Konstantine73 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Δεν πέφτει, δεν πέφτει !!! Φίλε η συσκευή πλέον δεν παράγεται άλλο έχει τελειώσει από την xiaomi και είναι σε ελάχιστα καταστήματα 3 στο BestPrice.... Εξού λοιπόν και η τιμή που δεν πέφτειsent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 58 minutes ago, Konstantine73 said: Φίλε η συσκευή πλέον δεν παράγεται άλλο έχει τελειώσει από την xiaomi και είναι σε ελάχιστα καταστήματα 3 στο BestPrice.... Εξού λοιπόν και η τιμή που δεν πέφτει sent from my S21 FE 8/256 Μας έλειψες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Μας έλειψες... Εμένα καθόλου σας διαβάζω καθημερινά ότι ανεβάζετε....Έχεις καμία απορία για το ποστ μου?Περισσεύει η ειρωνία συνονόματε... sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 18 minutes ago, Konstantine73 said: Εμένα καθόλου σας διαβάζω καθημερινά ότι ανεβάζετε.... Το έχουμε καταλάβει... Δεν γλυτώνουμε με τίποτα... 😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Το έχουμε καταλάβει... Δεν γλυτώνουμε με τίποτα... Από κάτι ποστ σαν το δικό σου δεν την γλυτώνουμε....Καλημέρα και πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλωσσιτσα...sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 20 minutes ago, Konstantine73 said: Από κάτι ποστ σαν το δικό σου δεν την γλυτώνουμε.... Καλημέρα και πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλωσσιτσα... sent from my S21 FE 8/256 Φαίνεται από το Reputation και των δύο μας... 😋😋 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Φαίνεται από το Reputation και των δύο μας... Κάτι μας είπες τώρα....Πολλές φορές η ειλικρινια και η αλήθεια ενοχλούνΌταν διοργάνωνα συναντήσεις για λογαριασμό του myphone πριν από 15 χρόνια εσύ μάλλον πετούσες χαρταετό sent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 9 minutes ago, Konstantine73 said: Κάτι μας είπες τώρα.... Πολλές φορές η ειλικρινια και η αλήθεια ενοχλούν Όταν διοργάνωνα συναντήσεις για λογαριασμό του myphone πριν από 15 χρόνια εσύ μάλλον πετούσες χαρταετό sent from my S21 FE 8/256 💙❤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Καλησπέρα στην παρεα... Σχετικά με ενα πρόβλημα που ειχα με το wifi calling είχα δοκιμάσει τα πάντα... Τελικά δεν έφταιγε η συσκευή, ηταν θέμα cosmote... Με επικοινωνία μαζι τους απενεργοποιησαμε το wifi calling και μετα απο 2 ημερες ενεργοποίηση.. Επανεκκίνηση και όλα κομπλέ.. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 (edited) Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή με ενα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κατι στα μπαμ, εχει βρεθεί λύση με cosmote και f3? Θελει άλλη ROM? EDIT: Μιλαω για την πλήρη απώλεια σήματος, ενω με όλους τους άλλους παρόχους δουλεύει κανονικά. Edited December 7, 2022 by z3et Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 1 ώρα πριν, z3et said: Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή με ενα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κατι στα μπαμ, εχει βρεθεί λύση με cosmote και f3? Θελει άλλη ROM? EDIT: Μιλαω για την πλήρη απώλεια σήματος, ενω με όλους τους άλλους παρόχους δουλεύει κανονικά. Εγώ έχω την global έκδοση και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την κοσμοτε..... Πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Δεν είμαι τόσο καλός γνωστής επί του θέματος όμως μπορώ να πω με σιγουριά πως δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την κοσμοτε όπου είναι και ο πάροχος μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2022 3 ώρες πριν, z3et said: Καλησπέρα στη παρέα. Επειδή με ενα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κατι στα μπαμ, εχει βρεθεί λύση με cosmote και f3? Θελει άλλη ROM? EDIT: Μιλαω για την πλήρη απώλεια σήματος, ενω με όλους τους άλλους παρόχους δουλεύει κανονικά. Μήπως είναι ελαττωματική η sim σου της COTE? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Παρομοίως, κανένα θέμα με F3 και Cosmote από τον Ιούνιο του 2021 που έχω τη συσκευή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Λογω επαγγέλματος, το τελευταίο δίμηνο έχω λάβει πανω απο 10 συσκευές με το ίδιο θέμα. Με καρτα wind/vodafone κομπλε. Με cosmote τίποτα. Μπορεί να δουλέψει μόνο μέσω VoWiFi. Φυσικά μιλάω για καινούριες SIM, επαναφορές, full updates κλπ. ΥΓ: Σε "γειτονικό" forum υπάρχει και σχετικό τοπικ, αλλά φυσικά χωρίς λύση γιατί πρέπει πρώτα να λύσουμε την ανωτερότητα των ποκο εναντι των samsung κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 5 minutes ago, z3et said: Λογω επαγγέλματος, το τελευταίο δίμηνο έχω λάβει πανω απο 10 συσκευές με το ίδιο θέμα. Με καρτα wind/vodafone κομπλε. Με cosmote τίποτα. Μπορεί να δουλέψει μόνο μέσω VoWiFi. Φυσικά μιλάω για καινούριες SIM, επαναφορές, full updates κλπ. ΥΓ: Σε "γειτονικό" forum υπάρχει και σχετικό τοπικ, αλλά φυσικά χωρίς λύση γιατί πρέπει πρώτα να λύσουμε την ανωτερότητα των ποκο εναντι των samsung κλπ... Ωραία αφού έχεις λάβει πάνω από 10 συσκευές με το ίδιο πρόβλημα, παρατήρησες τουλάχιστον αν αυτές οι συσκευές φορούσαν Ευρωπαϊκή ή Global rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Όχι δεν τα εχω τσεκαρει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα φορανε την ευρωπαϊκή (info quest προμηθευτής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Μηπως δεν είναι θέμα PocoF3 αλλά Cote ? Και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα (Cote & εγώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Αυτο υποτίθεται (βάσει της Xiaomi αν και ανεπίσημα) ότι προκλήθηκε μετα από αναβάθμιση στα συστήματα της Cote. Η Cote δεν το αναγνωρίζει. Το θέμα είναι πως αν όντως ισχύε αυτό, θα ειχαν μπρικαρει τα περισσότερα F3. Κατι που δεν ισχύει. Γι αυτό και ρώτησα για την ROM. Τεσπα, θα το ψαξω πιο αναλυτικά και θα επανέλθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Μπορεί να μην είμαστε όλοι στις ίδιες κεραίες/υποδίκτυα της Cote και να δουλεύει ή όχι ανάλογα τις περιοχές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Λογω επαγγέλματος, το τελευταίο δίμηνο έχω λάβει πανω απο 10 συσκευές με το ίδιο θέμα. Με καρτα wind/vodafone κομπλε. Με cosmote τίποτα. Μπορεί να δουλέψει μόνο μέσω VoWiFi. Φυσικά μιλάω για καινούριες SIM, επαναφορές, full updates κλπ. ΥΓ: Σε "γειτονικό" forum υπάρχει και σχετικό τοπικ, αλλά φυσικά χωρίς λύση γιατί πρέπει πρώτα να λύσουμε την ανωτερότητα των ποκο εναντι των samsung κλπ...Παντού το παρατηρείς το πρόβλημα; Δε γίνεται να μην έχει σήμα πουθενα. Ελπίζω να έχει γίνει και αλλαγή της SIM Card.Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Είναι κινητά υπαλλήλων, δηλαδή το πρόβλημα παρουσιαζόταν σε ολη την Αττική, δεν εχει να κανει με κεραίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 20 minutes ago, z3et said: Είναι κινητά υπαλλήλων, δηλαδή το πρόβλημα παρουσιαζόταν σε ολη την Αττική, δεν εχει να κανει με κεραίες. Ωραία, τότε θα έπρεπε πρωτίστως να απευθυνθούν στον εισαγωγέα (Info Quest) γιατί είναι εντός εγγύησης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Και εγώ Αττική είμαι και δεν έχω πρόβλημα. Ίσως σε μερικές παρτίδες (revisions) να έχουν άλλα components τα Poco αυτά που τα καθιστούν ασύμβατα με COTE. Συμφωνώ με τον @konstantinos77 θα πρέπει να απευθυνθούν στον εισαγωγέα (Info Quest) !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 5 ώρες πριν, konstantinos77 said: Ωραία, τότε θα έπρεπε πρωτίστως να απευθυνθούν στον εισαγωγέα (Info Quest) γιατί είναι εντός εγγύησης. Δεν κάνουν τίποτα στην info, κόβουν απλά πιστωτικό. Δεν κάνουν κάποια επισκευή κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Άλλη συσκευή τότε και από άλλη εταιρία ή να κόψουν το λαιμό τους να βρούνε λύση μαζί με COTE! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts