Jump to content

Τιμολόγια ADSL – Συγκρίσεις ISP - Προσφορές

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aνανεωση στο 3+3 της forthnet μάλλον ή όποια άλλη συνδρομη ISPonly με συμφέρει.

Δεν μπαινω σε διαδικασία να κοψω τη γραμμή και φτου και απ την αρχή. Μακρια απο μένα.

Λες ε; :confused: Απλά είναι και το γεγονός ότι θέλω να πάρω και ένα ΑΤΑ για βόιπ κλήσεις και έλεγα να το συνδυάσω με κανά μοντεμάκι καλό που είναι 2 σε 1. :p Αλλά μαθαίνω ότι το broadbandpack είναι κλειδωμένο μόνο για το evoice της HOL. :mad:

• Απαντήσεις 965
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για κανενα λογο μη κοψεις τη γραμμη σου. Περα απο το χρονο που θα μεινεις off line, πλεον εξαρτασε απομια εταιρια. Και σε μενα το δευτερο RAM τελειωνει στο τελος του μηνα και ετοιμαζομαι για το 3+3 της Forthnet, εκτος αν στο μεταξυ φανει κατι καλο στον οριζοντα.

Αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι η ΗΟΛ δεν εχει βγαλει μια προσφορα ικανη να κερδισει τους συνδρομητες που κερδισε με τη προσφορα του RAM, ολους αυτους δηλαδη που εχουν γραμμη και δε θελουν φυσικα να τη κοψουν...

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Αυτο που μου κανει μεγαλη εντυπωση ειναι οτι η ΗΟΛ δεν εχει βγαλει μια προσφορα ικανη να κερδισει τους συνδρομητες που κερδισε με τη προσφορα του RAM, ολους αυτους δηλαδη που εχουν γραμμη και δε θελουν φυσικα να τη κοψουν...

Ειχε βαλει τη χριστουγεννιατικη των 6+6μηνων, αλλα ποιος δινει 250(περιπου)

Ντουκου? Ασε που σε δεσμευει και για 1 χρονο!

Paidia to dsl cube tis vivodi ti leei?

Μια ερωτηση, για να βαλεις dsl cube της Vivodi πρεπει να εχεις και τηλεφωνο απο Vivodi?

Και εγω μετα το RAM τη προσφορα της Forthnet τη βρισκω ιδανικη! Στην αρχη μαλιστα δε το πιστευα, 62€ 6 μηνες? Τετοιες τιμες στην Ελλαδα?

Ειχε βαλει τη χριστουγεννιατικη των 6+6μηνων, αλλα ποιος δινει 250(περιπου)

Ντουκου? Ασε που σε δεσμευει και για 1 χρονο!

Η προσφορα αυτη προυποθετει να κοψεις τη γραμμη απο τον ΟΤΕ και να παρεις αλλη απο τη ΗΟΛ, αρα θεωρω οτι εχει μεγαλο αντικινιτρο....

Mahatma Gandhi

Για κανενα λογο μη κοψεις τη γραμμη σου. Περα απο το χρονο που θα μεινεις off line, πλεον εξαρτασε απομια εταιρια. Και σε μενα το δευτερο RAM τελειωνει στο τελος του μηνα και ετοιμαζομαι για το 3+3 της Forthnet, εκτος αν στο μεταξυ φανει κατι καλο στον οριζοντα.

Κι εγώ μάλλον για το 3+3 είμαι της Φορθ.

Έχω γραμμή 512 από ΟΤΕ (λόγω Voip) και προς το παρόν συνδρομή 384 από RAM. Είχα πάρει μια ντέμο από Φόρθνετ 512 και ήταν σχεδόν ίδια με την 384 της HOL... Άλλο δίλημμα πάλι, να πάρω 384 από τη Forthnet ή 512 που θα έχει ίδιες ταχύτητες με 384 HOL; :confused:

Έχω γραμμή 512 από ΟΤΕ (λόγω Voip) και προς το παρόν συνδρομή 384 από RAM. Είχα πάρει μια ντέμο από Φόρθνετ 512 και ήταν σχεδόν ίδια με την 384 της HOL... Άλλο δίλημμα πάλι, να πάρω 384 από τη Forthnet ή 512 που θα έχει ίδιες ταχύτητες με 384 HOL; :confused:

Μήπως έτυχε ; Έκανες και speed test σε διάφορα sites και σου έβγαλε σχεδόν το ίδιο ; Τι να πώ.. Ίσως λειτουργεί όπως με μια 256 σε γραμμή 384. Εγώ όταν χρησιμοποιούσα netkey κατέβαζα με 34 και με 384 κατέβαζα με 37-39 συνήθως και 41 max.

Ίσως στο voip παίζει ρόλο και αυτό το "σχεδόν".

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μήπως έτυχε ; Έκανες και speed test σε διάφορα sites και σου έβγαλε σχεδόν το ίδιο ; Τι να πώ.. Ίσως λειτουργεί όπως με μια 256 σε γραμμή 384. Εγώ όταν χρησιμοποιούσα netkey κατέβαζα με 34 και με 384 κατέβαζα με 37-39 συνήθως και 41 max.

Ίσως στο voip παίζει ρόλο και αυτό το "σχεδόν".

Θα πάρω 512 από Φορθνετ το 3+3 και ό,τι γίνει. Ελπίζω να ήταν παροδικό τότε που κατέβαζε με 42-43, όσο δηλαδή με το 384 της ΧΟΛ. Θα το δούμε μετά τις 31 του μηνός. :D

Παιδιά υπάρχει κάποια εταιρία που να σου παρέχει σύνδεση έστω και 384 με δωρεάν κλήσεις (μέσω internet) xωρίς να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ;

Ευχαριστώ

Παιδιά υπάρχει κάποια εταιρία που να σου παρέχει σύνδεση έστω και 384 με δωρεάν κλήσεις (μέσω internet) xωρίς να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ;

Ευχαριστώ

I vivodi exei diko tis diktio...Opote den dineis pagio ston ote. Giatyo kai einai i fthinoteri...Apla to diktio tis akoma einia mikro (mesa se thessaloniki kai athina mono) kai poli kainourio! To thema einai poso tin empisteyesai!:)

Ρε παιδια μια ερωτηση κρισεως για να ακουσω γνωμες, Η HOL θεωρειται καλυτερη απο αποψη σταθεροτητας γραμμης και ταχυτητας ή η Forthnet? HOL ειχα απο το RAM και ειμουν απολυτα ευχαριστημενος, φοβαμαι μηπως η αλλαγη σε φορθ βγει "μουφα"!

Ρε παιδια μια ερωτηση κρισεως για να ακουσω γνωμες, Η HOL θεωρειται καλυτερη απο αποψη σταθεροτητας γραμμης και ταχυτητας ή η Forthnet? HOL ειχα απο το RAM και ειμουν απολυτα ευχαριστημενος, φοβαμαι μηπως η αλλαγη σε φορθ βγει "μουφα"!

Όχι και μούφα. :) Η Φορθνετ είναι η πλέον αξιόπιστη εταιρεία. Και η ΧΟΛ όμως δε πάει πίσω. Είναι πολύ καλή πλέον, όμως δεν έχει καλή προσφορά σε συνδρομή μόνο. Γιαυτό μεταπηδούμε στην Φορθνετ στο 3+3. ;)

I vivodi exei diko tis diktio...Opote den dineis pagio ston ote. Giatyo kai einai i fthinoteri...Apla to diktio tis akoma einia mikro (mesa se thessaloniki kai athina mono) kai poli kainourio! To thema einai poso tin empisteyesai!:)

Δηλαδή επιλέγοντας να πάρω το dsl in a box αυτοματως διακόπτω και τον οτε;

Όχι.H forthnet δεν έχει δικό της δίκτυο, άρα δεν διακόπτεις τον ΟΤΕ. Απλά πληρώνεις τα πάγια στην forthnet και αυτή με την σειρά της τα δίνει στον ΟΤΕ. Στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου δεν θα φαίνεται τίποτα, γιατί η γραμμή dsl που θα έχεις δεν θα ανήκει σε σένα, αλλα στην forthnet. Αυτό είναι ένα μείον, γιατί αν κάποτε θελήσεις να διακόψεις την forthnet για να πας με άλλη εταιρία, θα σου κοπεί και η γραμμή dsl και θα πρέπει να περιμένεις πάλι στην ουρά για να ενεργοποιηθείς. Αυτό γίνεται με όλων των τύπων τα πακέτα, όπως λόγου χάρη adsl-in-a-box, ondslkit, broadbandpack, κ.α.

Γιαυτό και οι περισσότεροι αποφεύγουμε τα πακέτα και ενεργοποιύμε μόνοι μας την γραμμή, και στη συνέχεια επιλέγουμε πάροχο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο thread θα συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες για το κόστος κτήσης μιας σύνδεσης ADSL. Ο πίνακας που επισυνάπτω έχει προς το παρόν μόνο της τιμές για απεριόριστη πρόσβαση των βασικών παροχών ADSL. Σύντομα θα μπουν και τα υπόλοιπα πακέτα.

Θα προσπαθώ να το κρατώ πάντα επίκαιρο, αν κανείς δει αλλαγές, λάθη, ή πιστεύει ότι μπορεί να διαμορφώσει το πίνακα σε μια πιο χρηστική μορφή ας με ενημερώσει.

Εδώ επίσης θα μπορούν να σχολιάζονται οι κατά καιρούς προσφορές των εταιριών, η ποιότητα των υπηρεσιών τους συγκριτικά κλπ, με σκοπό να καταλήξουμε στη καλύτερη λύση.

O ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ :)

Εκτός από τα χρήματα που ζητάνε οι ISPs έχουμε και τη χρέωση του ΟΤΕ. Από αυτή μπορούν να εξαιρεθούν όσοι καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο των Vivodi και Tellas. Οι χρεώσεις του ΟΤΕ είναι οι ακόλουθες:

Τέλος Ενεργοποίησης:€41,65

Προσβάσεις ADSL............... Μηνιαίο τέλος

high stream 384 ..........................23.68

high stream 512 ..........................42.72

high stream 1024 ........................76.04

Όλες οι τιμές που γράφονται από μένα είναι ΜΕ ΦΠΑ, αφού το πληρώνουμε όλοι δε βλέπω γιατί να μπερδευόμαστε. Θα παρακαλούσα όλους όσους γράφουν τιμές να βάζουν και το 19% του ΦΠΑ.

APO POTE I TELLAS EXEI DIKO TIS DIKTYO??

Παιδιά τις τελευταίες μέρες κάποια απογοητευτικά ποστς από πελάτες της Φορθνετ που με κάνουν επιφυλακτικό να αγοράσω πακέτο 3+3... Δεν γνωρίζω.. Θα το σκεφτώ πολύ. Με ΧΟΛ πάω μια χαρά, αν είναι να ρισκάρω να κατεβάζω με σύνδεση 512 μέχρι 19Κ, να το βράσω... Διαβάστε παρακάτω για να δείτε...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29360

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29382

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=446265&postcount=15

Παιδιά τις τελευταίες μέρες κάποια απογοητευτικά ποστς από πελάτες της Φορθνετ που με κάνουν επιφυλακτικό να αγοράσω πακέτο 3+3... Δεν γνωρίζω.. Θα το σκεφτώ πολύ. Με ΧΟΛ πάω μια χαρά, αν είναι να ρισκάρω να κατεβάζω με σύνδεση 512 μέχρι 19Κ, να το βράσω... Διαβάστε παρακάτω για να δείτε...

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29360

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=29382

http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=446265&postcount=15

Τα είδα και γώ αυτά τα πόστ. Μάλιστα για το dslam της Άνω τούμπας δεν θέλει και πολύ σκέψη μιας και είναι πιταρισμένο εδώ και καιρό. Είμαι σίγουρος ότι τα παλικάρια δεν έχουν δοκιμάσει άλλες συνδέσεις στην περιοχή τους.

Πρέπει και γώ σε μερικές μέρες να επιλέξω νέο isp μιας και λήγει η HOL.

Δεν είχα καμία δεύτερη σκέψη ώς προς το ποιον θα επέλεγα μιας και το 3+3 τη ς Forthnet με καλύπτει.

Τώρα όμως θα πάρω πρώτα ένα demo και αν δώ ικανοποιητικά αποτελέσματα θα προχωρήσω στην αγορά του πακέτου.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Πανω που ειχα καταληξει και εγω σε Forthnet εχω δευτερες σκεψεις... Ειναι κανεις ΝΕα Σμυρνη να μας πει πως παει?

Πριν τη προσφορα του ram ειχα φορθνετ, χωρις προβληματα, αλλα τωρα?

Αν παντως η ΧΟΛ βγαλει κατι για χρηστες με δικη τους γραμμη, μενω εδω που ειμαι....

Mahatma Gandhi

Πανω που ειχα καταληξει και εγω σε Forthnet εχω δευτερες σκεψεις... Ειναι κανεις ΝΕα Σμυρνη να μας πει πως παει?

Πριν τη προσφορα του ram ειχα φορθνετ, χωρις προβληματα, αλλα τωρα?

Αν παντως η ΧΟΛ βγαλει κατι για χρηστες με δικη τους γραμμη, μενω εδω που ειμαι....

Same here, πριν την προσφορά της HOL είχα για 2 χρόνια Forthnet. Από χθες επέστρεψα πάλι στα παλιά και κέντρο Αθήνα που είμαι τα πάει μέχρι στιγμής περίφημα. Κολημμένο στο 45αρι κατεβάζει. Δες και το ανάλογο ποστ μου στο ΑDSL Speed Test. ;)

129026.png?1640591734

Same here, πριν την προσφορά της HOL είχα για 2 χρόνια Forthnet. Από χθες επέστρεψα πάλι στα παλιά και κέντρο Αθήνα που είμαι τα πάει μέχρι στιγμής περίφημα. Κολημμένο στο 45αρι κατεβάζει.

Όταν λες κέντρο Αθήνα, Κολωνάκι ας πούμε; Σε ποιο DSLAM ανήκεις;

Όταν λες κέντρο Αθήνα, Κολωνάκι ας πούμε; Σε ποιο DSLAM ανήκεις;

Περιοχή Hilton-Caravel. DSLAM Β' Αθήνας (Ιλισός).

129026.png?1640591734

Περιοχή Hilton-Caravel. DSLAM Β' Αθήνας (Ιλισός).

Εγώ είμαι παραδίπλα στο DSLAM Αμπελοκήπων... Τώρα δε ξέρω αν πρέπει να ανησυχώ. Πάντως ήμαρτον, λες και αγοράζουμε γουρούνι στο σακί... Τραβάμε μπαλάκι στην κληρωτίδα, εκεί μας κατάντησαν, αντί να μας εγγυηθούν ασφαλή ταχύτητα...

Εγω παιδες στο Ηρακλειο Κρητης ειμαι με RAM, την εβαλα οταν ολοι παραπονιοντουσαν στη Β.Ελλαδα για τη HOL οτι σερνεται και μπορω να πω οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου! Θα δοκιμασω τωρα τη προσφορα της Forthnet, ε ποσο να επιβαρυνεται το δικτυο στο Ηρακλειο...

Παντως ας μου εξηγησει καποιος αυτα με τους κομβους και τα DSLAM εχω πληρη μεσανυχτα! thx...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...