Geo7 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 Δείτε τη σύγκριση εκεί που λέει για τα SMS . Έχει παύλα.. :/ http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=gr&lc=el#p=1048135,1023618 Παράθεση Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Tυπογραφικό λαθάκι θεωρώ εγώ.. Τώρα γιατί είναι το μοναδικό σε όλο το συγκριτικό δε ξέρω αλλά δε με τρομάζει προφανώς. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 (edited) Δείτε τη σύγκριση εκεί που λέει για τα SMS . Έχει παύλα.. :/ http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=gr&lc=el#p=1048135,1023618 Δες και εδω Μηνύματα SMS Στείλτε κείμενα χαιρετισμού οπουδήποτε στον κόσμο. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-s?cc=gr&lc=el#view=features_specifications edit εκει που λεει Τεχνικά χαρακτηριστικά και πρως τα κατω Μηνυματα. Edited January 31, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Δείτε τη σύγκριση εκεί που λέει για τα SMS . Έχει παύλα.. :/ http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=gr&lc=el#p=1048135,1023618 Ναι λέει και για τις δύο συσκευές. Δεν υπάρχει παύλα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 μην το κουραζουμε παιδια...μαλλον εγινε λαθος, δεν παιζει να μην εχει sms.δηλαδη ημαρτον....να μεην εχει sms?κλησεις θα κανει?χαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Μήπως γνωρίζουμε στο "περίπου" την άφιξη του στην ελληνική ή ευρωπαικη αγορά; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι στην Ελλαδα θα ερθει Μαρτη-Απριλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ναι λέει και για τις δύο συσκευές. Δεν υπάρχει παύλα. Ήταν τυπογραφικό το οποίο προφανώς διορθώθηκε... Και σύμφωνα με το expansys το περιμένουμε 9 Mαρτίου... Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo7 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Ήταν τυπογραφικό το οποίο προφανώς διορθώθηκε... Και σύμφωνα με το expansys το περιμένουμε 9 Mαρτίου... Ναι παιδιά! Ήταν τυπογραφικό! Λέω κι εγώ να μην στέλνει μυνήματα... Παράθεση Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Στο site sonyericsson.gr έχουν βγάλει το λευκό χρώμα ως επιλογή άρα θα έρθει μόνο στο μαύρο. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Στο site sonyericsson.gr έχουν βγάλει το λευκό χρώμα ως επιλογή άρα θα έρθει μόνο στο μαύρο. Όχι ρεεε. Δεν θέλω. Θέλω άσπρο να το πάρω!! Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Στο site sonyericsson.gr έχουν βγάλει το λευκό χρώμα ως επιλογή άρα θα έρθει μόνο στο μαύρο. υπαρχει και σε λευκο εκει που λεει Αυτό θα μπορούσε να είναι δικό σας... εχει επιλογη και για λευκο. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-s?cc=gr&lc=el#view=overview :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Eτσι. Πραγματικα δε του παει καθολου το μαυρο! Ασπρο ειναι εκπληκτικο!!!:love::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Και εμενα μου αρεσει πολυ το λευκο, αν και με βλεπω με το μαυρακι.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εγω παντως, αν δεν ερθει το ασπρο εδω (δυσκολο το κοβω) θα το παραγγειλω απο κανενα site εξωτερικου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Τραγελαφικό πάντως είναι το γεγονός ότι το όνομα του side είναι SonyEricsson και η συσκευή είναι Sony... :p Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 υπαρχει και σε λευκο εκει που λεει Αυτό θα μπορούσε να είναι δικό σας... εχει επιλογη και για λευκο. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-s?cc=gr&lc=el#view=overview :) Κι όμως χτες το βράδυ που το κοίταζα δεν το είχε σαν επιλογή. Τώρα το βλέπω κι εγώ έχει επανέλθει. Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ολα αυτα στο τελος, γινονται μονο αν εχεις την καταλληλη τηλεοραση να φανταστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Ναι, πρέπει να είναι Samsung! :p :p :lol: Δεν αναφέρει με ποιο τρόπο συνδέονται (για το ασύρματο κομμάτι μιλάω). Στην αρχή το βίντεο δείχνει για το NFC το οποίο υποστηρίζει το κινητό. Edited February 7, 2012 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ναι, πρέπει να είναι Samsung! :p :p :lol: Δεν αναφέρει με ποιο τρόπο συνδέονται (για το ασύρματο κομμάτι μιλάω). Στην αρχή το βίντεο δείχνει για το NFC το οποίο υποστηρίζει το κινητό. Samsung εχω!οποτε ειμαι κομπλε!χεχε... ναι ρε συ,γιαυτο ρωταω.το αφηνει καπως μετεορο το ολο θεμα!ειδικα εκει που φερνει η παρεα τα ταμπλετς και τα κινητα (ολα sony εννοειται) και παιζουν τριπλο!σιγα μην κανει και split screen. μαλλον παω και για Sony τηλεοραση..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ναι, πρέπει να είναι Samsung! :p :p :lol: Δεν αναφέρει με ποιο τρόπο συνδέονται (για το ασύρματο κομμάτι μιλάω). Στην αρχή το βίντεο δείχνει για το NFC το οποίο υποστηρίζει το κινητό. Συνδέεις το κινητό με hdmi και κάποιες τηλεοράσεις σου δίνουν την δυνατότητα να πλοηγηθείς στο menu. Αυτό το κάνει ήδη η τηλεόρασή μου που είναι samsung με το PS3 που έχω αν το συνδέσω σαν συσκευή anynet Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Όντως. Στο βίντεο δείχνει ότι το καλώδιο (HDMI) έχει πρωταρχικό ρόλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 πανω κατω σε τι τιμουλα θα κινηθει?γιατι σκεφτομαι το ατριξ αλλα αν ειναι και βγει σε κανενα 2μηνο να περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis12Laos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Κοντά στα 500 ευρώ, μέσα στον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Κοντά στα 450 πιστεύω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts