Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

18 μερες μετα την ληξη του προγραμματος , του καπνισε στην κοσμοτε να μου κανει προσφορα ετσι στο ασχετο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με τα πολλα ανανεωσα στην ιδια τιμη 26 με 24 αρα ταχυτητα 2 ωρες κινητα κ απεριοριστα σταθερα ,

Xiaomi Mi 9t pro red

Πώς ενεργοποιείται η αναμονή κλήσης σε Cosmote voip? Πριν μπει το voip όταν μιλούσες με κάποιον σε ειδοποιούσε ότι κάποιος σε καλούσε και μάλιστα φαίνονταν και ο αριθμός του.

edit: *43# λέει....θα δείξει.

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Πώς ενεργοποιείται η αναμονή κλήσης σε Cosmote voip? Πριν μπει το voip όταν μιλούσες με κάποιον σε ειδοποιούσε ότι κάποιος σε καλούσε και μάλιστα φαίνονταν και ο αριθμός του.

edit: *43# λέει....θα δείξει.

θα ζητησεις να σου απενεργοποιησουνε την phone 1 θυρα του μοντεμ και θα συνδεσεις τις τηλεφωνικες συσκευες στο phone 2 ,και μετα θα ενεργοποιησεις την αναμονη κλησεων .,

λογω οτι και οι 2 θυρες phone 1+2 ειναι ενεργοποιημενες οταν κτυπαει ααναμονη θα σου κτυπαει το τηλεφωνο στην αλλη θυρα ανεξαρτητα αμα δεν εχεις τηλεφωνο συνδεδεμενο επανω. αμα δεν το απενεργοποιησουνε θα εχεις θεμα με την αναμονη. ενω πχ θα εχεις το τηλεφωνο ανοικτο οταν καποιος σε καλεσει θα κτυπαει και δεν θα δειχνει κατειλλημενο ή σε αναμονη.

καλεσε το 13888 και ζητα το . αμα δεν βγαλεις ακρη τοτε απενεργοποιησε την αναμονη καλωντας το #43# μεχρι να σου απενεργοποιησουνε την θυρα.

Σοβαρά; Κρίμα! Θα πω στους γονείς μου να το απενεργοποιήσουν ξανά. Είναι στο πατρικό. Δεν είναι δικό μου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Σοβαρά; Κρίμα! Θα πω στους γονείς μου να το απενεργοποιήσουν ξανά. Είναι στο πατρικό. Δεν είναι δικό μου.

ναι ισχυει , επισης αμα εχεισ συνδεσεις πχ καποιο τηλεφωνο και στην θυρα που σου ειπα να απενεργοποιησεις , θα δεις οταν μιλας στο τηλεφωνο και κανεις κληση προς το σταθερο σου θα κτυπαει μεν η αναμονη στο δικο σου τηλεφωνο και στο τηλεφωνο που θα μιλας αλλα ταυτοχρονα θα κτυπαει το αλλο σταθερο που ειναι συνδεδεμενο στην θυρα , οταν θα πας να το σηκωσεις δεν θα μπορεις να μιλησεις θα πεφτει η γραμμη σε αυτην την θυρα , διοτι ειναι για δευτερη γραμμη που δεν εχουμε ολοι μας αλλα μονο μια γραμμη τηλεφωνου.

Ενοικιάζω ένα σπίτι και έχω συμβόλαιο σταθερής που λήγει 03/2020. Τι χρειάζεται για αλλαγή ονόματος η μεταβίβαση σε άλλο όνομα ?

Ενοικιάζω ένα σπίτι και έχω συμβόλαιο σταθερής που λήγει 03/2020. Τι χρειάζεται για αλλαγή ονόματος η μεταβίβαση σε άλλο όνομα ?
Πάτε και οι δύο σε ένα κατάστημα με τις ταυτότητες σας και κάνετε μεταβίβαση εκείνη την ώρα. Χρεωνεσαι 24,90 στον επόμενο λογαριασμό.

,Καλησπερα παιδια

Αυριο θα νοικιασω ενα διαμερισμα κ θελω να παω μαζι με τον προηγουμενο ενοικιαστη να κανει διακοπη της συνδεσης του ( ειναι μεγαλης ηλικιας κ δεν μπορει)

Εγω θελω να γινει διακοπη απλα ωστε εγω μετα να παω σε αλλη εταιρεια

Μπορω να παω σε καταστημα γερμανο ή πρεπει να παμε σε ote shop ?

Εκτος απο ταυτοτητα δεν χρειαζετε να εχει κατι αλλο ο παππους ε ?

Καλημερα έχω vdsl50 απεριόριστα σταθερά και 30’ προς κινητά με 32,50€ κάθε μηνα. Έληξε το συμβόλαιο και μίλησα μαζί τους και μου δίνουν για 2 χρονια το ίδιο πακέτο στα 32,48€!!!

Εάν πάω στην nova / forthnet με συμφαιρει με 29,90€+5€ για απεριόριστα κινητά 34,90€ και θα έχω τουλάχιστον 100αρα γραμμή και τα 45€ που θα δώσω ρουτερ + ενεργοποίηση Ίντερνετ στον μήνα θα πάει 36,90€ έναντι του ΟΤΕ που μου δίνει το 100αρι στα 45€ με 120’ προς κινητά.

Εάν κάνω αίτηση προς νόβα παίζει τίποτα με την φορητότητα να κάνουν προσφορά μετά ο ΟΤΕ; Γιατί άκουσα από γνωστό ότι κάτι παίζει με τις προθεσμίες των 14 ημερών..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπερα παιδια.

Προσπαθω να ενεργοποιησω τον e-λογαριασμο μεσα απο τη διαχειριση λογαριασμου στο site της cosmote και δεν με αφηνει.

Ωστοσο τηλεφωνικα μου ειπαν οι ιδιοι οτι ετσι γινεται πλεον. Επεσα σε ασχετο;

Καποια βοηθεια;

Πως βλέπω τον κωδικό πρόσβασης του double play

Στο router μέσα μου έχει κάτι αστεράκια;

Πρέπει να μου τον πουν από την cosmote?

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Πως βλέπω τον κωδικό πρόσβασης του double play

Στο router μέσα μου έχει κάτι αστεράκια;

Πρέπει να μου τον πουν από την cosmote?

δεν γινεται να στο πουνε , θα καλεσεις το 13888 και θα ζητησεις να σου στειλουνε αλλον κωδικο . θα το λαβεις με sms στο κινητο σου και μετα θα κανεις επανεκκινση στον ρουτερ αφου πρωτα πατησεις το reset κουμπι για να παρει αυτοματα τον νεο κωδικο.

αυτη ειναι η διαδικασια .

επισης το ονομα χρηστη και τον κωδικο σου χρειαζονται και στην υπηρεσια ote my wifi ή κοσμοτε wifi οπως το εχουνε ονομασει και αμα την χρησιμοποιεις την υπηρεσια αυτη.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

A, να σαι καλα.

ΕΠειδη βλεπω την λεξη 'ebill' στο url, δεν πιστευω με την πληρωμη εκει, να ενεργοποιειται κανενα ebill?

Προτιμω τον λογαριασμο σε χαρτι!

Δεν υπαρχει τετοιος φοβος, σωστα;

Δεν ενεργοποιείται τίποτα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Υπάρχει φόβος, έχω ακούσει εδω περιπτώση που σταμάτησε να έρχεται από ταχυδρομείο και δεν ήξερε γιατί, πρόσεξε ότι μικρά γράμματα εχει.

Ειχα βαλει την εφαρμογη της cosmote στο κινητο,

και οταν πηγα να προσθεσω και την διαχειριση του σταθερου τηλεφωνου (επισης οτε),

χωρις καμια αλλη προειδοποιηση, λαμβανω sms, οτι ενεργοποιηθηκε το ebill!

Πιστεψτε με, δεν εβγαλε κανενα μηνυμα, οτι με το να τσεκαρω το κουτακι για τη διαχειριση σταθερου τηλεφωνου απο το cosmote app, οτι αυτο σημαινε ενεργοποιηση ebill!

Πηρα τηλ, τους ξ@@@σα, και μου ξαναενεργοποιησαν τον εγχαρτο!

Αλλα οπως καταλαβα, προσπαθουν με καθε τροπο, να σου κοψουν το χαρτι!

Γι'αυτο ρωτω και ξαναρωτω, δεν αντεχω να την πατησω/να με κοροιδεψουν 2η φορα!

Αν ξερει κανεις, αν απο το λινκ, πληρωνω με καρτα αλλα δεν ενεργοποιειται το ebill, ας πει!

Αν από το link πληρώνεις με κάρτα τότε δεν ενεργοποιείται. Στην πρώτη σύνδεσή σου στο MyCosmote ο ηλεκτρονικός ενεργοποιείται αυτόματα. Τώρα μπορείς να μπαίνεις χωρίς να σταματήσει ξανά το έντυπο.

Αν από το link πληρώνεις με κάρτα τότε δεν ενεργοποιείται. Στην πρώτη σύνδεσή σου στο MyCosmote ο ηλεκτρονικός ενεργοποιείται αυτόματα. Τώρα μπορείς να μπαίνεις χωρίς να σταματήσει ξανά το έντυπο.

Ευχαριστω για τη διευκρινηση.

Ειχα βαλει την εφαρμογη της cosmote στο κινητο,

και οταν πηγα να προσθεσω και την διαχειριση του σταθερου τηλεφωνου (επισης οτε),

χωρις καμια αλλη προειδοποιηση, λαμβανω sms, οτι ενεργοποιηθηκε το ebill!

Πιστεψτε με, δεν εβγαλε κανενα μηνυμα, οτι με το να τσεκαρω το κουτακι για τη διαχειριση σταθερου τηλεφωνου απο το cosmote app, οτι αυτο σημαινε ενεργοποιηση ebill!

Πηρα τηλ, τους ξ@@@σα, και μου ξαναενεργοποιησαν τον εγχαρτο!

Αλλα οπως καταλαβα, προσπαθουν με καθε τροπο, να σου κοψουν το χαρτι!

Γι'αυτο ρωτω και ξαναρωτω, δεν αντεχω να την πατησω/να με κοροιδεψουν 2η φορα!

Αν ξερει κανεις, αν απο το λινκ, πληρωνω με καρτα αλλα δεν ενεργοποιειται το ebill, ας πει!

Αν είχες διαβάσει τούς όρους που αποδέχθηκες όταν έβαλες την εφαρμογή θα είχες ενημερωθεί και για την ενεργοποίηση του ebill

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο σύνδεσμο που ανέφερα δεν κάνεις κάπου login, οπότε δεν ενεργοποιείται κάτι. Έχω πληρώσει πολλάκις με αυτό τον τρόπο.

• 3 weeks later...

χωρις ιντερνετ και τηλεφωνο απο το πρωι! στο Δασκαλειο κερατεας! και ακομα το προβλημα δεν λεει να λυθει. παντως συνδεεται το ρουτερ και με απο ενα λεπτο κοβεται και κανει αποσυνδεση!

παντως το snr πρωτη φορα το βλεπω μειον!

SNR(Down/Up) -5.8/10.2 dB.

τηλεφωνο που πηρα μου ειπε οτι αυριο θα ερθουνε τα συνεργεια να το φτιαξουνε!! οτι ναναι!!

edit στις 18:25 αποκατασταθηκε το προβλημα! και εχουμε και τηλεφωνο και ιντερνετ ελπιζω να κρατησει ετσι.

σημερα 1/10 κανωντας ενα speedtest το ping ειναι 362 υπερβολικα μεγαλο! καλεσα στο 13888 και μου ειπανε οτι δεν εχει κλεισει η βλαβη ακομα και μου εκαναν και μια επανεκκινηση στην γραμμη.

DSL/Internet status Up/Up

Transmission mode ADSL_2plus

Downstream 10621 kbps

Upstream 1015 kbps

SNR(Down/Up) 8.1/10 dB

Attenuation(Down/Up) 35.5/17.3 dB

και η μετρηση εδω

8637057425.png

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

καλημερα σας

πριν απο λιγο μου τηλεφωνησαν απο Cosmote, μαλλον απο συνεργατη τους και μου εδωσαν την παρακατω προσφορα για να παω στην Cosmote το σταθερο μου τηλεφωνο απο την Wind που ειμαι τωρα.

Το συμβολαιο μου με την Wind λήγει 11/11 και η προσφορα ειναι η παρακάτω:

• Απεριοριστα τηλεφωνηματα σε σταθερά
  • 6,5 ωρες σε κινητα προς ολους
  • Μεχρι 24/αρι ιντερνετ
  • 200+200 λεπτα σε καρτοκινητα Cosmote
  • Δωρεαν Wifi στο κινητο μεσω καποιας υπηρεσιας τους
  • Δωρεαν ρουτερ
  • Δωροεπιταγη 50€ για τον Γερμανό
  • Κάποια εκπτωση στους αρχικους λογαριασμους , δεν θυμαμαι ποσο ακριβως
  • Αναλαμβανουν αυτοι τη διαδικασια μεταβασης απο την Wind

Σε αυτα η τιμη για 24 μηνες συμβαση ειναι 23,69€ τον μηνα. Σημερα πληρωνω στην Wind 23€ τον μηνα

Πώς βλεπετε την προσφορα ;

Υπαρχει περιπτωση να μου προσθεσουν μετα τιποτα εξτρα υπηρεσιες ή φορους κινητης κλπ ? Δεν το ρωτησα αυτο, ειπα θα απαντησω την Δευτερα

Αν μπορειτε γραψτε μου γνωμες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αρκετά καλή τιμή.

Τέλη ενεργοποίησης είναι δωρεάν?

Επίσης ζητά την προσφορά στο email σου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρκετά καλή τιμή.

Τέλη ενεργοποίησης είναι δωρεάν?

Επίσης ζητά την προσφορά στο email σου

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μου ανεφεραν τιποτα για τελη ενεργοποιησης. Αρα υποθετω οτι ειναι δωρεαν. Θα το ρωτησω

Θα ζητησω την προσφορα στο mail. Συνηθως την στελνουν αν το ζητησεις ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;