Jump to content

Δυο Μέρες Μόνο (Mega)

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειστε σοβαροι ρε παιδια?????

μα ειναι δυνατον ενα πιτσιρικι να μη βρισκει ενα καφε να παει με τις φιλες του???

και καλα το πιτσιρικι.....αυτο ειναι 16 χρονων και προφανως ανεγκέφαλο.....

Καλό θα ήταν οι χαρακτηρισμοί να αποφεύγονται. Δεν είναι κατώτερος κάποιος επειδή είναι πιο μικρός σε ηλικία.

εσυ τι ακριβώς κάνεις τώρα? του προτείνεις trendy χλιδάτα καφε για να παει και να κάνει τί? παρέα με τους επιχειρηματίες και τα μοντέλα που συχνάζουν εκεί?

έχετε χασει καθε συναίσθηση και κάθε μέτρο?

εμπόρευμα θα πάει να "πουλήσει";;;;;;;;

Δεν νομίζω να έχω καταλάβει καλά. Πρέπει να είσαι συγκεκριμένης κατηγορίας πολίτης για να επισκεφθείς τα συγκεκριμένα μέρη; Υπάρχει μήπως όριο ηλικίας για τα τραπέζια των; Στην τελική, πρότεινα ορισμένα, με ρώτησε που είναι και του απάντησα. Μήπως έπρεπε να του πω «άντε ψάξε»;

δηλαδη χαθήκανε τα συνοικιακά bistro και τα μικρα cafe στο κέντρο της αθήνας?

πρέπει ενα καφε για να αξίζει την προσοχή σας να εχεί θαμώνες tv persones και μαιντανους του κολωνακίου?

Περί ορέξεως ουδείς λόγος. Εάν θεωρείς ότι όποιος πηγαίνει στα συγκεκριμένα τα κάνει για να «προβάλλει» τον εαυτό του, ή για να βλέπει τους διάσημους και να χαίρεται, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

και βέβαια την αρχή σαν ηλίθια την έκανα εγώ που έκατσα και έδωσα πληροφορίες για το bandoneon.....αλλα δεν πρόσεξα οτι απευθυνόμουν σε 16χρονο που κανένα ενδιαφέρον δεν είχε για το ίδιο το μαγαζί αλλα για τους πελάτες του......

Δεν είδα κάτι τέτοιο από τα μηνύματα του φίλου. Αντίθετα, είμαι σίγουρος πως ο λόγος που θέλει να επισκεφθεί το συγκεκριμένο χώρο, είναι επειδή του άρεσε όπως τον είδε στη σειρά και όχι επειδή ίσως να συχνάζουν εκεί οι ηθοποιοί της σειράς.

και συνεχίζεις την ιστορία εσύ δίνοντας αναλυτικά κατάλογο και πληροφορίες για όλα τα αποψάτα μαγαζιά που συχνάζεις με τις φίλες σου, λες και εχεις αναλάβει το promotion ή τις δημόσιες σχέσεις των μαγαζιών και πέρνεις ποσοστά απο τις εισπράξεις τους......

Επαναλαμβάνω, με ρώτησε, του απαντάω. Υπόσχομαι άλλη φορά να είμαι πιο αγενής και να τον αγνοήσω.

αντε τώρα μην το ανοίξω και δεν σας ξεπλένει ούτε ο κηφισσός.....

ρε βρείτε την ταυτότητα σας ρεεεεεεεεε......ρε μη γίνεστε ένα με τη μάζα ρεεεεεε......

Ασχολίαστα... :confused:

και τέλοσπάντων νόμιζα ότι το forum αυτό έχει να κάνει με μια συγκεκριμενη δουλειά και με τις απόψεις όλων εμας που τη βλέπουμε και είτε μας αρέσει ειτε όχι σχολιαζουμε και αναλύουμε μια τηλεοπτικη πραγματικοτητα....

δεν ήξερα ότι το forum πραγματευεται και το κομμάτι που αφορα στις κοσμικες εξόδους των μελών του....

και εις αλλα με υγεία.......:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Το forum, ειδικά στην ενότητα Chat & Fun, μπορεί να ασχολείτε με οτιδήποτε θέλουν τα ίδια τα μέλη του, εφόσον αυτό (-α) δεν αντίκεινται στους Ο.Π.Χ.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 371
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειστε σοβαροι ρε παιδια?????

μα ειναι δυνατον ενα πιτσιρικι να μη βρισκει ενα καφε να παει με τις φιλες του???

και καλα το πιτσιρικι.....αυτο ειναι 16 χρονων και προφανως ανεγκέφαλο.....

εσυ τι ακριβώς κάνεις τώρα? του προτείνεις trendy χλιδάτα καφε για να παει και να κάνει τί? παρέα με τους επιχειρηματίες και τα μοντέλα που συχνάζουν εκεί?

έχετε χασει καθε συναίσθηση και κάθε μέτρο?

εμπόρευμα θα πάει να "πουλήσει";;;;;;;;

δηλαδη χαθήκανε τα συνοικιακά bistro και τα μικρα cafe στο κέντρο της αθήνας?

πρέπει ενα καφε για να αξίζει την προσοχή σας να εχεί θαμώνες tv persones και μαιντανους του κολωνακίου?

και βέβαια την αρχή σαν ηλίθια την έκανα εγώ που έκατσα και έδωσα πληροφορίες για το bandoneon.....αλλα δεν πρόσεξα οτι απευθυνόμουν σε 16χρονο που κανένα ενδιαφέρον δεν είχε για το ίδιο το μαγαζί αλλα για τους πελάτες του......

και συνεχίζεις την ιστορία εσύ δίνοντας αναλυτικά κατάλογο και πληροφορίες για όλα τα αποψάτα μαγαζιά που συχνάζεις με τις φίλες σου, λες και εχεις αναλάβει το promotion ή τις δημόσιες σχέσεις των μαγαζιών και πέρνεις ποσοστά απο τις εισπράξεις τους......

αντε τώρα μην το ανοίξω και δεν σας ξεπλένει ούτε ο κηφισσός.....

ρε βρείτε την ταυτότητα σας ρεεεεεεεεε......ρε μη γίνεστε ένα με τη μάζα ρεεεεεε......

και τέλοσπάντων νόμιζα ότι το forum αυτό έχει να κάνει με μια συγκεκριμενη δουλειά και με τις απόψεις όλων εμας που τη βλέπουμε και είτε μας αρέσει ειτε όχι σχολιαζουμε και αναλύουμε μια τηλεοπτικη πραγματικοτητα....

δεν ήξερα ότι το forum πραγματευεται και το κομμάτι που αφορα στις κοσμικες εξόδους των μελών του....

και εις αλλα με υγεία.......:ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

Σε ευχαριστώ πολύ για τους χαρακτηρισμούς σου! Μόνο που φαίνεται καθαρά ποιος είναι ανώριμος... Μόνο κάτι τουφέκια θα μπορούσαν να λένε με τόσο ενθουσιασμό και χαρά ότι βρήκαν την καφετέρια-εστιατόριο όπου έγιναν τα γυρίσματα του Δυό Μέρες Μόνο. Λες και μας νοιάζει τι επιλέγει ο Παπακαλιάτης...

Όσο για το ότι πηγαίνουμε με την μάζα, πώς το κατάλαβες αυτό; Θα πρέπει να είσαι φοβερή ψυχολόγος που από ένα ποστ να μπορείς να καταλάβεις την ψυχοσύνθεση του καθενός.

Τι κάθεσαι και φανατίζεσαι με τις καφετέριες; Επειδή εσύ δεν τις θέλεις, σημαίνει ότι είναι για το ρέμα; Σύνελθε λίγο πρώτα. Και μάθε πότε σε κοροιδεύουν και πότε όχι!

@Veco: Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μού έδωσες αλλά ξέρω μερικές καφετέριες, δεν είμαι τόσο ακοινώνητος! Απλά απ'τη στιγμή που βλέπω να κατεβαίνει το επίπεδο της συζήτησης από μερικά τουφέκια εδώ μέσα (συγκεκριμένα 1) δεν είναι δυνατόν να μην μπω κι εγώ στο κλίμα.

Τέλος οφ-τοπικ από εμένα.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

eida trailer gia avrio. o trelos kapoion pyrovolei. poion lete?

Τα λεφτά μου στην Έρση.

Κι αυτό παίζει! :wink:

Τα λεφτά μου στην Έρση.

Kαι τα δικα μου επισης. Εχει κουρασει ο χαρακτηρας της και ειναι ιδιαιτερως σπαστική...επιπλεον εχει παρελθον με το γκολουμ. Κοινως ηρθε η ωρα της. :devil:

http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg

In this light and on this evening

Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να είναι η Σοφία, ούτε ο Άρης, ούτε ο Χρήστος, γιατί μετά δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια. Δεν μπορεί να είναι κάποια από τις δύο φίλες της Σοφίας, γιατί δεν εξυπηρετεί τίποτα το να «βγει από τη μέση»... Οπότε, Έρση. :)

Υ.Γ.

Τα ονόματα τα βρήκα, ή γράφω ότι μου 'ρχεται; :p

Ανακαλώ... Ιδού η περίληψη του μεθεπόμενου. Ποιος λείπει;

Και μετά την καταιγίδα η ηρεμία... 'Ωσπου η ξαφνική απόφαση της Σοφίας να παρατήσει τον Χρήστο και να ζητήσει από τον 'Αρη να μείνουν μαζί ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων. Παράλληλα ο Σάββας εμπλέκεται σε μια νέα κρυφή σχέση...

Deb,

μας συγχαίρω! :happy: Εξ άλλου ήταν η μόνη λογική συνέχεια...

Deb,

μας συγχαίρω! :happy: Εξ άλλου ήταν η μόνη λογική συνέχεια...

;)

Tα κακα νεα τα μαθατε; Τελικα ο Παπακαλιατης θα ολοκληρωσει τη σειρα στα 12 επεισοδια (δηλ. τα Χριστουγεννα) καθοτι νουμερα δεν επιασε ουτε την Τεταρτη.

Επισης τα Χριστουγεννα θα κοπει και το Παλι απο την αρχη για τον ιδιο λογο.

;)

Αυτή τη φορά όμως με ποιά δικαιολογία. Επειδή πέρυσι έριξαν το κόψιμο στα "ατυχήματα".

Αυτή τη φορά όμως με ποιά δικαιολογία. Επειδή πέρυσι έριξαν το κόψιμο στα "ατυχήματα".

Μα προφανώς για να υπάρξει και τρίτη σεζόν!!!!!!

Αν τα μετράω καλά, θα έχει μάλιστα 18 επεισόδια, αφού κάθε χρόνο αυξάνονται κατά 6!!! :lol::lol::lol:

;)

Tα κακα νεα τα μαθατε; Τελικα ο Παπακαλιατης θα ολοκληρωσει τη σειρα στα 12 επεισοδια (δηλ. τα Χριστουγεννα) καθοτι νουμερα δεν επιασε ουτε την Τεταρτη.

Μπα το πηρε αποφαση?:lol:

λεω και γω πως και εβαλαν τη σειρα τεταρτη ημερα champions league...ηρωικη εξοδος μιλαμε..

και αντε τωρα να διαλεξεις μεταξυ των αγωνων του champions league, δηλαδη ενος απο τα πραγματικα ελαχιστα προγραμματα που αξιζουν na δει κανεις στη δυσμοιρη greek tv και της σειρας του παπακαλια που αν μη τι αλλο ανεβαζει το επιπεδο σε σχεση με κατι αλλες οσον αφορα το ποσο προσεγμενη ειναι απο σκηνοθετικης πλευρας κυριως..

μπα τωρα που το σκεφτομαι κανενα διλλημα σιγα μη χασω το θεαμα του c.l για να φαω στη μαπα τη μουρη του παπακαλιατη..:p :lol: ετσι κι αλλιως τα εκτος εδρας του οσφπ προσφερουν ασυγκριτα πλουσιοτερο θεαμα..:lol: :D

οχι σοβαρα τωρα το πολυ μελο εχει κουρασει πολυ ακομα και το σκληροπυρηνικο κοινο του χριστοφορου..καλυτερα να το ριξει στην κωμωδια μπορει να βγαλει αρκετο γελιο..(δεν το λεω ειρωνικα:happy: )

;)

Το «Πάλι από την αρχή», ήταν μία σειρά η οποία είχε όλα τα φόντα για να γίνει πετυχημένη. Καλό κάστινγκ, «πιασάρικη» υπόθεση κλπ, αλλά εμένα κάτι με χάλασε στα πρώτα δύο επεισόδια που είδα και την εγκατάλειψα. Φαίνεται δεν είμαι ο μόνος.

Αναφορικά με τον Παπακαλιάτη, τι να γίνει, αυτά έχει η ζωή. Καλύτερα να γνωρίσει και μία αποτυχία, ούτως ώστε να επανέλθει δριμύτερος. :p

βρε παιδια εγω ειμαι η εφου..εγω ειμαι εκεινη που ρωτησα για το el bandoneon αρχικα...δεν ειμαι η 16χρονη που δεν ξερει και δεν εχει παει σε αλλα "cafe" στη ζωη του!!αυτη ηταν μια διευκρινιση..κατα τα αλλα πιστεψε με υπαρχουν χιλιαδες cafe τα οποια δεν μπορουν καν να συγκριθουν με αυτα που εσυ προτινεις και τα οποια δεν εχουν και τιποτα το ιδιαιτερο...καλα να περνατε ολοι σας!!

βρε παιδια εγω ειμαι η εφου..εγω ειμαι εκεινη που ρωτησα για το el bandoneon αρχικα...δεν ειμαι η 16χρονη που δεν ξερει και δεν εχει παει σε αλλα "cafe" στη ζωη του!!αυτη ηταν μια διευκρινιση..κατα τα αλλα πιστεψε με υπαρχουν χιλιαδες cafe τα οποια δεν μπορουν καν να συγκριθουν με αυτα που εσυ προτινεις και τα οποια δεν εχουν και τιποτα το ιδιαιτερο...καλα να περνατε ολοι σας!!

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα efou. Η υπόθεση - ευτυχώς - έληξε. :)

Ούτως ή άλλως δεν μπορεί να είναι η Σοφία, ούτε ο Άρης, ούτε ο Χρήστος, γιατί μετά δεν θα μπορούσε να υπάρξει συνέχεια. Δεν μπορεί να είναι κάποια από τις δύο φίλες της Σοφίας, γιατί δεν εξυπηρετεί τίποτα το να «βγει από τη μέση»... Οπότε, Έρση. :)

Υ.Γ.

Τα ονόματα τα βρήκα, ή γράφω ότι μου 'ρχεται; :p

σωστή σκεψη

αλλα αποκλείεται να πυροβολήσει η Έρση τον τρέλλό να τελειωνει εκει η υποθεση...;;

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Δεν αποκλείεται, αλλά στο trailer δεν δείχνει τον δείχνει εκείνον να πυροβολάει κάποιον;

υπαρχει κ περιπτωση να ζησει αυτος που πυροβολαει ομως ετσι?ή να ριχνει για εκφοβισμο κοντα σε καποιον...

επισης,την ερση γιατι να την πυροβολησει?αφου μαυτην θελει να φυγει...?

Κι αυτό παίζει και είναι πολύ πιθανό...

θα δουμε αποψε :)

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Tελικα ο Λουλης την εφαγε τη σφαιρα, αλλα δοξα τω Θεω η ενοχλητικη Ερση μας αδειασε τη γωνια παρεα με το γκολουμ.

Καπου εδω πιστευω οτι ηρθε η ωρα να σταματησω να βλεπω τη σειρα γιατι αν δω το επομενο επεισοδιο με το κοννε Μπαζακα-Πυρπασσοπουλου θα ξερασω επιτοπου. :down:

Αλλη λυση για να ανεβασει τα νουμερα δεν μπορουσε να σκεφτει ο Παπακαλια φαινεται, και αποφασισε να επαναλαβει το Κλεισε τα Ματια με το χαρακτηρα του Πυρπασσοπουλου. Γι’αυτο εκανε και η Ζουνη γκεστ περασμα :p :p