anna2 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Κι εγώ το πέρασα. Όλα καλά ως τώρα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Στον chrome το μαύρο σε εμένα φαίνεται πολύ ξεπλυμενο, σχεδόν καφέ...Σε εσάς;;; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Αφορμή με το παραπάνω περί χρώματος, στην εφαρμογή Gmail το χρώμα που φαίνεται η αλληλογραφία είναι πλέον Rose Gold... Καλούτσικο μεν... Τώρα το βλέπω ότι υπάρχει και στο Google Drive αυτό το χρώμα, στο Google Sheets για παράδειγμα... Οπότε δεν σχετίζεται με την αναβάθμιση αλλά με τις εφαρμογές της Google... POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Αφορμή με το παραπάνω περί χρώματος, στην εφαρμογή Gmail το χρώμα που φαίνεται η αλληλογραφία είναι πλέον Rose Gold... Καλούτσικο μεν... Τώρα το βλέπω ότι υπάρχει και στο Google Drive αυτό το χρώμα, στο Google Sheets για παράδειγμα... Οπότε δεν σχετίζεται με την αναβάθμιση αλλά με τις εφαρμογές της Google... POCO X3 Pro via TapatalkΈχεις δίκιο...Τώρα το πρόσεξα!Όλες οι εφαρμογές Google αυτό το χρώμα!Προτιμώ το μαύρο... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Αφορμή με το παραπάνω περί χρώματος, στην εφαρμογή Gmail το χρώμα που φαίνεται η αλληλογραφία είναι πλέον Rose Gold... Καλούτσικο μεν... Τώρα το βλέπω ότι υπάρχει και στο Google Drive αυτό το χρώμα, στο Google Sheets για παράδειγμα... Οπότε δεν σχετίζεται με την αναβάθμιση αλλά με τις εφαρμογές της Google... POCO X3 Pro via TapatalkΚαλώς ήρθες στο android 12. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Α, έτσι εξηγείται... Καλούτσικο λοιπόν, αλλαγή στο μάτι.... Ελπίζω να βελτιωθεί και η αυτονομία του με αυτόν τον τρόπο... POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Ανάλογα με την ταπετσαρία αλλάζουν τα χρώματα στις εφαρμογές, αν βάλεις σκουρόχρωμα θα γίνουν όλα σκούρα. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 2 ώρες πριν, chios said: Hard brick μάλλον έπαθε αφού ούτε fastboot μπαίνει, τώρα με πια λογική πήγες να περάσεις fastboot rom από recovery τι να πω. Θέλει άνοιγμα η συσκευή για να μπει σε edl mode και κάποιος με authorized account να σου περάσει μαμά ρομ. Με miflash την βλέπεις την συσκευή; Τίποτα τελικά.. Ούτε το mflash τη βλέπει... edl mode εννοείς τα πινάκια? Και κάποιον με authorized acoount πού θα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Τα εικονίδια στις ειδοποιήσεις σε όλους είναι έτσι χάλια; Σαν αρνητικό; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Έμπλεξες φίλε, δες τι θα σου πουν από την ελληνική κοινότητα, τέτοιο λογαριασμό έχουν στο telegram συνήθως διάφοροι Ινδοί Πακιστανοί και σου περνάνε ρομ επί πληρωμή μέσω team viewer. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 την πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση κολλησε στο 8% για πανω απο 1 ωρα και του εκανα επαννεκινηση,ξαναδοκιμασα,τωρα εχει κολλησει στο 0%,δεν βλεπω να κατεβαζει.ετσι εκανε και σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 την πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση κολλησε στο 8% για πανω απο 1 ωρα και του εκανα επαννεκινηση,ξαναδοκιμασα,τωρα εχει κολλησει στο 0%,δεν βλεπω να κατεβαζει.ετσι εκανε και σε εσας? Σε εμένα όχι...Κατέβαινε αργά κ σταθερά... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 την πρωτη φορα που δοκιμασα να κανω την αναβαθμιση κολλησε στο 8% για πανω απο 1 ωρα και του εκανα επαννεκινηση,ξαναδοκιμασα,τωρα εχει κολλησει στο 0%,δεν βλεπω να κατεβαζει.ετσι εκανε και σε εσας? Κι εμένα κόλλησε αρκετές φορές μέχρι να ολοκληρωθεί. Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Παιδιά κάτι άλλο καινούργιο να δούμε με την Miui 13, κάποιο feature νέο, υπάρχει άραγε να το δούμε; Κάτι να ασχοληθούμε λίγο POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Τα εικονίδια στις ειδοποιήσεις σε όλους είναι έτσι χάλια; Σαν αρνητικό; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι είναι και σε σας; Στάλθηκε από το poco x3 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Ναι όταν είναι σε Dark modePoco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos3 Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Σε μενα κατεβηκε κ μολις πατησα να κανει επανεκκίνηση εξαφανιστηκε η αναβάθμιση... Κ τωρα μου λεει δεν υπαρχει νεα ενημερωση .παραμενω 12.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2022 Εδώ σε Dark Mode δεν υπάρχει πλέον η ρύθμιση για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.Σε εσάς έτσι είναι? Σε μενα κατεβηκε κ μολις πατησα να κανει επανεκκίνηση εξαφανιστηκε η αναβάθμιση... Κ τωρα μου λεει δεν υπαρχει νεα ενημερωση .παραμενω 12.5. Έτσι έπαθα εχθές και εγώ αλλά σήμερα το μεσημέρι την βρήκε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos3 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 11 ώρες πριν, cocous said: Εδώ σε Dark Mode δεν υπάρχει πλέον η ρύθμιση για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά. Σε εσάς έτσι είναι? Έτσι έπαθα εχθές και εγώ αλλά σήμερα το μεσημέρι την βρήκε κανονικά. Καλημερα σε ολους.κατεβηκε κ σε μενα .για να δουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Έχω παρατηρήσει ότι οι κάμερες αργούν 2-3 δευτερόλεπτα να εστιάσουν όταν τις ανοίγω. Στο pocophone f1 δεν το είχα αυτό. Διορθώνεται; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happyyy Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Όλα αυτά τα widgets που είναι?Η αλλαγή στο κέντρο ελέγχου που είναι?Να τα περιμένουμε σε νέες ενημερώσεις?Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 40 minutes ago, happyyy said: Όλα αυτά τα widgets που είναι? Η αλλαγή στο κέντρο ελέγχου που είναι? Να τα περιμένουμε σε νέες ενημερώσεις? Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην τα περιμένεις καθόλου.μονο για τις εκδόσεις της Κίνας έχουν βγει.για Ευρώπη λόγω Google δεν υπάρχει περίπτωση να τα δούμε ποτε μάλλον 1 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 Μην τα περιμένεις καθόλου.μονο για τις εκδόσεις της Κίνας έχουν βγει.για Ευρώπη λόγω Google δεν υπάρχει περίπτωση να τα δούμε ποτε μάλλονΕπίσημα όχι, αν μπει η Xiaomi eu rom που βασίζεται στην China υπάρχουν. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. March 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2022 58 minutes ago, chios said: 1 ώρα πριν, mpacardi said: Μην τα περιμένεις καθόλου.μονο για τις εκδόσεις της Κίνας έχουν βγει.για Ευρώπη λόγω Google δεν υπάρχει περίπτωση να τα δούμε ποτε μάλλον Επίσημα όχι, αν μπει η Xiaomi eu rom που βασίζεται στην China υπάρχουν. Ναι έτσι ίσως γίνεται Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anadrasi Δημ. March 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2022 (edited) Η καινούργια αναβάθμιση μου 'έκοψε' το boldbeast call recorder: σταμάτησε να εκκινεί αυτόματα και όταν το ξεκινάω δείχνει μόνο μια μαύρη οθόνη. Δεν ανοίγει καθόλου... Επειδή, καθώς φαίνεται, ο προγραμματιστής δεν σκοπεύει να ασχοληθεί άλλο πια, έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον 'call recorder' που να είναι της προκοπής, να ξεπερνάει τους περιορισμούς της Google και να μπορεί να αναφέρει αριθμό καλούντος ή όνομα όταν είναι στις επαφές; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Edited March 25, 2022 by anadrasi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts