται να ξεπλυθεί με γλύκο νερό άμεσα για να μην κολλήσει η αρμύρα και διαβρώσει τα λάστιχα. Σε βουνό και ποτάμι θα ΄γινει περισσότερο η χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Φιλε ανθες πραγματικα αδιαβροχο παρε runbo απιστευτο τηλεφωνο εχει βεβαια διαφορα μοντελα εχω δοκιμασει το x5 το εχουν κατεβασει μεχρι και 4 ατμοσφαιρες στη δουλεια του κουμπαρου μου το χουν οι περισσοτεροι και τρωει πολυ κακομεταχειριση χρησιμευει και σαν vhf χαλαλι τα λεφτα του και 4000 mh. μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε καλη τιμη στο http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=CPAM+CPAP+HKPAM+HKPAP+SGP+CHP+SEP&SearchText=iocean+x8&exception=&CatId=5090301&g=y&SortType=price_asc&pvId=200001050-200002741&initiative_id=AS_20140511094935&isPremium=y&needQuery=n&isrefine=y Το συγκεκριμενο shop ειναι αξιοπιστο ή θα κλαιμε τα χρηματα μας? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ψηνομαι και εγω να το παρω αλλα οχι απο εκει μαλλον απο merrimobiles , το θεωρω πιο αξιοπιστο Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε καλη τιμη στο http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=CPAM+CPAP+HKPAM+HKPAP+SGP+CHP+SEP&SearchText=iocean+x8&exception=&CatId=5090301&g=y&SortType=price_asc&pvId=200001050-200002741&initiative_id=AS_20140511094935&isPremium=y&needQuery=n&isrefine=y Το συγκεκριμενο shop ειναι αξιοπιστο ή θα κλαιμε τα χρηματα μας? :O Ο πρώτος που το έχει 190 ? Αυτός δεν έχει ούτε ενα feedback. Αν και δεν εχω ψωνίσει ποτε απο aliexpress, μακριά απο αυτόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Από που το παράγγειλες και είχε και θήκη; από pandawill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
login Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 γιατι μακρια εγω το εχω σε εκτιμηση?εχω ψωνισει και εχει πολλα μαγαζιά μέσα με εγγύηση χρημάτων από το μαγαζί και το σάιτ,έχεις κάποιο περιστατικό? εδω σχετικα με την εγγυηση αναλογο με το ebay http://www.aliexpress.com/buyerprotection/index.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:) Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 κάποιο περιστατικό? εδω σχετικα με την εγγυηση αναλογο με το ebay http://www.aliexpress.com/buyerprotection/index.html Φιλε μου, δε μιλησα για το aliexpress γενικα. Αλλά για τον συγκεκριμενο πωλητη που ειχε το iocean x8 190 ευρω. Αυτος ο πωλητης δεν ειχε ουτε ενα feedback και ουτε καν αξιολογηση. Απο συτον ΜΑΚΡΙΑ. Για παραδειγμα ο επομενος που το εχει 203 ευρω, εχει 99,6 αξιολογηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbar Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλημέρα . Επειδή το έχω παραγγείλει και εγώ απο pandawill σαν δεύτερη συσκευή ,η θήκη είναι flip?Είχε και screen protector μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts