oxxy Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Δεν γίνεται να λάβουμε 9 νομίζω. Έχω λάβει 3 φορές SMS δεν πρέπει να γίνεται να λάβω άλλα 6 από ομιλία και MB. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω την εντύπωση ότι το όριο είναι 3 από το καθένα Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Έχω την εντύπωση ότι το όριο είναι 3 από το καθένα Δεν νομίζω να κάνω λάθος.Θα το δοκιμάσω σε λίγο αν και χθες που σε είπα να στείλεις στον πρώτο αριθμό είχα λάβει 2 φορές SMS και μια MB. Και τα SMS δεν γίνονταν να ξανά σταλούν. Οπότε πιστεύω ίσως να είναι 3 max παραπάνω δεν έχω στείλει σε κάποιο νούμερο ακόμα. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδια καλησπέρα. Εβαλα τα 1200 mb απο online ανανέωση με το reload it. Οταν παω να συνδεθω με 4g στο κέντρο της Αθήνας δεν ανοιγουν τα δεδομενα. Αν το γυρισω σε gsm wcdma λειτουργει κανονικά. Δεν ειχε γίνει ανανέωση για 4 μηνες γτ ημουν στο εξωτερικο. Η συσκευη ειναι lg g3. Είναι κάτι που κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Κατι θυμαμαι για καποια προβλήματα με lg...εχεις ενεργοποιησει το 4g ; Στέλνεις 4g στο 1333 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδια καλησπέρα. Εβαλα τα 1200 mb απο online ανανέωση με το reload it. Οταν παω να συνδεθω με 4g στο κέντρο της Αθήνας δεν ανοιγουν τα δεδομενα. Αν το γυρισω σε gsm wcdma λειτουργει κανονικά. Δεν ειχε γίνει ανανέωση για 4 μηνες γτ ημουν στο εξωτερικο. Η συσκευη ειναι lg g3. Είναι κάτι που κάνω λάθος;Κλείσε για ένα λεπτό και άνοιξε το τηλέφωνο ξανά και δοκίμασε Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyb88 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Τα δοκιμασα και τα 2 και το ρισταρτ και το 4g στο 1333 αλλα λεει η υπηρεσια ειναι ηδη ενεργοποιημένη. Το καλοκαιρι λειτουργουσε κανονικά το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά το προνομιακο what's up 1500 και 1.5 gb αν κάνουμε ανανεωση πριν τη ληξη μεταφέρονται αν περισεψουν χρόνος ομιλίας και mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Τα δοκιμασα και τα 2 και το ρισταρτ και το 4g στο 1333 αλλα λεει η υπηρεσια ειναι ηδη ενεργοποιημένη. Το καλοκαιρι λειτουργουσε κανονικά το 4g. αναγκαστικα το τσεκαρεις και σε αλλη περιοχη,μηπως αλλαξε κατι στην καλυψη της περιοχης σου. Αν δεν βλεπεις διαφορα καλεσε τους μπας και εχουν πειραξει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 αναγκαστικα το τσεκαρεις και σε αλλη περιοχη,μηπως αλλαξε κατι στην καλυψη της περιοχης σου. Αν δεν βλεπεις διαφορα καλεσε τους μπας και εχουν πειραξει κατι...Τι να έχει αλλάξει... Δεν ξέρω εάν το πρόσεξες μιλάει για το κέντρο της Αθήνας Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Παιδιά το προνομιακο what's up 1500 και 1.5 gb αν κάνουμε ανανεωση πριν τη ληξη μεταφέρονται αν περισεψουν χρόνος ομιλίας και mb?Τα MB σίγουρα. Τα λεπτά δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Τα MB σίγουρα. Τα λεπτά δεν νομίζω. σιγουρα ειναι για τα mb γιατι αυτα ειναι που μας ενδιαφερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 σιγουρα ειναι για τα mb γιατι αυτα ειναι που μας ενδιαφερουνΜε βάση το παρακάτω γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Με βάση το παρακάτω γίνεται. φιλε τοτε συνφερει να αγορασουμε τετοιο αν βρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Όταν λέει "Τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και mb δεν μπορούν να καταναλωθουν κατά την περιαγωγη " εννοεί προφανώς και εντός Ε.Ε.; Αν δεν το εννοεί και ισχύει η χρήση για περιαγωγη εντός Ε.Ε, τότε θα μπορώ να τηλεφωνω σε ελληνικά τηλέφωνα στην Αγγλία; Επίσης από Αγγλία σε Ελλάδα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 και για εντος ΕΕ αναφερεται,οτι δεν ισχυουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) καλησπερα και καλες γιορτες !!!! για ανταλλαγες δωρων .....μπορουμε να γραψουμε εδω ή ειναι off topic? ευχαριστω Edited December 16, 2017 by DEERHUNTER μιλαμε για τα 3 δωρα της cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Έχω την εντύπωση ότι το όριο είναι 3 από το καθένα Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Στους όρους λέει το εξής: 27. Κάθε Συνδρομητής μπορεί να δεχτεί κατ’ ανώτατο όριο 3 Δώρα κατά τη διάρκεια του Προγράμματος. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τι τελικά γίνεται; Αν δηλαδή είναι 3 από κάθε είδος ή 3 συνολικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Στους όρους λέει το εξής: 27.Κάθε Συνδρομητής μπορεί να δεχτεί κατ’ ανώτατο όριο 3 Δώρα κατά τη διάρκεια του Προγράμματος. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει τι τελικά γίνεται; Αν δηλαδή είναι 3 από κάθε είδος ή 3 συνολικά;Είναι 3 συνολικά Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Οσο αφορά τα δώρα, δοκιμασμένο, μπορείς να στείλεις εως 3 δώρα, ΑΛΛΑ κάθε 1 διαφορετικό. Π.χ. δεν μπορώ να στείλω 3 δωρα ίντερνετ σε 3 διαφορετικούς αριθμούς κοσμοτε (που αυτό ήθελα). Απο φρογκ πως στελνω δωρο; Απο γουατσαπ το εκανα μεσω της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Οσο αφορά τα δώρα, δοκιμασμένο, μπορείς να στείλεις εως 3 δώρα, ΑΛΛΑ κάθε 1 διαφορετικό. Π.χ. δεν μπορώ να στείλω 3 δωρα ίντερνετ σε 3 διαφορετικούς αριθμούς κοσμοτε (που αυτό ήθελα). Δεν ρωτάω για αυτά που στέλνεις, αλλά για αυτά που δέχεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 καλά, αυτό εννοείται,η απορία είναι πόσα δώρα μπορεί να λάβει κάποιος, από διαφορετικούς αριθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) ) Από 26/03/2018 ανακοινώνονται οι ακόλουθες αλλαγές για τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA, WHAT’S UP, FROG της COSMOTE: · Προσφορά στις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας που θα πραγματοποιούνται στο δίκτυο καταστημάτων ομίλου ΟΤΕ σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα: Ποσό ανανέωσης χρόνου ομιλίας (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας 12%) Προσφορά Από 10€ έως 11,99€ - Από 12€ έως 14,99€ 600ΜΒ για 15 ημέρες Από 15€ έως 19,99€ 900ΜΒ για 15 ημέρες Από 20€ έως 100€ 1,2GB για 15 ημέρες παιδια δεν αναφερει για το reloaid οτι δεν θα ισχυει 1 μηνα τα 1200mb αν κανεις ανανεωση online. Η διάρκεια ισχύος του δώρου των 600ΜΒ που είναι διαθέσιμο μέσω του «Reload It» μειώνεται από 1 μήνα σε 15 ημέρες Edited December 16, 2017 by Ntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Απο φρογκ πως στελνω δωρο; Απο γουατσαπ το εκανα μεσω της εφαρμογής. Απαντώ στον εαυτό μου: κατεβαζοντας την εφαρμογή της κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 (edited) Απαντώ στον εαυτό μου: κατεβαζοντας την εφαρμογή της κοσμοτε. ΔΩΡΑ στο 1256 και μετά στην σελίδα https://xmas.cosmote.gr/login βάζεις αριθμό κινητού και κωδικό που σου ήρθε με SMS και παίζεις μπάλα Μην ξεχνάμε ότι είναι για 3 οοοοοολόκληρες μέρες βέβαιως βέβαιως Edited December 16, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. December 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2017 Ευχαριστώ oxxy. Λίγο απογοήτευση το 3ημερο, αλλά θα μπορουσε να είναι και χειρότερο όπως να μην έδινε τίποτα (βλ. wind)... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ελεγξα κ τραβάει πρωτα απο τα 500μβ του δώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts