Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ειναι για το πενταευρω, αλλα δεν μπορει οι αλλοι να στα φερνουν στο σπιτι με το κιλο και η κοσμοτε να τα πουλαει. Ειναι κοροιδια

εχεις δικιο, αλλά σου λεει ο αλλος (η κοσμοτε) ''εχω 50%+, εαν δε σ'αρεσει, προβλημα σου''... Θελω να δω τι θα κανει οταν θα αρχισει αυτο το νουμερο να μειωνεται...

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οταν αρχισει να μειωνεται φυσικα και θα λαλησει και αυτη απο προσφορες.....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν ομως.... μεχρι να γινει εχουμε καιρο μπροστα μας :)

Οταν αρχισει να μειωνεται φυσικα και θα λαλησει και αυτη απο προσφορες.....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟταν ομως.... μεχρι να γινει εχουμε καιρο μπροστα μας :)

υπαρχουν στιγμές που αισθανομαι οτι δεν προκειται να πέσει ποτέ αυτο το νουμερο :cry:

εχεις δικιο, αλλά σου λεει ο αλλος (η κοσμοτε) ''εχω 50%+, εαν δε σ'αρεσει, προβλημα σου''... Θελω να δω τι θα κανει οταν θα αρχισει αυτο το νουμερο να μειωνεται...

πολύ νταβατζίδικη συμπεριφορά της Cosmote εδώ και καιρό!!

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά, ο τεράστιος όγκος συνδρομητών της Cosmote δεν βρίσκεται εδώ μέσα να βλέπει τις συζητήσεις αυτές.

Είναι γονείς, συγγενείς και φίλοι μιας μεγαλύτερης ηλικίας, που τα παιδιά τους έκαναν ένα whats up για να μιλάνε δωρεάν μεταξύ τους και τώρα συνεχίζουν χωρίς να γνωρίζουν τι βγάζει η κάθε εταιρία. Επίσης είναι άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι αλλαγές. Το είδα και εγώ από τους δικούς μου. Γονείς και πεθερικά, όλοι είχαν whats up. Στην πρώτη κίνηση να τους κάνω φορητότητα στράβωσαν. Ακόμη και όταν τους εξήγησα οτι απλώς θα αγοράζουν κάρτα "ταδε" απο το περίπτερο και όχι αυτή που έπαιρναν ως τώρα.

Τελικά τους άλλαξα και τους 4, αλλά πόσοι από εμάς θα μπούμε σε αυτήν την διαδικασία; Πολλοί λίγοι...

Ειπες την ουσία σε λίγες μόλις γραμμές!!!!!!!!;)

Nova only Edge SA For Ever.. 

Υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πλέον έχουν μόνιμα 5 ευρώ και κάτι ψιλά στο What's Up κινητό τους έτσι ώστε απλά να μιλάνε τα 600 λεπτά τους και να μην μπορούν να μιλήσουν αλλού, παρά μόνο να κάνουν αναπάντητες.

Στον κύκλο μου δεν έχω πολλούς με What's Up, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε άλλες περιπτώσεις είσαι "κοινωνικά αποκλεισμένος" εαν δεν έχεις!!!

lalista.gr

Υπάρχει μεγάλη μερίδα ανθρώπων που πλέον έχουν μόνιμα 5 ευρώ και κάτι ψιλά στο What's Up κινητό τους έτσι ώστε απλά να μιλάνε τα 600 λεπτά τους και να μην μπορούν να μιλήσουν αλλού, παρά μόνο να κάνουν αναπάντητες.

Στον κύκλο μου δεν έχω πολλούς με What's Up, αλλά είμαι σίγουρος ότι σε άλλες περιπτώσεις είσαι "κοινωνικά αποκλεισμένος" εαν δεν έχεις!!!

αν εισαι απο 12 εως 18, ναι εισαι κοινωνικα αποκλεισμενος.

σε αλλες περιπτωσεις δεν νομιζω. σιγα μην βαλω γουατς απ για να μιλαω περισσοτερο. τα πιο κοντινα μου ατομα εχουν το ιδιο πακετο με μενα. για ολους τους υπολοιπους αν χρειαστει να μιλησω, θα το κανω χωρις να με ενδιαφερει το κοστος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mαλλον θα ανηκεις σε σπανιο κυκλο!!;)

Me πηρε τηλεφωνο μια κοπελιτσα τωρα κ μου προτεινε το συμβολαιο απεριοριστα 20....

Με ειχε παρει κ πριν καιρο θυμαμαι το νουμερο σε αναπαντητη κληση...

Μου ειπε πως μαζι με το φπα βγαινει 23 ευρω αλλα λογω εκπτωσης που εχουν απο τα κεντρικα της κοσμοτε θα μου το αφησει 20. Πανω κατω τοσα δινω σε καρτες. δεν ξερω..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Ψάχνονται για συμβόλαια βλέπω. Μακάρι να βάλουν μυαλό και να ρίξουν και τις τιμές. Κοίτα αν ξοδεύεις τα ίδια σε κάρτες σε συμφέρει, γιατί θα έχεις 1500 λεπτά προς όλη την κοσμοτέ και κάποιο χρόνο σε τρίτους και κάποιο ίντερνετ. Αν το επιτρέπουν και τα οικονομικά σου να δίνεις το 20ρικο κάθε μήνα είσαι οκ. Το καρτοκινητό δυστυχώς σε περιορίζει κάπως. Εγώ δυστυχώς είμαι σε άλλη φάση αυτή τη περίοδο και αναγκαστικά έχω κάρτα. Σου είπαν για συσκευή, επιδότηση; Νομιζω σε αυτό πρόγραμμα δεν δίνει συσκευή. Edited by alexgiak

Me πηρε τηλεφωνο μια κοπελιτσα τωρα κ μου προτεινε το συμβολαιο απεριοριστα 20....

Μου ειπε πως μαζι με το φπα βγαινει 23 ευρω αλλα λογω εκπτωσης που εχουν απο τα κεντρικα της κοσμοτε θα μου το αφησει 20. Πανω κατω τοσα δινω σε καρτες. δεν ξερω..

Σκεψου το καλά γιατί συνήθως στις συνδέσεις ξεφεύγεις από το πάγιο...

Άκου τώρα... Και εμένα μ' είχαν πάρει και δέχτηκα να αλλάξω σε Καρτοσυμβόλαιο 25. Σήμερα πήγα και το ξανά άλλαξα... Είχα δώσει ήδη περισσότερα και στο πάγιο και στις κάρτες για να μιλάω με φίλους μου σ' άλλα δίκτυα και είδα ότι δεν με συνέφερε! Βέβαια αυτή είναι η δική μου περίπτωση και είναι υποκειμενική, αλλά καλό θα ήταν να δεις τι ξοδεύεις και τι δίκτυο έχουν οι άμεσοι φίλοι σου...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

...Πανω κατω τοσα δινω σε καρτες. δεν ξερω..

πως ξοδευονται τα 20 που βαζεις καθε μηνα; εχεις wu και οι περισσοτεροι ανθρωποι που μιλάς εχουν wu;

πριν κανεις οτιδηποτε ζητα την προσφορα και γραπτως

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψάχνονται για συμβόλαια βλέπω. Μακάρι να βάλουν μυαλό και να ρίξουν και τις τιμές. Κοίτα αν ξοδεύεις τα ίδια σε κάρτες σε συμφέρει, γιατί θα έχεις 1500 λεπτά προς όλη την κοσμοτέ και κάποιο χρόνο σε τρίτους και κάποιο ίντερνετ. Αν το επιτρέπουν και τα οικονομικά σου να δίνεις το 20ρικο κάθε μήνα είσαι οκ. Το καρτοκινητό δυστυχώς σε περιορίζει κάπως. Εγώ δυστυχώς είμαι σε άλλη φάση αυτή τη περίοδο και αναγκαστικά έχω κάρτα. Σου είπαν για συσκευή, επιδότηση; Νομιζω σε αυτό πρόγραμμα δεν δίνει συσκευή.
Η αληθεια ειναι πως δεν ρωτησα και δεν μου ανεφερε κατι για επιδοτηση,δεν νομιζω να εχει κιολας.

Σκεψου το καλά γιατί συνήθως στις συνδέσεις ξεφεύγεις από το πάγιο...
Αυτο ειναι κατι που ισως με αποτρεψει απο το να κανω συνδεση.. το σκεφτηκα κι εγω!

Άκου τώρα... Και εμένα μ' είχαν πάρει και δέχτηκα να αλλάξω σε Καρτοσυμβόλαιο 25. Σήμερα πήγα και το ξανά άλλαξα... Είχα δώσει ήδη περισσότερα και στο πάγιο και στις κάρτες για να μιλάω με φίλους μου σ' άλλα δίκτυα και είδα ότι δεν με συνέφερε! Βέβαια αυτή είναι η δική μου περίπτωση και είναι υποκειμενική, αλλά καλό θα ήταν να δεις τι ξοδεύεις και τι δίκτυο έχουν οι άμεσοι φίλοι σου...

ΟΛΟΙ εχουν κοσμοτε (δυστυχως η ευτυχως,μαλλον δυστυχως δηλαδη)

πως ξοδευονται τα 20 που βαζεις καθε μηνα; εχεις wu και οι περισσοτεροι ανθρωποι που μιλάς εχουν wu;
ε σε αγορες πακετων για μνμ και ομιλια,σε καμια ξεμπαρκη κληση σε σταθερο κλπ. (δεν ειναι παντα 20. το μαx ειναι 20..)

πριν κανεις οτιδηποτε ζητα την προσφορα και γραπτως

μου ειπε πως αν τελικα δεχτω θα μου στειλει τα συμβολαια με κουριερ. βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα εχει ο αλλος την υπομονη να κατσω εγω να διαβασω ολοκληρο το συμβολαιο και να υπογραψω...

δεν ξερω μετα απο αρκετη σκεψη η ζυγαρια γερνει στο οχι...

Androidoθαυμάστρια.

Αφού όλοι έχουν Cosmote, είτε το γυρνάς σε Cosmokarta (τσέκαρε τις επιλογές που έχεις από το site) είτε πηγαίνεις σε καρτοσυμβόλαιο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Η αληθεια ειναι πως δεν ρωτησα και δεν μου ανεφερε κατι για επιδοτηση,δεν νομιζω να εχει κιολας.

Συνήθως αυτό που προτείνουν είναι έκπτωση παγίου αντί επιδότησης. Αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν στο 20άρι δικαιούσαι κάτι από τα δύο... (Το είδα και στο site της Cosmote και όντως στο Καρτοσυμβόλαιο 20 δεν αναφέρουν κάποια από τις δύο επιλογές!)

Αφού όλοι έχουν Cosmote, είτε το γυρνάς σε Cosmokarta (τσέκαρε τις επιλογές που έχεις από το site) είτε πηγαίνεις σε καρτοσυμβόλαιο.

Απλά να προσέχει... Γιατί καμιά φορά το Καρτοσυμβόλαιο βγαίνει ακριβότερο αν δεν προσέξεις...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

καλημερα. ουτε το καρτοσυμβολαιο μου κανει γιατι εκει δινει μονο χρονο ομιλιας... στα αυγα μου θα κατσω το πολυ πολυ να παω κοσμοκαρτα..

Androidoθαυμάστρια.

Καλη επιλογη και αυτη κατ εμε αλλα ο καθε ενας με τις αναγκες του διαλεγει και το προγραμμα του!!!!

Καλη επιλογη και αυτη κατ εμε αλλα ο καθε ενας με τις αναγκες του διαλεγει και το προγραμμα του!!!!

Ε φυσικα... και με το 50+ ποσοστο συνδρομητων της κοσμοτε... μαθηματικα ειναι βεβαιο τι συμφερει στους περισσοτερους...

Αν και η κοσμοτε κατ εμε ειναι η ποιο αχρηστη ολων.. διοτι ειχα 13 χρονια βονταφον 1 χρονο wind και τωρα ενα χρονο περιπου κοσμοτε... αλλα αναγκαστικα θα παραμεινω εκει γιατι δεν με συμφερει απλα τιποτα αλλο.

Κι εγώ εγκλωβισμένος είμαι. Πάντως σήμερα, μετά την άτυχη ιστορία της wind που είπα πιο πάνω, έτυχε και βρήκα 2 ξεχασμένα νούμερα σχετικά εύκολα από κοσμοκάρτα. Το ένα ήθελε επανενεργοποίηση γιατί ήταν ανενεργό αλλά στο εξάμηνο που μπορείς να το επαναφέρεις. Έβαλα λοιπόν τις όποιες προσφορές και έδωσα το ένα στη μάνα μου. Πάντως γενικά είναι καλή φάση, όποιος θέλει μπορεί να έχει 2 σε 1 και να έχει μέχρι 4 νουμερα κοτε με χαμηλή χρέωση, η το ένα κοσμοκάρτα με 2 νούμερα 1 λεπτό το λεπτό και το άλλο wu με δωρε'αν λεπτά προς όλα τα wu. Παράλληλα εκμεταλλεύεται και τα 100 η 200 λεπτά προς όλους. Δηλάδή με 10 ή 20 ευρώ κάνεις την δουλειά σου ικανοποιητικά, πολύ πιο οικονομικά από σύνδεση.

Ε φυσικα... και με το 50+ ποσοστο συνδρομητων της κοσμοτε... μαθηματικα ειναι βεβαιο τι συμφερει στους περισσοτερους...

Αν και η κοσμοτε κατ εμε ειναι η ποιο αχρηστη ολων.. διοτι ειχα 13 χρονια βονταφον 1 χρονο wind και τωρα ενα χρονο περιπου κοσμοτε... αλλα αναγκαστικα θα παραμεινω εκει γιατι δεν με συμφερει απλα τιποτα αλλο.

Kαι εγω αναγκαστικα εχω cosmote, απλα εχω και ενα αριθμο wind και με 20 ευρω απο καταστημα εχω 300 λεπτα και με

εξυπηρετει..