tsamo Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα το κουμπί κλειδώματος και το κουμπί του μενού . Αν δεν λειτουργήσει πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή απο market . Edited April 11, 2011 by tsamo Παράθεση Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 το κουτι περιλαμβανει και θηκη παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc_pan Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 περιλαμβάνει μεμβράνη, 16άρα μνήμη και leather pouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 περιλαμβάνει μεμβράνη, 16άρα μνήμη και leather pouch Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στις σημερινές high end συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Και για τις Ελληνικες εισαγωγές ισχύει αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 περιλαμβάνει μεμβράνη, 16άρα μνήμη και leather pouch Αυτή βέβαια δεν είναι η συνηθισμένη retail συσκευασία,κανονικά έχει 8άρα κάρτα(στην ελληνική σίγουρα θα έχει 8άρα κάρτα και όχι 16άρα),στα πιο πολλά unboxings στο youtube αυτό βλέπει κανείς και περι θήκης λάμπει δια της απουσίας της......:lol:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Αυτή βέβαια δεν είναι η συνηθισμένη retail συσκευασία,κανονικά έχει 8άρα κάρτα(στην ελληνική σίγουρα θα έχει 8άρα κάρτα και όχι 16άρα),στα πιο πολλά unboxings στο youtube αυτό βλέπει κανείς και περι θήκης λάμπει δια της απουσίας της......:lol:;) Αυτό φοβάμαι και γω.... Το περιμενω από το Γερμανό σε μια βδομάδα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Πάντως, δεν κρύβω ότι προσωπικά εξεπλάγην από τα παρελκόμενα της συσκευασίας. Τόσο για την 16άρα κάρτα, όσο και για το pouch. Να σημειώσω επίσης ότι τα ακουστικά είναι τύπου "in-ear" και έχουν πολύ καλή ακουστική και πλούσιο μπάσο. ΥΓ: και για να μην ξεχνιόμαστε... τι οθόνη είναι αυτή! :blink: Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Πάντως, δεν κρύβω ότι προσωπικά εξεπλάγην από τα παρελκόμενα της συσκευασίας. Τόσο για την 16άρα κάρτα, όσο και για το pouch. Να σημειώσω επίσης ότι τα ακουστικά είναι τύπου "in-ear" και έχουν πολύ καλή ακουστική και πλούσιο μπάσο. ΥΓ: και για να μην ξεχνιόμαστε... τι οθόνη είναι αυτή! :blink: Τα έχει όλα και συμφέρει..... Πάντως το κινητό είναι super.... αν το βάλεις δίπλα δίπλα με ένα Desire HD θα το καταλάβεις αμέσως... Τρομερό design, ελαφρύ, οθόνη που τα σπάει..... Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλό το Arc..... Αν είχε και multi shot για φωτογραφίες θα ήταν ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!!!! :lol: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 To χτυπησα και εγω το τηλ....παρα παρα πολυ ωραιο.... η αληθεια ειναι οτι εχει οθονη τρομερη, αλλα το Galaxy s εχει λιγο πιο ζωηρα,υπερβολικα χρωματα, το arc εχει πιο φυσικα. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα παρελκομενα ,το τηλ ειναι ταχυτατο, η τιμη του παρα πολυ καλη, το design ειναι ολα τα λεφτα,διπλα του το desire hd φαινεται φτωχο οπως και το Galaxy, πιστευω ομως οτι το sense συνεχιζει να υπερτερει σε σχεση με ολα τα υπολοιπα... Γενικα το τηλεφωνο συνδιαζει τα παντα σε ενα παρα πολυ καλο επιπεδο χωρις ομως να ξεχωριζει σε κατι απο τεχνολογικης πλευρας. εκτος απο την camera :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 To χτυπησα και εγω το τηλ....παρα παρα πολυ ωραιο.... η αληθεια ειναι οτι εχει οθονη τρομερη, αλλα το Galaxy s εχει λιγο πιο ζωηρα,υπερβολικα χρωματα, το arc εχει πιο φυσικα. ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο τα παρελκομενα ,το τηλ ειναι ταχυτατο, η τιμη του παρα πολυ καλη, το design ειναι ολα τα λεφτα,διπλα του το desire hd φαινεται φτωχο οπως και το Galaxy, πιστευω ομως οτι το sense συνεχιζει να υπερτερει σε σχεση με ολα τα υπολοιπα... Γενικα το τηλεφωνο συνδιαζει τα παντα σε ενα παρα πολυ καλο επιπεδο χωρις ομως να ξεχωριζει σε κατι απο τεχνολογικης πλευρας. εκτος απο την camera :)Kαλομίλητο λοιπόν! :) Για να έκανες το πρώτο σου post μετά απο 5 χρόνια εγγραφής κάτι λέει αυτό...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Όσο δουλεύω τη συσκευή, τόσο καλύτερη μου φαίνεται. Συμφωνώ με τα ανωτέρω, η κάμερα πολύ καλή αλλά θα έπρεπε να έχει ζουμ, η οθόνη εξαιρετική αλλά θα έπρεπε να έχει αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας! Η απόδοση της μπαταρίας με προβληματίζει που δεν μου βγάζει καλά-καλά την ημέρα, ελπίζω σε μερικές ακόμα φορτίσεις να φτιάξει... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Kαλομίλητο λοιπόν! :) Για να έκανες το πρώτο σου post μετά απο 5 χρόνια εγγραφής κάτι λέει αυτό...:p :):):)ειμαι χαμηλων τονων:D, μαρεσει να παρακολουθω αλλα ελαχιστα παρεμβαινω:rolleyes: ...μονο αν κατι με ενθουσιασει παραθετω την αποψη μου και ισως βοηθησω καποιον αναποφασιστο στην επιλογη αγορας του οπως με εχουν βοηθησει και μενα. μου αρεσει η τεχνολογια αλλα ειμαι ενεργος στα στα αυτοκινητα......βεβαια με εσενα μας χωριζουν 2 αιωνιοι αντιπαλοι ,εγω ανηκω στους alfisti και εσυ εχεις Bmw.:) Edited April 12, 2011 by BlackEternity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Criminal_Wardrob Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Επειδή κι εγώ σκοπεύω να το αγοράσω,έχει ή δεν έχει βιντεοκλήση?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 :):):)ειμαι χαμηλων τονων:D, μαρεσει να παρακολουθω αλλα ελαχιστα παρεμβαινω:rolleyes: ...μονο αν κατι με ενθουσιασει παραθετω την αποψη μου και ισως βοηθησω καποιον αναποφασιστο στην επιλογη αγορας του οπως με εχουν βοηθησει και μενα. μου αρεσει η τεχνολογια αλλα ειμαι ενεργος στα στα αυτοκινητα......βεβαια με εσενα μας χωριζουν 2 αιωνιοι αντιπαλοι ,εγω ανηκω στους alfisti και εσυ εχεις Bmw.:) OFFTOPIC Mode: ON Καλώς μας ήρθες συνάρρωστε (βλ. την υπογραφή μου). Πάντως, με την BMW δεν είμαστε αντίπαλοι να ξέρεις... Στα Athens Tuning Shows, μια χαρά τα λέμε με τα παιδιά από το BMW MotorSport Forum...... έστω και αν και καμιά φορά κατεβαίνουν κάτι τέρατα Μ3 στα Μέγαρα και μας χαλάνε το ιταλικό πανηγύρι... ;-) Να είσαι καλά και να ποστάρεις ακόμα καλύτερα. OFFTOPIC Mode: OFF και θερμή συγνώμη... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Επειδή κι εγώ σκοπεύω να το αγοράσω,έχει ή δεν έχει βιντεοκλήση?! Δεν εχει , αν και θα επρεπε , οχι οτι την χρησιμοποιω αλλα ετσι για το γουστο. Ξερουμε ποτε θα το χει διαθεσιμο η Cosmote guys ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Κι εγώ απο Cosmote το περιμένω... Έδωσα το παλιό μου κινητό εδώ και κάτι μήνες οποτε περιμένοντας και την αναβάθμιση δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο παρά να περιμένω... Όλοι μου λένε για 18-22/4! Και σε cosmote και σε Γερμανο... Για να δουμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 (edited) Πάντως παιδιά τραβάει απίθανα video... φοβερή ευκρίνεια, λεπτομέρεια.... Τώρα πια δεν χρειάζομαι την κάμερα για απλά video ... τα clpis με το Arc... κάνουν και με το παραπάνω την δουλειά τους... :lol: Edited April 12, 2011 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ...ώρα πια δεν χρειάζομαι την κάμερα για απλά viedeo .. Φαίνεται η διαφορά της τεχνολογίας κάμερας το βράδυ ??? Έχει δοκιμάσει κανένας ????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παντως το κινητο ειναι ακρως εωτευσιμο..οσο βλέπω βίντεο και φωτο του τοσο περισσοτερο ψηνομαι.. αρε τα άτιμα τα ευρώπουλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εγω εχω τσουρουφλιστει κ περιμενω να ρθει στα public!! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μήπως να περιμένουμε λιγο ακόμη και το Samsung Galaxy SII????? Λέω μήπως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ειλικρινα ισως να ειναι και το πιο ολοκληρωμενο android που ειχα!τελειο σαν εμφανιση,κανενα lag,φωτογραφιες και βιντεο παρα πολυ καλο,ψιλοελαφρυ χωρις να φαινεται ομως φτηνιαρικο,ανελπιστα καλη οθονη αλλα το κορυφαιο,η μπαταρια του απλα τα σπαει! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 ...η μπαταρια του απλα τα σπαει! Καλά, για την μπαταρία κράτα κάποιους ενδοιασμούς .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Μήπως να περιμένουμε λιγο ακόμη και το Samsung Galaxy SII????? Λέω μήπως... :( Το συγκεκριμενο νημα αναφερετε στο se arc, το samsung galaxy 2 που κολλαει ?? Υπαρχει νομιζω αλλη ενοτητα για αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts