fotios81 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Άλλη μια ενημέρωση ασφαλείας 13.0.10.0 Πάλι δε φτιάχτηκε κάτι ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 2 ώρες πριν, mobile_34 said: Το,βρηκα στα 160€ με επίσημη εγγύηση. Αξίζει να γίνει τώρα αγορά ? Ποσό ακόμα θα παίρνει αναβαθμίσεις ? Security updates μέχρι τον 3ο του 2024. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Just now, conan1 said: Security updates μέχρι τον 3ο του 2024. Eol μετά ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Just now, fotios81 said: Eol μετά ε; Ετσι λέει το πλάνο.... Καλά είναι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 4 minutes ago, conan1 said: Ετσι λέει το πλάνο.... Καλά είναι πιστεύω. 3 χρόνια δλδ;λίγο μου φαίνεται.περιμενα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 5 ώρες πριν, mobile_34 said: Το παίρνεις...Χθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. June 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2022 Έχει βάλει κάποιος την εφαρμογή always on edge ; δουλεύει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2022 On 21/6/2022 at 7:26 ΜΜ, fotios81 said: 3 χρόνια δλδ;λίγο μου φαίνεται.περιμενα 4 Αυτά μόνο σε Samsung και Pixel.... 😉 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχει ιδέα κάποιος πως γίνεται να μην εμφανιστεί ξανά αυτό που έχω στο κόκκινο πλαίσιο; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχει ιδέα κάποιος πως γίνεται να μην εμφανιστεί ξανά αυτό που έχω στο κόκκινο πλαίσιο;Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του mi video βρίσκεις και κλείνεις το παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. July 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2022 Έχουμε κανένα αξιόπιστο link για gcam; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 On 1/7/2022 at 10:19 ΜΜ, conan1 said: Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής του mi video βρίσκεις και κλείνεις το παρακάτω. Δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Δεν το βρισκωΆνοιξε την εφαρμογή mi video.Πας προφίλ, ρυθμίσεις, και βλέπεις αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2022 τραβηγμένη σημερα με Gcam ! για τα λεφτά του και για την κατηγορία του το κινητό παλεύει τίμια ! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Πραγματικά παιδιά η μπαταρία του κινητού είναι από άλλο πλανήτη. Απίστευτη. Τώρα το καλοκαίρι το καταλαβαίνεις παραπάνω. φεύγεις παραλία το πρωί το διαλύεις γυρνάς πίσω και έχεις ακόμη μπαταρία για την επόμενη μέρα. Εγώ είμαι από αυτούς που το προσέχουν αργή φόρτιση και τα λοιπά (Γρηγόρη μόνο όταν υπάρχει λόγος) και τόσο καιρό δεν έχει μπαταρία αλλοιωθεί η χαλάσει καθόλου. τους βγάζω το καπέλο εδώ. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigas8279 Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 On 13/7/2022 at 12:10 ΠΜ, freddaras said: τραβηγμένη σημερα με Gcam ! για τα λεφτά του και για την κατηγορία του το κινητό παλεύει τίμια ! Με ποια gcam φίλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Με ποια gcam φίλε μου;Αυτή έχω φίλε μου Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. July 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2022 Κάποια στιγμή πριν από ένα χρόνο είχα περάσει την τότε έκδοση του Gcam, αλλά δε δούλευε με την ευρυγώνια κάμερα.Τώρα δουλεύει και με τις 3 κάμερες ή μόνο με τις 2;Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2022 (edited) Κάποια στιγμή πριν από ένα χρόνο είχα περάσει την τότε έκδοση του Gcam, αλλά δε δούλευε με την ευρυγώνια κάμερα. Τώρα δουλεύει και με τις 3 κάμερες ή μόνο με τις 2; Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με τα xml settings που εχω βαλει δουλεύουν ολα κανονικα ! σαφως και η σελφι καμερα εχει τεραστια βελτιωση με gcam ! Edited July 23, 2022 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. July 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2022 Καλησπερα.Εχει περασει κανεις καμια καστομ ρομ? Αν ναι ποια και θα ηθελα να κανω μερικές ερωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Παιδιά ένας συνάδελφος κατάφερε και έκανε απεγκατάσταση την εφαρμογή του ραδιοφώνου. Δεν υπάρχει πουθενά; Υπάρχει καμία λύση;; Από κάπου να την κατεβάσω; Ή κάποιος που είναι ρουτ να μου στείλει το APK. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 28 minutes ago, akilleas said: Παιδιά ένας συνάδελφος κατάφερε και έκανε απεγκατάσταση την εφαρμογή του ραδιοφώνου. Δεν υπάρχει πουθενά; Υπάρχει καμία λύση;; Από κάπου να την κατεβάσω; Ή κάποιος που είναι ρουτ να μου στείλει το APK. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέλθει και το ραδιόφωνο με ό,τι όμως αυτό συνεπάγεται όσον αφορά το backup δεδομένων. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 26 minutes ago, p_k said: Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα επανέλθει και το ραδιόφωνο με ό,τι όμως αυτό συνεπάγεται όσον αφορά το backup δεδομένων. Αυτό το γνωρίζω. Λέω να το αποφύγω όμως ή τουλάχιστον να μείνει ως τελευταία λύση Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 minute ago, akilleas said: Αυτό το γνωρίζω. Λέω να το αποφύγω όμως ή τουλάχιστον να μείνει ως τελευταία λύση Πώς τα κατάφερε και απεγκατέστησε το ραδιόφωνο; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 6 ώρες πριν, p_k said: Πώς τα κατάφερε και απεγκατέστησε το ραδιόφωνο; Μου είπε ότι ενώ συνέδεε τα ακουστικά δεν έπαιζε μουσική. Πάτησε μετά απεγκατάσταση και παραδόξως βγήκε. Και δεν υπάρχει και στο μενού "Απεγκατεστημένες εφαρμογές" που είδα ότι έχει. Κανονικά ως εφαρμογή συστήματος δεν θα έπρεπε να βγαίνει, αλλά τα κατάφερε και δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο κινητό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts