chios Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/vayu/stable/V14.0.2.0.TJUEUXM/Δοκίμασε να περάσεις το incremental update, όχι όλη την ρομ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. July 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2023 (edited) On 3/7/2023 at 6:13 ΜΜ, WPerty said: Τις κάρτες τις φορτώνει αλλά πρέπει να τις περάσεις ξανά ως τρόπο πληρωμής με επιβεβαίωση από την τράπεζα. Το έχεις κάνει αυτό; Έβαλα και μια νέα κάρτα από το μηδέν σε άλλο λογαριασμό Google. Είδα και τις ρυθμίσεις από άλλο poco x3 pro. Δεν γίνεται τίποτα. Το pos καταλαβαίνει ότι πλησιάζει nfc αλλά δεν προχωρά την πληρωμή και μου βγάζει στην οθόνη "προσθέστε τρόπο πληρωμής". Έβαλα και το Huawei Wallet αλλά δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα. Χάλασε μαλλον όταν έβαλα την 14.0.1 χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος. 5/7: Τελικά για την ιστορία έγινε όταν έβαλα ως προεπιλεγμένη εφαρμογή πληρωμών μία άλλη εφαρμογή και μετά γύρισα σε πορτοφόλι και τώρα δουλεύει. Δεν χρειάστηκαν πέρασμα οι κάρτες πάλι. Edited July 5, 2023 by albert0 Λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Μετά απ το update σε miui 14.0.2 το Android auto λειτουργεί κανονικά! Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Μετά απ το update σε miui 14.0.2 το Android auto λειτουργεί κανονικά! Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί, δεν λειτουργούσε; Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2023 Το έγραψα γιατί μετά το update δεν το είχα δοκιμάσει... Κ το δοκίμασα σήμερα... @SERS1612 Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Καλημέρα στην ομάδα ! Έχουν οι γονεις το συγκεκριμένο μοντέλο κ με κοσμοτε όταν τους καλούν από εξωτερικό είτε τους βγάζει απόκρυψη χωρίς λόγο είτε στην άλλη μεριά δεν καλεί κ η κλήση δεν γίνεται δυνατή . Με τις πολλές προσπάθειες την κάνουν την κλήση αλλά είναι περίεργο . Αυτό δεν υπήρχε παλιά . Καμία ιδέα ; Με ενημέρωση λογισμικού λέτε να στρώσει ; Κάποια άλλη ρύθμιση ; Έβγαλαν την σιμ κ απενεργοποίηση αλλά τίποτα ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2023 Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που να φταίει η συσκευή. Το πιθανότερο είναι να φταίει ο πάροχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Νέα έκδοση της GCam (8.8.224) μπήκε στο κινητό σήμερα, μέσω της εφαρμογής από το Google Play (GCamloader Enhanced). Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Δε βρίσκω την εφαρμογή αυτή... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gcamloader.enhancedPoco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gcamloader.enhancedPoco X3 Pro via TapatalkΆρχοντας!Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Όσοι την εγκαταστήσουν στο κινητό τους, ας μου πουν μετά εάν δουλεύει η εναλλαγή της κάμερας (στην πίσω κάμερα του κινητού, όχι στην selfie κάμερα) κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης στο Viber, γιατί δεν μου δουλεύει εμένα και υποψιάζομαι ότι φταίει η GCam. Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. August 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2023 Καλημέρα ομάδα Ενώ στην sim 1 που έχω cosmote έχω ενεργοποιήσει WiFi και volte calling, στην sim 2 με Nova δεν μου δίνει καν την επιλογή, ξέρουμε κάτι? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosm74 Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 On 9/8/2023 at 3:57 ΜΜ, fanisgauros said: Άρχοντας! Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί ρε παιδιά μόλις πατάμε στο σύνδεσμο για την εφαρμογή βγάζει σφάλμα στο Google play? Παράθεση iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s htc one x letv x800 us xiaomi mi 9t Poco x3 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2023 Εμένα κανονικά με πάει στο store... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Από προχθές που πήρε ένα update η εργοστασιακή εφαρμογή των θεμάτων, βγάζει ανά λίγα λεπτά στο κινητό, μήνυμα σφάλματος και διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής (δείτε την φώτο).Έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων στο κινητό; Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Ποια έκδοση από θέματα έχεις;Εγώ αυτή.... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Αυτήν έχω κι εγώ... Και μου κάνει αυτό που έγραψα... Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Το δικό μου είναι μια χαρά... Έκανες εκκαθάριση cache της εφαρμογής ;Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Το έκανα, ας το κάνω άλλη μια φορά και βλέπουμε λοιπόν... Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 1 ώρα πριν, topmar said: Από προχθές που πήρε ένα update η εργοστασιακή εφαρμογή των θεμάτων, βγάζει ανά λίγα λεπτά στο κινητό, μήνυμα σφάλματος και διακοπή λειτουργίας της εφαρμογής (δείτε την φώτο). Έχει κι άλλος παρόμοιο πρόβλημα με την εφαρμογή των θεμάτων στο κινητό; Poco X3 Pro via Tapatalk Εγώ που είχα κάποτε τέτοιο πρόβλημα, την έκανα απεγκατάσταση την ενημέρωση και όταν βγήκε μετά η μεθεπόμενη έκδοση τότε την έκανα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Λοιπόν, έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων και γύρισε στην έκδοση 2.2.2.6 αρχικά.Μετά, βρήκε την έκδοση 2.2.3.13 ως update, την έβαλα και δεν βγάζει πρόβλημα ξανά ούτε άλλο update στην εφαρμογή. Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2023 Καλησπέρα, να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού, αξίζει η μετάβαση από το X3 Pro (6/128) στο Poco X5 Pro 5G (8/256);Με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, η διάρκεια μπαταρίας και η οθόνη θέασης (θέλω Amoled). Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 22 ώρες πριν, topmar said: Καλησπέρα, να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού, αξίζει η μετάβαση από το X3 Pro (6/128) στο Poco X5 Pro 5G (8/256); Με ενδιαφέρει περισσότερο η κάμερα, η διάρκεια μπαταρίας και η οθόνη θέασης (θέλω Amoled). Poco X3 Pro via Tapatalk Κατ' εμέ το Χ3 Pro είναι πολύ καλύτερο. Δεν θα έκανα την συγκεκριμένη αλλαγή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. October 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2023 54 minutes ago, anadrasi said: Κατ' εμέ το Χ3 Pro είναι πολύ καλύτερο. Δεν θα έκανα την συγκεκριμένη αλλαγή. Σε τι είναι καλύτερο;🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts