makis_thess Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Να κάνω μία γενική ερώτηση...΄ Με την ταχύτητα 384 dsl ποιά είναι η πραγματική μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να πιάσει; 40-41KB/s max Αυτο ειναι πραγματικοτητα????? γιατι εχω in a box PLUS και βλεπω οτι στο morpheus εχω περιπου 38 κβ/s , γιατι δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστιμενος! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Αυτο ειναι πραγματικοτητα????? γιατι εχω in a box PLUS και βλεπω οτι στο morpheus εχω περιπου 38 κβ/s , γιατι δεν μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστιμενος! Se teleies sinthikes, theoritika kai mono, me 384 to max einai 48. Omos se pragmatikes sinthikes, to maximum opos eipe kai o Bayern einai 40-41. (den exo akousei pote kanena na exei piasei parapano) Analoga tora me to poio dslam eisai kai to ti kinisi paizei sto dslam sou, i maximum sou taxitita katebainei. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Παιδιά όπου σταθώ κι όπου βρεθώ όλοι λένε μακριά από Φορθνετ αυτό τον καιρό! :w00t: Οπότε αν δε μου (ξανα)δώσει (μετά από 3μηνες) ντέμο σύνδεση στα 512, τότε δεν θα ρισκάρω το 3+3 και θα συνεχίσω HOL για ένα μήνα ακόμα μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Άντε προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε το Broadbandpack...μακράν το καλύτερο ακόμα και σε ταχύτητες.. 53 σταθερά στην 512.Ζητήστε και wifi για να πάρετε το Fritz που μάλλον είναι το καλύτερο router που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά και θα ξενοιάσετε για 1 χρόνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Άντε προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε το Broadbandpack...μακράν το καλύτερο ακόμα και σε ταχύτητες.. 53 σταθερά στην 512.Ζητήστε και wifi για να πάρετε το Fritz που μάλλον είναι το καλύτερο router που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά και θα ξενοιάσετε για 1 χρόνο. Billy, την τιμή μου και τη γραμμή μου (DSL) δε την πουλάω σε κανέναν. :p Αν είναι να την κόψω για να την επανασυνδέσω και να θεωρείται της HOL η γραμμή δε το κάνω... Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια των εταιρειών.. Όντως είναι φοβερή προσφορά, αλλά μόνο για νέους στο χώρο του DSL... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 και που λέτε για forthnet... καθώς περιμένω να πάρει έγκρiση η otenet απο τον οτε από την πέμπτη,έβαλα demo της forthnet. 4 μέρες λοιπόν κατεβάζω στα καλά του(βράδια) με 35-38 από μtorrent και από σελίδες συνήθως 40-41.πρωινά 20-25:( πάντως δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό καθώς είμαι ακόμη νέος στον μαγικό κόσμο της dsl:D μόλις πάρω και την otenet θα πω συγκριτικές επιδόσεις defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 εγω παντος δεν εχω προβλημα ουτε τα πρωινα (με forthnet) :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 Se teleies sinthikes, theoritika kai mono, me 384 to max einai 48. (...) Υπάρχουν και τα overheads όμως.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 Λοιπόν ακούστε τώρα, γιατί πολλά λέγονται, πολλά γράφονται για την Φορθνετ τον τελευταίο καιρό... Προσωπική εμπειρία από περιοχή Γουδί/Αμπελοκήπους. Πήρα ντέμο Φορθνετ 512/128 (παρόλο που με τα ίδια στοιχεία μου είχα ξαναπάρει στις 28 Νοεμβρίου 3ήμερη ντέμο - όχι σαν κάτι βιβόντι που δίνουν μόνο μία και άντε γεια μετά...) και μόλις έκανα τα τεστ και κατέβασα από download.com ένα αρχείο. Μέσος όρος κατεβάσματος από download.com: 52-53Κ Aπό testmy.net κατεβάζοντας το μεγάλο αρχείο μου έβγαλε: 423 και ότι κατεβάζω με 52Κ. Σύμφωνα με τα παραπάνω και αφού δω ότι συνεχιστούν και τις επόμενες 2 μέρες οι ίδιες ταχύτητες, χωρίς δεύτερη κουβέντα συνεχίζω σε forthnet. Όχι γιατί με χάλασε η HOL, αλλά είπαμε το 3+3 είναι δελεαστικότατο. :) Παιδιά όσοι είστε με ΡΑΜ και το σκέφτεστε για Φορθνετ μετά τα όσα ακούγονται, δοκιμάστε να πάρετε ντέμο. Η Φορθνετ συνεπής σε όλα της, δίνει ντέμο (αν έχετε πάρει πρόσφατα κι άλλη ντέμο ψήστε τους πρώτα, λήγει η συνδρομή μου, θέλω να έρθω αλλά ακούω διάφορα κλπ κλπ... Να δείτε για πότε θα σας τη δώσουν. :p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 και που λέτε για forthnet... καθώς περιμένω να πάρει έγκρiση η otenet απο τον οτε από την πέμπτη,έβαλα demo της forthnet. 4 μέρες λοιπόν κατεβάζω στα καλά του(βράδια) με 35-38 από μtorrent και από σελίδες συνήθως 40-41.πρωινά 20-25:( πάντως δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό καθώς είμαι ακόμη νέος στον μαγικό κόσμο της dsl:D μόλις πάρω και την otenet θα πω συγκριτικές επιδόσεις τελικά πολύ καλύτερη η otenet (see adsl speedtest):D defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2006 τελικά πολύ καλύτερη η otenet (see adsl speedtest):D Η Οτενέτ Billy πώς δίνει ντέμο; Με απλό τηλέφωνο ή με email; Πού απευθύνθηκες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Η Οτενέτ Billy πώς δίνει ντέμο; Με απλό τηλέφωνο ή με email; Πού απευθύνθηκες; Στο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών στο 801 11 35555 με αστική χρέωση για όλη την Ελλάδα με το αριθμό τηλεφωνου σου ονομ/νυμο και ενα αριθμο κινητου. σε 1-2 μερες σε απαντανε και ειναι για 5 μερες! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Η Οτενέτ Billy πώς δίνει ντέμο; Με απλό τηλέφωνο ή με email; Πού απευθύνθηκες; όπως σου είπε μάλλον ο makis εχώ είχα demo από την forthnet μέχρι να μου ενεργοποιήσει την γραμμή η otenet;) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xagilera Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Παιδες για να παρω Demo της Forthnet απο τηλεφωνο γινεται? αν ναι ποιος ειναι ο αριθμος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Παιδες για να παρω Demo της Forthnet απο τηλεφωνο γινεται? αν ναι ποιος ειναι ο αριθμος? 801 100 8000 801 100 9000 defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 i 2111008000 (an exeis teledome 0.099) :-) to 9000 einai i texniki eksipiretisi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Παιδες ληγει τη δευτερα 30 του μηνα η συνδεση μου(adsl in a box 384),μου αφησαν μηνυμα στο τηλεφωνο. Πριν κανω καμια κινηση μπορειτε να μου πειτε αν ισχυει ακομα η προσφορα για 3 μηνες δωρο(σκεφτομαι να ανανεωσω για αλλους 3 μηνες δηλαδη).Επειδη δε θυμαμαι(παλιοτερα το υπολογιζα πως βγαινει αλλα μετα απο 3 μηνες το ξεχασα μπορειτε να μου πειτε καποιος που του ειναι ευκολο,τι θα πληρωσω για αλλους 3 μηνες.Μπορει να εχουν αλλαξει και οι χρεωσεις δεν ξερω γι αυτο ρωταω) Σας Ευχαριστω προκαταβολικα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPectacularrrrrr Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Παιδες ληγει τη δευτερα 30 του μηνα η συνδεση μου(adsl in a box 384),μου αφησαν μηνυμα στο τηλεφωνο. Πριν κανω καμια κινηση μπορειτε να μου πειτε αν ισχυει ακομα η προσφορα για 3 μηνες δωρο(σκεφτομαι να ανανεωσω για αλλους 3 μηνες δηλαδη).Επειδη δε θυμαμαι(παλιοτερα το υπολογιζα πως βγαινει αλλα μετα απο 3 μηνες το ξεχασα μπορειτε να μου πειτε καποιος που του ειναι ευκολο,τι θα πληρωσω για αλλους 3 μηνες.Μπορει να εχουν αλλαξει και οι χρεωσεις δεν ξερω γι αυτο ρωταω) Σας Ευχαριστω προκαταβολικα:) I prosfora ixsyei gia energopoiiseis mexri 31 ianouariou...Isa isa prolabaineis...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zousgr Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Έχω κι εγώ μια απορία. Σε 2-3 μέρες λήγει η σύνδεση μου (HOL με το κουπόνι του RAM) Τι με συμφέρει να κάνω τώρα? Αν ανανεώσω την συνδρομή μου θα πληρώνω μηνιαίως το πάγιο της γραμμής DSL στον ΟΤΕ (23.68 ευρώ) και τον παροχέα μου. Δηλαδή πάνω από 40 ευρώ το μήνα για 384.. Κάπως πολλά δεν είναι σε σύγκριση με κάποια πακέτα που κυκλοφορούν στην αγορά? :cry: Τι μου προτείνετε να κάνω? Θέλω να ανανεώσω την 384 μου για τους επόμενους 5 μήνες (από Φεβρουάριο εώς Ιούνιο). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Εχω συγκριτικα για adsl providers που εχουνε κανει στο περιοδικο pc magazine οι μετρησεις πραγματοποιηθηκαν σε συνδεσεις 384/126Kbps Συγκριτικη επιδοση ISPs μεσος ορος Kbytes/sec: 1 SPARKNET M.O:38,45 2 HOL M.O: 37,67 3 TELEDOME M.O:37,66 4 FORTHNET M.O:37,64 5 ALTECNET M.O:37,61 6 VIVODI M.O:37,40 7 OTENET M.O:36,82 8 TELLAS M.O:36,79 Παντως η forthnet παλι καλα που ειναι τεταρτη,γιατι τωρα τελευταια ειναι εκτος λιστας :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 I prosfora ixsyei gia energopoiiseis mexri 31 ianouariou...Isa isa prolabaineis...:) μολις γυρισα ταλαιπωρημενος και καταιδρωμενος απο τον τοπικο αντιπροσωπο forthnet αφου ετρεξα για να προλαβω την προσφορα.Αλλα η υπαλληλος μου ειπε οτι η προσφορα αυτη ισχυει για ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ:blink: :blink: :blink: :blink: :X :cry: . ισχυει κατι τετοιο????αδικια δεν ειναι???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Δεν καταλαβα, πηγες να προλαβεις την προσφορα 3+3? Και σου ειπαν μονο για νεες συνδρομες? Εγω εκανα μεν νεα συνδρομη, στον Γερμανο, ομως μου ειπαν ισχυε και για ανανεωση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 εν ολίγεις και επειδή δεν έχω αρκετό χρόνο να διαβάσω το thread μπορεί κάποιος να μου πεί αν αξίζει η προσφορά του κονεξ για 2 μήνες?? μετά τους 2 μήνες πόσα θα πληρώνω τον μήνα για το ντι εσ ελ? The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Βρε παιδια βοηθεια.θελω να βαλω και εγω dsl στο σπιτι και δεν ξερω χριστο.ειμαι εντελως ασχετος...αυτη η προσφορα στο γερμανο ειναι καλη???ποσο στοιχιζει το μηνα??αλλιως τι αλλο καλυτερο υπαρχει??τι πρεπει να προσεξω???και κυριως αν συμφερει απο την 64Κ isdn συνδεση που εχω τωρα σε χρημα εννοειτε... http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 Βρε παιδια βοηθεια.θελω να βαλω και εγω dsl στο σπιτι και δεν ξερω χριστο.ειμαι εντελως ασχετος...αυτη η προσφορα στο γερμανο ειναι καλη???ποσο στοιχιζει το μηνα??αλλιως τι αλλο καλυτερο υπαρχει??τι πρεπει να προσεξω???και κυριως αν συμφερει απο την 64Κ isdn συνδεση που εχω τωρα σε χρημα εννοειτε... Η προσφορά της forthnet που λένε τα παιδιά παραπάνω είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή (17 € το μήνα περίπου όλα πληρωμένα και συνεχής γρήγορη σύνδεση).Μόνο πρόσεξε αν είναι isdn η pstn τηλεφωνική σύνδεση. Εγώ είχα παλιότερα isdn 64kb/s σύνδεση και αφού μετέτρεψα στον ΟΤΕ την σύνδεση μου σε pstn(λιγότερα πάγια) έβαλα ADSL και ησύχασα. Επειδή έμπαινα πολλές ώρες στο internet σώθηκα. το 1/6 του παλιού κόστους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts