dp8 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 η δευτερη επιλογη ηταν "κατα προτιμηση κινητη τηλεφωνια". το γυρισα σε wifi και το εικονιδιο εμφανιστηκε. ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 18 minutes ago, dp8 said: η δευτερη επιλογη ηταν "κατα προτιμηση κινητη τηλεφωνια". το γυρισα σε wifi και το εικονιδιο εμφανιστηκε. ευχαριστω Και να μήν το γύριζες πάλι θα σου εμφανιζόταν απλά έπρεπε να ''βασανίζεται'' η συσκευή να βρεί σήμα και τότε θα έμπενε σε λειτουργία VoWiFi. Προφανώς το σήμα που έχεις ήταν επαρκές για να μην γυρίζει σε αυτή την λειτουργία. 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 τυχαια στα νεα απο google,εσκασε αυτο. το εχει δοκιμασει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Παιδιά έχει εντοπίσει κανείς τη ρύθμιση που υποτίθεται ότι έχει το android 12 να απαιτείται ξεκλείδωμα οθόνης για να λειτουργήσει το nfc? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 και πριν το update πάντα έτσι ήτανSent from my M2012K11AG using Tapatalk τυχαια στα νεα απο google,εσκασε αυτο. το εχει δοκιμασει καποιος? δεν έχει καμία σχέση με την gcam που ξέρουμε... απλή εφαρμογή για πολύ αδύνατες συσκευές υπάρχει χρόνια Sent from my M2012K11AG using Tapatalk 1 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 ειστε οκ με το gps του f3? σημερα που το χρειαστηκα πρωτη φορα απο την ημερα που το πηρα,εχανε το σημα. επειδη χρησιμοποιω αρκετα το gps στο μηχανακι,συνηθως το εχω στην μπροστινη θηκα απο το τσαντακι και ανοιχτο για να ακουω και το γκομενακι που δινει οδηγιες. πρωτου το βαλω στην μπροστινη θηκη,ανοιγω,κλειδωνει αμεσα,εναρξη και παμε. μετα απο λιγα μετρα,δεν ακουω τιποτε. με το που το βγαζω απο την θηκη,ειχε κολλησει η διαδρομη και μου ειπε οτι χαθηκε το σημα gps. να φταιει η σκονη που εχει καλυψει τον ουρανο,η θηκη της spigen που ειναι μπαμπατσικη,ή εχει αδυναμο δεκτη gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 2-3 που το χρησιμοποίησα, δεν αντιμετώπισα κάποιο προβλημαΣτάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. March 31, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2022 4 ώρες πριν, dp8 said: ειστε οκ με το gps του f3? σημερα που το χρειαστηκα πρωτη φορα απο την ημερα που το πηρα,εχανε το σημα. επειδη χρησιμοποιω αρκετα το gps στο μηχανακι,συνηθως το εχω στην μπροστινη θηκα απο το τσαντακι και ανοιχτο για να ακουω και το γκομενακι που δινει οδηγιες. πρωτου το βαλω στην μπροστινη θηκη,ανοιγω,κλειδωνει αμεσα,εναρξη και παμε. μετα απο λιγα μετρα,δεν ακουω τιποτε. με το που το βγαζω απο την θηκη,ειχε κολλησει η διαδρομη και μου ειπε οτι χαθηκε το σημα gps. να φταιει η σκονη που εχει καλυψει τον ουρανο,η θηκη της spigen που ειναι μπαμπατσικη,ή εχει αδυναμο δεκτη gps? Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά και δεν έχω θέμα. Μάλιστα στο αυτοκίνητο με android auto το κινητό το βάζω αναγκαστικά σε μια εσοχή για να φτάνει το πολύ κοντό μου καλώδιο να συνδεθεί και μου κάνει εντύπωση πως πιάνει τόσο καλά εκεί που είναι χωμένο (το αυτοκίνητο δεν έχει δικό του gps). Μια φορά τον πρώτο καιρό θυμάμαι μου έκανε κάτι νερά, δηλαδή καθυστερούσε να ενημερώνει τη θέση μου όσο κινούμουν με αποτέλεσμα να καθιστά άχρηστη την πλοήγηση. Μετά από restart είχε φτιάξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 8 ώρες πριν, dp8 said: ειστε οκ με το gps του f3? σημερα που το χρειαστηκα πρωτη φορα απο την ημερα που το πηρα,εχανε το σημα. επειδη χρησιμοποιω αρκετα το gps στο μηχανακι,συνηθως το εχω στην μπροστινη θηκα απο το τσαντακι και ανοιχτο για να ακουω και το γκομενακι που δινει οδηγιες. πρωτου το βαλω στην μπροστινη θηκη,ανοιγω,κλειδωνει αμεσα,εναρξη και παμε. μετα απο λιγα μετρα,δεν ακουω τιποτε. με το που το βγαζω απο την θηκη,ειχε κολλησει η διαδρομη και μου ειπε οτι χαθηκε το σημα gps. να φταιει η σκονη που εχει καλυψει τον ουρανο,η θηκη της spigen που ειναι μπαμπατσικη,ή εχει αδυναμο δεκτη gps? Όχι, λειτουργεί απροβλημάτιστα. Δοκίμασε επανεκίννηση, καλιμπράρισμα πυξίδας (compass), clear cache του google maps. Αν και θεωρώ ότι το πιο πιθανό είναι να χάθηκε τυχαία και προσωρινά το σήμα (μπορεί να συμβεί αν υπάρχουν παντού τριγύρω πυκνές πολυκατοικίες). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Σκεφτομαι να το τσιμπησω το 8/256 εκδοση σε ασπρο με βγαινει στα 256 χωρις ΦΠΑ απευθειας απο skroutz και παραδοση σε 4 μερουλες. Το θελω κυριως για gaming και μπολικη multimedia χρηση ταινιες σειρες youtube η καμερα δεν με ενδιαφερει καθολου. Πιστευετε οτι σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι καλυτερο? Δεν θελω να δωσω πανω απο 350 χωρις το ΦΠΑ. Σε call of duty παει στα 120fps χωρις προβλημα για smooth εμπειρια? Υπαρχουν τιποτα μεγαλα προβληματα ακομα που να αξιζει να αναφερθουν? Αν δω οτι εχει θεματα το miui θα περασω custom μιας και βλεπω οτι εχουν τις τελευταιες ενημερωσεις ασφαλειας ενω η xiaomi το εχει αφησει στη μοιρα του στο θεμα ασφαλεια οπως και ολα της τα κινητα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Την καλύτερη αγορά θα κάνεις πιστεύω και θα το κατευχαριστηθεις. Έχω διαπιστώσει διαχρονικά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σου και συζητώντας, ότι πάντοτε κάνεις σωστές επιλογές όσον αφορά τις συσκευές. Στην τιμή αυτή και με τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι μονόδρομος. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 22 minutes ago, p_k said: Την καλύτερη αγορά θα κάνεις πιστεύω και θα το κατευχαριστηθεις. Έχω διαπιστώσει διαχρονικά διαβάζοντας τις δημοσιεύσεις σου και συζητώντας, ότι πάντοτε κάνεις σωστές επιλογές όσον αφορά τις συσκευές. Στην τιμή αυτή και με τα χαρακτηριστικά που έχει, είναι μονόδρομος. Εκλεισα 8 χρονια με το samsung note 3 φιλε μου 2014 απριλιο το πηρα αλλα με εσπασε η οθονη απο γερο πεσιμο πριν λιγο καιρο απο σκαλα σε πετρα μυτερη παλι δουλευει αψογα αλλα ηρθε η ωρα για αποσυρση. Μολις το τσιμπησα να σε καλα εχω δουλεψει το 6/128 απο φιλο και πηγαινε σφαιρα και σε gaming απολαυση. Με τα 8gb ram πιστευω θα ειναι ακομα πιο σβελτο. Τωρα για rom θα το δω εχει αρκετες στο xda και παλια μας τεχνη κοσκινο σε μιση ωριτσα θα περασω αν βρω κατι αρκετα ανωτερο απο miui. 258.43 με μεταφορικα λοιπον αναμενω 5 με 7 Απριλιου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Από τώρα λοιπόν σου εύχομαι καλορίζικο! 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 3 minutes ago, p_k said: Από τώρα λοιπόν σου εύχομαι καλορίζικο! Να εισαι καλα φιλε μου θα πεσει αρκετο λιωσιμο πιστευω να με καλυψουν τα 256gb χωρου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 Θα σε υπερκαλύψουν πιστεύω. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 (edited) On 4/2/2022 at 9:00 ΠΜ, tifozif1 said: Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το Google Location Accuracy (γελάμε) services (Settings->Location->Location Services->Google location Accuracy σε OFF) !!! Όταν είναι ενεργοποιημένο σαν να δίνει προτεραιότητα στην θέση από Κεραία κινητής/Wifi/etc που δεν ειναι και πολύ accurate σε σχέση με το GPS με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα!!!! Ποια ROM έχεις?? τι κανουμε με το θεμα το gps τελικα?συνεχιζουν και χανονται οι οδηγιες απο τους χαρτες. την ακριβεια και off να την βαλεις,οταν ανοιγουν οι χαρτες πηγαινει παλι στο on. Edited April 1, 2022 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. April 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2022 2 ώρες πριν, dp8 said: τι κανουμε με το θεμα το gps τελικα?συνεχιζουν και χανονται οι οδηγιες απο τους χαρτες. την ακριβεια και off να την βαλεις,οταν ανοιγουν οι χαρτες πηγαινει παλι στο on. Δεν μου το κάνει αυτό, παραμένει στο off. Δες τι δικαιώματα έχεις δώσει στην εφαρμογή, και αφαίρεσέ της το δικαίωμα να πειράζει τις ρυθμίσεις συστήματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 15 ώρες πριν, dp8 said: τι κανουμε με το θεμα το gps τελικα? το καταφερα και το κρατησα στο off αλλα παλι χανεται.και μαλιστα σχεδον αμεσως αφοτου μπει στην θηκη. σε ολα τα τηλεφωνα μου,εβαζα το gps εκλεινα οθονη και το πεταγα στην μπροστινη θηκη απο το τσαντακι,ανοιχτη για να το ακουω. τωρα που βγηκα εξω,δοκιμασα κανα 2 φορες να μην κλεισω την οθονη και να το βαλω με ανοιχτη μεσα στην θηκη. κυλησε κανονικα και τις 2 φορες. περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 2 ώρες πριν, dp8 said: το καταφερα και το κρατησα στο off αλλα παλι χανεται.και μαλιστα σχεδον αμεσως αφοτου μπει στην θηκη. σε ολα τα τηλεφωνα μου,εβαζα το gps εκλεινα οθονη και το πεταγα στην μπροστινη θηκη απο το τσαντακι,ανοιχτη για να το ακουω. τωρα που βγηκα εξω,δοκιμασα κανα 2 φορες να μην κλεισω την οθονη και να το βαλω με ανοιχτη μεσα στην θηκη. κυλησε κανονικα και τις 2 φορες. περιεργο. Όπως τα λες, δεν πάει το μυαλό σου στη...θήκη;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 (edited) πολυ πιθανο... δεν το δοκιμασα να σου πω την αληθεια,γιατι βλεπω οτι οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την γνωστη spigen,και δεν αναφερουν προβληματα gps. δεν εχω να χασω κατι να το δοκιμασω,αλλα και στο mi note 10 παλι το ιδιο στυλ θηκης ειχα χωρις κανενα απολυτως προβλημα. αντε και να ειναι η θηκη. γιατι δειχνει οτι δεν υπαρχει προβλημα οταν δεν του κλεινω την οθονη και απλα το πεταω μεσα στην θηκη απο το τσαντακι? Edited April 2, 2022 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 23 ώρες πριν, dp8 said: τι κανουμε με το θεμα το gps τελικα?συνεχιζουν και χανονται οι οδηγιες απο τους χαρτες. την ακριβεια και off να την βαλεις,οταν ανοιγουν οι χαρτες πηγαινει παλι στο on. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το GPS, πολύ σπαστικό να σε κρεμάει όταν το χρειάζεσαι! Έβαζα κι εγώ την ακρίβεια στο off, δούλευε για λίγο και μετά από κάποιες μέρες... τσουπ από μόνο του το ξαναέβαζε στο on😬 Η θήκη για ποιο λόγο να επηρεάζει το gps🙄, δεν το νομίζω... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Αν πατήσετε οκ στο google maps το ενεργοποιεί. Αν ενεργοποιήσετε μόνοι σας το gps χειροκίνητα μένει στο off Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Καλησπέρα.Παιδια έχω χοντρό προβλήμα.Εδω και ενάμιση μήνα περίπου..στη κάρτα της wind με κλειδώνει σε 3g,και σε κάποιες περιοχές όπως Παρνασσό π Χ έχω κανονικά 4g.Αλλα γενικά δεν έχω ούτε φορ τζι ούτε volte.Εχω δοκιμάσει τα πάντα,πέρασμα Apn από την αρχή ,ατελείωτα τηλέφωνα και ρυθμίσεις με την wind,η τελευταία λύση ήταν να πάω σε κατάστημα όπου και δοκίμασα τη σιμ σε άλλη συσκευή και δούλευε κανονικά..Άρα προφανώς φταίει η συσκευή γιατί και το δίκτυο μου είπαν δεν έχει πρόβλημα στη περιοχή...Και με το δίκτυο της βονταφον η ίδια κατάσταση παρατηρείται..έκανα επαναφορά εργοστασιακών ..τίποτα..τα ίδια..Με την κυρίως σιμτης Cosmote κανένα θέμα.Εχει κάποιος καμμία λύση..τι άλλο να κάνω; Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 2 ώρες πριν, xetasa said: Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το GPS, πολύ σπαστικό να σε κρεμάει όταν το χρειάζεσαι! Έβαζα κι εγώ την ακρίβεια στο off, δούλευε για λίγο και μετά από κάποιες μέρες... τσουπ από μόνο του το ξαναέβαζε στο on😬 Η θήκη για ποιο λόγο να επηρεάζει το gps🙄, δεν το νομίζω... οχι-το δοκιμασα και χωρις την θηκη και εχει το ιδιο προβλημα. η μονη λυση που βρηκα,ειναι να μην κλεινω την οθονη και να το πεταω μεσα στο τσαντακι ανοιχτο. αλλα δεν ειναι λυση αυτη. τι κανουμε τωρα που για εμενα το gps ειναι βασικο εργαλειο?? το google,οταν πατησα επανω στην πυξιδα του,μου εδειξε αυτο: 2 ώρες πριν, karagalexk said: Αν πατήσετε οκ στο google maps το ενεργοποιεί. Αν ενεργοποιήσετε μόνοι σας το gps χειροκίνητα μένει στο off Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Και παλι παραλογο ειναι αυτο. ασε που ουτε ετσι δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 αν σου κάνει κόλπα οτνα κλείνει η οθόνη παίζει κάτι με τις άδειες.. για δες το Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts