Jump to content

Φήμες και νέα για τα Sony Xperia

KOUNELOS1986
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βρισκομαι ελβετια αυτες τις μερες κι ειχα την ευκαιρια να το δω απο κοντα

οκ, το τηλεφωνο ειναι πολυ πολυ ομορφο!!!!!

:cool:

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

http://www.insomnia.gr/topic/255867-k%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-wwwebwgr/ να εδω το διαβασα...! μια μερα? και το λεμε μια χαρα? πωω..:// το παλιο μου σ.ε κραταγε 5 μερες και! το x8 3 και το κλεινω το βραδυ! παντως ευχαριστω!

Καλά αυτό είναι πριν 3 χρόνια πάντως οπότε από τότε έχει κυλήσει πολύ νεράκι στο....το arc που πουλιόταν εκεί είναι 100 % το καλύτερο πακέτο που θα μπορεσεις να βρεις(να εύχεσαι να φέρουν τα ίδια όταν θα έχουν νεα παραλαβή και το ελεγχεις και επιτόπου).

επισης ειναι και ελαχιστα εκνευριστικο...

μακαρι να εχουν καταλαβει οτι κατι τετοια συμβαντα ειναι που βγαζουν το κακο ονομα!...το ειχα ξαναδιαβασει καπου οτι ειναι το καλυτερο πακετο! νομιζω μεσα περιεχει φορτιστη αυτοκινητου ,HDMI 16 gb κανονικο φορτιστη και νομιζω και κατι αλλο!...οντως..μακαρι να φερουν το ιδιο!και ναι το ελεγχο επιτοπου...απο εγγυηση αυτο τι εχει ? ξερετε?

Sony Ericcsson G705-Sony Ericsson X8-Sony Ericsson Arc-HTC One :ninja:

Τελικα το πηρα κι εγω! Πολυ καλο, αλλα μια ερωτηση.

Στον τηλεφωνικο καταλογο απο τo HTC Desire s που εχω καθως και μερικα ακομη Android κινητα που περασαν απο τα χερια μου, δειχνουν ολα τα πεδια.

Οπως σημειωσεις και γενεθλια.

Εδω στις σημειωσεις βλεπω μονο την πρωτη σειρα και το υπολοιπο κειμενο για να το δω πρεπει να πατησω επεξεργασια.

Τα γενεθλια της επαφης δεν τα βλεπω καθολου καθως και δεν εχει καν πεδιο να προσθεσω τα προσθεσω.

Τι γινετε; απο αυτο και μονο εχω ξενερωσει.

Τωρα που το ξαναειδα, ουτεν καν κατηγοριες εχει.

Μηπως παρεβλεψα κατι;

Edited by katerini
Κωστας - Κατερινη

@vitriolis

Λογικα μετα τις 20 Μαιου , γιατι παντα κανουν περιπου 3-4 εβδομαδες απο την ημερομηνια που το ανακοινωνουν στις συσκευες συντομα κοντα σας να το φερουν

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

καλησπερα πως μπορω να αλλαξω το πληκτρολογιο απο qwerty σε πληκτρολογιο κινητου με πληκτρα?ευχαριστω

@vitriolis

Λογικα μετα τις 20 Μαιου , γιατι παντα κανουν περιπου 3-4 εβδομαδες απο την ημερομηνια που το ανακοινωνουν στις συσκευες συντομα κοντα σας να το φερουν

Ευχαριστω φιλε

Στον τηλεφωνικο καταλογο απο τo HTC Desire s που εχω καθως και μερικα ακομη Android κινητα που περασαν απο τα χερια μου, δειχνουν ολα τα πεδια.

Εδω στις σημειωσεις βλεπω μονο την πρωτη σειρα και το υπολοιπο κειμενο για να το δω πρεπει να πατησω επεξεργασια.

Τα γενεθλια της επαφης δεν τα βλεπω καθολου καθως και δεν εχει καν πεδιο να τα προσθεσω.

Μηπως παρεβλεψα κατι;

Δεν ξερει κανενας να μου απαντησει; Γιατι αν δεν υπαρχει τροπος να βλεπω ολα τα πεδια, με το μαμα προγραμμα, η με καποιο αλλο, θα αναγκαστω να το πουλησω.

Και ειναι κριμα. Σημερα το πηρα

Κωστας - Κατερινη

Τα γενεθλια της επαφης δεν τα βλεπω καθολου καθως και δεν εχει καν πεδιο να προσθεσω τα προσθεσω.

Μηπως παρεβλεψα κατι;

Ενας πολυ ωραιος και απλος τροπος ειναι να χρησιμοποιησεις το Sony Ericsson sync και να τα επεξεργαζεσαι ολα απο την ανεση του υπολογιστη σου, ακομη και τις φωτογραφιες στις επαφες.

Hope this helps! :cool:

SonyEricsson sync

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θεμα για εμενα ειναι να μην κανω συνδεση με τον υπολογιστη.

Εκεινο που θελω ειναι να δειχνει ολα τα πεδια της επαφης στο κινητο.

Κανενα αλλο προγραμμα απο το μαμα υπαρχει;

Κωστας - Κατερινη

Το θεμα για εμενα ειναι να μην κανω συνδεση με τον υπολογιστη.

Εκεινο που θελω ειναι να δειχνει ολα τα πεδια της επαφης στο κινητο.

Κανενα αλλο προγραμμα απο το μαμα υπαρχει;

το ιδιο προβλημα ειχα και εγω στο Χ10 Κωστα..σπαστικο

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια επειδη ειμαι αναμεσα στο arc και στο neo και με ενδιαφερει η βιντεοκληση τελικα εχει μπροστινη καμερα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια επειδη ειμαι αναμεσα στο arc και στο neo και με ενδιαφερει η βιντεοκληση τελικα εχει μπροστινη καμερα?

No front camera στο arc. Το neo δεν ξέρω..

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

No front camera στο arc. Το neo δεν ξέρω..

Αν δεις καποια ποστ πιο πισω που χω κανει λεει στο λινκ που χω οτι εχει μπροστινη καμερα και δεν το ξερουμε .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Μηπως παρεβλεψα κατι;

πες μας από που το πήρες σε παρακαλώ, καθώς και το περιεχόμενο της συσκευασίας...

Someone, Somewhere in Summer Time

ρε παιδια...οσοι το εχετε...ποσο κραταει η μπαταρια????

Στη δική μου συσκευή,η μπαταρία με μέση χρήση (3g,κλήσεις,μηνύματα και πάντα ενεργοποιημένο το bluetooth λόγω hands free) κρατάει 2 ημέρες (τη νύχτα που πέφτω για ύπνο απενεργοποιώ την κεραία).

Όταν μπαίνω ίντερνετ και πάιζω παιχνίδια κρατάει 1-1,5 ημέρα το πολύ.

Καλησπερα,

Απ οτι ειδα αρκετοι απο δω μεσα το εχετε αγορασει απο ebw και ειστε ευχαριστημενοι απ τη συσκευη.

Δυστυχως το ebw δεν εχει πλεον, αλλα εχει το play247 σε αρκετα καλη τιμη και αυτο.

Μηπως το εχει παρει καποιος απο εκει?

Θα θελα να μαθω αν εχει ελληνικο περιβαλον και αν μπορει να γραψει ελληνικα με το μαμα πληκτρολογιο.

Επισης αυτο που πηρατε απο ebw ειχε ελληνικα?

Το θελει καποιος φιλος μου και ειναι βασικα χαρακτηριστηκα γι αυτον....

Αν δεις καποια ποστ πιο πισω που χω κανει λεει στο λινκ που χω οτι εχει μπροστινη καμερα και δεν το ξερουμε .

mate εγώ τη συσκευή μου βλέπω...:p

Είχε αναρτηθεί ένα post με ένα link το οποίο έγγραφε για την ύπαρξη κάμεραας την οποία όπως έλεγε το συγκεκριμένο review "μάλλον δεν θα παρατηρήσουμε την ύπαρξη της". Εγώ το ομολογώ..μέχρι στιγμής ΔΕΝ την έχω παρατηρήσει. Αν και ομολογώ επίσης ότι ΔΕΝ έχω κάνει ακόμη κάποια βίντεο-κλήση...

Καλησπερα,

Απ οτι ειδα αρκετοι απο δω μεσα το εχετε αγορασει απο ebw και ειστε ευχαριστημενοι απ τη συσκευη.

Δυστυχως το ebw δεν εχει πλεον, αλλα εχει το play247 σε αρκετα καλη τιμη και αυτο.

Μηπως το εχει παρει καποιος απο εκει?

Θα θελα να μαθω αν εχει ελληνικο περιβαλον και αν μπορει να γραψει ελληνικα με το μαμα πληκτρολογιο.

Επισης αυτο που πηρατε απο ebw ειχε ελληνικα?

Το θελει καποιος φιλος μου και ειναι βασικα χαρακτηριστηκα γι αυτον....

Δεν γνωρίζω για το play247 αλλά όλες οι συσκευές έχουν ως επιλογή γλώσσας τα ελληνικά και στο μενού τους και στο πληκτρολόγιο. Οπότε μην σε ανησυχεί αυτό.

Edited by giannis_b
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

ρε παιδια...οσοι το εχετε...ποσο κραταει η μπαταρια????

από τότε που έβγαλα μερικά widgets η μπαταρία κρατάει πολύ παραπάνω....

:lol:

ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ...

:ninja:

mate εγώ τη συσκευή μου βλέπω...:p

Δεν γνωρίζω για το play247 αλλά όλες οι συσκευές έχουν ως επιλογή γλώσσας τα ελληνικά και στο μενού τους και στο πληκτρολόγιο. Οπότε μην σε ανησυχεί αυτό.

Ευχαριστω!

Το παρηγγειλα απο γνωστο μαγαζι σημερα και θα το εχω αυριο. Τελευταιο κομματι.... και ειναι γερμανικο μου ειπε. Τωρα τι εχει το κουτι μεσα απο αξεσουαρ δε γνωριζε.:)

• The title was changed to Φήμες και νέα για τα Sony Xperia
  • The topic was pinned