Jump to content

COSMΟΤΕ: HOME: Δίκτυο, τιμές, σχόλια, παρατηρήσεις, προβλήματα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω προβλημα.οταν μιλαω ακουω "μπιπ-μπιπ" στοι ακουστικο.τι μπορει να ειναι?

Αν το ακους παντα ή και καποιες φορες ακους και ομιλίες,τότε ειναι συνακρόαση, βλαβη στο δικτυο.

Αν της χαλάσει στην forthnet να δεις γέλια!! Ο οτε ειναι ο μόνος στην Ελλαδα που διαχειρίζεται και ξερει το συνδρομητικό δίκτυο.

Ως τώρα όλα καλά. Ελπίζω να μην της χαλάσει όμως γιατί πριν την forthnet θα πρήξει τα δικά μου συκώτια.

Αν το ακους παντα ή και καποιες φορες ακους και ομιλίες,τότε ειναι συνακρόαση, βλαβη στο δικτυο.

κοιτα.θα σου πω τι ακριβως γινεται.οταν σηκωνω το ακουστικο δεν υπαρχει προβλημα.το θεμα ειανι αφου κανω κληση και απαντησει ο αλλος.απο την ωρα που απανταει λοιπον μετα απο3-4 δετερα κανει το 10 μπιπ και μετα αν 5-6 δευτερα κανει μπιπ

κοιτα.θα σου πω τι ακριβως γινεται.οταν σηκωνω το ακουστικο δεν υπαρχει προβλημα.το θεμα ειανι αφου κανω κληση και απαντησει ο αλλος.απο την ωρα που απανταει λοιπον μετα απο3-4 δετερα κανει το 10 μπιπ και μετα αν 5-6 δευτερα κανει μπιπ

Προς ολα τα νούμερα που καλείς ή σε καποιο συγκεκριμένο?

σε ολα.και σε κινητο και σε σταθερο

..ειναι υποπτο, δωστο στις βλαβες, αν και δυσκολα θα βγαλεις ακρη.

Και γω αυτο φβαμαι.....σα χρονομετρο ειανι.απλα ειναι λιγο ασταθες.δλδ δεν ειναι ενα μπιπ αν 3 δευτερα.και το πιο υποπτο ειναι οτι ολα ξεκινανε αφου πρωτα παρω τηλ.ευχαριστω πολυ

Μπρος γκρεμός (ΟΤΕ) και πίσω ρέμα (εναλλακτικοί).

Τι να διαλέξεις; Εγώ έχω conn-x και όταν η σύνδεση ήταν 8άρα έπιανα 6-7 κάθε μέρα, κάθε ώρα. Μετά που άνοιξε και όλα έγιναν 24, δεν πιάνω πάνω από 4 ποτέ.

Επιβεβαιώθηκε και από τεχνικό η γραμμή, δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 4 τώρα που και η κουτσή Μαρία έχει dsl.

Και η "παρηγοριά" είναι να το ρίξεις στα 2 για να μην πληρώνεις περισσότερα (αλλά και η τιμή των 2mbps είναι το 80% της έως 24).

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Μπρος γκρεμός (ΟΤΕ) και πίσω ρέμα (εναλλακτικοί).

Τι να διαλέξεις; Εγώ έχω conn-x και όταν η σύνδεση ήταν 8άρα έπιανα 6-7 κάθε μέρα, κάθε ώρα. Μετά που άνοιξε και όλα έγιναν 24, δεν πιάνω πάνω από 4 ποτέ.

Επιβεβαιώθηκε και από τεχνικό η γραμμή, δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 4 τώρα που και η κουτσή Μαρία έχει dsl.

Και η "παρηγοριά" είναι να το ρίξεις στα 2 για να μην πληρώνεις περισσότερα (αλλά και η τιμή των 2mbps είναι το 80% της έως 24).

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν.

Ζήτησε τους να σου κάνουν έλεγχο της γραμμής σου για θόρυβο κλπ ή αν δεν σε εξυπηρετήσουν από το 1242, να δηλώσεις μόνος σου βλάβη. Επίσης ρώτησε τους πόσο απέχεις από το DSLAM μήπως και παίζει αυτό ρόλο αν και δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι, το DSLAM, τόση απώλεια είναι απίθανη.

Τσέκαρε και τα φίλτρα σου ή ακόμα κι αν έχεις συναγερμό συνδεδεμένο με τη γραμμή σου, πρέπει να το κοιτάξεις κι αυτό.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Ζήτησε τους να σου κάνουν έλεγχο της γραμμής σου για θόρυβο κλπ...

Έχουν γίνει όλα αυτά, δηλώθηκε βλάβη στο 1242, και σε μια μέρα ήρθε τεχνικός και στο σπίτι. Η συνδεσμολογία και το hardware είναι ακριβώς το ίδιο από τότε που είχα ονομαστική 8 και έπιανα 6-7 συνέχεια. Ο τεχνικός μου είπε πως δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο, οι γραμμές είναι ούτως ή άλλως φορτωμένες και η απόσταση κανά 2-3χλμ. Εν αναμονή των οπτικών ινών που θα βάλει ο ΟΤΕ (ελπίζω να ζω μέχρι τότε).

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Το να πιάνεις λιγότερη ταχύτητα επειδή είναι φορτωμένες οι γραμμές είναι λογικό. Το να συνδέεσαι όμως πιο χαμηλά, δεν είναι θέμα φορτώματος, αλλά θέμα ποιότητας καλωδίων. Εσωτερικών / εξωτερικών ή απόστασης.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

ναι,ενταξει,πληρώνω οτε για να χω μια ποιότητα (42e το μηνα),αν δεν μπορώ να την εχω,μπορώ να πληρώνω 20ευρώ το μηνα για on double play 8gr κι οτι βρεξει ας κατεβασει. Και πιο πολυ φοβαμαι αν θα χω τηλεφωνο.

Ερώτηση για φοιτητική έκπτωση και τι συμφέρει:

Κατέληξα σε conn-x

Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι πως ακριβώς συμφέρει κάποιος να συνδεθεί: Απλή αίτηση τηλεφώνου pstn + CONN-X 24ρα με δίοδος (16 και κάτι με την έκπτωση το ιντερνετ) ή το πακέτο τηλέφωνο με απεριόριστες κλήσεις + conn-x 24ρα που βγαίνει 45 ευρώ το μήνα (χωρίς κάποια φοιτητική έκπτωση) ;

Θα μου πείτε ότι εξαρτάται από το αν θα γίνεται αρκετή χρήση του τηλεφώνου αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο conn-x πακέτο των 45 ευρώ δεν παρέχεται καμία φοιτητική έκπτωση...

Δηλαδή ή πληρώνω περίπου 30 το μήνα (αν κατάλαβα σωστά) στην πρώτη περίπτωση (πάγιο τηλεφώνου + ιντερνετ με έκπτωση φοιτητική) ή πληρώνω 45 ευρώ κομπλέ στη δεύτερη άσχετα αν είμαι φοιτητής.

Είναι κάτι που δεν κατάλαβα σωστά;

Το φοιτητικό πακέτο αναφέρεται αποκλειστικά σε σύνδεση internet χωρίς περαιτέρω ομιλίες. Στην ουσία αυτό που χρειάζεται ένας φοιτητής είναι το internet.

Πρακτικά, οι χρεώσεις που αναφέρεις είναι αυτές. Συνεπώς, είναι στην ευχέρεια του καταναλωτή-πελάτη να διαλέξει ένα από τα 2 πακέτα. Άποψη μου στο συγκεκριμένο θέμα σου είναι να πάρεις το πακέτο με τα 24Mbps με την απεριόριστη επικοινωνία προς αστικά-υπεραστικά και 60' προς κινητά και να μην ασχοληθείς καν με το φοιτητικό.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπερα εχω το thomson το router και χρησιμοποιω ασυρματη συνδεση.Σημερα που πηγα να συνδεθω παλι στο router αναβοσβηνει το wireless λαμπακι η μενει και σταθερο αλλα ειναι ποροκαλι χρωμα οχι κιτρινο που ητανε παλια.Μηπωσ γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι?Ευχαριστω

Καλησπερα εχω το thomson το router και χρησιμοποιω ασυρματη συνδεση.Σημερα που πηγα να συνδεθω παλι στο router αναβοσβηνει το wireless λαμπακι η μενει και σταθερο αλλα ειναι ποροκαλι χρωμα οχι κιτρινο που ητανε παλια.Μηπωσ γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι?Ευχαριστω

Έχεις κλειδώσει με WEP κρυπτογράφηση. Πήγαινε Home > Home Network > Interfaces > WLAN -> Configure, επέλεξε "Use WPA-PSK Encryption" (στο προτείνω), πάτα Apply και θα γίνει πράσινο.

Έχεις κλειδώσει με WEP κρυπτογράφηση. Πήγαινε Home > Home Network > Interfaces > WLAN -> Configure, επέλεξε "Use WPA-PSK Encryption" (στο προτείνω), πάτα Apply και θα γίνει πράσινο.

Βασικα συνδεεται κανονικα απλα μου κανει εντυπωση που ειναι πορτοκαλι πειραζει η καλυτερα να κανω αυτο που προτεινεις?

Βασικα συνδεεται κανονικα απλα μου κανει εντυπωση που ειναι πορτοκαλι πειραζει η καλυτερα να κανω αυτο που προτεινεις?

Δεν πειράζει, απλώς έχεις κλειδώσει με διαφορετική κρυπτογράφηση. Η άλλη μέθοδος (WPA) νομίζω πως είναι καλύτερη.

Δεν πειράζει, απλώς έχεις κλειδώσει με διαφορετική κρυπτογράφηση. Η άλλη μέθοδος (WPA) νομίζω πως είναι καλύτερη.

Δυστυχως δεν συνδεεται ετσι ομως με πεταει εκτος συνδεσης...οποτε θα επαναφερω τις αλλες ρυθμισεις αφου δεν υπαρχει προβλημα...

Δυστυχως δεν συνδεεται ετσι ομως με πεταει εκτος συνδεσης...οποτε θα επαναφερω τις αλλες ρυθμισεις αφου δεν υπαρχει προβλημα...

Δεν μπορεί να λειτουργήσει με WPA; Παράξενο.. Εννοείς δεν συνδέεται ο υπολογιστής με το router ή δεν συνδέεται στο net; Αν είναι το πρώτο, πρέπει να ξανασυνδεθείς από τον υπολογιστή στο ασύρματο και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό που θα δώσεις στο πεδίο "WPA-PSK Encryption Key", εκεί που άλλαξες το WEP (βάλε και WPA2 αν τελικά το χρησιμοποιήσεις)

Δεν μπορεί να λειτουργήσει με WPA; Παράξενο.. Εννοείς δεν συνδέεται ο υπολογιστής με το router ή δεν συνδέεται στο net; Αν είναι το πρώτο, πρέπει να ξανασυνδεθείς από τον υπολογιστή στο ασύρματο και να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό που θα δώσεις στο πεδίο "WPA-PSK Encryption Key", εκεί που άλλαξες το WEP (βάλε και WPA2 αν τελικά το χρησιμοποιήσεις)

Νομιζω το πρωτο δεν τα ξερω και πολυ καλα...θα το δοκιμασω ομως ξανα μετα να το τσεκαρω.Ευχαριστω παντως ησουν πολυ κατατοπιστικος..

Σημερα ηρθε ο τελευταιος λογικα λογαριασμος ΟΤΕ-CONNEX , μιας και εδω και κανα μηνα εχω wind ...

Ο λογαργιασμος ομως ελεγε -25 Ευρω ???

Τι σημαινει αυτο?

Πωλειται lg gt505...Pm me....

Σημερα ηρθε ο τελευταιος λογικα λογαριασμος ΟΤΕ-CONNEX , μιας και εδω και κανα μηνα εχω wind ...

Ο λογαργιασμος ομως ελεγε -25 Ευρω ???

Τι σημαινει αυτο?

Σημαίνει ότι σου επιστρέφουν τα 25 ευρώ που είχες πληρώσει μπροστά. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να τα εξαργυρώσεις.