kokolokor5a Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Παιδια εχω παρει το κινητο της φωτογραφιας παρακατω,το HAOSUNG N3000.εχει ελληνικα,μια χαρα,γραφει ελληνικα και στα sms,αλλα οταν λαμβανω εγω μυνηματα δεν αναγνωριζει πολλους ελληνικους χαρακτηρες.ξερει κανενας να μου απαντησει,μηπως λυσω το προβλημα ? μηπως μεσω του engineering mode γινεται κατι ? αν ξερει καποιος ,βοηθηστε με !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 το συγκεκριμενο κινητο που εχεισ πιο πανω(EZIO F996) εχει 2mp καμερα,οχι 5 που λεει.εχει ελληνικα.τωρα αν το παρεις και δεν εχει απο την αρχη καποιο προβλημα,θα σου ειναι μια χαρα και μετα. κοιτα και εδω τηλεφωνα με ελληνικα μενου,αλλα πριν παραγγειλεις να τους στελνεις mail ,για το αν εχουν σιγουρα ελληνικα.(τα περισσοτερα απο αυτα εχουν) http://desc.shop.ebay.com/items/Cell-Phones-PDAs__greek_W0QQLHQ5fTitleDescZ1QQQ5ftrkparmsZ66Q253A2Q257C65Q253A15Q257C39Q253A1QQ_catrefZ1QQ_dmptZCellQ5fPhonesQQ_sacZ1QQ_sacatZ15032QQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14?_fpos=&_fcid=80&gbr=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Γεια σας, έχω ένα nokLa N96. Υπάρχει πιθανοτητα να του περάσω Ελληνικα? Έκανα πολλές προσπάθειες με το Nemesis αλλα δεν κατάφερα τιποτα, ουτε καν το αναγνωρίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Παιδια εχω παρει το κινητο της φωτογραφιας παρακατω,το HAOSUNG N3000.εχει ελληνικα,μια χαρα,γραφει ελληνικα και στα sms,αλλα οταν λαμβανω εγω μυνηματα δεν αναγνωριζει πολλους ελληνικους χαρακτηρες.ξερει κανενας να μου απαντησει,μηπως λυσω το προβλημα ? μηπως μεσω του engineering mode γινεται κατι ? αν ξερει καποιος ,βοηθηστε με !!! xronia polla problhma fonts tou firmware einai file mou. steilto mou na do an mporo na sto ftiakso (na sto xalaso apoklietai) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis23 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Καλησπερα και καλη χρονια Πουλαει ενα φιλαρακι καινουργιο(αχρησιμοποιητο) cect i9 με ελληνικο μενου και δυο καρτες μνημης.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Πολύ αργεί ρε παιδιά να έρθει σε καταστήματα μη on line... (για χρήση επιδότησης ;) ) Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.youtube.com/watch?v=T8C6ZBPkzWU Phone Model i9 DUALSIM COPY IPHONE GREEK Network GSM 850 / 900 / 1800 1900 MHz Dimensions 109*56*14mm Available Language English, Russian, Italian, Thai, Vietnamese, Arabic, French, Spanish, Deutsch, Turkish, Portuguese, Dutch, Simplified Chinese, Traditional Chinese Greek Display Type QVGA, 16M colors Display Size 3.2 inch, high definition flat touch screen, 240×320 pixels Ringtones Type Polyphonic (72 channels) Support mp3, mp4, midi of ringtone formats Ringtones Amount Depend on the storage size Ringtones Customization Downloadable Vibration Yes Music Support MP3 background play, support equalizer, support bluetooth stereo, hand shaking change music Video 3GP / MP4, support to play in full screen, forward and pause, support video auto horizontal screen playing Phonebookt Can store 300 phonebooks Connectivity GPRS / WAP Internal Memory Packed with 256MB MICROSD card, Messaging 200 SMS, MMS Data transfer USB cable / Bluetooth Games 2 common games, support JAVA to set up on the memory card, built-in gravity inductor inside Camera VGA high-definition camera Image output size (max.): 640x480pixels Support to shoot MP4 with sound, the time depends on storage size Additional Features Quadband single card standby phone Bluetooth 3.2 inch, high definition flat touch screen MP3 / MP4 fluent player Handsfree Calendar Memo Alarm clock World time Calculator Voice recorder WAP MMS GPRS download Support memory card to extend Sliding unlock function FM stereo, can play outside with earphone JAVA 2.0 Support mobile QQ / MSN Built-in gravity inductor function Voice control Unit converter Rate exchange Battery 1100mah Stand-by time 100-350 hours Talk time 100-320 minutes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 an den ehi bluetooth tote den ehis k gps ..mporeis na tou valeis programma ploigisis apla na vlepis ton harti anti na ehis diladi enan harti ....alla gps den tha ehis ... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 αγγελιες μονο στην καταλληλη ενοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis23 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 αγγελιες μονο στην καταλληλη ενοτητα... που????δεν μπορεσα να βρω που ακριβως να βαλω την αγγελια γιαυτο την εγγραψα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 οποτε ειναι για τα μπαζα. Σ'ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone04 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καποιο προγραμμα πλοηγησης που θα προτεινες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npnck7 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 φίλε drouli λέω να το πάρω από ebay. εσύ από που το πήρες; θα βοηθήσεις για σετάρισμα και ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Neten, και εγώ αυτό περιμένω… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3tr0s1989 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 http://i39.tinypic.com/w70yrk.jpg Brief Description: GSM Compatibility: GSM [850 / 900 / 1800 / 1900MHz] (Quad-Band) SIM Card: Dual SIM cards Standby Highlight: Analog TV Receiver Screen: 3 inch touch screen Multimedia Function: MP3 / MP4 / FM radio Camera Pixels: 0.3 MP (640x480) Languages: English, French, Spanish, Portuguese, Italian, Deutsch, Czech, Dutch and Greek Other functions: Hands-free, SMS group sending, Voice record, WAP, Handwritten+keyboard input, Bluetooth, GPRS downloaded, MMS,Memory extension, E-book, Alarm, World clock, Stopwatch, Calendar, TO do list, Calculator Specifications: Frequency Band: GSM [850 / 900 / 1800 / 1900] MHz SIM Cards Standby: Dual SIM cards Standby Network Connection: WAP / GPRS Screen: 3 inch Screen Coloring: 16 million Screen Resolution: 240×320px Accelerometer: Support (Rotates the TV or photos depending how you hold the phone, you can switch songs or stations by shaking the phone) Ringtone: mp3,midi Ringtone Description: 64 chords Internal Memory: ~1 MB Memory Extension (T.F.): supports up to 2GB (includes 1x1GB T.F. card) Camera: 0.3 Mega pixels (640x480) Video Shoot: support (with sound and 176x144 resolution) Camera Flash (led): support Video Play: 3GP, MP4, AVI FM Radio: support Game: Built-in small games (only ONE puzzle game included) Voice Record: support Voice Change: support (8 different modes):shifty: Text Reader (*.txt): support TV: Built-in Analog TV Receiver Bluetooth: support (1xConnections for each SIM card) USB Port: USB 1.0, 2.0 Telephone Directories: Up to 500 SMS: support MMS: support Hands-free: support (Nokia and Sony Ericsson 3,5mm jack campatible) Firewall for incoming calls (Blacklist): Supported Calendar: support Alarm Clock: support Memo: support Calculator: support Internet Explorer: support Slide to unlock function: support Battery: Rechargeable Lithium battery (2x Included) Talk Time: ~240-340 minutes Standby Time: ~100-320 hours Languages: English, French, Spanish, Portuguese, Italian, Deutsch, Czech, Dutch, Greek and other national languages (Problems with recieved SMS written in Greek language) O.S. Supported by: Windows 2000/ SE/ ME/ XP/ Vista (plug n play like a USB stick) Units Weight: 115g Units Dimensions: 103*55*11 (m.m.) Accessories in the box: 1xBrand New Mobile Phone, 1xStylous 1xUSB data-transfer cable, 2xLithium Batteries, 1xStereo Hands-free, 1xCharger, 1x1GB T.F. card, 1xUser Manual Τιμή: ~95€ Χώρα κατασκευής: Κίνα Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το κινητό (αν και κινέζικο). Η Τν του έχει πολύ καλή λήψη (ανάλογα με την τοποθεσία πάντα), έχει δυνατό και καθαρό ηχείο, το ράδιο παίζει και χωρίς τα ακουστικά, έχει μερικές πρωτότυπες λειτουργίες (Black list για εισερχόμενες κλήσεις, αλλαγή φωνής) και σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό gadget-ο-τηλέφωνο.. Τα μόνα μου παράπονά η κακή μετάφραση των ελληνικών, ο περιορισμός των 400 αποθηκευμένων SMS και ότι δεν γράφει από την Τν. Οποιαδήποτε απορία έχετε πολύ ευχαρίστως να σας την λύσω (θα με βοηθήσετε να το ξεκοκαλίσω με αυτό το τρόπο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 αλλο ενα κινεζικο κινητο λοιπον... μαλιστα! γνωριζουμε τον δεικτη sar του κινητου? και ποσο κοστιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Πάντως καλό φαίνεται. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3tr0s1989 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 @mol Οσον αφορά το SAR θα σε γελάσω.. Για την τιμή του μαζί με μεταφορικά και τελωνείο αν δεν κάνω λάθος, πληρώσαμε κάτι παραπάνω από 120€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 thanx! κατι αλλο: αυτο που λεει για την καμερα: 5.0 Mega pixels ** 640x480 max output ** το ** 640x480 max output ** ειναι η μεγιστη αναλυση? γιατι για 5mp δεν το κοβω... επισης οι καρτες μνημης που υποστηριζει (Τ.F.) ειναι οι transflash(microsd)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3tr0s1989 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Το ** 640x480 max output ** το έβαλα εγω.. Γιατί σύμφωνα με τον κινεζούλι που επικοινώνησα η κάμερα βγάζει φωτογραφίες ποιότητας 5mp ΑΛΛΆ η ανάλυση της φώτο είναι 640x480... Παρ' το αυγό και κάνε του περμανάντ με λίγα λογια.. Ναι οι υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης είναι οι transflash/microsd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Μα πως γίνεται να είναι 5mp και η ανάλυση τους να είναι 640*480 ??? Βγάλε καμιά φώτο και πόσταρε. Τα mp είναι τα pixels της εικόνας , άρα ανάλυση... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 και καλα γραφει μαλλον οτι ειναι 5mp! οπως ενα φιλαρακι μου πηρε ενα παρομοιο τηλ και γραφει πανω στην καμερα 3mp! ε, οταν πηγα και ειδα ρυθμισεις καμερας κλπ, ειδα οτι το μεγιστο που μπορουσε να "τραβηξει" φωτο ειναι 640Χ480! 0.3mp δηλαδη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3tr0s1989 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Ακριβώς όπως τα λες είναι... Η απάντηση του "κατασκευαστή" ήταν η εξής "This item can support 5.0MP interpolation. It is not the real 5.0MP camera, but it can get the 5.0MP picture quality." Άμα βγάλεις νόημα πες μου και εμένα :lol: Πάντως ούτε εγώ το πίστευα αφού όποιος κάνει μια γρήγορη έρευνα σε "αξιόπιστα" site θα δει ότι τέτοιου τύπου κινητά (και σε τέτοιες τιμές) σπάνια έχουν περισσότερο από 0.3MP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ta perisotera ftanoun mexri 1.3mp to mono tvmobile phone pou exei pragmatika 2.0mp camera einai to t718 mono pou den exei ellinika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Γεια σας, έχω ένα nokLa N96. Υπάρχει πιθανοτητα να του περάσω Ελληνικα? Έκανα πολλές προσπάθειες με το Nemesis αλλα δεν κατάφερα τιποτα, ουτε καν το αναγνωρίζει! τι νοκια εννοείς? αυθεντικό ή απομίμηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts