Jump to content

Μουσικές Προτάσεις και Αναζητήσεις! [IV]

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω τον τίτλο μιας μπαλάντας που έπαιζε στο "Αστερίξ και Οβελίξ επιχείρηση Κλεοπάτρα". Διάβασα υπομονετικά τους τίτλους τέλους αλλά τα Γαλλικά μου δεν είναι και τόσο καλά... Το μόνο που μου κατάφερα να πιάσω ήταν ένας στοίχος "Τι άμο" ή κάπως έτσι. Αν κάποιος ξέρει τον τίτλο ας τον ποστάρει πλζ.

Ακόμα καλύτερα αν κάποιος έχει το κομμάτι ας μου το στείλει και θα του χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη. :)

Επίσης θα ήθελα και τους στοίχους αλλά είναι λίγο δύσκολο να ψάξω αν δεν ξέρω τον τίτλο :p

Μήπως Umberto Tozzi - Ti Amo :O :confused:

Αυτό πρέπει να είναι... Λέει αρκετές φορές Ti amo ;) :p

Αν το επιβεβαιώσουμε πολύ ευχαρίστως να στο στείλω :)

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι... (google uber alles)

http://www.asterixweb.it/missioncleo.htm

Αν είναι εύκολο στείλε το όποτε μπορείς. Thanx. :)

Εχει κανεις το Je t' aime ???

Και ενα καινουργιο τραγουδι του Ροκκου (δεν θυμαμαι πως λεγεται) ???

jimmys324@gmail.com ;)

Stelios Rokkos _ Mia fwtia sthn ammo(Moonlight)

αυτό λές?

το Je t' aime το έχω θα στα στείλω

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Καλησπερα...Ψαχνω ενα τραγουδακι..Ειναι dance με ωραιο ρυθμο (αν και μοιαζει με παλιο :p ) και χαρακτηριστικο ειναι μια που λεει Ταρα ταρα τι σχεδον συνεχεια..Any ideas?

Καλησπερα...Ψαχνω ενα τραγουδακι..Ειναι dance με ωραιο ρυθμο (αν και μοιαζει με παλιο :p ) και χαρακτηριστικο ειναι μια που λεει Ταρα ταρα τι σχεδον συνεχεια..Any ideas?

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό, αν και αρκετά παλιό (1996), είναι "Soundlovers - Run-a-way" με τη διαφορά ότι παρότι τραγουδάει γυναίκα, το "ταρα ταρα τι" το λέει άνδρας. Ένα άλλο ακόμα πιο παλιό (του '91) είναι το "Crystal Waters - Gypsy woman" όπου τα φωνητικά είναι από γυναίκα και λέει συνεχώς "la da di la da da". Υπάρχει και remix 2005 του τελευταίου.

έχω ακούσει τώρα τελαυταία ένα τραγούδι που το τραγουδάνε κάτι κοπέλες και λέει: "don't you want your girlfriend to be hot like me?, don't you?" είναι μπιτάκι. δεν ξέρω πως λεγεται, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

έχω ακούσει τώρα τελαυταία ένα τραγούδι που το τραγουδάνε κάτι κοπέλες και λέει: "don't you want your girlfriend to be hot like me?, don't you?" είναι μπιτάκι. δεν ξέρω πως λεγεται, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
the pussycat dolls feat. busta rhumes : don't cha

geia sas.paidia ithela na moy peite pos legetai ayto to tragoydi an kseretai:

briskete edo: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/SONY__/39293 bebaia einai poli mikros einai ixografisi apo kinito

to exei grapsei nomizo o foibos gia tin diafimisi tis coca cola

thanks

briskete edo: http://briefcase.pathfinder.gr/contents/SONY__/39293 bebaia einai poli mikros einai ixografisi apo kinito

thanks

Eπειδη δε ξερω με ποιο προγραμμα ανοιγει αυτο το αρχειακι, αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι το τραγουδι που εχει γραψει ο Φοιβος για την Coca Cola ειναι της Δ. Βανδη, με τιτλο Come Along Now.

Έχει κανείς να μου στείλει το "Parole parole - Dj Rouge"; Δεν το βρίσκω πουθενά.

Υπαρχει στο limewire.

και το Ψιθυροι Καρδιάς αλλά όχι του Τερζή

Toυ Δ. Μπασση; Εαν θελεις αυτο, το εχω.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

thanks

Τέλεια-Βικτώρια Χαλκίτη.

Αν το θες δώσε μου ένα email να στο στείλω ;) :)

Ή κατέβασε το από το link του swiffer.

To τραγούδι που έγραψε ο Φοίβος για την Coca Cola δεν είναι αυτό. Είναι το Come along now της Βανδή (και είναι περσινό).

Γεια σας παιδιά!

Ψάχνω ένα τραγούδι,

"Πες ως πότε θα το αντέχω να είσαι ότι θέλω και δεν το έχω".

Αν κάποιος ξέρει ποιος το λέει και σε ποιο δίσκο περιλαμβάνεται ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ!!!

Ξερει κανεις ποιος ειναι ο τιτλος ενος τραγουδιου που εχει την μουσικη του La Isla Bonita αλλα διαφορετικα lyrics??? Αυτος που τραγουδαει ειναι ανδρας....

υγ: Δεν εννοω των Squezeze Up!!!

παιδια καλησπερα!!

Εχει κανεις η ξερει που μπορωνα βρω το τραγουδι του Χατζηγιαννη που λεει:

"Νυχτα παρτη την σκεφτομαι ξανα κανει παρτυ το χθες και με πονα..."

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.. :)

..κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε δευτερόλεπτο κάνεις κάτι που μπορεί να αλλάξει την ζωή σου για πάντα..

Παιδια καταρχην ευχαριστω ολους οσοι προσφερθηκαν για το ''Γυναικες'' σε προηγουμενη σελιδα η ανταποκριση ηταν εκπληκτικη:cool: ...

Και τωρα που γλυκαθηκα :O να σας ρωτησω για ενα all time classic -ισως το πιο αγαπημενο μου- love song :love: που ψαχνω απελπισμενα εδω και χρονια (και ζαμανια) :cry: ?

Ενα που λεει

''Ι've been loving you for too long ...to _ _ _ now...

Α)Πως το λενε? :whistle:

Β)το _ _ _ ειναι start ή stop?:fool:

Γ)Ποιος/ποιοι το λενε? -υποθετω οτι θα υπαρχουν παμπολλοι ερμηνευτες ...

[οπως αλλωστε και για το summertime(and the living is easy) - Απ'το οποιο παρεπιπτοντος οποιος γνωριζει καποιο/α ερμηνευτη/τρια θα ηθελα να μου πει.Μια εκδοχη που βρηκα στο limewire δε μου αρεσε και πολυ :( ...

...κυριως ψαχνω μια πολυ sexy γυναικεια ερμηνεια που εχω ακουσει καπως καπου καποτε -κατατοπιστικοτατη ξερω-:blink: ...καθως και μια διασκευη που επαιζε στη διαφημιση μιας ταινιας με τον Vigo Mortensen {Αρχοντικος Aragorn} που παιχτηκε προσφατα απ'το star]

Αυτα :happy: :O

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

Παιδια καταρχην ευχαριστω ολους οσοι προσφερθηκαν για το ''Γυναικες'' σε προηγουμενη σελιδα η ανταποκριση ηταν εκπληκτικη:cool: ...

Και τωρα που γλυκαθηκα :O να σας ρωτησω για ενα all time classic -ισως το πιο αγαπημενο μου- love song :love: που ψαχνω απελπισμενα εδω και χρονια (και ζαμανια) :cry: ?

Ενα που λεει

''Ι've been loving you for too long ...to _ _ _ now...

Α)Πως το λενε? :whistle:

Β)το _ _ _ ειναι start ή stop?:fool:

Γ)Ποιος/ποιοι το λενε? -υποθετω οτι θα υπαρχουν παμπολλοι ερμηνευτες ...

[οπως αλλωστε και για το summertime(and the living is easy) - Απ'το οποιο παρεπιπτοντος οποιος γνωριζει καποιο/α ερμηνευτη/τρια θα ηθελα να μου πει.Μια εκδοχη που βρηκα στο limewire δε μου αρεσε και πολυ :( ...

...κυριως ψαχνω μια πολυ sexy γυναικεια ερμηνεια που εχω ακουσει καπως καπου καποτε -κατατοπιστικοτατη ξερω-:blink: ...καθως και μια διασκευη που επαιζε στη διαφημιση μιας ταινιας με τον Vigo Mortensen {Αρχοντικος Aragorn} που παιχτηκε προσφατα απ'το star]

Αυτα :happy: :O

Οι πιο κλασσικές εκτελέσεις του Summertime είναι από Nina Simone, Janis Joplin, Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald. Επίσης πολύ καλή και η version από Joe Cocker. Διασκευή υπάρχει και από Beyonce. Eίμαι όμως βέβαιος ότι αν ψάξεις στο dc++ θα βρεις πολλές ακόμη.

Οι πιο κλασσικές εκτελέσεις του Summertime είναι από Nina Simone, Janis Joplin, Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald. Επίσης πολύ καλή και η version από Joe Cocker. Διασκευή υπάρχει και από Beyonce. Eίμαι όμως βέβαιος ότι αν ψάξεις στο dc++ θα βρεις πολλές ακόμη.

:blink: WOW!

That was quick :shock: ............... :worry:......and full also :blink:

Thanx :happy:

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

:blink: WOW!

That was quick :shock: ............... :worry:......and full also :blink:

Thanx :happy:

Bey γράψε άκυρο. Sorry, κεκτημένη ταχύτητα! Δοκίμασε όμως αρχικά Athome Project.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...