challenge143 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Και εγω είμαι υπέρ της curved οθόνης και πράγματι το 21 υ είναι ένα διαμάντι που το ειχα και έχει κατα ευχαριστηθει η γυναίκα. Εγω προσωπικά ποτέ δεν είχα λανθασμένα touches στις άκρες όπως ούτε και η γυναίκα. Ίσα ίσα που με είχε βολέψει υπερβολικά πολύ τα πλαίσια του edge να το βρίσκω πολύ εύκολα, αντίθετα με το 25 που με την θήκη μου βγάζει την πίστη. Όπως θα ήθελα στο 25αρι και τα live messenger κάτι που το έχει μόνο το 21 και έχουν πολύ πλάκα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου @challenge143Εχεις δοκιμασεις το edge touch μεσω good lock? Προσαρμοζεις τα πλαισια edge και λυνεις το προβλημα με τις θηκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 ώρες πριν, GMF80 said: @challenge143Εχεις δοκιμασεις το edge touch μεσω good lock? Προσαρμοζεις τα πλαισια edge και λυνεις το προβλημα με τις θηκες... Όχι. Δεν το εχω κατεβάσει το good lock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Κατέβασε το αξίζει!! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts