Christos kitsos Δημ. October 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2022 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2022 Ω τι θαύμα! Ήρθε και σε μένα από μόνη της! 😄 1 Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Παίδες ξέρετε γιατί το τηλέφωνο άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με κατάληξη .heic και πώς το αλλάζω; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Παίδες ξέρετε γιατί το τηλέφωνο άρχισε να τραβάει φωτογραφίες με κατάληξη .heic και πώς το αλλάζω;Από τις ρυθμίσεις της κάμερας, δες μήπως είναι ενεργό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2022 Ναι αυτό ήταν! Ευχαριστώ πολύ. Μάλλον θα ήταν default από το ΜIUI 13.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους, του έχει έρθει μήπως σε κανέναν αναβάθμιση για το mi 11i? Γιατί βλέπω ότι το Poco f3 και άλλες συσκευές έχουν πάρει security patch Οκτωβρίου σε EEA και Global και η συσκευή μας έχει μείνει σε security patch Ιουλίου που υποτίθεται είναι Αυγούστου. Edited November 23, 2022 by Moralex Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Mi 11i 8/256GB τίποτα ακόμα ( επίσημα μέσω ΟΤΑ). 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. December 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Μάγκες ξέρουμε τίποτα για android 13 για εμάς(mi11) πότε θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 σε Samsung πάντως που χρησιμοποιώ ταυτόχρονα δεν είδα τίποτα σημαντικές διαφορές.Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλεφωνάκι Mi11i 8/256 θα το κρατήσω όσο αντέχει η συσκευή... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2022 Σε Mi 11i μόλις τσέκαρα και ήρθε η ενημέρωση συστήματος google play Νοεμβρίου! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 (edited) Η κανονική ενημέρωση έχει αργήσει για eea rom, έχουμε μείνει με security patch Ιουλίου ενώ η global έχει πάρει security patch Νοεμβρίου και το Poco f3 έχει ήδη πάρει security patch Νοεμβρίου και στη eea και στην global. Πολύ μας έχει αργήσει η Xiaomi. Edited December 15, 2022 by Moralex 1 Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 2 minutes ago, Moralex said: Η κανονική ενημέρωση έχει αργήσει για eea rom, έχουμε μείνει με security patch Ιουλίου ενώ η global έχει πάρει security patch Νοεμβρίου και το Poco f3 έχει ήδη πάρει security patch Νοεμβρίου και στη eea και στην global. Πολύ μας έχει αργήσει η Xiaomi. Security patch κάτοχος Xiaomi mi 11 global και είμαι ακόμα Οκτωβρίου...Πάντα τελευταία σαν εταιρεία η Xiaomi στις ενημερώσεις!Εδώ η Samsung έχει ενημερώσει την Μεσαία κατηγορία της σε android 13 και εμείς ακόμα τίποτα.Οχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά όταν βγάζεις τόσες πολλές συσκευές χάνεις την μπάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2022 (edited) To κινητάκι όμως χτυπάει για πλάκα τα Samsung ανεξαρτήτου κατηγορίας. Εχω δουλέψει 2 s22u για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ενός μήνα περίπου κι εχω ως βασικό καθημερινό το s21 fe από τον Απρίλιο.Αν κάποιος δεν δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κάμερες με τηλεφακό ιδιαιτέρως δεν τον ενδιαφέρει πενάκι και ασύρματη φόρτιση το Mi 11i που έχω περπατάει καλύτερα παντού πιο σμουθ και στο ίντερνετ browsing βελούδο τελείως σε ίδιους πάντα browsers. Στις οθόνες τα Samsung είναι αχτύπητα αν και στο συγκεκριμένο που έχω (Mi 11i) η οθόνη του είναι εξαιρετικά καλή, όμως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κι εκεί τα Samsung πέραν της ακόμη υψηλότερης φωτεινότητας κάτω από τον ήλιο έχουν και ένα τικ πιο ευκρίνεια το fe και το Ultra εννοείται πολύ μεγαλύτερη... γενικά είναι από τα πιο τίμια κινητά που έχω πάρει το Mi 11i 256. Edited December 15, 2022 by konakis 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία. Από χτες κάτοχος του i (ας πούμε ότι τυχαία βρέθηκε στα χέρια μου, για αλλού πήγαινα), σε αντικατάσταση ενός RN7. Όλα καλά γενικά, σε κάποια σημεία πολύ καλά. Έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να βρω πως εμφανίζεται ο αριθμός ειδοποιήσεων πάνω στα εικονίδια των αντίστοιχων εφαρμογών στην αρχική οθόνη. Τσέκαρα όλες τις ρυθμίσεις με το 7 μία προς μία, άκρη δεν έβγαλα. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά, με υγεία. Από χτες κάτοχος του i (ας πούμε ότι τυχαία βρέθηκε στα χέρια μου, για αλλού πήγαινα), σε αντικατάσταση ενός RN7. Όλα καλά γενικά, σε κάποια σημεία πολύ καλά. Έχω φάει κόλλημα και δεν μπορώ να βρω πως εμφανίζεται ο αριθμός ειδοποιήσεων πάνω στα εικονίδια των αντίστοιχων εφαρμογών στην αρχική οθόνη. Τσέκαρα όλες τις ρυθμίσεις με το 7 μία προς μία, άκρη δεν έβγαλα. Κάποια βοήθεια? Ευχαριστώ!Αυτό δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 23 minutes ago, conan1 said: Αυτό δεν είναι; Έχω κάνει 3 φορές edit στο παραπάνω μήνυμα, κολλάει στην αποθήκευση και μετά από αρκετή ώρα μου λέει ότι δεν μπόρεσε κλπ. Θέμα του MS launcher που έχω ήταν, το ρύθμισα. Κάτι ακόμα, αφού τα λέμε. Υποθέτω ότι ο πολυαγαπημένος+βολικότατος dialer της Xiaomi έχει καταργηθεί υποχρεωτικά λόγω google και πρέπει να ανέχομαι τον απαράδεκτο της "μαμάς"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 1 hour ago, Dekaohtoura said: Έχω κάνει 3 φορές edit στο παραπάνω μήνυμα, κολλάει στην αποθήκευση και μετά από αρκετή ώρα μου λέει ότι δεν μπόρεσε κλπ. Θέμα του MS launcher που έχω ήταν, το ρύθμισα. Κάτι ακόμα, αφού τα λέμε. Υποθέτω ότι ο πολυαγαπημένος+βολικότατος dialer της Xiaomi έχει καταργηθεί υποχρεωτικά λόγω google και πρέπει να ανέχομαι τον απαράδεκτο της "μαμάς"? Ναί. Υποχρεωτικά της Google. Αν τα ξέρω καλά, πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη rom για να έχεις τον xiaomi dialer. Υπάρχουν στο google play πάντως άλλοι, αν θέλεις να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 On 25/12/2022 at 10:00 ΜΜ, conan1 said: Ναί. Υποχρεωτικά της Google. Αν τα ξέρω καλά, πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη rom για να έχεις τον xiaomi dialer. Υπάρχουν στο google play πάντως άλλοι, αν θέλεις να δοκιμάσεις. Τραγικό. Μέχρι και η γραμματοσειρά είναι άθλια, χώρια η απαράδεκτη "λειτουργικότητα". Θα δω πώς θα τα κουτσοβολέψω, τί να πω. Από APKmirror δεν γίνεται κάτι, ε? Σαν τον "RapDialer" στα WP κάποτε, τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 11 minutes ago, Dekaohtoura said: Τραγικό. Μέχρι και η γραμματοσειρά είναι άθλια, χώρια η απαράδεκτη "λειτουργικότητα". Θα δω πώς θα τα κουτσοβολέψω, τί να πω. Από APKmirror δεν γίνεται κάτι, ε? Σαν τον "RapDialer" στα WP κάποτε, τίποτα! Αν ψάχνεις dialer δοκίμασε τον true phone, κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο... Μακράν καλύτερος και από xiaomi. Βέβαια έχω την pay έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2022 36 minutes ago, geotzia said: Αν ψάχνεις dialer δοκίμασε τον true phone, κατά την γνώμη μου ότι καλύτερο... Μακράν καλύτερος και από xiaomi. Βέβαια έχω την pay έκδοση. Θα τον έχω κατά νου, ευχαριστώ. Σε τζάμι, έχουμε κάτι στα υπ'όψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 11 ώρες πριν, Dekaohtoura said: Θα τον έχω κατά νου, ευχαριστώ. Σε τζάμι, έχουμε κάτι στα υπ'όψιν? Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά, να το χαρείς είναι καλό τηλέφωνο. Από τζάμι φίλε το moloko έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. December 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2022 (edited) 17 ώρες πριν, Moralex said: Καλημέρα φίλε και χρόνια πολλά, να το χαρείς είναι καλό τηλέφωνο. Από τζάμι φίλε το moloko έχω εγώ και είμαι ευχαριστημένος. Χρόνια Πολλά, με το καλό η νέα χρονιά! Εννοείς το Mocolo, υποθέτω, σε full-face? Edited December 28, 2022 by Dekaohtoura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralex Δημ. December 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2022 7 ώρες πριν, Dekaohtoura said: Χρόνια Πολλά, με το καλό η νέα χρονιά! Εννοείς το Mocolo, υποθέτω, σε full-face? Ναι σωστά αυτό, full face. 1 Παράθεση Xiaomi 12 - Xiaomi Redmi Pad - Xiaomi TV Stick 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Γιατί έχω την αίσθηση ότι μας έχει στο ψιλο-φτύσιμο η κυρία Xiaomi? Security patch Ιουλίου 22 και πάμε για μέσα Ιανουαρίου του 23 (!!). 6 μήνες πίσω! Μια χαρά το κόβω..... Edited January 9, 2023 by fanatikos 2 Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 24 minutes ago, fanatikos said: Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε. Γιατί έχω την αίσθηση ότι μας έχει στο ψιλο-φτύσιμο η κυρία Xiaomi? Security patch Ιουλίου 22 και πάμε για μέσα Ιανουαρίου του 23 (!!). 6 μήνες πίσω! Μια χαρά το κόβω.... Mi 11 security patch Οκτωβρίου έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts