kostas123464 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 οποτε εγω δεν μιλαω που ξαφνικα απο 13 βρεθηκα να πιανω εδω και ενα μηνα 22,5 ....μιλαω για 24αρα γραμμη:happy: Παιρνης adsl απο τα νεα καφαο του vdsl.οπως και εγω και πιανω σχεδον 23 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Όταν πληρώνεις για έως 24άρι, τα 11 είναι λίγα... Που να δεις να πληρώνεις για 24 και να έχεις 5-6....!! Μακάρι να είχα έστω και 11 μέχρι να ενεργοποιηθεί η VDSL καμπίνα που από τονα Απρίλιο έχει μπει και ακόμα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Ειδα σημερα τυχαια στο site οτι εχουν στα 30,14€ το home 2play M 30 (vdsl) για 2ετες συμβολαιο οσο ακριβως πληρωνω εγω τωρα στο adsl Home2play L ! Ειναι δυνατον να "ανταλασσεται" ουσιαστικα στην ιδια τιμη το 30αρι VDSL με τα απεριοριστα σταθερα που εχω τωρα?? Το σκεφτομαι σοβαρα να το παραγγειλω αλλα φοβαμαι μηπως μου ξεφευγει κατι... :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 http://www.adslgr.com/forum/threads/958447-Cosmote-Επιβεβαίωση-εγγραφής-του-τηλεφώνου-σας-στο-Μητρώο-11-για-να-μην-λαμβάνετε-κλήσεις-για-διαφημιστικούς-σκοπούς Σας ενημερώνουμε ότι αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του τηλεφώνου σας έως τις 31/10/16 στο Μητρώο Άρθρου 11 του Νόμου 3471/2006 που τηρεί ο ΟΤΕ και η COSMOTE. Το παραπάνω αφορά και τους συνδρομητές σταθερής και τους συνδρομητές κινητής που έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι επιθυμούν την ένταξη της τηλεφωνικής τους σύνδεσης στο Μητρώο Άρθρου 11 του ΟΤΕ ή της COSMOTE αντίστοιχα. Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του κινητού σας τηλεφώνου στείλτε 11 στο 1256 δωρεάν ή καλέστε στο 12485 δωρεάν από το κινητό σας τηλέφωνο COSMOTE. Για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή του σταθερού σας τηλεφώνου καλέστε στο 12485 δωρεάν από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ ή κινητό τηλέφωνο COSMOTE. Αν δεν επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας στο Μητρώο μέχρι 31/10/16, συμφωνείτε να λαμβάνετε κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Διευκρινίζεται ότι, ακόμα και αν στο παρελθόν έχετε ζητήσει να ενταχθεί ο τηλεφωνικός αριθμός σας στο Μητρώο Άρθρου 11 που τηρεί η εταιρεία μας, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε εκ νέου την εγγραφή σας καθώς με την λήξη της προθεσμίας όσοι συνδρομητές δεν έχουν προχωρήσει στην επιβεβαίωση οι τηλεφωνικοί αριθμοί τους θα διαγραφούν από το Μητρώο 11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Για γραμμη τηλεφωνου με voip / ευρυζωνικη μπορω να ζητησω ups δωρεαν η το χρεωνουν? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Εμας σε επιχειρηση που εχει συναγερμο βεβαια, μετα απο επικοινωνια μεσω chat στο site του ΟΤΕ, με πηραν τηλεφωνο απο το 13888 και χωρις πολλα πολλα μας το στειλαν δωρεαν με courier. Τους ειπα οτι δεν υπηρξε καμια ενημερωση για αλλαγη σε voip αλλα ενα τηλεφωνημα για καποια εγκατασταση εξοπλισμου (που στην δικια μας περιπτωση ειχε ηδη κανει ο τεχνικος που εφτιαξε την ISDN γραμμη μια βδομαδα πριν), οτι υπαρχει συναγερμος στο χωρο και με ρωτησαν εαν με ειχαν ρωτησει πριν την αλλαγη για την υπαρξη συναγερμου πραγμα που δεν ειχαν κανει κτλ κτλ. Τελος, μου λεει αφου δεν υπηρξε ενημερωση και δεν σας ρωτησαν εαν υπαρχει συναγερμος θα σας το στειλουμε δωρεαν με courier. Ισως το δινουν εξισου ευκολα και σε περιπτωσεις χωρις συναγερμο ή και για αλλους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Για γραμμη τηλεφωνου με voip / ευρυζωνικη μπορω να ζητησω ups δωρεαν η το χρεωνουν? όχι δωρεάν είναι θα πας σε κατάστημα και θα τους πεις ότι χρειάζεσαι το mini ups λόγω ότι έχεις συναγερμό αλλιώς δεν ξέρω άμα στο δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_se Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Πριν καμια εβδομαδα εκανα φορητοτητα σε vodafone και η κοσμοτε εκανε προσφορα το cosmote 24 L στα 25,10/μηνα,μαζι με δωροεπιταγη 150ευρω σε Γερμανο.Πριν λιγο,ειδα διαφημιση που προσφερει 3 μηνες δωρεαν το vdsl και μετα μπορεις να διαλεξεις να επιστρεψεις στο προγραμμα που ησουν.Ελα μου,ομως,που αν πας σε VDSL μετα απο 3 μηνες,δεν συνεχιζεις στο παλιο σου προγραμμα(στη περιπτωση μου αυτο με τα 25),αλλα πας στις εμπορικες τιμες..(στη περιπτωση μου,δλδ cosmote 24L στα 36).Το αναφερω αυτο για να μην την πατησει κανεις,που εχει παρει φθηνοτερη απο την εμπορικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Πριν καμια εβδομαδα εκανα φορητοτητα σε vodafone και η κοσμοτε εκανε προσφορα το cosmote 24 L στα 25,10/μηνα,μαζι με δωροεπιταγη 150ευρω σε Γερμανο.Πριν λιγο,ειδα διαφημιση που προσφερει 3 μηνες δωρεαν το vdsl και μετα μπορεις να διαλεξεις να επιστρεψεις στο προγραμμα που ησουν.Ελα μου,ομως,που αν πας σε VDSL μετα απο 3 μηνες,δεν συνεχιζεις στο παλιο σου προγραμμα(στη περιπτωση μου αυτο με τα 25),αλλα πας στις εμπορικες τιμες..(στη περιπτωση μου,δλδ cosmote 24L στα 36).Το αναφερω αυτο για να μην την πατησει κανεις,που εχει παρει φθηνοτερη απο την εμπορικη τιμη. ακριβώς τα ίδια γράφουν και εδώ http://www.adslgr.com/forum/threads/962496-Cosmote-δυνατότητα-δωρεάν-δοκιμής-ταχύτητας-VDSL-έως-50Mbps-σε-συνδρομητές-Cosmote-ADSL24-L-και-XL/page2 Εξαιτιας της δοκιμης θα αλλαχθουν τα παλια modem -router και θα μπουν τα "νεας " τεχνολογιας vdsl modem-router με voip . Που φυσικα θα μείνουν ακομα και αν καποιος δεν θέλει vdsl. Οπότε με ενα σμπαρο δυο τρυγώνια . Επειδη ολοι θα θελησουν το δωρεάν vdsl. .. με αυτο το εξυπνο τρικ τους γυρνανε σε voip ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 σε 9 μέρες αλλάζουμε λέει η διαφήμιση στον ote tv!! τι να εννοεί άραγε ο ποιητής?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Το όνομα από ote σε cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδιά έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε αλλαγή στο Καφαο;;; έχω κοντά μου ένα vdsl και τώρα σε στο που με έχουν συνδέσει πιάνω μόνο 7 mbps... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Για το όνομα του cosmote/ΟΤΕ tv κτλ δεν το κάνουν T-Hellas να τελειώνουμε. ..και δεν το λέω ειρωνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Παιδιά έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε αλλαγή στο Καφαο;;; έχω κοντά μου ένα vdsl και τώρα σε στο που με έχουν συνδέσει πιάνω μόνο 7 mbps... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα πρεέπει να κάνεις αίτημα για vdsl.Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που σου δίνει adsl από vdsl κουτί αλλά δύσκολο. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 σε 9 μέρες αλλάζουμε λέει η διαφήμιση στον ote tv!! τι να εννοεί άραγε ο ποιητής?? :D Έκανα χθες νέα σύνδεση και μου είπε ο τεχνικός ότι σε ένα μήνα περίπου θα ξαναέρθει γιατί θα γίνουν αλλαγές και το τηλέφωνο (η φωνή) θα γίνει ευρυζωνικο. Θα μεταφέρεται η φωνή μέσω ίντερνετ (???). Μάλλον αυτό εννοούν. Edit. Συγνωμη τώρα είδα ότι λες ote tv..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/151116-cosmote-home-double-play-sim.pdf ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/anakoinosi_cosmote_tv_go.pdf Edited November 17, 2016 by Mark_K Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/151116-cosmote-home-double-play-sim.pdf ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/anakoinosi_cosmote_tv_go.pdf πολυ καλο που αυξηθηκαν τα mb στα Cosmote double play sim M απο 10gb θα δινει 25 gb!, και στο large πακετο απο 20gb στα 50gb ιντερνετ! και στο προγραμμα cosmote tvgo απο 2gb στα 5gb και οτι και τα δυο δεν εχουνε ημερομηνια ληξης!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μπορω να ζητησω να επαναφερουν την τηλεφ. γραμμη στο αρχικο σταδιο κ οχι σε voip που ειναι τωρα; ζητανε αιτιολογια; το κανουν 'η απαξ κ γινει ευρυζωνικη η τηλεφωνια δεν στο επαναφερουν; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Μπορω να ζητησω να επαναφερουν την τηλεφ. γραμμη στο αρχικο σταδιο κ οχι σε voip που ειναι τωρα; ζητανε αιτιολογια; το κανουν 'η απαξ κ γινει ευρυζωνικη η τηλεφωνια δεν στο επαναφερουν; το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι δεν εχεις προβλημα με το ιντερνετ και δεν εχεις τηλεφωνο μονο αυτο , συνηθως οταν υπαρχουνε προβληματα στο επαναφερουνε αλλα σε γενικες γραμμες δυσκολο.. εξαλλου υπαρχει ευρωπαικη οδηγια εως 2017-2018 θα πρεπει να γινουνε ολα τα τηλεφωνα ευρυζωνικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluenavy Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι δεν εχεις προβλημα με το ιντερνετ και δεν εχεις τηλεφωνο μονο αυτο , συνηθως οταν υπαρχουνε προβληματα στο επαναφερουνε αλλα σε γενικες γραμμες δυσκολο.. εξαλλου υπαρχει ευρωπαικη οδηγια εως 2017-2018 θα πρεπει να γινουνε ολα τα τηλεφωνα ευρυζωνικα . Δηλαδή όποιος θέλει μόνο τηλεφωνία θα πρέπει να έχει και διαδίκτυο υποχρεωτικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Θα χρησιμοποιείται μόνο για τη φωνή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ρε παιδια για πειτε μου. Μπορω για την σταθερη μου γραμμη ΟΤΕ, να μπω καπου(site) και να βλεπω τα στοιχεια της συνδεσης, ποσα λεπτα εχω καταναλωσει απο τις ωρες που εχει το προγραμμα για κλησεις σε κινητα, και λοιπες παρομοιες πληροφοριες; Σαν online διαχειριση/ενημερωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Να βλέπεις τα λεπτά online.....όχι.Για νλινε διαχείρηση στον οτε δεν το έχουν πολύ!Μπορείς να κάνεις ελάχιστα πράγματα στο MY COSMOTE. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ρε παιδια για πειτε μου. Μπορω για την σταθερη μου γραμμη ΟΤΕ, να μπω καπου(site) και να βλεπω τα στοιχεια της συνδεσης, ποσα λεπτα εχω καταναλωσει απο τις ωρες που εχει το προγραμμα για κλησεις σε κινητα, και λοιπες παρομοιες πληροφοριες; Σαν online διαχειριση/ενημερωση; σε κανενα σταθερο τηλεφωνο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δεις το υπολοιπο χρονο ομιλιας σου προς κινητα , συνεπως ουτε στον οτε , στο my cosmote μπορεις να δεις ποτε εχει βγει λογαριασμος και το ποσο , αλλα οχι αμεσα τον λογαριασμο pdf , πρεπει πρωτα να εχεις ενεργοποιησει το ηλεκτρονικο μηνιαιο ή δημιναιο λογαριασμο και αφου σου ερθει και sms στο κινητο τοτε θα μπορεσεις να το δεις , επισης στο my cosmote μπορεις να δεις την αναλυση των κλησεων αμα δεν το εχεις ενεργοποιησει να σου ερχεται εντυπος, αλλα ειναι σπαστικο που δεν ολα σε μια λιστα και πρεπει να πατας την επομενη σελιδα συνεχεια για να δεις την αναλυση των κλησεων . Γενικα το my cosmote εχει αρκετα κολληματα . Ενα αλλο που θα σε βολευει ειναι να ρωτησεις στο 13888 ποτε ανανεωνεται καθε μηνα το συμβολαιο σου και να ξερεις οτι πχ καθε 16 του μηνα θα μπαινουνε τα νεα λεπτα προς κινητα του μηνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 σε κανενα σταθερο τηλεφωνο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δεις το υπολοιπο χρονο ομιλιας σου προς κινητα , συνεπως ουτε στον οτε , στο my cosmote μπορεις να δεις ποτε εχει βγει λογαριασμος και το ποσο , αλλα οχι αμεσα τον λογαριασμο pdf , πρεπει πρωτα να εχεις ενεργοποιησει το ηλεκτρονικο μηνιαιο ή δημιναιο λογαριασμο και αφου σου ερθει και sms στο κινητο τοτε θα μπορεσεις να το δεις , επισης στο my cosmote μπορεις να δεις την αναλυση των κλησεων αμα δεν το εχεις ενεργοποιησει να σου ερχεται εντυπος, αλλα ειναι σπαστικο που δεν ολα σε μια λιστα και πρεπει να πατας την επομενη σελιδα συνεχεια για να δεις την αναλυση των κλησεων . Γενικα το my cosmote εχει αρκετα κολληματα . Ενα αλλο που θα σε βολευει ειναι να ρωτησεις στο 13888 ποτε ανανεωνεται καθε μηνα το συμβολαιο σου και να ξερεις οτι πχ καθε 16 του μηνα θα μπαινουνε τα νεα λεπτα προς κινητα του μηνα . Στην forthnet μπορείς να δεις πόσα λεπτά απομένουν Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts