Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πας σε ΟΤΕ θα έχεις λίγο χαμηλότερη ταχύτητα γιατί ο ΟΤΕ έχει SNR 9 και η forthnet 6. Δηλαδή ΟΤΕ έχει χαμηλότερη ταχύτητα αλλά σταθερότερη γραμμή θεωρητικά από την άλλη.

Μπορω να τους πω να μου το κατεβασουν στο 6?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πας σε ΟΤΕ θα έχεις λίγο χαμηλότερη ταχύτητα γιατί ο ΟΤΕ έχει SNR 9 και η forthnet 6. Δηλαδή ΟΤΕ έχει χαμηλότερη ταχύτητα αλλά σταθερότερη γραμμή θεωρητικά από την άλλη.

Mπορω να τους πω να μου το κατεβασουν στο 6? Ετσι και αλλιως δεν εχω αποσυνδεσεις μονο αυξομειωσεις αλλα και που το ανεβαζει η nova στο 8 παλι εχω αυξομειωσεις,χειροτερο γινετε

http://prntscr.com/gacrhx

Αν και την παρασκευη βαζω cosmote και τωρα που εχω line attenuation 41 εναι χωρις αποσυνδεσεις... μαξιμουμ απο οτι εψαξα ειναι το line attenuation ειναι το 60 για αποσυνδεσεις απλα δεν ξερω αν οφειλονται εκει οι αυξομειωσεις στο ιντερνετ απο το line attenuation που ειναι 41 Edited by savvasf1

Καλημέρα.

Ο ΟΤΕ την εκτροπή κλίσεις την έχει με χρέωση; Ειναι στο χρεώσημο πακετο των ψηφιακών ευκολιών; Δοκίμασα αλλά δεν ενεργοποιείται.

Πολυ καλυτερη η cosmote αλλα με την νεα υπηρεσια voip σε δεσμευουν και δεν σε αφηνει να συνδεσεις ενα καλο ρουτερ πανω,οπως εχω εγω πηρα τηλεφωνο βγαινει μια λεει ειναι και θα γινει υποχρεωτικο βγαινει ενα αλλος κυριος και μου εκανε αιτηση να γινει ανεξαρτητο το τηλεφωνο απο το ρουτερ,αυτο ειναι για τις βλαβες βεβαια να τις φτιαχνουνε πιο ευκολα αλλα στην ουσια εξυπηρετη την εταιρεια και οχι τον καταναλωτη να τραβαει 3 αναγκαστηκα καλωδια αν εχει και δευτερη συσκευη στο σπιτι και δευτερον σε δεσμευει στο συγκεκριμενο ρουτερ Edited by savvasf1
κεφαλαία

Πολυ καλυτερη η cosmote αλλα με την νεα υπηρεσια voip σε δεσμευουν και δεν σε αφηνει να συνδεσεις ενα καλο ρουτερ πανω,οπως εχω εγω πηρα τηλεφωνο βγαινει μια λεει ειναι και θα γινει υποχρεωτικο βγαινει ενα αλλος κυριος και μου εκανε αιτηση να γινει ανεξαρτητο το τηλεφωνο απο το ρουτερ,αυτο ειναι για τις βλαβες βεβαια να τις φτιαχνουνε πιο ευκολα αλλα στην ουσια εξυπηρετη την εταιρεια και οχι τον καταναλωτη να τραβαει 3 αναγκαστηκα καλωδια αν εχει και δευτερη συσκευη στο σπιτι και δευτερον σε δεσμευει στο συγκεκριμενο ρουτερ

Καλημέρα.

Ο ΟΤΕ την εκτροπή κλίσεις την έχει με χρέωση; Ειναι στο χρεώσημο πακετο των ψηφιακών ευκολιών; Δοκίμασα αλλά δεν ενεργοποιείται.

Οχι ειναι στα δωρεαν, απλα πρωτα μιλας με την εξυπηρετηση πελατων και τους λες ποια υπιρεσια εκτροπης θες (εχει 3 επιλογες αμα δεις) στα ενεργοποιουν και μετα οποτε θες με μυνημα η απο το app η απο mycosmote το ενεργοποιεις/απενεργοποιεις οποτε θες. Απλα πρωτα την αιτησε την υπηρεσια

είχα σταθερό cyta μέσω προεπιλογής (μόνο ότε στην περιοχή μου).

Κάνω παραγγελία στις 11/08 από σάιτ για cosmote home με sim. Ολοκληρώνεται η παραγγελία τηλεφωνικά. Τους λέω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση στις 21 του μηνός. Στις 18 μου παραδίδουν φορητό τηλέφωνο με κούριερ (ειχα ζητήσει modem) και στις 21 κόβεται το παλιό σταθερό. Σαν κινητό νούμερο δουλεύει η συσκευή που μου στείλανε αλλά όταν καλώ το σταθερό μου λέει οτι δεν υπάρχει ο αριθμός μου (28/08). Έχω πάρει 100 τηλέφωνα, μυνήματα από σάιτ και φαξ στον ότε. Δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα.

Μπορώ να γυρίσω στην πρότερη κατάστασή αζημιως για μένα;

είχα σταθερό cyta μέσω προεπιλογής (μόνο ότε στην περιοχή μου).

Κάνω παραγγελία στις 11/08 από σάιτ για cosmote home με sim. Ολοκληρώνεται η παραγγελία τηλεφωνικά. Τους λέω να ενεργοποιηθεί η σύνδεση στις 21 του μηνός. Στις 18 μου παραδίδουν φορητό τηλέφωνο με κούριερ (ειχα ζητήσει modem) και στις 21 κόβεται το παλιό σταθερό. Σαν κινητό νούμερο δουλεύει η συσκευή που μου στείλανε αλλά όταν καλώ το σταθερό μου λέει οτι δεν υπάρχει ο αριθμός μου (28/08). Έχω πάρει 100 τηλέφωνα, μυνήματα από σάιτ και φαξ στον ότε. Δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα.

Μπορώ να γυρίσω στην πρότερη κατάστασή αζημιως για μένα;

Το πρόβλημα σου ειναι οτι η cyta δεν εχει ολοκληρώσει την φορητότητα του αριθμου σου ώστε να ξέρουν τα τηλεφωνικα κέντρα που είσαι.

Το πρόβλημα σου ειναι οτι η cyta δεν εχει ολοκληρώσει την φορητότητα του αριθμου σου ώστε να ξέρουν τα τηλεφωνικα κέντρα που είσαι.

Μπορεί και αυτό, αλλά 9 μέρες δεν μπορούν να το λύσουν.

Σημειώνω πως το τηλέφωνο ήταν προεπιλογή cyta (όπως μου είχαν πει). Λογαριασμός ερχόταν από την cyta, αλλά δεν μπορούσα να γραφτώ στο mycyta, δεν είχε αριθμό τοπικού βρόχου που έχει η κανονική σύνδεση cyta ή άλλης εταιρίας.

Επίσης και σε κατάστημα οτε βλέπαν την παλιά μου σύνδεση στο πληροφοριακό τους σύστημα. Άρα τα καλώδια ήταν οτε μόνο, μάλλον...

Πολυ καλυτερη η cosmote αλλα με την νεα υπηρεσια voip σε δεσμευουν και δεν σε αφηνει να συνδεσεις ενα καλο ρουτερ πανω,οπως εχω εγω πηρα τηλεφωνο βγαινει μια λεει ειναι και θα γινει υποχρεωτικο βγαινει ενα αλλος κυριος και μου εκανε αιτηση να γινει ανεξαρτητο το τηλεφωνο απο το ρουτερ,αυτο ειναι για τις βλαβες βεβαια να τις φτιαχνουνε πιο ευκολα αλλα στην ουσια εξυπηρετη την εταιρεια και οχι τον καταναλωτη να τραβαει 3 αναγκαστηκα καλωδια αν εχει και δευτερη συσκευη στο σπιτι και δευτερον σε δεσμευει στο συγκεκριμενο ρουτερ
Κάποια στιγμή θα γίνει για όλους υποχρεωτικό το voip

Αν το router σου είναι voip μπορείς να το σετάρεις και να χρησιμοποιείς αυτό. Πλέον ο ΟΤΕ δίνει τις παραμέτρους και τα passwords που χρειάζονται.

Επίσης αν θεωρείς περίπλοκη την όλη διαδικασία μπορείς να κρατήσεις το modem του ote για το voip και να βάλεις από πίσω το δικό σου που θα αναλάβει την διαδικασία του δικτύου σου

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποια στιγμή θα γίνει για όλους υποχρεωτικό το voip

Αν το router σου είναι voip μπορείς να το σετάρεις και να χρησιμοποιείς αυτό. Πλέον ο ΟΤΕ δίνει τις παραμέτρους και τα passwords που χρειάζονται.

Επίσης αν θεωρείς περίπλοκη την όλη διαδικασία μπορείς να κρατήσεις το modem του ote για το voip και να βάλεις από πίσω το δικό σου που θα αναλάβει την διαδικασία του δικτύου σου

καλα πες τους,εγω τον διαχωρισμο τον εκανα αν θελουν voip υποχρεωτικα,στο μελλον θα χασουν πολλους πελατες δεν γινεται επειδη το θελουν αυτοι να δεσμευουν κοσμο

Θα γίνουν υποχρεωτικά voip όλες οι τηλεφωνικές συνδέσεις από ΌΛΟΥΣ τους παρόχους

Μπορεί και αυτό, αλλά 9 μέρες δεν μπορούν να το λύσουν.

Σημειώνω πως το τηλέφωνο ήταν προεπιλογή cyta (όπως μου είχαν πει). Λογαριασμός ερχόταν από την cyta, αλλά δεν μπορούσα να γραφτώ στο mycyta, δεν είχε αριθμό τοπικού βρόχου που έχει η κανονική σύνδεση cyta ή άλλης εταιρίας.

Επίσης και σε κατάστημα οτε βλέπαν την παλιά μου σύνδεση στο πληροφοριακό τους σύστημα. Άρα τα καλώδια ήταν οτε μόνο, μάλλον...

Ακριβώς,είχες cyta μόνο για εξερχόμενες,οι εισερχόμενες ήταν κανονικά οτε. Μόνη λύση η δήλωση βλάβης και στη συνέχεια αν τραβήξει πολύ,επικοινωνία με εεττ μπας και ξεκολλήσει το θέμα.

Θα γίνουν υποχρεωτικά voip όλες οι τηλεφωνικές συνδέσεις από ΌΛΟΥΣ τους παρόχους

και τωρα πως θα γινει να συνδεσω της cosmote το voip πανω στο tp link w9980?Πειραζω μονο ρυθμισεις απο το ρουτερ της κοσμοτε?

Κάνε μια εγγραφή στο adslgr.com και στο forum έχει αναλυτικά πολλές περιπτώσεις...

Ακριβώς,είχες cyta μόνο για εξερχόμενες,οι εισερχόμενες ήταν κανονικά οτε. Μόνη λύση η δήλωση βλάβης και στη συνέχεια αν τραβήξει πολύ,επικοινωνία με εεττ μπας και ξεκολλήσει το θέμα.

Δήλωσα βλάβη από τη 2η μέρα και σήμερα 10η μέρα τίποτα ακόμη. Πολύ καθυστέρηση σε κάποια θέματα ο οτε.

Έτσι μου έρχεται να κάνω αίτημα υπαναχώρησης και να με γυρίσουν στην προηγούμενη κατάσταση γιατί μου την έχουν σπάσει πολύ. Ούτε μία προώθηση δεν κάνουνε το σταθερό μου στο κινητό μου για να μην χάνω τις κλήσεις μου τόσο καιρό τώρα.

Κάνε παράπονα στην εεττ. Δεν ξέρω μόνο αν υπάρχει θέμα με την προεπιλογή της cyta και κολλάει το θέμα,μήπως θα έπρεπε να κάνεις διακοπή κι εκεί. Διότι μεταβαίνεις σε πρόγραμμα που δεν υποστηρίζει την προεπιλογή. Καλό θα ήταν να ρωτήσεις την cyta αν βλέπουν το νούμερο στο σύστημα τους ακόμα ενεργό. Edited by kmpatra

Μόνο για το κομμάτι ταινίες, δεν αξίζει να γίνει κάποιος συνδρομητής. Αυτή τη στιγμή τα αθλητικά είναι ο "βαρύς οπλισμός" του πακέτου.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

To speed port edry 2 μου συνχρονιζει καλυτερα στην cosmote από το tplink 9980 αρα φταιει το ρουτερ από τα στατιστικα το καταλαβαίνεις και στα errors και στο Line Attenuation δινει χαμηλοτερο αρα φταει το 9980 μαλλον δεν είναι και πολυ συμβατο με τον οτε,ισως λειτουργει με πιο καινουργιο chipset της cosmote καμια καλη προταση για ρουτερ του 2017 dual band? Edited by savvasf1

Θα πρέπει να καλεσω 13888 για να με δωσουν το username για το myaccount?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

όχι κανεις την εγγραφη εσυ απο το site και επιλεγεις εσυ το username σου και το password. Αλλα η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι δεν χρειαζεται να χρησιμοποιήσει καποιος το my account καθως δεν προσφερει και τιποτα της κοσμοτε. Επίσης να ξερεις πως ο λογαργιασμος σου θα γινει αυτοματα ηλεκτρονικος. Μπορεις βεβαια μεσα απο την εφαρμογη να τον κανεις παλι εντυπο.

Θελω να βλεπω το υπόλοιπο των δωρεαν λεπτων συν την αναλυση του λογαριασμού

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk