Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε κανενα σταθερο τηλεφωνο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δεις το υπολοιπο χρονο ομιλιας σου προς κινητα , συνεπως ουτε στον οτε , στο my cosmote μπορεις να δεις ποτε εχει βγει λογαριασμος και το ποσο , αλλα οχι αμεσα τον λογαριασμο pdf , πρεπει πρωτα να εχεις ενεργοποιησει το ηλεκτρονικο μηνιαιο ή δημιναιο λογαριασμο και αφου σου ερθει και sms στο κινητο τοτε θα μπορεσεις να το δεις , επισης στο my cosmote μπορεις να δεις την αναλυση των κλησεων αμα δεν το εχεις ενεργοποιησει να σου ερχεται εντυπος, αλλα ειναι σπαστικο που δεν ολα σε μια λιστα και πρεπει να πατας την επομενη σελιδα συνεχεια για να δεις την αναλυση των κλησεων .

Γενικα το my cosmote εχει αρκετα κολληματα .

Ενα αλλο που θα σε βολευει ειναι να ρωτησεις στο 13888 ποτε ανανεωνεται καθε μηνα το συμβολαιο σου και να ξερεις οτι πχ καθε 16 του μηνα θα μπαινουνε τα νεα λεπτα προς κινητα του μηνα .

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Ειναι...ναι μεν αλλα....

Ακομη κι αν ξερω ποτε ανανεωενται το συμβολαιο, πρεπει να κρατω χειροκινητο τεφτερι ποσα λεπτα χρονου καταναλωσα προς κινητα...

Δεν θα πρεπε να ειναι ετσι ομως, απο τη στιγμη που εδω και χρονια πια, δεν ειμαστε στις εποχες της αναλογικης τηλεφωνιας...

Edited by karib

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.

Ειναι...ναι μεν αλλα....

Ακομη κι αν ξερω ποτε ανανεωενται το συμβολαιο, πρεπει να κρατω χειροκινητο τεφτερι ποσα λεπτα χρονου καταναλωσα προς κινητα...

Δεν θα πρεπε να ειναι ετσι ομως, απο τη στιγμη που εδω και χρονια πια, δεν ειμαστε στις εποχες της αναλογικης τηλεφωνιας...

πχ οπως αναφερανε οτι υπαρχει στην forthnet αυτο , επρεπε να υπηρχε και σε ολους τους παροχους , ή αλλιως να υπηρχε το εξης να οριζεισς εσυ φραγη στις εκτος παγιου κλησεις ετσι ωστε ποτε να μην ξεφευγεις! και να πραγματοποειται η κληση μονο απο το πακετο που εχεις ! αμα τελειωνει να μπαινει φραγη και αμα ηθελες αλλο χρονο ομιλιας να καλουσες το τμημα εξυπηρετησης πελατων και να ζητουσες να βαλεις αλλο πακετο, ή πολυ απλα να εμπαινεις στο site τους και θα εμπαινεις με τα στοιχεια σου και θα αγοραζες το πακετο που ηθελες εσυ αμεσα και γρηγορα! ( αυτο θα πει σεβομαι το τι πληρωνει ο πελατης! ).

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΒ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ..ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΛ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ,ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ Σ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti
:) REMEMBER YOU ARE BEAUTIFUL AND EVERYDAY I WANT YOU TO LOOK IN THE MIRROR AND TELL YOURSELF THE ONLY PERSON IN THIS WORLD I WANT TO BE IS ME

Κάνε φορητότητα προς nova. Μόνο έτσι θα σε καλέσουν για προσφορά.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδιά,εδώ και 12 μέρες-από τη Πέμπτη 17/11-πήρα τηλ.το 13888 και τους ζήτησα να με αναβαθμίσουν σε vdsl εως 50 μια που είναι στο ίδιο πάγιο (25 ευρώ) και μου είπαν οκ.Το θέμα μου είναι ότι ακόμα τίποτα!!Τους ξαναπήρα τη προηγούμενη Παρασκευή αλλά...Τι μπορεί να παίζει?

Εν το μεταξύ σήμερα τους ξαναπήρα σήμερα και με κούφαναν!!Μου είπαν ότι εδώ που είμαι,δε πιάνω τα 50 αλλά μέχρι 30,με αποτέλεσμα να μη μπορώ να έχω αυτή τη προσφορά!!Ισχύει λένε μόνο αν πιάνει κάποιος εως 50!!Και περιμένω τηλ.τους να δούμε τι μπορεί να γίνει.Τι κάνω τώρα?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Ξαναπάρε και μίλα με άλλον!!!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ξαναπάρε και μίλα με άλλον!!!!

Αυτό θα κάνω αύριο αν δε πάρουν αυτοί

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Upload πόσο πιάνεις, αν επιτρέπεται;

Sent from my XT1562

Εμενα ρωτας??Αν ναι 1018 και download 16000 περιπου

Xμ, δεν κατάλαβα καλά και νόμιζα ότι είχες vdsl 30άρι και ήθελες να το πας σε 50άρι. Γενικά δεν αποκλείεται να ισχύει αυτό που σου είπαν. Αν δεν έχει καμπίνες vdsl στην περιοχή σου και παίρνεις από ΑΚ, η απόσταση παίζει μεγάλο ρόλο και ενδεχομένως να υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

Παιδιά,εδώ και 12 μέρες-από τη Πέμπτη 17/11-πήρα τηλ.το 13888 και τους ζήτησα να με αναβαθμίσουν σε vdsl εως 50 μια που είναι στο ίδιο πάγιο (25 ευρώ) και μου είπαν οκ.Το θέμα μου είναι ότι ακόμα τίποτα!!Τους ξαναπήρα τη προηγούμενη Παρασκευή αλλά...Τι μπορεί να παίζει?

Εν το μεταξύ σήμερα τους ξαναπήρα σήμερα και με κούφαναν!!Μου είπαν ότι εδώ που είμαι,δε πιάνω τα 50 αλλά μέχρι 30,με αποτέλεσμα να μη μπορώ να έχω αυτή τη προσφορά!!Ισχύει λένε μόνο αν πιάνει κάποιος εως 50!!Και περιμένω τηλ.τους να δούμε τι μπορεί να γίνει.Τι κάνω τώρα?

Φιλε μου μια διευκρινηση: εχεις 30αρα και θελεις να πας στα 50 ή εχεις 24αρι dsl κανεις upgrade σε 50αρα αλλα στην περιοχη μπορεις να εχεις μεχρι 30αρα?

Φιλε μου μια διευκρινηση: εχεις 30αρα και θελεις να πας στα 50 ή εχεις 24αρι dsl κανεις upgrade σε 50αρα αλλα στην περιοχη μπορεις να εχεις μεχρι 30αρα?

To δευτερο...

Αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet στο δήμο Λαυρεωτικής. Δηλώσεις του δημάρχου κ. Λουκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ταχύτητες "φωτός" η πρόσβαση στο διαδίκτυο σύντομα στο Δήμο Λαυρεωτικής

Σε αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet θα προβεί άμεσα ο Δήμος Λαυρεωτικής, με την τοποθέτηση οπτικών ινών στις δημοτικές ενότητες Λαυρίου και Κερατέας . Το έργο θα υλοποιηθεί από τον Ο.Τ.Ε. , έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δ. Λουκά και με τη συνδρομή της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή με την οποία διαδίδεται το φως. Η αντικατάσταση των χάλκινων τηλεφωνικών γραμμών με δίκτυο οπτικών ινών, θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την ψηφιακή υποδομή του Δήμου μας, με κυριότερο αποτέλεσμα την επίτευξη υπερ-υψηλής ταχύτητας Internet.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, αναμένεται εντός του 2017 να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση σε όλη την έκταση του Δήμου Λαυρεωτικής. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα είναι εφικτές συνδέσεις, οι οποίες θα αποδίδουν ταχύτητες έως και 50 MBps.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: «Η μετάβαση από την “εποχή του χαλκού” στην “εποχή της οπτικής ίνας” στην περιοχή μας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και αφορούν τόσο το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις, αφού τα δίκτυα νέας γενιάς αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Οι δημότες μας θα έρχονται αντιμέτωποι με λιγότερες βλάβες, γεγονός που σημαίνει λιγότερα σκαψίματα για αποκατάσταση αυτών και μια αναβαθμισμένη εμπειρία internet στο σύνολό της, που θα βελτιώνει την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Από την άλλη μεριά, θα είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση κρίσιμων τομέων της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, όπου η χρήση νέων τεχνολογιών και συνδεσιμότητας είναι απαραίτητη. Σύντομα θα υπογραφεί Προγραμματική σύμβαση με τον ΟΤΕ, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα το συντομότερο δυνατό.»

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Λαυρεωτικής

πηγη: http://www.forkeratea.com/2016/11/internet_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+forkeratea+%28...%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1++...%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%29 , σημερα 30/11/2016 και ωρα 21:38!

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

άντε ντε και περιμένω πως και πως!

η τελευταία ενημέρωση για την περιοχή της Πλάκας (Κερατέα) είναι ότι αναμένεται η ΔΕΗ να ενεργοποιήσει την καμπίνα (αυτά από το κατάστημα ΟΤΕ Λαυρίου) και μου είπαν επίσης να πάω τέλος Δεκέμβρη,για να αφήσω τηλέφωνο ώστε να με ενημερώσουν μόλις λειτουργήσει για να βάλω VDSL!

Επίσης η καμπίνα θα είναι μόνο για συνδέσεις VDSL ,οπότε όποιος δεν θέλει,μένει με το 2-3-4 που υπάρχει στην περιοχή (σκίζει η ταχύτητα) :wacko:

Στην παρούσα φάση παίζω με 3mbps και κάποια σήματα καπνού,πάνε πιο γρήγορα :lol::p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet στο δήμο Λαυρεωτικής. Δηλώσεις του δημάρχου κ. Λουκά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ταχύτητες "φωτός" η πρόσβαση στο διαδίκτυο σύντομα στο Δήμο Λαυρεωτικής

Σε αναβάθμιση του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας και internet θα προβεί άμεσα ο Δήμος Λαυρεωτικής, με την τοποθέτηση οπτικών ινών στις δημοτικές ενότητες Λαυρίου και Κερατέας . Το έργο θα υλοποιηθεί από τον Ο.Τ.Ε. , έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Δ. Λουκά και με τη συνδρομή της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή με την οποία διαδίδεται το φως. Η αντικατάσταση των χάλκινων τηλεφωνικών γραμμών με δίκτυο οπτικών ινών, θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την ψηφιακή υποδομή του Δήμου μας, με κυριότερο αποτέλεσμα την επίτευξη υπερ-υψηλής ταχύτητας Internet.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου, αναμένεται εντός του 2017 να έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση σε όλη την έκταση του Δήμου Λαυρεωτικής. Με την ολοκλήρωση του έργου, θα είναι εφικτές συνδέσεις, οι οποίες θα αποδίδουν ταχύτητες έως και 50 MBps.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε ότι: «Η μετάβαση από την “εποχή του χαλκού” στην “εποχή της οπτικής ίνας” στην περιοχή μας είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη. Τα οφέλη είναι πολλαπλά και αφορούν τόσο το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά όσο και τις τοπικές επιχειρήσεις, αφού τα δίκτυα νέας γενιάς αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Οι δημότες μας θα έρχονται αντιμέτωποι με λιγότερες βλάβες, γεγονός που σημαίνει λιγότερα σκαψίματα για αποκατάσταση αυτών και μια αναβαθμισμένη εμπειρία internet στο σύνολό της, που θα βελτιώνει την καθημερινότητα κάθε πολίτη. Από την άλλη μεριά, θα είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτηση κρίσιμων τομέων της οικονομίας, όπως ο τουρισμός, όπου η χρήση νέων τεχνολογιών και συνδεσιμότητας είναι απαραίτητη. Σύντομα θα υπογραφεί Προγραμματική σύμβαση με τον ΟΤΕ, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα το συντομότερο δυνατό.»

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Λαυρεωτικής

πηγη: http://www.forkeratea.com/2016/11/internet_28.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+forkeratea+%28...%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1++...%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%29 , σημερα 30/11/2016 και ωρα 21:38!

Η σχετικη ανακοινωση μου θυμιζει τα παλαιοτερα "κατοπιν ενεργειων μου..."των βουλευτων.

Και νοσοκομεια θα φτιαξουμε , σχολεια θα φτιαξουμε και ποταμια θα φτιαξουμε και VDSL θα σας βολουμε.

Αποψη μου: Εμαθε πως θα κανει αναβαθμιση ο ΟΤΕ στην περιοχη,το μονο ευκολο για εναν Δημαρχο αφου οι τεχνικες υπηρεσιες του Δημου θα δωσουν τις σχετικες αδειες,εβγαλε και μια ανακοινωση "θα σας βαλω και vdsl.."

Καληνυχτα και καλη τυχη.

Καλά σε αυτό κάνεις λάθος. Ο Δήμαρχος Κατερίνης δεν αφήνει τον ΟΤΕ να σκάψει τους δρόμους. Αν δεν βγάλει άδεια από τον Δήμο, οι δρόμοι δεν σκαβονται.

Είχα ΟΤΕ έκανα αίτηση φορητότητας στην νόβα .μου έκανε αντιπρόταση ο ΟΤΕ την δέχτηκα αλλα έκρινε η νόβα οτι το αίτημα μου για διαγραφή της αίτηση ήταν εκπρόθεσμο .και έτσι απο την Παρασκευή εχω νόβα χωρίς να μου στείλει ακομα το ρουτερ της .θελω να κάνω υπαναχώρηση ξέρει κάποιος αν πρέπει να πληρώσω τους τέλος ενεργοποίησης ;το σίγουρο ειναι οτι πληρωσω τις μέρες που ειμαι στην νόβα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν το αίτημα στην νοβα το έκανες εξ'αποστασεως (πχ τηλεφωνικά και ήρθε κούριερ να υπογράψεις), έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την υπογραφή. Τότε δεν πληρώνεις τίποτα, μόνο τις ημέρες που σου πρόσφερε υπηρεσίας η νοβα

Αν το αίτημα στην νοβα το έκανες εξ'αποστασεως (πχ τηλεφωνικά και ήρθε κούριερ να υπογράψεις), έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την υπογραφή. Τότε δεν πληρώνεις τίποτα, μόνο τις ημέρες που σου πρόσφερε υπηρεσίας η νοβα

Αν μου ζητηθεί ,που θα το κάνουν σίγουρα , απο νόβα .πως εγώ θα τους αποδείξω οτι δεν θα πάρουν μια ;κάποιος νόμος ; Σε ευχαρηστω.

Αν μου ζητηθεί ,που θα το κάνουν σίγουρα , απο νόβα .πως εγώ θα τους αποδείξω οτι δεν θα πάρουν μια ;κάποιος νόμος ; Σε ευχαρηστω.

Βάση εεττ πες έχεις δικαίωμα 14 ημερών!Ααλλά μόνο αν έκανες ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά αίτημα!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Βάση εεττ πες έχεις δικαίωμα 14 ημερών!Ααλλά μόνο αν έκανες ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά αίτημα!

Ηλεκτρονικά έκανα την αίτηση στην νόβα .αρα ειμαι οκ .να είστε καλά.

Βγήκε κανάλι cosmote cinema christmas HD.

Γεια χαρά κύριοι. Πριν από σχεδόν δύο χρόνια έκλεισα συμβόλαιο με τον ΟΤΕ για 24 μήνες, με 21€ το μήνα, 24αρι internet, 250 προς σταθερά και 30 προς κινητά. Την προσφορά αυτή την είχα καταφέρει μετά από αίτηση φορητότητας μου στη wind, όπου την ίδια μέρα κιόλας με πήραν από τον ΟΤΕ και μου το πρότειναν. Επειδή τα χρόνια πέρασαν και πλέον μου έχουν μείνει ένας δύο μήνες ακόμα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ακόμα προσφορές σε αυτές τις τιμές. Εννοώ, αν ακόμα σου προσφέρουν τα φτηνά πακέτα μετά από αίτηση φορητότητας.

Καλημέρα, μόλις με πήραν απο το 13888 και μου έκαναν την εξής προσφορά:

φουλ πακέτο TV, 24αρι internet adsl, απεριόριστα σταθερά, 30' προς κινητά, δωρεάν router (με υποστήριξη και για vdsl), δωρεάν αποκωδικοποιητής (όχι με ενσωματωμένο σκληρό) και εγκατάσταση πιάτου.

Τελική τιμή 42,73 ευρώ με όλα μέσα (φπα και 10% φόρος συνδρ. τηλεόρασης)+31,5 ευρώ τέλη φορητότητας.

Τόσα ακριβώς πληρώνω και στη Nova χωρίς όμως τα αθλητικά (μόνο τα σίνεμα τα οποία δεν βλέπω και ποτέ, ναναι καλά οι πειρατές:cool:) αλλά με 12 ώρες προς κινητά (ούτε αυτά τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ).

Δέχτηκα την προσφορά γιατί κυρίως το internet της forthnet μου έχει σπάσει τα νεύρα και Δευτέρα θα έρθει το courrier για υπογραφές.

Ζήτησα να μου αυξήσει λίγο τα κινητά (αλλά ήθελε +3ευρώ για +50 λεπτά) ή να μου προσθέσει vdsl 50άρι (αλλά και σε αυτό ήθελε +10ευρώ), οπότε άφησα την αρχική προσφορά που μου έκανε.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά:confused:. Ειναι καλή προσφορά? Μήπως τόση είναι η τιμή του ούτως ή άλλως?Επρεπε να προσέξω τίποτα άλλο?

Να δούμε αν τηλεφωνήσει και η nova με τίποτα καλύτερο...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128