p_k Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 2 minutes ago, akilleas said: Μου είπε ότι ενώ συνέδεε τα ακουστικά δεν έπαιζε μουσική. Πάτησε μετά απεγκατάσταση και παραδόξως βγήκε. Και δεν υπάρχει και στο μενού "Απεγκατεστημένες εφαρμογές" που είδα ότι έχει. Κανονικά ως εφαρμογή συστήματος δεν θα έπρεπε να βγαίνει, αλλά τα κατάφερε και δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό. Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 2 ώρες πριν, akilleas said: Μου είπε ότι ενώ συνέδεε τα ακουστικά δεν έπαιζε μουσική. Πάτησε μετά απεγκατάσταση και παραδόξως βγήκε. Και δεν υπάρχει και στο μενού "Απεγκατεστημένες εφαρμογές" που είδα ότι έχει. Κανονικά ως εφαρμογή συστήματος δεν θα έπρεπε να βγαίνει, αλλά τα κατάφερε και δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό. Μήπως την έχει κρύψει καταλάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Αυτό το γνωρίζω. Λέω να το αποφύγω όμως ή τουλάχιστον να μείνει ως τελευταία λύση https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-9-7-0-2-release/Πέρασε το από εδώ 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Δεν το ήξερα, αλλά και στο poco μού επιτρέπει να κάνω απεγκατασταση το ραδιόφωνο. Με αφορμή το προηγούμενο ποστ του φίλου είπα να το ψάξω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Προσπαθώ να περάσω αρχεία (σαν αντιγραφή επικόλληση) από το κινητό σε usb stick (type c φλασακι) και μου λέει ότι η μνήμη του κινητού είναι γεμάτη. Το ίδιο μου λέει και σε καρτα μνήμης που βάζω στην υποδοχή του κινητού. Έκανα restart στο κινητό και φορματ και το στικακι και την καρτα μνήμης αλλα τίποτα. Επίσης ούτε με το καλώδιο κατάφερα να περάσω αρχεία στον υπολογιστή μου. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 4 ώρες πριν, chios said: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-9-7-0-2-release/ Πέρασε το από εδώ Αυτή την πέρασα χθες και δεν είναι εξαρχής τουλάχιστον απλό FM ραδιόφωνο. Τα βγάζει όλα στα κινέζικα και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι. Σε λίγο που θα τον βρω ξανά από κοντά θα δοκιμάσω μια αλλη έκδοση που βρήκα στο Apkmirror και δεν έχει στο σήμα της κινέζικα γράμματα όπως επίσης έχει και διαφορετικό αριθμό version, που μοιάζει με αυτόν που έχει το δικό μου ραδιόφωνο... https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-1-0-495-release/ 1 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Καλημέρα σας.... Θέλω να πάρω το redmi note 10 pro την έκδοση 6/128 για την κόρη μου. Πρέπει να προσέξω κάτι ?? Αυτά που γράφουν eu είναι εντάξει ??? Η αγορά θα γίνει από best price γύρω στα 210€ Ευχαριστώ προκαταβολικά !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Ναι. Εφόσον είναι EU είναι κομπλέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 On 10/8/2022 at 9:24 ΠΜ, polhs said: Καλημέρα σας.... Θέλω να πάρω το redmi note 10 pro την έκδοση 6/128 για την κόρη μου. Πρέπει να προσέξω κάτι ?? Αυτά που γράφουν eu είναι εντάξει ??? Η αγορά θα γίνει από best price γύρω στα 210€ Ευχαριστώ προκαταβολικά !! Καλημέρα.παρτο άφοβα! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Redmi Note 10 (έχω το 7 και σε λίγες μέρες μου έρχεται το 10) οπότε θα τα λέμε μάλλον εδώ 😀 καλώς σας βρήκα Υ.Γ.: 1 πράγμα που σίγουρα θα μου κακοφανεί είναι ότι σε όλα πλέον μετά το 7 λόγο νομοθεσίας δεν έχουν την ηχογράφηση και την είχα συνηθίσει και με βόλευε πολύ 😒 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 4 ώρες πριν, freemind11 said: καλησπέρα, σε λίγες μέρες θα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Redmi Note 10 (έχω το 7 και σε λίγες μέρες μου έρχεται το 10) οπότε θα τα λέμε μάλλον εδώ 😀 καλώς σας βρήκα Υ.Γ.: 1 πράγμα που σίγουρα θα μου κακοφανεί είναι ότι σε όλα πλέον μετά το 7 λόγο νομοθεσίας δεν έχουν την ηχογράφηση και την είχα συνηθίσει και με βόλευε πολύ 😒 Στο δικό μου note 10 pro παίζει άριστα και το cube acr και η ηχογράφηση στο true phone που έχω βάλει....οπότε δεν θα σου λήψεις... είχα και εγώ το note 7 και τώρα το έχει η γυναίκα μου.... κλάσεις ανώτερο το pro σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 15 ώρες πριν, monster1971 said: Στο δικό μου note 10 pro παίζει άριστα και το cube acr και η ηχογράφηση στο true phone που έχω βάλει....οπότε δεν θα σου λήψεις... είχα και εγώ το note 7 και τώρα το έχει η γυναίκα μου.... κλάσεις ανώτερο το pro σε ολα Καλημέρα.... Έχω μπερδευτεί με το NFC , έχουν τελικά όλες οι εκδόσεις του 10 pro η όχι ?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2022 1 ώρα πριν, polhs said: Καλημέρα.... Έχω μπερδευτεί με το NFC , έχουν τελικά όλες οι εκδόσεις του 10 pro η όχι ?? Ευχαριστώ Δεν ξέρω για εκδόσεις το δικό μου global έχει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomas92 Δημ. August 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2022 Καλημέρα σας, έχω το xiaomi redmi note το 10 pro, χθες μου έβγαλε να κάνω απεγκατασταση την εφαρμογή θέματα επειδή είναι επιβλαβής για το κινητό, έψαξα στο κινητό την βρήκα αλλά δεν μπορω να την επαναφέρω πάλι, ξέρει κανείς τι μπορεί να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2022 On 14/8/2022 at 12:42 ΜΜ, Tomas92 said: Καλημέρα σας, έχω το xiaomi redmi note το 10 pro, χθες μου έβγαλε να κάνω απεγκατασταση την εφαρμογή θέματα επειδή είναι επιβλαβής για το κινητό, έψαξα στο κινητό την βρήκα αλλά δεν μπορω να την επαναφέρω πάλι, ξέρει κανείς τι μπορεί να κάνω; https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-theme-app/miui-theme-app-2-1-0-3-global-release/ Το εγκαθιστας σαν κανονικη εφαρμογη,ειναι απο τον επισημο ιστοτοπο της Xiaomi 1 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 13.0.13 ήρθε.εφτιαξαν το dark mode αλλά έχει ακόμα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Η εκδοση 5G ειναι ιδια στα χαρακτηριστικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Για πιο 5g μιλάς; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapiel Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 καλησπέρα παιδιά τελικά αξίζει να κανω την αναβάθμιση σε 13 η εχει πολλά προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 καλησπέρα παιδιά τελικά αξίζει να κανω την αναβάθμιση σε 13 η εχει πολλά προβλήματα?Κάνε την. Έχεις τίποτε περίεργες εφαρμογές ή απαιτήσεις που δεν δουλεύουν σε android 12? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 Πάντως ρε παιδιά το κινητό σε θέμα μπαταρίας (ξαναλέω το προσέχω με αργή φόρτιση κτλ) είναι κυριολεκτικά βράχος. Είμαι εκτός της πόλης μου, Θεσσαλονίκη αυτήν την περίοδο για διάφορους λόγους (είναι η πρώτη φορά που το κάνω γρήγορη φόρτιση by the way) και το κινητό ουσιαστικά κρατάει όλη μέρα με συνεχώς 4g internet (έχω απεριόριστο δεν έχω πρόσβαση σε WiFi) κλήσεις κτλ. Και όχι τίποτα άλλο το φορτίζεις για μισή ωρίτσα μόνο όταν πχ πέσει στο 70% και είσαι κομπλέ και πάλι. Απίστευτη συσκευή και στο θέμα αυτό. Έρχεται επιδότηση σε λίγο και δεν ξέρω με τι να το αλλάξω. Αλήθεια. Τρελό πακέτο που τα έχει ΟΛΑ. Για μένα ακόμη και η κάμερα με gcam είναι κομπλέ. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zapiel Δημ. August 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2022 4 ώρες πριν, conan1 said: Κάνε την. Έχεις τίποτε περίεργες εφαρμογές ή απαιτήσεις που δεν δουλεύουν σε android 12? Δεν νομίζω αν και δεν γνωρίζω τι δεν δουλεύει στην 13 οπότε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 On 10/8/2022 at 9:24 ΠΜ, polhs said: Καλημέρα σας.... Θέλω να πάρω το redmi note 10 pro την έκδοση 6/128 για την κόρη μου. Πρέπει να προσέξω κάτι ?? Αυτά που γράφουν eu είναι εντάξει ??? Η αγορά θα γίνει από best price γύρω στα 210€ Ευχαριστώ προκαταβολικά !! Εχει δοσεις το best price; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 5 ώρες πριν, dragon11 said: Εχει δοσεις το best price; Ανάλογα το κατάστημα. Τα πιο πολλά όχι, ή αν υποστηρίζουν δόσεις, είναι εντοκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. August 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2022 Μου ήρθε η τελευταία ενημέρωση λογισμικού, αλλά ήμουν στο νησί και δεν είχα wifi, οπότε και εξαφανίστηκε... 😂 1 1 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts