minotavros Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Γίνεται στα στατιστικά της μπαταρίας να μου δείχνει από όταν βγήκε από τον φορτιστή τους χρόνους και όχι το τελευταίο 24ωρο;Αν πιάσεις τη γραμμή που σου δείχνει το διάγραμμα μπορείς να τη μετακινήσεις για να δεις πιο συγκεκριμένα. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν είναι αυτό που ψάχνεις Από poco f3 με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Αν πιάσεις τη γραμμή που σου δείχνει το διάγραμμα μπορείς να τη μετακινήσεις για να δεις πιο συγκεκριμένα. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια αν είναι αυτό που ψάχνεις Από poco f3 με Tapatalk Δεν γίνεται. Μέχρι ένα 24ωρο πριν μετακινείτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 (edited) Αν πατήσεις πάνω αριστερά το ερωτηματικό δίπλα στη λέξη "ενεργό", θα δεις πως γράφει "χρόνος από την τελευταία φόρτιση". Αυτό που βλέπεις, είναι το διάγραμμα από την τελευταία φόρτιση. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 7, 2021 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά (ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται), και καθώς δε μπορώ να κάνω αναζήτηση στο thread για λέξεις με 3 χαρακτήρες, το X3 Pro βλέπω στο gsmarena πως έχει market dependent NFC εδώ Ελλάδα τι κυκλοφορεί? έχει ή δεν έχει? (ή εξαρτάται το μαγαζί..?) Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά (ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται), και καθώς δε μπορώ να κάνω αναζήτηση στο thread για λέξεις με 3 χαρακτήρες, το X3 Pro βλέπω στο gsmarena πως έχει market dependent NFC εδώ Ελλάδα τι κυκλοφορεί? έχει ή δεν έχει? (ή εξαρτάται το μαγαζί..?) Έχει nfc κανονικά... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια αλλά έχει... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2021 Έχει nfc κανονικά... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει βέβαια αλλά έχει... ευχαριστώ! Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2021 Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά (ρωτάω για φίλο που ενδιαφέρεται), και καθώς δε μπορώ να κάνω αναζήτηση στο thread για λέξεις με 3 χαρακτήρες, το X3 Pro βλέπω στο gsmarena πως έχει market dependent NFC εδώ Ελλάδα τι κυκλοφορεί? έχει ή δεν έχει? (ή εξαρτάται το μαγαζί..?) Τα global version έχουν κανονικά NFC είτε το πάρεις Ελλάδα είτε Κίνα (από banggood πήρα το δικό μου και έχει κανονικά). Στην Ινδία αν δεν κάνω λάθος έχουν εκδόσεις x3 pro με NFC και χωρίς NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Καλησπέρα στην παρέα και καλως σας βρήκα στο θέμα.κατοχος της συσκευής 2 μέρες προερχόμενος από rdn7. Το κινητό σε σχέσηε το rdn7 απλά οργώνει....αλλά ρε παιδιά εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι το 7 έβγαζε καλύτερες φωτο? Έχω κάνει κάτι λάθος στην κάμερα? Στην εξάλειψη τρεμουλου έχετε 50 η 60hz? Νομίζω κάνει καλύτερη εστίαση το 7 και λιγότερο θόρυβο .κατά τα λοιπά 2μερες με το κινητό είναι τούμπανο(για τα λεφτά του...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2021 Καλησπέρα στην παρέα και καλως σας βρήκα στο θέμα.κατοχος της συσκευής 2 μέρες προερχόμενος από rdn7. Το κινητό σε σχέσηε το rdn7 απλά οργώνει....αλλά ρε παιδιά εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι το 7 έβγαζε καλύτερες φωτο? Έχω κάνει κάτι λάθος στην κάμερα? Στην εξάλειψη τρεμουλου έχετε 50 η 60hz? Νομίζω κάνει καλύτερη εστίαση το 7 και λιγότερο θόρυβο .κατά τα λοιπά 2μερες με το κινητό είναι τούμπανο(για τα λεφτά του...) Το anti-flicker πρέπει να το έχεις στα 50Hz, μια και αυτή είναι η συχνότητα του ρεύματός μας. Για τις φωτογραφίες δεν έχω άποψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. July 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2021 Καλησπερα και απο μενα... Για τις φωτογραφιες και εγω δεν μπορω να πω πολλα πραγματα γτ δεν ασχολουμαι αλλα πολλοι σε φορουμ και youtube λενε για την google camera, οτι αν την εγκαταστησεις θα δεις διαφορα... Ριξε μια ματια στο youtube σε μια σελιδα του ΧΜΝΝ... ειναι ωραιος ο τυπος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Αξιζει το poco x3 pro στα 160 η να παω στο f3 pro προερχομαι απο redmi note 7 και κραταω τα τηλεφωνα χρονια δεν κανω αλισβερισια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopG Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Καλησπερα. Αν δεν σε ενδιαφερουν , επεκταση μνημης , ραδιο, συνδεση ακουστικων με 3.5 jack αλλα με 5G και amoled οθονη συν τα 100+ ευρω διαφορα τοτε f3.. μεχρι στιγμης με το X3 pro καταευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 Καλησπερα. Αν δεν σε ενδιαφερουν , επεκταση μνημης , ραδιο, συνδεση ακουστικων με 3.5 jack αλλα με 5G και amoled οθονη συν τα 100+ ευρω διαφορα τοτε f3.. μεχρι στιγμης με το X3 pro καταευχαριστημενος Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου το x3 pro παιρνει 2 σιμ και καρτα μνημης?Η παιρνει 1 καρτα σιμ και μια καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. July 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2021 στα ξαφνικα επαψε να δουλευει το μικροφωνο (για την ακριβεια τα μικροφωνα,γιατι εχει 2).εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια?Απογοητευση..το lg g3 το κρατησα 6 χρονια και δεν εκανε κιχ...δεν ξαναπαιρνω κινεζικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 στα ξαφνικα επαψε να δουλευει το μικροφωνο (για την ακριβεια τα μικροφωνα,γιατι εχει 2).εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια?Απογοητευση..το lg g3 το κρατησα 6 χρονια και δεν εκανε κιχ...δεν ξαναπαιρνω κινεζικο...Μέσα από τα διαγνωστικά της συσκευής, τι σου δείχνει; (καμία δεκαριά πατήματα στην έκδοση kernel). Αν δουλεύει από εκεί, τότε κάτι άλλο είναι. Αν δε δουλεύει ούτε εκεί.... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Μέσα από τα διαγνωστικά της συσκευής, τι σου δείχνει; (καμία δεκαριά πατήματα στην έκδοση kernel). Αν δουλεύει από εκεί, τότε κάτι άλλο είναι. Αν δε δουλεύει ούτε εκεί.... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δυστυχως δεν δουλευει ουτε εκει,ουτε σε safe mode που δοκιμασα,κανω δοκιμες με την ηχογραφηση και τιποτα...το μονο που απομενει ειναι να σταλει πισω στο Bangood... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. July 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2021 Καλησπέρα, σκεφτόμουν την αγορά του συγκεκριμένου κινητού, σε έκδοση 6/128, για να αντικατασταθεί το υπάρχον Mi9 Lite 6/128 (ψάχνω κάποιο Xiaomi έως 200€). Αξίζει η αλλαγή παιδιά; Έχει θύρα Jack 3.5" για ακουστικά και ράδιο; Ξέρω ότι δεν έχει Amoled οθόνη, θα μου φανεί πολύ χάλια σε σχέση με το Mi9 Lite σε αυτό το κομμάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Καλημέρες. Έχω το ΧΙΑΟΜΙ Poco x3 pro ως "επαγγελματικη συσκευη"(δεύτερη, όχι παιχνιδάκια, μόνο κλήσεις, φωτογραφία, βίντεο και messengers, WhatsApp κτλ) Θεματακια: 1.Random reboots. 2. GCAM + XML?? Ευχαριστώ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2021 Reboots δεν έχω. Για Gcam δεν γνωρίζω καθώς δεν ασχολούμαι. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Καλησπερα. Θελω να το παρω μεταχειρισμενο για την γυναικα μου. Το βρισκω 140€ σε αγγελια 3 μηνων με εγγυηση σε αριστη κατασταση. Θα την καλυψει πληρως; Κανονικη χρηση οχι επαγγελματικη (mail, viber, zoom, messenger, κλήσεις, ιντερνετ, φωτο). Πριν ειχε μεχρι τωρα το zte nubia m2. Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. July 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2021 Μια χαρά είναι το έχει η γυναίκα μου. ακόμα και για παιχνίδια κάνει. Ένα review στο gsmarena θα σε πείσει κιόλας πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Καλησπερα. Θελω να το παρω μεταχειρισμενο για την γυναικα μου. Το βρισκω 140€ σε αγγελια 3 μηνων με εγγυηση σε αριστη κατασταση. Θα την καλυψει πληρως; Κανονικη χρηση οχι επαγγελματικη (mail, viber, zoom, messenger, κλήσεις, ιντερνετ, φωτο). Πριν ειχε μεχρι τωρα το zte nubia m2. Τι λετε; To PRO 140€???? Πάρτο χθες Το.απλο.εχει τοσο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Θα πρότεινα προσοχή στα μεταχειρισμένα κινητά.Το poco x3 pro παίζει ακόμα σε προσφορές στα 170€ από Κίνα.Στο κάτω κάτω και Ελλάδα μπορείς να το βρεις σε αρκετά χαμηλή τιμή.Κατα την άποψη μου δεν αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο κινητό από τη στιγμή που η διαφορά στην τιμή με το καινούργιο είναι είναι της τάξης των 40-50€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Θα πρότεινα προσοχή στα μεταχειρισμένα κινητά.Το poco x3 pro παίζει ακόμα σε προσφορές στα 170€ από Κίνα.Στο κάτω κάτω και Ελλάδα μπορείς να το βρεις σε αρκετά χαμηλή τιμή.Κατα την άποψη μου δεν αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο κινητό από τη στιγμή που η διαφορά στην τιμή με το καινούργιο είναι είναι της τάξης των 40-50€. Πολυ σωστα..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Θα πρότεινα προσοχή στα μεταχειρισμένα κινητά.Το poco x3 pro παίζει ακόμα σε προσφορές στα 170€ από Κίνα.Στο κάτω κάτω και Ελλάδα μπορείς να το βρεις σε αρκετά χαμηλή τιμή.Κατα την άποψη μου δεν αξίζει να αγοράσεις μεταχειρισμένο κινητό από τη στιγμή που η διαφορά στην τιμή με το καινούργιο είναι είναι της τάξης των 40-50€. Από την άλλη, λίγο μεταχειρισμένο με εγγύηση Infoquest ίσως είναι προτιμότερο για κάποιους από καινούργιο με εγγύηση Κίνας, λόγω του αυξημένου χρόνου που απαιτείται σε περίπτωση προβλήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts