MAIDEN_80 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 re paidia kserete tria tragoudia pou lene 1) matia mou matia mou mono na mou gelas 2) when the morning.................(etsi nomizw otileei , kainourgio einai)3) tantansion (den kserw an tographw swsta nomizw shmainei pirasmos)to myheart ......................... smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 re paidia kserete tria tragoudia pou lene 1) matia mou matia mou mono na mou gelas Ισως Βασίλης Καζούλης "μόνο να μου γελάς". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Προτείνω το Gold Digger του Kanye West με συμμετοχή του Jamie Foxx :music: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 παιδια εχουμε πουθενα τους στιχους του "Πάνω στην τρέλα μου"; Ευχαριστω προκαταβολικα! Επισεις κι αυτο ποιο ειναι; http://briefcase.pathfinder.gr/file/PhoenixU/11681/485166 Ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 re paidia kserete tria tragoudia pou lene 1) matia mou matia mou mono na mou gelas 2) when the morning.................(etsi nomizw otileei , kainourgio einai)3) tantansion (den kserw an tographw swsta nomizw shmainei pirasmos)to myheart ......................... Arash - Temptation (feat Rebecca) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 A θυμηθηκα και ενα αλλο 4)Μηπως ξερετε ποιος στο καλο λεει το ''ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ''???!!!! (Καντε περα καντε περα καντε περα και μου τρωτε τον αερα):blink: Σας λεει κατι? το ακουγα στο Γυμνασιο και εχω κολλησει τελειως! Αν εχετε καποια πληροφορια ή τα ιδια τα τραγουδακια να μου στειλετε θα ημουν ευγνομων!!!!Θα περιμενω Π.Μ.:O Ayto to kommati prepei na einai to "Kante pera" twn "Endelexeia". My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlSom Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Καλησπέρα... Μήπως γνωρίζει κανείς τον τίτλο από ένα κομμάτι που λέει: "Έμπαινε Γιώργο έμπαινε και κάν' τα όλα λίμπα, έμπαινε Γιώργο έμπαινε και ανοιχτά κολύμπα". Είναι ρεμπέτικο. Με ενδιαφέρει ο τίτλος και ο καλλιτέχνης. Αν το έχετε πώς μπορώ να το πάρω; MSN γίνεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Φαντάζομαι πως εννοείς το La Camisa Negra από Juanes. Θα το βρεις σε όλα τα "καλά δισκοπωλεία" (DC, Limewire, Soulseek etc). ;) kapoios florakhs etsi legetai einai apo toyw neoys poy tragoydane mazi me th bandh OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 :blink: παιδιά μήπως ξέρετε ένα τραγούδι που λέει:Φωτογράφε βγάλε μια φωτογραφία,φωτογράφε όλοι την τέχνη σου να βάλεις,την προδωσία της ενχρωμη να την βγάλεις... Όποιος το ξέρει και το έχει παρακαλώ ας το στείλει στο d.bolis@gmail.com Thanks!!!! :!: :D :O Stamatis Gonidis - Fwtografe My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hero Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Cristina ευχαριστώ πολύ. Είσαι SUPER! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Re paidia mhpws exei kaneis to domatio me 8ea ?? (dn 3erw poioi to lene)kati se active member mou paei to mualo.... A kai ena allo to The Whip - Claire pereira (to exw 3anazhthsei ... efaga to topo na to vrw alla mataia) ennow limewire, kazza, kai IRC alla tpt Ama ta exei kaneis as mou ta steilei edw blue_vayero@yahoo.com thnx a lot :) :) To "dwmatio me thea" einai twn "Vavilwna" My soul is painted like the wings of butterflies, Fairy tales of yesterday, will grow but never die, I can fly, my friends! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε το τίτλο απο ένα τραγούδι που λέει:I'm in love with an erie.i'm in love with your eyes....To Τραγουδάει γυναίκα νομίζω. Και το πάιζει συχνά ο heart fm. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε το τίτλο απο ένα τραγούδι που λέει:I'm in love with an erie.i'm in love with your eyes....To Τραγουδάει γυναίκα νομίζω. Και το πάιζει συχνά ο heart fm. «Kelly Family - Fell In Love With An Alien» :) Χρόνια σου πολλά! :D :* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjorgos Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 re paidia kserete tria tragoudia pou lene 1) matia mou matia mou mono na mou gelas 2) when the morning.................(etsi nomizw otileei , kainourgio einai)3) tantansion (den kserw an tographw swsta nomizw shmainei pirasmos)to myheart ......................... Το δεύτερο μάλλον είναι "One To One - In The Morning Light" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 «Kelly Family - Fell In Love With An Alien» :) Χρόνια σου πολλά! :D :* Ευχαριστω!!!!! :O :D :) ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki72 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Καλημέρα σε όλο το φόρουμ Ψάχνω ένα τραγούδι με τους στίχους: "Μιά νύχτα μόνο δεν μου φτάνει για να με ζεστάνει το κορμί σου φως μου Μείνε μαζι μου χιλια βράδια τα καφτά φιλιά σου στο σκοταδι δωσ'μου ...... Μια νύχτα μόνο δεν θ' αντέξει να μας ταξιδέψει μεσ' τον ερωτά μας Δυο αγάπες σ' ένα σώμα κι έχουμε ακόμα μια ζωη μπροστά μας Νυχτες παράξενες, νύχτες ατέλιωτες νύχτες που χάνονται όπως οι έρωτες Ευχαριστώ πολύ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakappo Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγουδάλι που ακούγεται στην διαφήμηση της τράπεζας Πειραιώς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 3) tantansion (den kserw an tographw swsta nomizw shmainei pirasmos)to myheart ......................... 3) temptation Arash - Temptation ;) ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3g3nD Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε ποιος έλεγε το τραγούδι Ψίθηροι καρδιάς στην ομόνυμη σειρά??? Thanks!!!!!!! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε ποιος έλεγε το τραγούδι Ψίθηροι καρδιάς στην ομόνυμη σειρά??? Thanks!!!!!!! :) Ο Δημήτρης Μπάσης [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Άκουσα χτες ένα τραγούδι του Πασχάλη Τερζή που στο πρώτο κουπλέ λέει για Οκτώβρη και Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς πώς λέγεται και σε ποιο cd βρίσκεται; και μήπως τυχαίνει και να το έχει κανείς για να μου το στείλει; :) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά μήπως ξέρετε το τίτλο απο ένα τραγούδι που λέει:I'm in love with an erie.i'm in love with your eyes....To Τραγουδάει γυναίκα νομίζω. Και το πάιζει συχνά ο heart fm. :w00t: Ακόμα το παίζουν αυτό!? ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLa Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Γράψε λάθος...είχε ήδη απαντηθεί η ερώτηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 re paidia akouei kaneis panousi ; smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 re paidia akouei kaneis panousi ; Τζίμης Πανούσης Official Thread κουμπάρε. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts