Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

τώρα είμαι Wind και με 20 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 24 τώρα τον δεύτερο έχω το κλασικό πακέτο 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά. το αντίστοιχο του ΟΤΕ πόσο βγαίνει; έλεγα να πάω προς ΟΤΕ.

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τώρα είμαι Wind και με 20 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 24 τώρα τον δεύτερο έχω το κλασικό πακέτο 24αρι ίντερνετ απεριόριστα σταθερά και 5 ώρες προς κινητά. το αντίστοιχο του ΟΤΕ πόσο βγαίνει; έλεγα να πάω προς ΟΤΕ.

εχεις θεματα σοβαρα και θελεις επιστροφη ΟΤΕ; Το αντιστοιχο πακετο ειναι περιπου στα 34€ στον ΟΤΕ, αν βολευεσαι με 30 λεπτα σε κινητα (αντι για 300) το βρισκεις με ενα 30αρι η ισως και με 26 αν σου κανουν καποια ειδικη προσφορα απο καταστημα.

ΥΓ. Απλα αν κανεις φορητοτητα η wind standard θα στο αφησει με ενα 17-18 αυτο που θα εχεις οποτε μονο αν εχεις πολυ σοβαρα θεματα αξιζει να φυγεις

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

εχεις θεματα σοβαρα και θελεις επιστροφη ΟΤΕ; Το αντιστοιχο πακετο ειναι περιπου στα 34€ στον ΟΤΕ, αν βολευεσαι με 30 λεπτα σε κινητα (αντι για 300) το βρισκεις με ενα 30αρι η ισως και με 26 αν σου κανουν καποια ειδικη προσφορα απο καταστημα.

ΥΓ. Απλα αν κανεις φορητοτητα η wind standard θα στο αφησει με ενα 17-18 αυτο που θα εχεις οποτε μονο αν εχεις πολυ σοβαρα θεματα αξιζει να φυγεις

δεν έχω θέματα απλά μήπως έβαζα ΟΤΕ TV σαν πακέτο αλλά πάει πολύ πάνω οπότε μένω Wind. ευχαριστώ

34.18 ευρώ έχει στον Οτε αλλά δίνει 360 λεπτά προς κινητά. και αυτό για 24 μήνες μετά πάει στα 42,24 ευρώ , και δεν περιλαμβάνουν το 5% υπέρ του κράτους! δες εδώ https://www.cosmote.gr/fixed/sl/201376/cosmote_home_double_play_24_xl?lastLayoutId=18&productId=double_play_24_XL_shadowI_pstn#_idRef_double_play_24_XL_shadowI_pstn , άμα θέλεις 12 ώρες προς κινητά πήγαινε στην nova.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Οχι δεν ειναι. Απλως πλεον εχεις VOIP τηλεφωνια. Αν πεσει το ρευμα δεν θα χεις τηλεφωνο... :p
Θα χρειαστεί ups. :p

Θα χρειαστεί ups. :p

Ολοι πλεον εχουμε ασυρματα τηλεφωνα. Αρα και να μην εχουμε voip αμα πεση το ρευμα δεν θα εχουμε τηλεφωνο μεχρι να ξαναερθη το ρευμα.

Και ενσύρματο τηλέφωνο να έχεις, και ups μαζί, πάλι μπορεί να μην έχεις τηλέφωνο. Αν παίρνεις από καμπίνα που δεν έχει ups, σε γενική διακοπή στην περιοχή δεν θα δουλεύει. Εγώ έχω VDSL από καμπίνα, χωρίς VoIP και έχω ρίξει σε ups το router. Σε μία διακοπή που έγινε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δεν είχα ούτε internet, αλλά ούτε τηλέφωνο σε ενσύρματη συσκευή.

Και ενσύρματο τηλέφωνο να έχεις, και ups μαζί, πάλι μπορεί να μην έχεις τηλέφωνο. Αν παίρνεις από καμπίνα που δεν έχει ups, σε γενική διακοπή στην περιοχή δεν θα δουλεύει. Εγώ έχω VDSL από καμπίνα, χωρίς VoIP και έχω ρίξει σε ups το router. Σε μία διακοπή που έγινε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δεν είχα ούτε internet, αλλά ούτε τηλέφωνο σε ενσύρματη συσκευή.

Να επιβεβαιωσω και εγω οτι σε περιπτωση διακοπης ρευματος ακομα και με ενσυρματη συσκευη δεν θα εχεις τηλεφωνο.Στο πατρικο μου

εχοθμε συνδεδεμενο στο router ενα ασυρματο τηλεφωνο λογω voip και επισης εχουμε και απο παλαιοτερα ενα duplex ,αρχαια συσκευη με καντραν που απλα εχουν τραβηξει καλωδιο απο την γραμμη.Σε προσφατη διακοπη ρευματος κανενα τηλεφωνο δεν ειχε σημα.

Από τη στιγμή που υπάρχουν κινητά και που μία διακοπή ρεύματος διαρκεί ελάχιστα λεπτά, πλην πολύ σπάνιων περιπτώσεων που μπορεί να είναι μεγαλύτερη, απορώ γιατί γίνεται θέμα

Εμένα σε περίπτωση διακοπής που είχα κάποια στιγμή λόγω βλάβης μου δώσανε δώρο στην WHAT'S up κάποιες ώρες ομιλίας για 10 μέρες και 5gb ίντερνετ για ένα μήνα...όχι άσχημα..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το σταθερό μετά από την ώρα που έγινε Voip; γιατί σε εμένα δεν δούλευε το τηλέφωνο.

Από τη στιγμή που υπάρχουν κινητά και που μία διακοπή ρεύματος διαρκεί ελάχιστα λεπτά, πλην πολύ σπάνιων περιπτώσεων που μπορεί να είναι μεγαλύτερη, απορώ γιατί γίνεται θέμα

Λαθος αυτό ! ! ! το σταθερό τηλέφωνο είναι απαραίτητο και πρέπει να δουλεύει απρόσκοπτα μην σκέφτεσαι εσένα και μένα π. χ λόγο νεαρού ηλικίας σκέψου τι γίνεται σε ένα άνθρωπο μεγάλης ηλικιας που δεν έχει κινητό ή δεν ξέρει να το λειτουργεί τι γίνεται σε περίπτωση ανάγκης Εεεεεεε μου θέλει ο ΟΤΕ η οποίος άλλος isp αργοτερα η οποια ευρωπαϊκή οδηγία voip τότε ο κάθε isp θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του να λειτουργεί το τηλέφωνο σε κάθε περίπτωση

Αλλά ξέχασα γιατί να ξοδέψει λεφτά ο οποίος ο γερμανος η οποιος άλλος για ups στην καμπινα αφού δεν υπάρχει πραγματική αρχή να τους τραβήξει τα αυτιά και να τους πει ρεεεεεεεε τι κάνετε αφήνεται τον άλλο σε μικρή η μεγάλη διακοπή ρεύματος χωρίς τηλεφωνο και αν αύριο η συνδικαλιστές της ΔΕΗ τραβάνε διακοπές για εκβιασμό προς το κρατος θα έχουμε κάθε μέρα το ίδιο βιολί... στην Ελλάδα είμαστε γίνονται αυτα...

Και στην τελική εγώ εσύ κ. τ. λ δεν πληρώνουμε για μια υπηρεσία 24 ώρες x 7μερες Εεεεεεε??? πως και γιατί να πληρώνουμε το ποσό που ζητάνε αφού σε μερικές περιπτώσεις δεν θα είναι online η υπηρεσία πους μας παρέχουν η θα μας κάνουν μείωση στο πάγιο όταν δεν λειτουργεί ουου εμένα μου λες

Και την ίδια στιγμή το συμβόλαιο και μόνο θα λέει για 24 ώρες 7 μέρες 3 6 5 το χρόνο

Χωρίς Internet λόγο βλάβης έχουμε μείνει όλοι κάποια στιγμή για ώρες ή για μέρες χωρίς τηλέφωνο σπάνια τώρα θα πέφτουν και τα δύο μαζί

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το θεμα ειναι ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που δεν ξερουν τί ειναι το VoIP και πως επηρεαζονται.Και τα κινητα χρειάζεται ρευμα για να λειτουργησουν.Αυτα απο μενα.

ρώτησα στο 13888 άμα δίνουν ίντερνετ adsl από καμπίνα και μου είπανε ότι δεν γίνεται σε όλους το τεχνικό τμήμα εφόσον κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ευρυζωνικη τηλέφωνια τότε συνδεει την γραμμή adsl σε καμπίνα! καινούργια ατάκα είναι αυτή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών; μου λέει και να το ζητήσει ο πελάτης δεν γίνεται!

ρώτησα στο 13888 άμα δίνουν ίντερνετ adsl από καμπίνα και μου είπανε ότι δεν γίνεται σε όλους το τεχνικό τμήμα εφόσον κρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την ευρυζωνικη τηλέφωνια τότε συνδεει την γραμμή adsl σε καμπίνα! καινούργια ατάκα είναι αυτή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών; μου λέει και να το ζητήσει ο πελάτης δεν γίνεται!

Εγω παντως ειμαι απο τους τυχερους. Πηρα adsl μεσα απο τα νεο καφαο και κατεβαζω με 23mbps. Εμενα με ριξανε σε ντουλαπα γιατι τοσα χρονια απο αστικο κεντρο επαιζα στο 1mbps.

Το θεμα ειναι ατομα μεγαλυτερης ηλικιας που δεν ξερουν τί ειναι το VoIP και πως επηρεαζονται.Και τα κινητα χρειάζεται ρευμα για να λειτουργησουν.Αυτα απο μενα.

Για να έχεις πρόβλημα και με το κινητό σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα και να μείνει από μπαταρία. Ποτέ δεν μου έχει τύχει και πιστεύω ότι είναι πολύ σπάνιο κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θυμάμαι διακοπή μεγαλύτερη της μιας ώρας. Τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία. Τέλος πάντων πολύ ώρα έχουμε ασχοληθεί με κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνιο να γίνει

εγώ πάλι αναρωτιέμαι... στο εξωτερικό που παίζουν όλοι voip δεν υπάρχουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας??

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Εγω παντως ειμαι απο τους τυχερους. Πηρα adsl μεσα απο τα νεο καφαο και κατεβαζω με 23mbps. Εμενα με ριξανε σε ντουλαπα γιατι τοσα χρονια απο αστικο κεντρο επαιζα στο 1mbps.

ναι αλλά εσύ τόσα χρόνια είχες πρόβλημα και με την τηλεφωνία μέσω ίντερνετ ίσως είχες πρόβλημα. αν θυμάμαι καλά ο Άλιμος δεν έχει δικό του αστικό κέντρο και έχει πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

τα παιδιά στα τηλεφωνικά κέντρα ενδεχομένως να είναι και απο άλλη πόλη και δεν εχουν και πολλές γνώσεις ή να είναι πολιτική της εταιρίας να μην τάζει λαγούς με πετραχίλια και μετά να μην μπορεί να σε εξυπηρετήσει.

Αν η περιοχή σου εχει καμπίνα σε βάζουν στην καμπίνα , αν δεν υποστηρίζει παίρνεις απο αστικο κεντρο

O Cosmote/σταθερή, θα γυρίσει την σύνδεση vdsl σε voip. Λόγω συναγερμού, θα μας δώσουν δικό τους ρούτερ και ups.

Ερωτήσεις για όποιον ξέρει και μπορεί να βοηθήσει:

1. μπορώ να έχω δικό μου ρούτερ; (κάπου διάβασα ότι δεν σου δίνουν τις ρυθμίσεις για την σύνδεση voip σε ρούτερ 3ου)

2. Το ups να υποθέσω ότι είναι "φόλα";

3. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες τηλ συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο σπίτι;

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Είναι αλήθεια αυτό που λες στην πρώτη ερώτηση, δεν σου δίνουν τους κωδικούς, αλλά υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιείς για voip το router του ote και για τα υπόλοιπα το δικό σου.

Ψάξε το λίγο και το βράδυ που θα γυρίσω σπίτι θα βάλω και link αν δεν το βρεις μέχρι τότε

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk