Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Κάνανε το συγκεκριμένο κινητό δώρο στην αρραβωνιαστικιά μου και όπως βλέπω εδώ η συσκευή έφευγε από Κίνα με μπαταρία των 2.000 mAh και με Google Play.

Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να καταφέρουμε να βρούμε και να του περάσουμε:

1. Tην "κινέζικη" ROM για να έχουμε και Google Play;

2. Mπαταρία μεγαλύτερη από τα 1.500 mAh που δίνει το Πλαίσιο;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

• Απαντήσεις 8,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις παρέλαβα από το ταχυδρομείο για φίλο. Τοσο καλό δεν το περίμενα, για τα χρήματα του.

Πρώτες εντυπωσεις:

Καταρχήν κεραιες: σήμα κινητής, wifi, H+, άψογα.

Gps, είναι στην πρίζα, δεν κλειδώνει μεσα δωμάτιο, αλλά οκ κάποιο fix θα βρω αν χρειαστεί από όσα ακούω.

Οθόνη μια χαρά, γωνίες, χρώμα οκ, απόκριση επίσης.

Για να δούμε... το έχει κανείς άλλος;

edit: antutu 13680 (χωρις τα κινέζικα apps, αλλά με διάφορα δικά μου)

Edited by Costas_v

Κατάφερα τουλάχιστον και το έκανα root.

Του πέρασα και το Play Store. Καλά είναι.

Να έβρισκα και μια μεγαλύτερη μπαταρία...

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Μόλις παρέλαβα από το ταχυδρομείο για φίλο. Τοσο καλό δεν το περίμενα, για τα χρήματα του.

Πρώτες εντυπωσεις:

Καταρχήν κεραιες: σήμα κινητής, wifi, H+, άψογα.

Gps, είναι στην πρίζα, δεν κλειδώνει μεσα δωμάτιο, αλλά οκ κάποιο fix θα βρω αν χρειαστεί από όσα ακούω.

Οθόνη μια χαρά, γωνίες, χρώμα οκ, απόκριση επίσης.

Για να δούμε... το έχει κανείς άλλος;

edit: antutu 13680 (χωρις τα κινέζικα apps, αλλά με διάφορα δικά μου)

Φίλε μου δηλαδή από οθόνη είσαι ευχαριστημένος;Είδες κάτι που δεν σου άρεσε;

Αν σου είναι εύκολο δες στο Gps αν έχει επιλογή για EPO.Το θέλω και εγώ για φίλο,μην τον κάψω:heat:

Φίλε μου δηλαδή από οθόνη είσαι ευχαριστημένος;Είδες κάτι που δεν σου άρεσε;

Αν σου είναι εύκολο δες στο Gps αν έχει επιλογή για EPO.Το θέλω και εγώ για φίλο,μην τον κάψω:heat:

Η οθονη μια χαρα μου φαίνεται. αν δεν ειχα διαβασει για τα χρώματα μπορει και να μην ειχα καταλαβει κατι. οκ δεν ειναι amoled έτσι;.. ;)

Στο λιγο που το εχω παίξει πάντως δεν έχω να παρατηρήσω κανενα θέμα. Περισσότερο φοβόμουν κεραίες και μικρόφωνο-μεγάφωνο όπου όλα είναι μια χαρά.

AGPS, EPO τα βλέπω στο μενου ναι. πειράματα με το gps δεν εχω κανει για να είμαι ειλικρινής

Edited by Costas_v

Η οθονη μια χαρα μου φαίνεται. αν δεν ειχα διαβασει για τα χρώματα μπορει και να μην ειχα καταλαβει κατι. οκ δεν ειναι amoled έτσι;.. ;)

Στο λιγο που το εχω παίξει πάντως δεν έχω να παρατηρήσω κανενα θέμα. Περισσότερο φοβόμουν κεραίες και μικρόφωνο-μεγάφωνο όπου όλα είναι μια χαρά.

AGPS, EPO τα βλέπω στο μενου ναι. πειράματα με το gps δεν εχω κανει για να είμαι ειλικρινής

εχει θηκη flip case στο κουτι η οχι

Άρα θα του το παραγγείλω και ο Θεός βοηθός:confused:

Κατάφερα τουλάχιστον και το έκανα root.

Του πέρασα και το Play Store. Καλά είναι.

Να έβρισκα και μια μεγαλύτερη μπαταρία...

Πως του πέρασες το play store? Κατάφερα να το εγκαταστήσω, αλλά δεν ξεκινάει, κάτι το μπλοκάρει... Με το που πάει να ξεκινήσει γράφει "Το Play Store έχει σταματήσει" και κρασάρει...

Edited by psaraks

εδω στα $219.99 και σε στοκ πλεον.

http://www.1949deal.com/htm-h100-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-smartphone-2gb-16gb-5-7-inch-fhd-ips-screen-nfc-gesture-sensing-black.html

το χει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

Μετά από πολύ σκέψη και αναζήτηση παρήγγειλα το Hummer H5 αδιάβροχο και ανθεκτικό στα χτυπήματα από το http://www.1949deal.com στα 116$ . Δεν γνωρίζω εαν έιναι κλώνος κάποιου άλλου αλλά το χρειάζομαι για συγκεκρικένη χρήση το καλοκαίρι. Το γνωρίζει κάνεις; περισσότερες λεπτομέρειες όταν με το καλό έρθει στα χέρια μου.

Ένας λόγος που το επέλεξα είναι ότι έχει μπαταρία 2400mAh ενώ άλλα παρόμοια κινητά έχουν μικρότερη. Για να δούμε...

Ελπιζω να γνωριζεις οτι αδιαβροχο κινητο (και ειδικα Κινεζικο) σημαινει αντοχη σε γλυκο νερο στο 1μ για μιση ωρα.Που προσωπικα δεν θα το ρισκαρα ουτε με το Xperia Z.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το γνωριζω αυτό, απλά εαν μπει στην θάλασσα χρειάζεται να ξεπλυθεί με γλύκο νερό άμεσα για να μην κολλήσει η αρμύρα και διαβρώσει τα λάστιχα. Σε βουνό και ποτάμι θα ΄γινει περισσότερο η χρήση του.

Φιλε ανθες πραγματικα αδιαβροχο παρε runbo απιστευτο τηλεφωνο εχει βεβαια διαφορα μοντελα εχω δοκιμασει το x5 το εχουν κατεβασει μεχρι και 4 ατμοσφαιρες στη δουλεια του κουμπαρου μου το χουν οι περισσοτεροι και τρωει πολυ κακομεταχειριση χρησιμευει και σαν vhf χαλαλι τα λεφτα του και 4000 mh. μπαταρια.

Βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε καλη τιμη στο http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=CPAM+CPAP+HKPAM+HKPAP+SGP+CHP+SEP&SearchText=iocean+x8&exception=&CatId=5090301&g=y&SortType=price_asc&pvId=200001050-200002741&initiative_id=AS_20140511094935&isPremium=y&needQuery=n&isrefine=y

Το συγκεκριμενο shop ειναι αξιοπιστο ή θα κλαιμε τα χρηματα μας? :O

Ψηνομαι και εγω να το παρω αλλα οχι απο εκει μαλλον απο merrimobiles , το θεωρω πιο αξιοπιστο
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Βρηκα το συγκεκριμενο κινητο σε καλη τιμη στο http://www.aliexpress.com/wholesale?shipCountry=gr&shipCompanies=CPAM+CPAP+HKPAM+HKPAP+SGP+CHP+SEP&SearchText=iocean+x8&exception=&CatId=5090301&g=y&SortType=price_asc&pvId=200001050-200002741&initiative_id=AS_20140511094935&isPremium=y&needQuery=n&isrefine=y

Το συγκεκριμενο shop ειναι αξιοπιστο ή θα κλαιμε τα χρηματα μας? :O

Ο πρώτος που το έχει 190 ?

Αυτός δεν έχει ούτε ενα feedback.

Αν και δεν εχω ψωνίσει ποτε απο aliexpress, μακριά απο αυτόν...

γιατι μακρια εγω το εχω σε εκτιμηση?εχω ψωνισει και εχει πολλα μαγαζιά μέσα με εγγύηση χρημάτων από το μαγαζί και το σάιτ,έχεις κάποιο περιστατικό?

εδω σχετικα με την εγγυηση αναλογο με το ebay

http://www.aliexpress.com/buyerprotection/index.html

Καλημέρες , αύριο μεθαύριο παραλαμβάνω . Έγινε 3/5 η παραγγελία 5/5 έφυγε απ'το κατάστημα 9/5 έφτασε Ελλάδα και 11/5 στο κέντρο διανομής . Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ταχύτητα αλλά δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας . Αντε να δούμε τι θα δούμε .:)
Letv x800 - US version cuoco 14s

κάποιο περιστατικό?

εδω σχετικα με την εγγυηση αναλογο με το ebay

http://www.aliexpress.com/buyerprotection/index.html

Φιλε μου, δε μιλησα για το aliexpress γενικα. Αλλά για τον συγκεκριμενο πωλητη που ειχε το iocean x8 190 ευρω. Αυτος ο πωλητης δεν ειχε ουτε ενα feedback και ουτε καν αξιολογηση. Απο συτον ΜΑΚΡΙΑ.

Για παραδειγμα ο επομενος που το εχει 203 ευρω, εχει 99,6 αξιολογηση.

Καλημέρα .

Επειδή το έχω παραγγείλει και εγώ απο pandawill σαν δεύτερη συσκευή ,η θήκη είναι flip?Είχε και screen protector μέσα?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για κινέζικα κινητά