challenge143 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 3 ώρες πριν, zerv_5800 said: Έτσι ξαφνικά το παρουσίασε.. Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ... Το viber τι έπαθε τι κάνει?? Έχουν αναφέρει ότι το δικαίωμα που δίνεις στις επαφές στο viber κ τον συγχρονισμό είναι η αιτία της κατανάλωσης κ που σβήνει τις επαφές από την συσκευή. Δεν ξέρω το έχω διαβάσει κ αυτό αν κ του έχω δώσει κ στο viber τα δικαιώματα χωρίς ακόμα να έχω πρόβλημα σε καμία συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 4 ώρες πριν, challenge143 said: Έχουν αναφέρει ότι το δικαίωμα που δίνεις στις επαφές στο viber κ τον συγχρονισμό είναι η αιτία της κατανάλωσης κ που σβήνει τις επαφές από την συσκευή. Δεν ξέρω το έχω διαβάσει κ αυτό αν κ του έχω δώσει κ στο viber τα δικαιώματα χωρίς ακόμα να έχω πρόβλημα σε καμία συσκευή. Άντε βγάλε άκρη.. Ας έχουμε το νου μας γενικά τι να πω... Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Καλημέρα.. το security update έχει μείνει στο φλεβάρη.. τι γίνεται τις έχει σταματήσει η samsung τις μηνιαίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου 1 hour ago, LELELO said: Καλημέρα.. το security update έχει μείνει στο φλεβάρη.. τι γίνεται τις έχει σταματήσει η samsung τις μηνιαίες; To s21ultra έχει περάσει πλέον στα quarterly updates, δλδ 4μήνου. https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb 1 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Δευτέρα στις 08:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:43 πμ Ρε παιδιά να ρωτήσω... Με το αποτέλεσμα των φωτογραφιών είσαστε ευχαριστημενοι; δοκίμασα μέσα στο ΣΚ από ένα S22U και τρόμαξα με τα χάλια. Στο νήμα του S22U λένε ότι έχουν χαλάσει όντως...εδώ πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Δευτέρα στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:13 πμ 28 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Ρε παιδιά να ρωτήσω... Με το αποτέλεσμα των φωτογραφιών είσαστε ευχαριστημενοι; δοκίμασα μέσα στο ΣΚ από ένα S22U και τρόμαξα με τα χάλια. Στο νήμα του S22U λένε ότι έχουν χαλάσει όντως...εδώ πως πάει; Εγω εχω αλλαξει πλακετα με μια απο το ali και δεν ξερω αν εχει αυτο επηρεάσει την ποιότητα. αλλα σε σχεση με το 24 που εχω τωρα εχει απίστευτη διαφορα.. Αν προσεξεις λιγο το φως θα βγαλει πολυ καλη φωτογραφια αλλιως ετσι και ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ 58 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Ρε παιδιά να ρωτήσω... Με το αποτέλεσμα των φωτογραφιών είσαστε ευχαριστημενοι; δοκίμασα μέσα στο ΣΚ από ένα S22U και τρόμαξα με τα χάλια. Στο νήμα του S22U λένε ότι έχουν χαλάσει όντως...εδώ πως πάει; Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Εγώ που τα συγκρίνω με το 24υ είναι μικρές οι διαφορές. Το 21 ακόμα κραταει καλά. Ειδικά όταν πρωτοβγήκε το 24αρι όπως θα δεις φωτογραφίες που είχα ανεβάσει δίπλα δίπλα με το 21 ήταν για κλάματα , ευτυχώς με τα update το διωρθωσε. Γενικά από την samsung μην περιμένεις τρομαχτικά πράγματα στην φωτογραφία. Είναι πίσω από τον ανταγωνισμό στο κομμάτι αυτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Δευτέρα στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:09 μμ Όπου ναναι θα έρθει και σε μας το ui7.. Για να δούμε τι θα δούμε.. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:41 μμ Ας ελπίσουμε μονάχα μην τα κανει χάλια γιατί πολλά ακούγονται αν κ μένα μου έκατσε καλά στο 24αρι... κ στο 21 αν θυμάμαι καλά το έχω αφήσει ενημέρωση Σεπτεμβρίου στην γυναίκα κ της έχω πει να μην το πειράξει καθόλου γιατί πάει πολύ καλά σε μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Χθες στς 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:06 μμ Μόλις ήρθε και στο 21 ultra για να δούμε τι θα δούμε.. Χμμμμ Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Χθες στς 03:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:08 μμ (edited) 2 minutes ago, zerv_5800 said: Μόλις ήρθε και στο 21 ultra για να δούμε τι θα δούμε.. Χμμμμ Μπράβο μία χαρά.. Όταν το κάνεις και περάσει 1 εύλογο χρονικό διάστημα πες μας μία γενική εντύπωση και ειδικότερα μπαταρία κάμερα.. Εγώ λογικά χρόνο για να το κάνω στις γυναίκας μου θα έχω από κυριακή και μετά οπότε αν έχω και ένα δεδομένο το πώς έκατσε ακόμα καλύτερα.. Edited Χθες στς 03:08 μμ by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. Χθες στς 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:27 μμ Να σου πω την αλήθεια δεν καίγομαι να την κάνω άμεσα. Ένας φίλος στο 23U του έκατσε σωστά. Αργότερα και βλέπουμε και εγώ.. 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Βρε κάντε την ενημέρωση να ξέρουμε κ εμείς αν θα την κάνουμε ..... χάχα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 9 minutes ago, challenge143 said: Βρε κάντε την ενημέρωση να ξέρουμε κ εμείς αν θα την κάνουμε ..... χάχα Χαχαχαχα.. θα την κάνω αλλα επειδή είμαι σε ταξίδι δεν παίζει νωρίτερα από την κυριακή.. Είπαμε όμως.. όποιος την κάνει μας λέει η εντυπώσεις.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν ποτε προλαβε; Εχθες εκανα αναζητηση και δεν ειχε κατι. καντε την και πειτε χχαχα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ρε κανένας δεν την κάνει.. χαχαχα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Σιγά σιγά ρε παιδιά όχι όλοι μαζί μην σπρώχνετε όλοι θα πάρετε.. Χαχαχα 1 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Στα άλλα νήματα "τσακώνονται" για το πότε θα έρθει η ενημέρωση κι εμείς εδώ για το ποιος κι αν την κάνει πρώτος να ενημερώσει τους υπόλοιπους 🤣. 4 Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 25 minutes ago, zerv_5800 said: Σιγά σιγά ρε παιδιά όχι όλοι μαζί μην σπρώχνετε όλοι θα πάρετε.. Χαχαχα 8 minutes ago, _dimdim_ said: Στα άλλα νήματα "τσακώνονται" για το πότε θα έρθει η ενημέρωση κι εμείς εδώ για το ποιος κι αν την κάνει πρώτος να ενημερώσει τους υπόλοιπους 🤣. Ρε δεν τη θέλουμε λέμε!!!!😂😂😁😆 Το γέλιο είναι ότι κάποιοι την έχουν κάνει και κάνουν τον ψόφιο κοριό.. σου λέει εμείς "μπιπ" είμαστε που την κάναμε πρώτοι.. Πλάκα κάνω μην παραξηγηθώ.. εγώ θα την κάνω όταν έρθω σε επαφή με το τηλέφωνο γιατί δεν το έχω διαθέσιμο αυτές τις μέρες.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts