junglist Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Όχι,πιο χαμηλά δε το έχω βρει Δεν ψάχνω πιο φτηνά.Ψάχνω μαγαζί που να στέλνει μέσα στην Ευρώπη χωρίς τελωνείο.Το άλλο δεν έστελνε Κύπρο και δεν ξέρω αν στέλνει και Ελλάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kargiolis Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 1 hour ago, junglist said: Δεν ψάχνω πιο φτηνά. Ψάχνω μαγαζί που να στέλνει μέσα στην Ευρώπη χωρίς τελωνείο. Το άλλο δεν έστελνε Κύπρο και δεν ξέρω αν στέλνει και Ελλάδα. Αυτό που έγραψα δεν περνάει τελωνείο τσεκαρισμένο ,πήρε φίλος απλά έκανε 10 εργάσιμες να έρθει Θα έπαιρνα και γώ αλλά άλλαξα γνώμη και πήρα άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 Αυτό που έγραψα δεν περνάει τελωνείο τσεκαρισμένο ,πήρε φίλος απλά έκανε 10 εργάσιμες να έρθει Θα έπαιρνα και γώ αλλά άλλαξα γνώμη και πήρα άλλο Θα ρωτήσω το κατάστημα.Περίεργο που δε στέλνουν στην Κύπρο, αλλά στέλνουν στην Ελλάδα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2022 Θα ρωτήσω το κατάστημα.Περίεργο που δε στέλνουν στην Κύπρο, αλλά στέλνουν στην Ελλάδα.Απάντησαν ότι απλά δεν υποστηρίζουν Κύπρο λόγω συστήματος.Οκ αφού δεν τους νοιάζει να έχουν μια έξτρα χώρα, όσο μικρή και αν είναι, τι να πω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 ρε παιδια ψαχνω μεταχειρισμενο και βρηκα ενα στα 240 σε τελεια κατασταση και 128αρι με αποδειξη αμαζον αγορασμενο πριν 10 μηνες. Τι λετε να το χτυπησω? Γενικα δεν ακουω πολυ καλα λογια για το 9αρι. Τι λετε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 € 439,00 20% Off | OnePlus 9 5G Snapdragon 888 8GB 128GB/12GB 256GB Smartphone 6.55'' 120Hz AMOLED Display Hasselblad Camer Global Rom https://a.aliexpress.com/_mK6sGL8 να το λινκΠήρε 100€ η τιμή.Πλέον, στα 548€ από αυτό το μαγαζί.Άλλη πρόταση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. July 13, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Amazon.de (Prime) Για λίγες ακόμη ώρες που διαρκεί το event, το 12/256 στα 535€ Αν τυχόν έχετε και ενδοκοινοτικές συναλλαγές, 80ε ακόμα παρακάτω... https://www.amazon.de/-/en/OnePlus-Smartphone-Hassel-Camera-Mobile-Astral-Black/dp/B08V177G8C Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2022 Amazon.de (Prime) Για λίγες ακόμη ώρες που διαρκεί το event, το 12/256 στα 535€ Αν τυχόν έχετε και ενδοκοινοτικές συναλλαγές, 80ε ακόμα παρακάτω... https://www.amazon.de/-/en/OnePlus-Smartphone-Hassel-Camera-Mobile-Astral-Black/dp/B08V177G8CΠολύ καλή τιμή!Εγώ τσίμπησα από Εβαυ το Pro στα 400€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2022 Πριν οριστικοποιήσω παραγγελία το 9αρι, παράγγειλα 2 θήκες σιλικόνης (Μαύρη, κόκκινη) Τελικά, πήρα το 9 Pro Θέλει κάποιος 2 θήκες για το OnePlus 9? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Έχει αλλάξει κανείς τον dialer της Google?Και αν ναι ποιον προτείνεται;Στάλθηκε από το LE2113 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2022 Βάλε τον true phone Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oganifrun Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου (edited) Γεια σε όλους, τελικά αποφάσισα να σταματήσω να χρησιμοποιώ το OxygenOS, είναι πολύ βαρύ και το τηλέφωνό μου αρχίζει να καθυστερεί αν τρέχουν περισσότερες από δύο εφαρμογές. Προς το παρόν αναβοσβήνω το Pixel extended. Λειτουργεί καλά, χωρίς σφάλματα και σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση, αλλά έψαχνα για περισσότερη προσαρμογή στο UI. Τι rom χρησιμοποιείτε/προτείνετε. Edited 31 Ιανουαρίου by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, oganifrun said: Γεια σε όλους, τελικά αποφάσισα να σταματήσω να χρησιμοποιώ το OxygenOS, είναι πολύ βαρύ και το τηλέφωνό μου αρχίζει να καθυστερεί αν τρέχουν περισσότερες από δύο εφαρμογές. Προς το παρόν αναβοσβήνω το Pixel extended. Λειτουργεί καλά, χωρίς σφάλματα και σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση, αλλά έψαχνα για περισσότερη προσαρμογή στο UI. Τι rom χρησιμοποιείτε/προτείνετε. Δεν ισχύει αυτό που λες. Έχω δεκάδες εφαρμογές περασμένες, σίγουρα τρέχω ταυτόχρονα πολλές περισσότερες από 2 εφαρμογές και το κινητό πετάει. Προφανώς ή δεν κάνει κανένα ρεστάρτ τακτικά ή το έχεις τιγκάρει στα προγράμματα και έχει γεμίσει ο χώρος του. Το κινητό πάει σφαίρα ακόμα στα πάντα, γιατί έχει αρκετά καλό hardware, δεν παίζει αυτό που λες έτσι γενικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts